Hoe kun je kijken naar Belgische TV in 2024

Tot onze grote spijt, is belgische zenders kijken in nederland niet mogelijk. Mocht je toch toegang willen tot belgische tv kijken in het buitenland, dan bieden wij een veilig netwerk aan waar je zorgeloos je favoriete programma’s kunt zien.

PROBEER NU
Belgische tv zenders te ontrafelen met ExpressVPN - 49% korting

ExpressVPN, kwalitatief hoogstaand, servicegericht en gegarandeerd veilig in gebruik. Met ExpressVPN heb je onbeperkt toegang tot je favoriete Belgische programma's en series. Wees er snel bij, kies 12 maanden en krijg er niet één maar 3 maanden gratis bij!

Bijgewerkt op: 19 april 2024

Belgische tv in nederland kijken buiten de geografische zone

Wegens televisierechten en contracten met programmamakers, is de uitzender genoodzaakt om zich te houden aan geografische restricties. Met je eigen server die Nederland als locatie instelt, kom je namelijk geografische restricties tegen. Daarmee wordt belgische tv kijken in het buitenland bemoeilijkt. Met een VPN server, wordt belgische tv zenders ontvangen in nederland realiteit.

Elke computer heeft een uniek IP-adres, waarmee je locatie kan worden getraceerd. Om die reden wordt belgische tv kijken in nederland geblokkeerd – ook bij laptops, smartphones en andere apparaten waarmee je op het internet kan. Door het gebruiken van je eigen IP-adres, ontstaan er geografische blokkades. Dit geldt ook voor een buitenlands IP-adres, ook daarmee is het onmogelijk om te streamen.

Dit is de achterliggende reden waarom een VPN nodig is voor de mogelijkheid tot belgische tv kijken in nederland. Met een VPN, verander je je IP-adres en ga je over geografische grenzen heen. Je kunt dan locatie gerelateerde blokkades opheffen en genieten van belgische tv kijken in nederland.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Stappenplan voor Belgische tv in het buitenland met VPN

Met ons overzichtelijke stappenplan, helpen we je graag zodat belgische zenders kijken in nederland ook voor jou toegankelijk wordt gemaakt. Je hebt een VPN nodig om je IP-adres te veranderen en geografische blokkades te deblokkeren. Een VPN maakt dit toegankelijk voor iedereen, waar dan ook ter wereld!

  1. Kies voor een veilige en betrouwbare VPN. ExpressVPN is de beste opties en krijg 3 maanden gratis met 49% korting nu.
  2. Aanmelden en download snel en gemakkelijk je VPN.
  3. Maak verbinding met een VPN server in België.
  4. Tot slot ga je naar het desbetreffende Belgische tv in nederland dat je graag wilt kijken. Geniet mateloos van Eén, Canvas, Ketnet, VTM, SBS, Sporza, Proximus, Scarlet, Eleven Sport etc.

Wat betreft de specifieke Belgische kanalen: onze oplossing werkt met Franstalige kanalen in België.

Probeer ExpressVPN gratis 30 dagen

Met een VPN, ben je anoniem op het web en krijg je toegang tot meer aanbod. Maak nu kosteloos gebruik van 30 dagen gratis en veilig VPN bij ExpressVPN. Op deze manier kun je risicoloos kennis maken met deze geweldige aanbieder.

Bezoekers kunnen de 30 dagen niet goed, geld terug garantie gebruiken om een volledige terugbetaling te ontvangen – zonder dat er vragen worden gesteld. En belgische zenders kijken in nederland kan binnen deze periode worden uitgetest.

De meest populaire Belgische kanalen je kunt kijken met VPN

Wat betreft het aanbod, biedt belgische tv kijken in nederland veel kijkplezier. Maar wat zijn nou de meest populaire Belgische kanalen?

Eén

kijk Eén in het buitenland
Eén is een publieke Vlaamse omroep, met een gevarieerd aanbod aan entertainment, nieuws, drama en meer. Kortom: voor elk wat wils. Van exclusieve dierendocumentaires tot spannende moordseries: belgische tv zenders ontvangen in nederland is waardevol.

Canvas

kijk Canvas in het buitenland
Canvas maakt het ook de moeite waard om belgische tv kijken in het buitenland mogelijk te maken. Van Tampopo, een Japanse komediefilm, tot 60 jaar sportweekend voor de sportliefhebbers onder ons. Deze zender biedt een internationaal, verrassend en verfrissend aanbod aan films en programma’s.

Ketnet

kijk Ketnet in het buitenland
Ketnet biedt allerlei kinderprogramma’s aan, leuk om samen met de kinderen te kijken. Denk bijvoorbeeld aan het welbekende duo Bassie & Adriaan, wat vroeger werd uitgezonden op Ketnet. De nostalgische hond Samson van Samson & Gert is nog steeds te vinden op Ketnet.

VTM

kijk VTM in het buitenland
Zoals het motto al zegt: VTM kleurt je dag! De bijzondere reality shows, zoals Blind Getrouwd, laten je ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Na het ontdekken van belgische tv kijken in het buitenland, hoef je je nooit te vervelen. Naast reality shows heeft VTM bijvoorbeeld ook leuke wedstrijden als Lego Masters. Zo wordt belgische tv kijken in buitenland wel erg vermakelijk.

SBS

kijk SBS in het buitenland
SBS België heeft een rijk aanbod aan zenders, waaronder Play 4 tot Play 7. Play 4 is een Vlaamse familiezender, terwijl het aanbod van Play 5 meer uitdagend is voor jongvolwassenen.

Verder is Play 6 gericht op Amerikaans georiënteerde films en series, vooral gericht op mannelijke kijkers. En last but not least: Play 7 is erg divers qua zender, aangezien je er bijvoorbeeld medische reality shows kunt vinden, maar ook allerlei verbouwprogramma’s en waargebeurde verhalen. Dat maakt het hebben van belgische tv zenders in nederland waard.

Sporza

kijk Sporza in het buitenland
Sporza is de fantasie van elke sportfanaat. Voetbal, wielrennen, tennis, atletiek, noem maar op! Urenlang kijkplezier zonder geografische blokkades? Met een VPN kun je naar Sporza kijken, ongeacht waar je bent. Op die wijze wordt belgische zenders kijken in nederland makkelijk gemaakt.

Proximus

kijk Proximus in het buitenland
Het tv platform van Proximus heet Pickx en bestaat uit tal van zenders. Met ieder z’n eigen smaak, is er content voor iedereen te vinden: van nationale (Belgische) zenders tot internationale zenders en spiksplinternieuwe films.

Scarlet

kijk Scarlet in het buitenland
Met Scarlet kun je genieten van meer dan 30 Belgische en internationale tv zenders. Laat je verrassen en meeslepen door een exclusief aanbod aan films, series en programma’s. Ook is belgische tv terugkijken in nederland hierbij mogelijk, mits je een VPN hebt.

Eleven Sport

kijk Eleven Sport in het buitenland
Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van sport: Eleven Sport zendt live wedstrijden en interviews uit die je absoluut niet wilt missen. Denk hierbij aan UFC, NBA, Pro League en meer!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

De beste VPN’s

Bij ons kun je kiezen uit een gefilterde lijst van VPN aanbieders voor België die wij al onder de loep hebben genomen. Naast de top aanbieder ExpressVPN, kun je hier ook andere aanbieders vinden die – naar aanleiding van ons onderzoek – uitstekend scoren en uitermate geschikt zijn voor gebruik. Maak belgische tv kijken in nederland mogelijk met de juiste VPN.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

VPN’s en hun voordelen

Een VPN zorgt ervoor dat geografische blokkades worden gedeblokkeerd en censuur wordt opgeheven. Dit geldt niet alleen voor Belgische tv zenders ontvangen in Nederland, maar ook voor platforms zoals Netflix.

Ook biedt een VPN je veel meer veiligheid op het internet, en je privacy is – vanwege het anonieme netwerk – beter beschermt. Daardoor is je IP adres ook verborgen voor andere gebruikers en zijn je persoonsgegevens versleuteld. Ook zorgt een anoniem netwerk ervoor dat je veiliger kunt surfen op het web met een gratis wifi netwerk.

Daarmee gaat een VPN nog een stapje verder dan het mogelijk maken van belgische zenders kijken in nederland.

Conclusie

Al met al gaat belgische tv zenders ontvangen in nederland niet zonder slag of stoot. Je hebt namelijk een VPN nodig om geografische blokkades op te heffen. Een VPN geeft je een uniek kijkje in interessante zenders van België. Daarmee wordt belgische tv kijken in het buitenland makkelijk gemaakt.

Als er één is die een veilig en anoniem netwerk aanbiedt, dan is dat ExpressVPN.

Een gebruiksvriendelijk, veilig en anoniem netwerk dat je toegang geeft tot de volledige digitale wereld. Geen geografische restricties, geen censuur.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl