Avast SecureLine VPN, review 2024

Avast SecureLine VPN

Avast security is de nieuwe applicatie van Avast. Avast is beter bekend als anti-virus applicatie. Nu kan u anoniem surfen op het internet met Avast.

Avast Security  kent reeds vele gebruikers, hiervan gebruiken vele de gratis versie. Wanneer je een AVAST gebruiker bent en toegang probeert te krijgen tot informatie/sites op het internet die worden afgesloten door overheden of geografische blokkade. Bijvoorbeeld BBC TV kanalen kijken kan alleen maar wanneer je gebruik maakt van een VPN, omdat normaal gesproken dit alleen maar mogelijk is binnen de landsgrenzen van de UK. Je zal van automatisch een uitnodiging krijgen in de vorm van een Avast popup die je nodigt om de AVAST VPN te kopen,. Lees de Avast SecureLine VPN zodat je deze blokkade kan omzeilen.

Avast SecureLine VPN is een product van AVAST. Het is zelfs  geïntegreerd in hun AntiVirus applicatie, gerund door een afdeling van Avast met basis in de Tsjechische Republiek .

IS HET WAAR DAT AVAST SECURELINE VPN ECHT WERK VOOR ALLES?

Het antwoord is nee . Ik zou mij kunnen voorstellen dat je Avast Security zou willen gebruiken voor wanneer je naar landen gaat reizen met censuur, landen waar ze de inhoud van YouTube of Facebook  blokkeren.

Ik zal je dan snel uit de droom helpen in de praktijk is Avast Security een VPN-klassieker, zeer simpel in elkaar gezet, gewijd aan elementaire gebruikers die alleen maar hun IP adres willen verbergen of versleutelen.

Het is even kort door de bocht, wanneer u toch opzoek bent naar een VPN provider zullen wij u eerder eentje aanraden uit de TOP VPN. ExpressVPN komt het beste uit de test.

AVAST SECURELINE VPN KOSTEN

Avast SecureLine VPN

 

Avast SecureLine VPN heeft een agressieve prijsbeleid, die de neiging heeft om de gebruiker te pushen van een 1-jarig abonnement naar een twee jaar abonnement. Ik zal je In het geval kiezen voor de 1 maand optie en als je dan nog ontevreden bent is er een  30 dagen geld terug garantie .

Wanneer je echter de Avast Security  zou willen gebruiken op een van je mobile apparaten zal je hiervoor extra moeten betalen.

Avast SecureLine VPN

SAMENVATTING BLAD VOOR AVAST! SECURELINE VPN

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, FR, DE, AU, CA
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 34+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 33+

SOMMIGE FUNCTIES VAN AVAST SECURELINE VPN

Avast Security is een applicatie geïntegreerd binnen de Avast anti-virus. Hoewel ik geen liefhebber ben van alle producten die zijn opgenomen zijn binnen het Avast pakket, er zijn mensen die het gemak van een enkel beheer paneel om alles wat met veiligheid (antivirus, firewall en VPN in dit geval) te volgen waarderen.

GEMAKKELIJK EXTREME TE GEBRUIKEN – Avast review

Avast SecureLine VPN

Avast Security is het niet mogelijk een keuze te maken welke protocollen of opties je zou willen kiezen.

De enige optie die je kan kiezen is welke inlog server je zou willen gebruiken.

Avast SecureLine VPN

We kunnen ervoor kiezen om verbinding met de dichtstbijzijnde server of een server in de lijst te selecteren.

Avast SecureLine VPN

Zodra we afsluiten zal je een bericht krijgen dat je niet meer verbonden bent met Avast SecureLine VPN.

Avast review eind conclusie

De VPN van Avast is een product dat werkt, het is simpel maar effectief . Het legt zich duidelijk toe op het basis gebruik van een VPN en gaat niet niet al te diep in op specifieke mogelijkheden. Wanneer je gewent bent aan het Avast producten kan het interessant zijn ook de Avast Security op te nemen in je verzameling. Ik zou de Avast SecureLine VPN net echt aanraden voor torrent en P2P gebruik. Wanneer je geïnteresseerd bent in alleen een mobiele versie is er een zeer competitieve prijs op de markt.

5 TOTALE SCORE
Mijn ervaringen met Avast

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
5
PRIJS
5
GEBRUIKERSGEMAK
5
STABILITEIT NETWERK
5
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
5
RANDAPPARATUUR
5
Pluspunten
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Betrouwbare
 • Snelle servers
Minpunten
 • Geen optie, maar een paar landen, het lidmaatschap voor de mobiele dient u apart te betalen
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

7 Opmerkingen
 1. Heeft iemand nog het oude download 2017 programma vpn voor mij ? Want met de nieuwe kan je maar 1 window per x terwijl met het oude 2 x of meerdere window´s ? Het oude programa ben ik kwijt door een crach en opnieuw moest beginnen…

 2. Sinds kort heb ik een ziggo modem , ik had BTGuard als vpn , die werkte perfect , maar helaas nu niet meer , het schijnt dat er nu een poort geblokkerd wordt, foutmelding 619 .
  Ziggo doet er niets mee .
  Als ik Avast vpn neem met open vpn zou het dan wel weer gaan lukken denkt u ? .
  Alvast bedankt voor uw reactie , groeten Wil .

  • Hoi Wil,

   Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van Avast VPN, ik vind het een onplezierige VPN aanbieder en ook nog duur(5 USD per maand) voor wat die aanbiedt. Je bent bij NordVPN (3,29 USD) goedkoper uit en het is een goede VPN met een Nederlandse taal op de website. Er zijn 4 servers in Nederland in tegenstelling van 1 Avast en 6 multi login. Het is wel een twee jarig abonnemnet maar als het werkt moet dit niet hoeven uitmaken. Je kan de NordVPN 30 dagen testen en er is een geld terug garantie van 30 dagen. Je loop dus geen risico.

   Mocht het niet werken zou je een extra router kunnen kopen en deze aansluiten op de Ziggo router, hier kan je dan de software van NordVPN opzetten. Let wel even op en controleer welke router ze bij NordVPN adviseren. Ik heb de Linksys gekocht en ExpressVPN erop gezet. Maar ik heb geen Ziggo router.

   Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen.

   Groetjes,
   Mike

 3. Hallo,
  Ik heb Avast secureline VNP en gebruik die op mijn android. Nu wil ik hem ook op mijn macbook zetten maar ik krijg dat niet voor elkaar en de klantenservice van Avast reageert niet op mijn mail. Wat kun je me adviseren? Dank alvast,
  Groet,
  Anne

  • Hoi Anne,

   Lastig verhaal. Om verschillende reden heeft AvastVPN geen hoge ranking op mijn website. Ik krijg wel vaker emails over dit probleem dus ze zijn bij Avast vast wel bekend met dit probleem. Toen ik ooit AvastVPN teste lukte dit mij wel. Je zou de Avast installatie weer van je Mac af kunnen halen en proberen opnieuw te installeren zodat je weer opnieuw begint. Mocht je een Virusscan gebruiken zet je deze ook uit. Ik weet niet of je vaker software installeert maar op de Mac zal je deze beveiliging ook uit moeten schakelen.

   Ik heb verder ook geen vast contact met Avast omdat ik een alleen maar mijn bevinding opschrijf en deze waren ook al niet zo heel positief over deze VPN aanbieder…..

   Kan je nog on het contract uit?

   Succes,
   Mike

 4. Ik heb gisteren 24/01/2017 Avast Premier betaalde versie aangeschaft. Ik was van oordeel dat ScureLineVPN daar een onderdeel van was, maar schijnbaar moet ik nog eens extra betalen als ik een licentie wil.
  Klopt dat?
  Als dat zo is, wat gaat mij dat kosten voor een jaar?
  Vele Groeten
  Rudy

  e-mail: rj.kerckvoorde@telenet.be

  • Hoi Rudy,

   Jammer dat je deze mail niet voor je aankoop hebt gestuurd, dan kon adviseren. Avast staat bij ons ook op de 17e plaats en we zijn er dan ook niet echt van onder de indruk. Gelukkig kan je nog na 3 dagen van je aankoop af. Er is een 30 dg geld terug garantie!!!!

   Ben je op zoek naar een alles kunnen is EXPRESSVPN de beste keuze anders NordVPN, Vypre en Pure heeft ook altijd mooie aanbiedingen.

   Succes!!

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl