De beste VPN voor iPad | Lijst van VPN aanbieders

De beste iPad VPN is niet zo moeilijk uit te zoek. Er is onlangs een onderzoek naar gedaan welke VPN het meest gebruiksvriendelijk is.

De iPad is de meest geproduceerd product van Apple. De tablet heeft een zogn. iOS besturingssysteem. Er kunnen meer dan 475.000 Apps verkrijgbaar via iTunes. Echter het iOS is ook kwetsbaar in openbare Free Wi-Fi ruimte kies daarom voor een VPN provider. Wat is nu VPN iPad op de markt.

Test ExpressVPN nu!
Neem de beste VPN voor iPad: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

Dit is ExpressVPN. Een goede en betrouwbare VPN die als beste is uitgeroepen! Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 24 juni 2022

De beste VPN voor iPad 

(Van boven naar beneden de meeste geschikte i pad VPN provider)

De iPad VPN

De iPad werd in 2010 geïntroduceerd en was een groot succes . Inmiddels zijn we 5 jaar verder en tevens 5 verschillende versie (iPad mini, iPad light). Alles loopt op het betrouwbare iOS systeem.

Het iOS is betrouwbaarder en stabieler dan bijv. Windows of Android besturingssysteem. Echter iOS is net zo kwetsbaar in openbare ruimte als ieder ander apparaat. Wil je de voordeur niet wijd open hebben staan voor boefjes dan moet je kiezen voor een adequate bescherming.

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Dit is een samenvatting van een onderzoek gedaan naar de beste VPN iPad. De perfect VPN bestaat niet. Het is aan de hand van je behoeft dat de keuze tot stand komt. Echter wanneer het gaat om de keuze van de beste VPN voor de iPad is het makkelijker. Ik ging aan de slag.

Mijn criteria voor i Pad VPN bescherming

Vervolgens ben ik volgens de volgende criteria te werk gegaan dat wil zeggen mijn eigen behoefte. Ik gebruik mijn iPad op reis als vervanger van mijn Mac computer of MacBook Pro.

Dit betekend dat ik veel gebruik maak van Free WiFi zogn. hotspots in openbare ruimte. Ik ben dus een makkelijke prooi voor hackers op deze locaties. Dit is ook de reden dat ik mijn o.a. bescherm met een VPN.

Ik heb de test gedaan op de volgende punten:

De criteria zijn als volgt:

  • Veiligheid – Een van de basisfuncties van een VPN, data-encryptie
  • Sterke controle – Om de veiligheid verder te verbeteren, moet de iPhone VPN-twee-factor controleren en uit te voeren met behulp van verschillende authenticatie normen.
  • Performance boost of versnelling – Prestaties op een draadloos netwerk kan worden verbeterd door middel van datacompressie en koppeling optimalisatie, met name op mobiele netwerken die bandbreedte kunnen beperken.
  • Roaming – Elke virtuele verbindingen worden actief gehouden als er een verandering is van het netwerken. De mobiele VPN-app voert automatische aanmeldingen.
  • Gebruikersgemak – De interface is gemakkelijk te begrijpen
  • Betrouwbaarheid/stabiliteit interface – Geen hapering snel in gebruik en een algehele goede kwaliteit van de software
  • Vele instelbare opties – Meerder opties mogelijk qua bescherming en protocollen
  • Compatibiliteit met iOS –

Hier volgt een lijst van VPN aanbieders die compatibel zijn met het besturingssysteem iOS. Van boven naar beneden de meeste geschikte VPN provider.

 

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl