Goedkoopste VPN Service 2020

Gebruik maken van een goedkope VPN. Wie wil er nu niet zo’n VPN server gebruiken? Maar pas op! Niet elke goedkope VPN komt van een goede provider. Welke VPN provider moet je dan kiezen? Ik heb voor het gemak de goedkoopste VPN service even op een rijtje gezet.

Lees dus snel verder in dit artikel over de goedkope VPN oplossingen. Ook voor Android en IOS een lage prijs voor beste gratis VPN. Ik zal dan nog zeker terugkomen op de gratis VPN service.

Bijgwerkt: 25 oktober 2020

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

TOP goedkoopste VPN service

Wanneer je een versleutelde verbinding wilt gebruiken kan je hieronder de goedkoopste VPN service aanbieders van dit moment zien staan. Dit is echter wel een moment opname, omdat er steeds verschillende aanbiedingen zijn. Ik zal ervoor zorgen dat de goedkoopste VPN aanbieders altijd bijgewerkt worden, zodat je ook met een laag budget een ruime keuze hebt om de beste VPN goedkoop te vinden.

Hier zijn de goedkoopste VPN service aanbieders:

Beste 30 dagen geld terug VPN aanbieder

Met kop een schouders staat ExpressVPN  aan de top. Dit geld ook voor hun geld terug beleid, zonder enig probleem krijg je “altijd” je geld terug. Dit geeft ons flexibiliteit omdat we soms gewoon dingen “gratis” willen gebruiken. In dit geval is het dan ook helemaal gratis na een maand lang te kunnen hebben genieten van deze aanbieder krijg je je geld terug. Dit is niet de goedkoopste VPN service op de markt normaal gesproken.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Is een VPN goedkoop? Wat kan een goedkope VPN?

De ene VPN is duur, de andere VPN goedkoop. Zelfs de goedkoopste provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” connectie genoemd. Wanneer je de aanbieder hebt geïnstalleerd op de pc, of op alle andere mogelijke randapparatuur (Android of iOS), ben je verzekerd van anonimiteit online.

Je persoonlijk IP-adres en de plaats van inlog worden voortaan afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de ISP (internet service provider) gewoon kan registreren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een goedkope VPN aanbieder om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken. Liefste de goedkoopste VPN service.

Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Thuis heb je waarschijnlijk ook niks te verbergen. Maar je doet wel je deuren op slot als je van huis gaat. Want het is niet de bedoeling dat jan en alleman zomaar binnen loopt om even een kijkje te nemen! Ook als ze niks meenemen en alleen maar rondkijken, je wilt dat niet hebben.

Ik hoop dat je nooit een woninginbraak hoeft mee te maken. Als dat wel zo is dan weet je: de spullen die ontvreemd zijn, zijn veelal te vervangen. Maar het feit dat een vreemdeling zomaar in jouw huis was zonder toestemming en alles kon doen wat hij wilde. Dat idee is hetgeen wat je het langst bij blijft en waar je het meest kwaad om wordt. Privacy en bescherming is ons recht en we zullen dit met hand en tand moeten verdedigen. Een goedkope VPN kan je hierbij helpen.

goedkope vpn

Wat kan een goedkope VPN allemaal?

We willen allemaal de goedkoopste VPN service, of in ieder geval VPN goedkoop kunnen gebruiken. Maar we moeten niet de essentie van ook een goedkope VPN vergeten en dat het verbergen van het IP-adres en de locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een aanbieder kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Het omzeilen van geografische blokkades kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Zie artikel: NL televisie buitenland. Online tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv providers zoals Ziggo GO, Videoland en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een VPN aanbieder met  Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent.

Dezelfde methode werkt ook wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Voorheen was dit niet mogelijk maar met een goedkope VPN aanbieder laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Ook de goedkoopste VPN service. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix. Artikel: Netflix Amerika kijken vanuit Nederland

Het geografisch blokkeren ook wel de geo-blokkade van informatie heeft te maken met de uitzend- en filmrechten in dit geval. In landen waar veel censuur heerst, zoals China, heeft het te maken met totale controle over informatiestromen. Kennis en informatie is macht. Dit artikel zal je ook helpen bij de keuze van de goedkoopste service om censuur te ontwijken. Er rijst hierbij een belangrijke vraag. Zijn de goedkope providers ook wel betrouwbaar?

VPN goedkoop: wat is het nut van VPN

 

De goedkoopste VPN service geen euro per maand

Wanneer je een goedkope VPN wilt gebruiken zijn er vele goedkope VPN providers op de markt te vinden die aantrekkelijk abonnementen aanprijzen. Ik ben begonnen met de meest populaire goedkope VPN op een rijtje te zetten en ze te waarderen op een aantal aspecten. De goedkoopste VPN service is namelijk niet altijd de beste keuze, ook al lijkt dit in eerste instantie wel zo. Eigenlijk is de vraag of een VPN goedkoop is niet de beste vraag.

De volgende eigenschappen van een goedkope VPN zijn voor mij belangrijk:

 • Kwaliteit
 • Gebruikersgemak
 • Stabiliteit netwerk
 • Randapparatuur
 • Aantal beschikbare landen
 • Prijs

VPN goedkoop? Wanneer we naar de prijs kijken zitten er een paar spotgoedkope providers tussen. Vaak is goedkoop duurkoop dus ik heb een combinatie van prijs en de overige punten gemaakt waarbij de prijs dit keer de doorslag geeft.

Hierbij de samenvatting goedkoopste VPN service op basis van korting via onze website

1. ExpressVPN

ExpressVPN is een goede keus omdat deze aanbieder met een speciale prijs komt voor onze website, wat de VPN goedkoop maakt. Hierdoor wordt het ook een van de goedkoopste VPN service van de markt. Hierdoor wordt de normaal prijzige ExpressVPN nu een van de favorieten. Het is een van de beste aanbieders voor P2P en torrents gebruikers. De prijs van ExpressVPN is 6.60 USD per maand. ExpressVPN heeft daarentegen 3 multi login en wanneer we deze dan zouden we komen op een gemiddelde prijs van 2,21 USD per maand. Is een VPN goedkoop? Ja, het is mogelijk een TOP VPN goedkoop aan te schaffen.

KORTING 49%
Korting voor bezoekers van deze website

Tijdelijk korting bij afsluiting van een een jaarabonnement. Je krijgt dan 3 maanden extra. Dit is 49 % korting

2. CyberGhost

CyberGhost is een prima optie voor beginnende gebruikers die goede software met een plug en play optie willen, zonder te veel poespas.

Het bedrijf is gevestigd in Roemenië, buiten bereik van wetgeving die bedrijven kan verplichten data af te staan. Het bedrijf voert bovendien een strikt no-log beleid. Torrents dowloaden is toegestaan op de meeste servers, behalve die in de Verenigde Staten, Rusland, China en Singapore.

CyberGhost heeft duizenden servers in meer dan 60 landen in beheer. Het is een van de snelste goedkope VPN aanbieders. En ook nog eens een van de veiligste.

Met CyberGhost is het een eitje om je favoriete streaming diensten zoals Netflix en BBC iPlayer te unblocken. Dat doe je door ze simpelweg te selecteren in de app. Bij de meeste andere VPN diensten is het een kwestie van gokken welke server je moet hebben.

Apps zijn beschikbaar voor Android en iOS en er is desktop support voor Windows en MacOS. Er kunnen maximaal 7 apparaten tegelijkertijd verbinding maken.

Dit is een van de betere goedkoopste VPN service  bij een laag budget. Snel en betrouwbaar. Je kunt het zonder risico proberen, want er is een 45 dagen niet goed geld terug garantie.

Gratis versleutelde verbindingen 

goedkope vpn aanbieders

Wij Nederlanders houden van een goede deal. En we houden al helemaal van alles wat gratis is. VPN goedkoop? Kan dat niet gratis? Het is vreemd dat we er nog steeds niet achter zijn dat gratis altijd geld kost. Linksom of rechtsom verdienen ze altijd aan je.

We ergeren ons groen en geel aan alle reclame die we in de mail of op de mat krijgen. Of de telefonische verkopers die ons schijnbaar uit het niets bellen. Maar we vergeten dat dit allemaal dingen zijn waar we ons zelf voor ingeschreven hebben. We hebben bijvoorbeeld meegedaan aan een loterij, waarvoor we een online formulier ingevuld hebben. Als je de kleine letters leest zie je dat je ‘gebeld zou kunnen worden door een partner’. En die partner is een callcenter die werkt voor tig verschillende bedrijven. Je kunt je inschrijven in een bel me niet register, maar dat helpt in dit geval niet want je hebt je er zelf voor opgegeven.

Aanstaande ouders die ‘de blije doos’ of een equivalent ervan bestellen kunnen maar beter meteen verhuizen. Want tot in lengte der dagen krijgen ze reclame thuisgestuurd van de ‘partners’.

Gratis aanbieders bestaan er natuurlijk ook, maar mijn advies is dus: GEBRUIK DEZE AANBIEDERS NIET. Het advies is heel simpel, deze VPN’s zijn niet betrouwbaar. Een goede gratis VPN dienst bestaat niet. Ook deze ondernemers geven hun diensten niet gratis weg uit naastenliefde. Ze hebben miljoenen geïnvesteerd in de infrastructuur. En ook zij willen gewoon winst maken.  De bandbreedte waar je gratis gebruik van mag maken betaal je op verschillende manieren terug. Dus uiteindelijk is een betaalde VPN goedkoop en een gratis VPN vrij duur.

Hoe verdient een gratis VPN dienst aan mij?

Ze verkopen bijvoorbeeld je gegevens door aan de hoogste bieder. Daar zit namelijk wel waardevolle informatie in voor onder andere adverteerders. Maar ook voor hackers kan dit interessante kost zijn. In sommige gevallen is de VPN dienst zelfs nep en worden er bij installatie keyloggers geïnstalleerd, waarmee de hackers precies weten hoe ze toegang kunnen verkrijgen tot bijvoorbeeld je bankzaken.

Ook zijn er gevallen bekend waarbij andere gebruikers betalen om jouw ‘gratis’ bandbreedte te gebruiken. En daar kunnen ze hele rare dingen mee doen. En als de VPN dienst de loggegevens vrijgeeft wanneer een regering daarom vraagt ziet dat er niet goed uit voor jou.

Geen sprookjes

Dit zijn geen fabels, het gebeurt echt. Niet eens zo lang geleden heeft een groep gebruikers een rechtszaak aangespannen tegen de ‘gratis’ VPN Hotspot Shield. Omdat zij tracking cookies installeerden en de data doorverkochten aan adverteerders. Maar ze hebben een nog interessante klacht. Namelijk dat wanneer gebruikers online shoppen, ze automatisch naar websites werden gestuurd waar Hotspot Shield geld aan verdiende. Dat is nog eens sneaky. Die mensen hadden beter hun VPN goedkoop kunnen regelen in plaats van gratis.

In het meest gunstige geval verkopen gratis VPN aanbieders alleen je login data. Er zijn ook schrijnende gevallen bekend waarbij ze echt computers hacken en persoonlijke en gevoelige informatie stelen zoals identiteit, creditkaart gegevens ect. Wanneer het zover is ben je echt zwaar de klos.

Ga dus niet voor gratis, maar kies voor een van de goedkoopste VPN servcie uit dit rijtje. Dan ben je verzekerd van een goedkope, werkende VPN die je ook werkelijk zal beschermen.

VPN goedkoop: meest gestelde vragen

Waarom juist niet kiezen voor de goedkoopste VPN service?

Dit is mijn theorie en dit heb ik nog niet 100% kunnen bewijzen, maar wanneer je een iets duurdere VPN kiest hoeven zij er geen duistere praktijken op na te houden omdat ze voldoende verdienen aan jou als klant.

Zijn goedkope VPN boeven?

Nee, dat kan je niet zeggen. Je krijgt echter wel waar je voor betaalt, dus wanneer je te maken krijgt met een trage service of slechte helpdesk heeft dit uiteindelijk alles te maken met het bedrag wat je aan de goedkoopste VPN diensten betaalt. Ik zou de goedkoopste VPN service gewoon vermijden.

Wat is de beste gratis vpn?

Die bestaat niet…. We kunnen je wel een hele goede TIP geven. Je kan 1 maand GRATIS ExpressVPN gebruiken ideaal als je de VPN goedkoop maar voor een korte periode nodig zal hebben. Dit is een van de weinige VPN waar ze zonder smoesjes je geld terug krijgt

 

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Opmerkingen
 1. Is het mogelijk delen met je vrienden?

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl