<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Beste VPN voor Amerika - Een VPN een must in de VS voor je privacy

Beste VPN voor Amerika | Een VPN een must in de VS voor je privacy

Beste VPN voor Amerika: Opgelet landgenoten in Amerika dit zijn de beste VPN aanbieders die je beschermen tegen de nieuwe regelgeving in Amerika. Een VPN USA is dus helaas een noodzaak geworden wanneer we veilig het internet willen gebruiken in de VS. Het artikel zal dan ook gaan over de beste V.S. VPN service. Lees dus verder!

Updated: jan. 2020

Landgenoten: Beste versleutelde verbinding voor Amerika

Onlangs heeft de Amerikaanse regering (het senaat) voor een wet gestemd om de privacy wet, geïntroduceerd door FCC (Federal Communication Commission), terug te draaien.

Het  zal grote gevolgen hebben voor alle Amerikaanse internetgebruikers. Dit betekent o.a. dat de gebruikersdata aan derden doorverkocht mag worden door de ISP (internet Service Provider). Dit is een enorme tegenslag voor privacy en veiligheid van de Amerikaanse internetgebruiker. De vraag rijst of wij nu ook in Nederland ons zorgen moeten gaan maken of de Nederlandse regering ook zijn onderdanen een oor aan gaat naaien.

 

Deze week werd er ook weer gediscussieerd in het Europees Parlement of bedrijven toegang moeten geven (zgn. achterdeuren creëren) aan de overheden (politie en justitie) zodat ze inzicht kunnen krijgen in wat bepaalde groepen uitspoken op het internet. Dit is natuurlijk onzin. Het gaat de overheden erom dat ze in principe alles willen monitoren, ook van partijen die totaal niet in beeld zijn bij justitie en politie. Dit alles onder de noemer nationale veiligheid ect. Langzaam komen we in een wereld die tientallen jaren een fantasie was, maar onze samenleving begint steeds meer te lijken op de boeken van George Orwell-1984 of  Aldous Huxley – Brave New World. Het nachtmerriescenario van “Big brother is watching you”.

Internet privacy in Amerika

In Amerika zijn ze door het afschaffen van deze wet een stukje dichterbij gekomen. De internet privacy in Amerika is weg en ISP mogen nu alles wat ze van de klant weten doorverkopen voor geld. Hier draait het namelijk om. In het land van “living de dream” wordt de Amerikaanse bevolking in de uitverkoop gedaan en je maakt mij niet wijs dat er dan ook geld aan de strijkstok blijft hangen voor bepaalde overheidsfiguren. Dit voor het oog van de gehele Amerikaanse bevolking. Het vreemde van de zaak is dat ook niemand iets doet, niemand komt in opstand. Ze laten het zich gewoon overkomen en het lijkt er niet op dat ze zich realiseren wat ze zichzelf aandoen.

Koren op de molen van de versleutelde verbindings aanbieders

De beveiligingen bedrijven juichen dit nieuwe besluit van de regering Trump natuurlijk toe. Er zullen meer en meer USA VPN worden afgesloten. Ik heb hier natuurlijk wel mijn bedenkingen over, want wanneer een bevolking dit toe laat, zijn ze zich niet of beter gezegd helemaal niet bewust van de gevaren waar ze aan blootstaan. Natuurlijk zullen de verkopen van Amerkaans VPN omhooggaan maar geen expliciete 90% stijgen.

Het trieste van de zaak is dat we in China ook een versleutelde verbinding nodig hebben omdat we geblokkeerd worden en nu in Amerika omdat ze onze internet gegevens doorverkopen aan derden.

Wat gaat er gebeuren

Uit ervaringen van het verleden gaat de Amerikaanse ISP nu ook meer van de volgende middelen toepassen om geld te verdienen aan zijn klanten:

 • Internet gegevens doorverkopen: Je loggeschiedenis wordt verkocht zoals: NAW+ leeftijd, de locatie, log geschiedenis.
 • De “zoek criteria” onderscheppen en herleiden naar bedrijven waar de ISP zaken mee doet.
 • Gepersonaliseerde advertenties sturen naar aanleiding van het profiel en surf gedrag van de gebruiker.
 • Specifieke software installeren om te kunnen achterhalen welke app er gebruikt wordt en welke websites er bezocht worden.
 • De super cookie plaatsten in al het internetverkeer zodat de ISP precies kan achterhalen welke sites er bezocht worden.

TOP VPN voor de beste privacy en beveiliging, laatste update (19 januari, 2020)

Zie artikel: Wat is een VPN en Nederlandse TV kijken in het buitenland of Netflix Amerika openen

Wat moet je doen wanneer je in Amerika woont

Het is duidelijk: er zal een US VPN aanbieder gekozen moeten worden wanneer je in Amerika woont of vaak bezoek of op vakantie gaat. Er is geen discussie over  mogelijk wanneer je privacy en veiligheid je lief is.

Wanneer we denken aan veiligheid en anonimiteit dan is ExpressVPN een van de beste keuzes. ExpressVPN  staat voor “privacy” en ideaal voor P2P en torrent, super geliefd onder de gamers onder ons voor hun stabiele en betrouwbare connectie.

Willen we een meer eenvoudige oplossing dan komen ExpressVPN of NordVPN in aanmerking. ExpressVPN is meer voor de klanten die veel aan streaming doen (uitstekende VPN voor de V.S.) en NordVPN is een zeer betrouwbare Verenigde Staten VPN die ook zeer geschikt is voor P2P en torrent.

Eigenlijk geldt dit advies niet alleen voor een VPN Amerikaanse markt maar ook voor de rest van de wereld. Het zal niet lang meer duren of onze eigen overheid gooit ons ook in de uitverkoop. De sleepwet is daar een goed voorbeeld van. Wees ze dus een stap voor een schaf een VPN aan is ook mijn advies.

Sluit geen gratis VPN af

Wanneer we bezorgd zijn over onze veiligheid en anonimiteit is het laatste waar we aan moeten denken een gratis VPN. Iets wat gratis is kan niet goed zijn of er wordt linksom of rechtsom over de rug van de consument aan verdient. Dit is dan ook het businessmodel van de meeste gratis VPN aanbieders. Ze verkopen gewoon de log gegevens door aan derden. Dit is nu net wat we wilden vermijden.

Van de enige betrouwbare gratis VPN providers heb ik een TOP-5 gemaakt met veel tegenzin. De reden van deze tegenzin is omdat de gratis VPN nu eenmaal niet is te vergelijken met een betaal VPN. Onder druk van mijn volgers heb ik besloten te kiezen voor VPN providers die naast hun betaal VPN een gratis versie of beter gezegd een uitgeklede versie aanbieden.

Deze uitgeklede versie is bedoeld om kennis te maken met de interface en functionaliteit van de VPN aanbieder. Het uiteindelijk doel is dat je zo enthousiast bent over de VPN dat er overgegaan wordt tot het afsluiten van een jaar abonnement. Er wordt op geen enkel moment geprofiteerd van de log gegevens door ze aan derden te verkopen.

internet gegevens doorverkopen neem een VPN met geld terug garantieWat kost een VPN

Een VPN zal ongeveer 3-8 USD kosten. Wanneer er een gratis versie is probeer deze eerst zodat je zonder te betalen kan kennismaken met het gebruikersgemak van de VPN. Is er geen gratis variant dan bieden de meeste VPN providers een niet-goed-geld-terug-garantie. Het is dan verstandig een jaarabonnement te nemen, je zult dan goedkoper uit zijn dan een maand of halfjaar abonnement.

Let wel even op de periode van de “niet-goed-geld-terug-garantie” want deze gaat van 3 dagen uitproberen tot 30 dagen bij ExpressVPN.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl