<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">live BBC kijken vanuit het buitenland | DeBesteVPN.nl

6 beste VPN’s voor BBC iPlayer die nog steeds werken in 2019

We leggen uit hoe je live BBC kijken kan (buiten het VK) met een VPN en de beste VPN’s die je hiervoor kunt gebruiken. Als reactie op het feit dat BBC iPlayer Nederland meer VPN’s heeft gedetecteerd en geblokkeerd, hebben we dit artikel voor 2019 bijgewerkt met de nieuwste werkende VPN’s.

BBC iPlayer Nederland is een populaire streamingdienst waarmee kijkers een aantal van de beste gratis en legale inhoud op internet kunnen bekijken, variërend van tv-shows en films tot live sport. Veel van die inhoud kan echter alleen worden gestreamd met een Brits IP-adres. Vanwege beperkingen ivm inhoudslicenties zijn bepaalde video’s beperkt door geografische locatie. Dit geldt zowel voor weergave op de iPlayer-website als via de iPlayer-app.

BBC iPlayer kijken

De eenvoudige oplossing is om een VPN te gebruiken om bbc gemist kijken in nederland te kunnen deblokkeren, zodat je normaal kunt kijken vanuit de VS of ergens anders in het buitenland. We behandelen zes VPN’s in detail, maar voor diegenen die op zoek zijn naar een snel antwoord, zijn dit de beste VPN’s voor het live BBC kijken vanaf elke locatie:

 • ExpressVPN: Beste optie voor toegang tot BBC iPlayer Nederland vanaf elke locatie. Snelle speeds, geweldige beveiligingsfuncties en werkt met bijna alle populaire streamingdiensten. Inclusief 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
 • CyberGhost: Goede waarde en snel. BBC gemist kijken in Nederland met deze aanbieder
 • VyprVPN: High speed servers en een eenvoudig interface
 • PrivateVPN: Goede opkomende VPN die goed werkt met BBC iPlayer Nederland en andere streamingdiensten.
 • VyprVPN: High speed servers en een eenvoudig interface
 • NordVPN: Een goede budget optie die goed werkt met iPlayer BBC Nederland en andere streaming diensten, waaronder Netflix.
 • SaferVPN: BBC iPlayer kijken werkt goed met deze aanbieder. Netflix ontvangen is ook geen probleem

live BBC kijken in nederland

BBC gemist kijken in Nederland

VPN is de afkorting van een virtueel privénetwerk, deze versleuteld het internetverkeer voordat het wordt doorgestuurd naar een intermediaire server op een door de gebruiker gekozen locatie. In het geval van BBC iPlayer moet de gebruiker gewoon een server kiezen in het VK. Ze krijgen een Brits IP-adres toegewezen zodat het lijkt alsof ze zich daar bevinden.

Maar deze oplossing wordt met de dag minder effectief nu BBC iPlayer de ontwijkings-software omzeilt en detecteert wanneer een VPN wordt gebruikt. De site is in de voetsporen van Netflix als het gaat om het verbannen van VPN-gebruikers. Om deze reden is het belangrijk om je te abonneren op een VPN-service die de iPlayer-firewall omzeilt en actief zal werken om het probleem op te lossen als het wordt geblokkeerd.

Vaak kunnen slechts enkele servers van een specifieke VPN-service dit bereiken, dus als een VPN-server voor je wordt geblokkeerd, probeer dan een andere of vraag klantenservice welke werkt.

We hebben de volgende lijst samengesteld met de beste VPN-providers voor BBC iPlayer Nederland op basis van de volgende criteria:

 • Servers in het Verenigd Koninkrijk (hoe meer hoe beter!)
 • Niet geblokkeerd door iPlayer ten tijde van schrijven (we zullen dit regelmatig bijwerken)
 • Snelle speeds
 • Snelle en competente klantenservice
 • Beste VPN’s voor BBC iPlayer

Deze 5 VPN’s werken met BBC iPlayer vanuit buitenland (buiten het Verenigd Koninkrijk).

ExpressVPN Best algemene VPN-service voor live BBC kijken

met expressVPN live BBC kijkenExpressVPN exploiteert alleen servers op zes locaties in het Verenigd Koninkrijk. We misten het geoblock om een aflevering van Blue Planet II zonder problemen te bekijken. ExpressVPN is waarschijnlijk de meest betrouwbare als het gaat om snelheid, consequent scoren bij de snelste. Het biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en beweert dat duizenden klanten hun diensten gebruiken om te BBC iPlayer kijken. Ondersteuning via live chats is 24 uur per dag beschikbaar op de website, dus zorg ervoor dat je ze pingt als je problemen ondervindt.

ExpressVPN registreert geen identificerende informatie en gebruikt de allerbeste beveiligingsstandaarden. Het beheert servers in meer dan 90 landen, elk geoptimaliseerd voor maximale snelheid. Als je iPlayer op een apparaat wilt bekijken dat geen native VPN’s ondersteunt, maakt ExpressVPN zijn eigen router firmware waarmee klanten gratis installatie kunnen downloaden of kunnen kopen met een pre-flashed router op de website.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, Linux en bepaalde wifi-routers.

Voordelen:

 • Beste performer in onze tests voor het mogelijk maken van “live BBC kijken”
 • Servers in het Verenigd Koninkrijk zijn geweldig voor streaming in HD-kwaliteit
 • Blokkeert ook de meest populaire streaming-sites met gemak
 • De allerbeste codering zorgt voor solide beveiliging en privacy
 • 24/7 supportmedewerkers voor livechatten zijn ter beschikking

Nadelen:

 • Niet de goedkoopste keuze op deze lijst

BESTE VPN VOOR live BBC kijken: ExpressVPN is onze beste keuze. Een supersnelle en betrouwbare keuze die BBC live stream vanuit buitenland en in elk land en de meeste andere grote streamingdiensten deblokkeert. De beste beveiliging en privacy met 256-bits AES-codering, geen browserlogboeken, kill-switch en lekbescherming. Probeer het zonder risico’s met de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Lees hier onze volledige recensie van ExpressVPN.

CyberGhost Geweldige keuze voor VPN-beginners en deblokkeert iPlayer

met cyberghostVPN live BBC kijkenCyberGhost maakt het deblokkeren van geo-locked content gemakkelijker dan de meeste andere VPN’s. In plaats van contact op te nemen met klantenondersteuning of te raden met welke server verbinding moet worden gemaakt, kan je met de apps van CyberGhost een server kiezen op basis van de videosite die je wilt deblokkeren. Als je tijdens het openen van de app op de streamingoptie klikt, verschijnt een lange lijst met populaire streaming-sites, waaronder BBC iPlayer. Klik op die optie om verbinding te maken en de app zal zelfs iPlayer in uw browser voor je openen.

CyberGhost beschikt ook over een sterke beveiligings- en privacy-stamboom. Het houdt geen logs bij en maakt gebruik van sterke encryptie met perfecte geheimhouding. Lekbescherming en een kill-switch zorgen ervoor dat geen van jouw gegevens ooit de gecodeerde tunnel verlaat. CyberGhost biedt hoge snelheden die meer dan voldoende moeten zijn om video van hoge kwaliteit te streamen.

Eén enkel plan maakt maximaal zeven gelijktijdige verbindingen mogelijk. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android

Voordelen:

 • Geen problemen met het deblokkeren van BBC iPlayer vanaf verschillende testlocaties
 • Werkt met een netwerk van meer dan 3.000 servers in 61 landen
 • Low-cost optie met beginnersvriendelijke apps
 • Zeer goede snelheden

Nadelen:

 • Niet geschikt voor mensen die geavanceerde functies nodig hebben

BEGINNERS CHOICE: CyberGhost heeft een eenvoudige set-up. Een budgetkeuze. Goed voor privacy. Streamt BBC iPlayer betrouwbaar in HD-video. Hit and miss-verbindingen met enkele populaire streaming-sites. 45 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Lees onze volledige CyberGhost-beoordeling.

VyprVPN op level beveiliging, geen logs en werkt met iPlayer

Met vypr BBC iPlayer Nederland ontvangenVyprVPN heeft high-speed servers waardoor het een geweldige optie is voor het deblokkeren van de BBC iPlayer streaming-service. Het werkt ook om de blokkering van inhoud van andere populaire sites, waaronder Netflix, ongedaan te maken. Als bonus bevatten plannen toegang tot online opslag en gecodeerde berichten-apps.

Deze VPN-service maakt gebruik van sterke codering en omvat DNS-lekbescherming en een kill-switch. Het slaat wel enkele logs op, inclusief het IP-adres van de gebruiker, wat een afknapper kan zijn voor meer privacy bewuste gebruikers. Het scoorde goed in onze snelheidstests, dus je zou geen probleem moeten hebben om het laatste seizoen van Peaky Blinders in HD te streamen.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voordelen:

 • Deblokkeert BBC iPlayer en tal van andere streaming-sites
 • Bedient servers in het VK
 • Geweldige deblokkerings capaciteiten, werkt zelfs goed in China

Nadelen:

 • Grotendeels duurder dan sommige VPN’s
 • Geen opties voor geavanceerde configuratie
 • Geen cryptocurrency betalings opties

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: VyprVPN is gebruiksvriendelijk. Een solide keuze. Slaat geen logboeken op, biedt geweldige beveiliging en ontgrendelt de meeste streaming services. Duurder dan sommige. 30-dagen geld terug garantie. Lees onze volledige VyprVPN-beoordeling.

PrivateVPN Goede waarde en snelle VPN die BBC iPlayer deblokkeert

 met privatevpn BBC iPlayer Nederland kijkenPrivateVPN is een relatieve nieuwkomer op de VPN-markt die ons tot dusver indruk heeft gemaakt met zijn uitstekende mogelijkheden om de inhoud te deblokkeren. Het maakt korte metten met de VPN-firewall van BBC iPlayer en werkt ook met andere streaming-sites zoals Netflix en Hulu. 24 uur per dag live-chatondersteuning staat tot jouw beschikking.

Snelheden zijn uitstekend ondanks het relatief kleine netwerk van servers. Veiligheid schiet ook tekort, sportieve 256-bit en 128-bit encryptie-opties bewaakt met een perfecte forward geheimhouding. PrivateVPN slaat geen logboeken op van gebruikersactiviteit en neemt uw IP-adres niet op.

U kunt maximaal zes apparaten op één enkel plan aansluiten. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voordelen:

 • Deblokkeert BBC iPlayer op fatsoenlijke streaming snelheden uit het buitenland
 • Een groeiende reputatie om overal populaire streaming-sites te deblokkeren
 • Houdt helemaal geen boomstammen bij
 • Privacy en beveiliging zijn hoogwaardig

Nadelen:

 • Heeft handmatige aanpassing nodig om in China te werken
 • Heeft geen 24/7 live chat

GEWELDIGE SNELHEID: PrivateVPN is een goede gezinskeuze. Blokkeert veel populaire Britse shows en staat maximaal 6 apparaten op hetzelfde account toe. Klein netwerk van servers maar snelle verbindingen. 30-dagen geld terug garantie. Lees onze volledige PrivateVPN-beoordeling.

NordVPN Beste budget-VPN-service voor BBC iPlayer kijken

met nordVPN bbc live BBC kijkenNordVPN heeft maar liefst 30 servers in het Verenigd Koninkrijk en een daarvan is zelfs geoptimaliseerd voor “ultrasnelle tv”. Controleer de officiële kennisbank van de NordVPN-website om erachter te komen welke servers momenteel BBC iPlayer-inhoud deblokkeren. Ondersteuning voor live chats kan 24/7 gecontacteerd worden.

Snelheden zijn redelijk en zouden je in de meeste gevallen moeten toestaan om in HD te streamen. Beveiliging is uitstekend dankzij een sterke codering en een strikt beleid met zero-logs betekent dat je informatie (inclusief jouw IP-adres) privé blijft. Bovendien zullen openbare wifi-gebruikers dol zijn op de automatische wifi-beveiligingsfunctie van NordVPN. Servers zijn beschikbaar in meer dan 60 landen. NordVPN maakt maximaal zes gelijktijdige verbindingen op een enkel abonnement mogelijk, waardoor het een geweldige optie is voor een klein huishouden of kantoor.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Voordelen:

 • Veel servers in het VK deblokkeren iPlayer bijna overal in HD
 • Ook ideaal voor het deblokkeren van een groot aantal Britse geo-geblokkeerde inhoud
 • Strikte zero-logs-policy en solide beveiliging van apps
 • Verbind maximaal 6 apparaten tegelijkertijd
 • Live chat support 24/7

Nadelen:

 • iOS-app werkt niet in China
 • Desktop-app en snelheden zijn niet altijd betrouwbaar

BESTE BUDGET VPN: NordVPN is een goede prijskeuze. Een voordelige optie die betrouwbaar werkt met BBC iPlayer en de meest populaire streaming-sites. Verbindt tot 6 apparaten tegelijkertijd. App biedt geen server switching keuze. 30-dagen geld terug garantie. Lees hier onze volledige NordVPN-beoordeling.

SaferVPN Biedt speciale streaming-servers om iPlayer te deblokkeren

met safer vpn BBC iPlayer Nederland streamenSaferVPN biedt speciale streaming-servers voor de VS en het VK. De Britse streamingoptie deblokkeert de BBC iPlayer-content zonder in het zweet te raken. De Amerikaanse streaming-server deblokkeert onder andere Netflix en Amazon Prime. Deze servers zijn gescheiden van de rest van de Britse en Amerikaanse niet-streamingservers, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn zonder te hoeven raden of hulp te halen uit de klantenondersteuning. Dat gezegd zijnde, live chatondersteuning is de klok rond beschikbaar.

Snelheden zijn snel genoeg om te streamen in hoge definitie. De app is zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een complete beginner. Versleuteling is sterk, maar SaferVPN mist op dit moment een perfecte forward-geheimhouding. Het bedrijf slaat geen logboeken op van de activiteit van gebruikers en zal jouw IP-adres niet registreren.

Voordelen:

 • De toegewijde UK-streaming optie behandelt BBC iPlayer met gemak
 • Tests onthulden goede snelheden voor HD-streaming
 • Geen logboeken opgeslagen en apps hebben solide beveiligingsinstellingen
 • Je kan de klok rond live support krijgen

Nadelen:

 • Werkt niet in China
 • Beperkte geavanceerde functies in vergelijking met sommige andere VPN’s

EENVOUDIGE INTERFACE: SaferVPN bereikt geweldige snelheden. Blokkeert op betrouwbare wijze geo-beperkte inhoud en heeft geweldige privacy referenties. Gebrek aan enkele populaire functies. Inclusief 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Lees onze volledige SaferVPN-beoordeling.

VPN’s om niet te gebruiken met BBC iPlayer

Uit onze tests blijkt dat de volgende VPN-providers de BBC iPlayer niet deblokkeren, volgens onze tests.

PureVPNLeVPNPerfect privacyGooseVPNVPN Master
IPVanishSuperVPNProxy.shiPredatorTorVPN
Private Internet Access (PIA)VPNBookTunnelBearOverplay
HideMyAssVPNTunnelVPN4AllOverplay
BetternetAnonymousVPEarthVPN

 

Hoewel veel van de VPN-providers in de bovenstaande lijst uitstekend kunnen zijn voor andere online activiteiten, verspil je je geld met hen als het je belangrijkste doel is om video’s van de BBC iPlayer via internet te ontvangen terwijl je in het buitenland bent.

Hoe een VPN te gebruiken met BBC iPlayer

Het deblokkeren van BBC iPlayer is eenvoudig als jouw VPN dit ondersteunt. Meld je aan bij een van de aanbevolen VPN-providers hierboven en volg deze eenvoudige stappen:

 • Download en installeer de VPN voor jouw apparaat vanaf de website van jouw provider of een officiële app store. Wij bevelen ExpressVPN aan.
 • Voer de app uit en kies een VPN-server in het Verenigd Koninkrijk die Netflix ontgrendelt. Als je niet zeker weet welke je moet kiezen, raadpleeg dan de website of klantenservice van jouw provider.
 • Maak verbinding met de VPN.
 • Wis jouw cookies en jouw browser cache. Deze kunnen locatie-informatie van eerdere sessies opslaan.
 • BBC iPlayer kijken open en begin !
 • Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met de klantenservice van je VPN. Mogelijk moet je enkele instellingen op jouw apparaat aanpassen.

BBC iPlayer werkt niet? Wil je live BBC kijken probeer dit uit!

Merk op dat we niet kunnen garanderen dat deze VPN’s zullen werken op de iPlayer-website of de iPlayer-app. Wanneer je problemen tegenkomt, is het vaak gewoon een kwestie van verbinding verbreken en een andere VPN-server proberen. Als dat niet werkt, kunnen er grotere problemen zijn.

Als je de BBC iPlayer-app gebruikt, moet je weten dat apps voor iOS, Android, streaming mediaboxen, Smart TV’s en gameconsoles een apparaat kunnen opdwingen op de DNS-servers van jouw internetprovider in plaats van op de VPN’s. Een manier om dit te omzeilen is om de VPN in te stellen op jouw wifi-router thuis of op een virtuele router in plaats van de VPN-app te gebruiken. Bekijk onze tutorials over het configureren van VPN-compatibele virtuele routers met behulp van zowel pc-laptops als Macbooks.

Zelfs nadat je verbinding hebt gemaakt met een VPN-server, heeft BBC iPlayer jouw vorige “locatie” mogelijk opgeslagen in een cookie die nog steeds actief is. Als je nog steeds een waarschuwing ziet dat de inhoud niet beschikbaar is op jouw locatie, moet je mogelijk jouw cookies wissen. Je kunt dit doen in jouw browserinstellingen of met behulp van een extensie zoals EditThisCookie.

Meer technische truc’s on live BBC kijken mogelijk te maken

Soms wordt bij het gebruik van een VPN de BBC iPlayer-pagina mogelijk helemaal niet geladen en wordt in plaats daarvan een foutpagina geretourneerd. Als dit bij jou gebeurt, moet je mogelijk jouw DNS-cache doorspoelen. Typ in Windows “cmd” in de zoekbalk en open de command prompt. Typ de volgende opdracht en druk op enter: ipconfig / flushdns. Voor Mac-gebruikers vindt je hier de instructies voor jouw versie van OSX.

Wis tot slot eventuele gegevens in de cache waardoor iPlayer jouw werkelijke locatie kan zien. Je kunt je volledige browsercache opruimen in de instellingen, maar meestal is het genoeg om CTRL vast te houden en druk je op F5 om een “hard” refresh uit te voeren.

Wat als ik geen UK TV-licentie heb?

Live BBC kijken en je krijgt een melding dat een UK TV-licentie vereist is om elk programma op de site te bekijken. Wanneer hierom wordt gevraagd, melden veel bronnen dat je eenvoudig op “Ik heb een tv-licentie” kunt klikken.

BBC is blijkbaar afhankelijk van het Honor System om kijkers eerlijk te houden en vereist geen echt bewijs dat de gebruiker een tv-licentie heeft. Dit bericht is in september 2016 toegevoegd aan de servicevoorwaarden van iPlayer.

Toegang tot de streamingdienst BBC iPlayer Nederland vereist nu dat kijkers een BBC-account registreren en een geldige postcode in het Verenigd Koninkrijk invoeren. Het formulier lijkt niet te verifiëren of de registrant daadwerkelijk woont binnen de postcode die hij heeft ingevoerd, dus als je een Brits IP-adres hebt, zou het in orde moeten zijn.

Kan ik Planet Earth II bekijken op iPlayer BBC Nederland ?

Ja, Planet Earth II en Blue Planet 2 zijn beide op BBC iPlayer en gratis beschikbaar. Het is zelfs in HD! Zorg ervoor dat je een van de bovenstaande VPN’s hebt als je je buiten het land bevindt. Je hebt veel bandbreedte nodig om de natuur in verbluffende hoge definitie te bekijken.

IP:
City:
Country:
ISP:

 

Jouw internet provider kan alles wat je online doet, controleren.
Ze kunnen deze informatie delen met adverteerders of deze gebruiken om jouw verbinding te vertragen.
Het gebruik van een VPN versleutelt jouw verbinding en beschermt jouw privacy.

We raden aan om ExpressVPN – # 1 van 84 VPN’s in onze tests te gebruiken. Het biedt uitstekende privacyfuncties en is momenteel beschikbaar met drie maanden extra gratis.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl