<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Na anti-virus nu ook een Avast Security | www.debestevpn.n
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

7 Comments
 1. Ik heb gisteren 24/01/2017 Avast Premier betaalde versie aangeschaft. Ik was van oordeel dat ScureLineVPN daar een onderdeel van was, maar schijnbaar moet ik nog eens extra betalen als ik een licentie wil.
  Klopt dat?
  Als dat zo is, wat gaat mij dat kosten voor een jaar?
  Vele Groeten
  Rudy

  e-mail: rj.kerckvoorde@telenet.be

  • Hoi Rudy,

   Jammer dat je deze mail niet voor je aankoop hebt gestuurd, dan kon adviseren. Avast staat bij ons ook op de 17e plaats en we zijn er dan ook niet echt van onder de indruk. Gelukkig kan je nog na 3 dagen van je aankoop af. Er is een 30 dg geld terug garantie!!!!

   Ben je op zoek naar een alles kunnen is EXPRESSVPN de beste keuze anders NordVPN, Vypre en Pure heeft ook altijd mooie aanbiedingen.

   Succes!!

 2. Hallo,
  Ik heb Avast secureline VNP en gebruik die op mijn android. Nu wil ik hem ook op mijn macbook zetten maar ik krijg dat niet voor elkaar en de klantenservice van Avast reageert niet op mijn mail. Wat kun je me adviseren? Dank alvast,
  Groet,
  Anne

  • Hoi Anne,

   Lastig verhaal. Om verschillende reden heeft AvastVPN geen hoge ranking op mijn website. Ik krijg wel vaker emails over dit probleem dus ze zijn bij Avast vast wel bekend met dit probleem. Toen ik ooit AvastVPN teste lukte dit mij wel. Je zou de Avast installatie weer van je Mac af kunnen halen en proberen opnieuw te installeren zodat je weer opnieuw begint. Mocht je een Virusscan gebruiken zet je deze ook uit. Ik weet niet of je vaker software installeert maar op de Mac zal je deze beveiliging ook uit moeten schakelen.

   Ik heb verder ook geen vast contact met Avast omdat ik een alleen maar mijn bevinding opschrijf en deze waren ook al niet zo heel positief over deze VPN aanbieder…..

   Kan je nog on het contract uit?

   Succes,
   Mike

 3. Sinds kort heb ik een ziggo modem , ik had BTGuard als vpn , die werkte perfect , maar helaas nu niet meer , het schijnt dat er nu een poort geblokkerd wordt, foutmelding 619 .
  Ziggo doet er niets mee .
  Als ik Avast vpn neem met open vpn zou het dan wel weer gaan lukken denkt u ? .
  Alvast bedankt voor uw reactie , groeten Wil .

  • Hoi Wil,

   Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van Avast VPN, ik vind het een onplezierige VPN aanbieder en ook nog duur(5 USD per maand) voor wat die aanbiedt. Je bent bij NordVPN (3,29 USD) goedkoper uit en het is een goede VPN met een Nederlandse taal op de website. Er zijn 4 servers in Nederland in tegenstelling van 1 Avast en 6 multi login. Het is wel een twee jarig abonnemnet maar als het werkt moet dit niet hoeven uitmaken. Je kan de NordVPN 30 dagen testen en er is een geld terug garantie van 30 dagen. Je loop dus geen risico.

   Mocht het niet werken zou je een extra router kunnen kopen en deze aansluiten op de Ziggo router, hier kan je dan de software van NordVPN opzetten. Let wel even op en controleer welke router ze bij NordVPN adviseren. Ik heb de Linksys gekocht en ExpressVPN erop gezet. Maar ik heb geen Ziggo router.

   Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen.

   Groetjes,
   Mike

 4. Heeft iemand nog het oude download 2017 programma vpn voor mij ? Want met de nieuwe kan je maar 1 window per x terwijl met het oude 2 x of meerdere window´s ? Het oude programa ben ik kwijt door een crach en opnieuw moest beginnen…

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl