ASTRILL VPN | Anders dan anders

ASTRILL VPN is anders dan alle andere VPV providers. Een eenvoudige en gebruikersvriendelijke interface is een van de positieve kenmerken van deze VPN.

Astrill VPN

De VPN biedt net iets andere functies aan dan de concurrentie: torrent vriendelijke, gebruiksgemak, port forwarding, VPN delen, smart-modus, video-opname. De vraag is echter of dit  is wel nuttig is.

Hier zal ik oa een antwoord op proberen te geven of beter gezegd deze functie's onder de loep nemen en dan kan u zelf beslissen of Astrill VPN aansluit bij jouw behoefte.

Astrill VPN werd in 2009 opgericht en geregistreerd op de Seychellen. Nadat ik wat artikelen had gelezen welke zeer positief van over Astrill VPN waren besloot ik deze VPN ook maar eens te proberen. Ik was was onder de indruk van de volledigheid van de functies die werden aangeboden. Dit levert een grote vrijheid in gebruik.

Kosten Astrill VPN per jaar

ASTRILL VPN

Kosten Astrill VPN per maand en gespecificeerd

ASTRILL VPN

Wanneer je opzoek bent naar een eenvoudig VPN met andere opties dan alle andere VPN's oa de VPN USB stick

ASTRILL VPN | Anders dan anders

Astrill VPN is compatible met de volgende:

ASTRILL VPN

 

Astrill VPN heeft geen mogelijkheid een abonnement van 1 maand at te sluiten. De minimale termijn is 3 maanden. Er is een proefperiode is 7 dagen, ECHTER pas wel op een “geld terug beleid” is er alleen maar onder de voorwaarde van Astrill VPN. Bijvoorbeeld wanneer je tevreden was in je proefperiode en je klaagt na je proefperiode krijg je geen geld terug van Astrill VPN. Dit beleid is best wel consument onvriendelijk. De andere VPN providers zijn veel schappelijker op dit gebied. Ik vind het ook wel een beetje raar, willen ze echt rijk worden van die paar euro, misschien hebben de oprichters wel een slechte jeugd gehad…..

De Astrill VPN is verder een zeer interessant provider. Bij een lidmaatschap van twee jaar geeft Astrill VPN  een gratis router VPN-compatibele, voor geprogrammeerd voor Astrill VPN maar ook geschikt voor andere VPN's (waarde  ongeveer 30 USD).

SAMENVATTING VAN DE VPN ASTRILL:

Verkeersgegevens Onbeperkt
Het type netwerk Private
Cryptografie militaire 256 bits
Server Switches Onbeperkt
Server 201+
IP adressen 85000+
Protocollen OpenVPN (TCP, UDP), Openweb, L2TP-IPsec, PPTP
Ondersteunde apparaten  Windows, Mac, iOS, Android, router, linux
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor SSL-gebaseerde OpenVPN-protocol met 256-bit data encryptie.
Type ondersteuning 24/7 e-mail, chat, kaartje, remote desktop
Geld terug? Terugtrekking binnen 7 dagen, pas op!!
 Landen gedekt 55+ naties
Multi Inloggen none (1), 5 met een add-on apart betaald

 

IN DETAIL EEN AANTAL KENMERKEN VAN ASTRILL VPN:

VOLLEDIGE MENU-OPTIES EN ANDERE AFHANKELIJK VAN HET TYPE VERBINDING GEBRUIKTE PROTOCOL

ASTRILL VPN

Wanneer je de opties van de Astrill VPN  niet gebruikt werkt het prima, maar je kan ook er mee gaan knutselen en dan je eigen protocols bepalen. Dit geeft je het gevoel van volledige vrijheid, echter alleen maar nuttig voor de gevorderde VPN gebruiker. Je zal er anders gewoon af moeten blijven.

De set van opties en menu's in de versie voor PC / Mac, veranderen afhankelijk van welk type verbinding je kiest.

We zullen kiezen voor de optie OpenWeb (een versleutelde tunnel voor browsen), OpenVPN en StealthVPN, net zoals openVPN twee niveaus van versleutelen perfect voor  censuur landen als China, UAE, Syrië, Thailand, Iran, etc.

LANDEN KEUZE EN HOME ASTRILL VPN

ASTRILL VPN

Een van de gebruikersgemakken van Astrill VPN is het gemeenschappelijk hoofdscherm voor alle protocollen. Zodra je bent ingelogd kan je een selectie doen van land.

 

 • De gele ster betekent dat je de mogelijkheid hebt van Torrents en P2P.
 • Grijs betekend niet ingeschakeld voor uw account (in de 7-dagen trial zijn velen niet toegankelijk)
 • Naar links en “de natie en aan de rechterkant ziet u dat emulerete speciale opties
 • Geoptimaliseerd betekend een zeer goede verbinding, het cijfer er achter het aantal servers welke er gebruikt kunnen worden.

ASTRILL VPN OPENWEB, HOE HET WERKT EN INSTELLINGEN

Bij Openweb surfen zal alleen uw browser gecodeerd zijn. Handig wanneer je niet wilt dat de VPN je gehele IP adres verandert. In dit geval zal alleen maar je browser IP veranderen en de data worden versleuteld. Een praktijk voorbeeld is inloggen op uw werk via de werkserver zodat ze niet kunnen zien dat jij het bent. Netflix of iPlayer BBC bekijken is geen probleem.

Openweb, Astrill VPN heeft een groot aantal van de gebruiker opties, dit de belangrijkste:

 • Keuze welke poort je wilt gebruiken voor je data verkeer
 • Wel of niet een proxy instellen
 • Advertentie of banner popup blokkeren
 • Openweb Sharing Option (hierna: het gemiddelde)
 • Media recorder: Indien geactiveerd kan je streaming video opslaan op je pc (zoals YouTube of Vimeo).
 • Besluiten wanneer je VPN wilt inschakelen

ASTRILL VPN

 

ASTRILL VPNASTRILL VPN SHARING (ADD-ON PAKKET APART WORDEN BETAALD)

 

Deze functie wordt niet gebruikt door ander VPN providers. Ik heb geen idee van het nut. Je kan van de computer een draadloze router maken met VPN functie.

Net zoals een echte router die verbonden is met het internet maakt je computer nu verbinding met alle andere apparaten die je graag zou willen aansluiten en het is nu net alsof je de VPN-server bent.

 

ASTRILL VPN

 

Wanneer je op “help” klikt zie je een tap menu en allerlei opties waaronder de “Speed Test” “Router Setup” ect. Hier tref je duidelijk handleidingen naar allerlei setups of uitleg hoe je optimaal gebruik kan maken van de Astrill VPN.

AUTOMATISCHE CONFIGURATIE VAN DE ROUTER MET FIRMWARE GEMODIFICEERDE

ASTRILL VPN

Als je de router hebt geïnstalleerd  de firmware is uptodate, het type DD-WRT, voor de functie van de VPN. Astrill VPN kunt je automatisch configuraties te installeren op uw router.

APP VOOR MOBIELE VPN OP USB

De website is helaas niet in de Nederlandse taal.  Echter bij de meeste VPN providers is dit niet het geval. Belangrijk is dat er niet te veel uitleg hoeft te zijn. In het uiterste geval kan er ook contact opgenomen worden met de “Helpdesk” in een live Chat sessie. Is natuurlijk ook in het Engels…….

ASTRILL VPN FLASHAls extra optie is er een versie als draagbare USB-VPN. De draagbare USB-VPN is compatible voor Windows. Ik krijg geen duidelijk antwoord wanneer er iets beschikbaar zal komen voor de Mac. Het is dus even afwachten.

Het gebruikergemak is zeer hoog en handig. De draagbare USB-VPN kan heel eenvoudig gedeelte worden met vrienden of worden meegenomen op reis. De USB-VPN werkt simple door de USB in te pluggen in de computer (windows)

Mobiele versies kan handmatig of met de app worden geconfigureerd, maar het zal de eenvoudige setup zijn. Beschermd veilig anoniem surfen. Mochten ze je computer checken is niet te achterhalen dat je een VPN gebruik dit voor in landen als Thailand, Noord-Korea, China ect.

ASTRILL VPNCONCLUSIES

Astrill VPN is een uitstekende VPN provider. Ze zijn afgeweken van de traditionele VPN providers en bieden nets iets anders aan. Waarom om zich te onderscheiden van de rest en dat is natuurlijk een compliment waard.

De gebruikers interface is zeer vriendelijk en de help functie zit goed in elkaar. Met een live chat kom je dus een heel eind. Echter wel allemaal in het Engels. Het is een VPN voor de beginners en voor de gevorderde VPN gebruiken omdat je allerlei opties het voor het protocol gebruik.

Er zijn servers te vinden in verschillenden landen wel of niet fysiek aanwezig. Echter dit ging niet ten koste van de snelheid. Het is een torrent-server vriendelijk VPN met de mogelijkheid met port forward.

Het is slechts mogelijk met 1 apparaat tegelijk in te loggen. Wil je meerdere apparaten aansluiten moet je bijbetalen. Tevens is het teruggave beleid zeer streng dus oppassen wanneer je een contract met Astrill VPN aangaat. Je krijg zeer lastig je geld terug. Echter misschien moet je daar altijd wel van uitgaan!!!


VOORDEEL:

 • Torrent vriendelijke
 • Functionaliteit speciale, port forward, menu-opties lijst landen
 • Gebruikers gemak
 • Groot aanbod van landen (server)

NADEEL:

 • Ontbrekende maandabonnement (minimaal 3 maanden)
 • Er is geen proeftijd
 • Het basis abonnement heeft slechts 1 multi-login
 • Geen echte annuleringsvoorwaarden

7.2 Waardering
Astrill VPN

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.7
PRIJS
7.2
GEBRUIKERSGEMAK
7
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7.1
RANDAPPARATUUR
7
Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.