De beste VPN voor iPad, iPhone en iOS | Lijst van VPN aanbieders

De beste iPad VPN is niet zo moeilijk uit te zoek. Er is onlangs een onderzoek naar gedaan welke VPN het meest gebruiksvriendelijk is.

De iPad is de meest geproduceerd product van Apple. De tablet heeft een zogn. iOS besturingssysteem. Er kunnen meer dan 475.000 Apps verkrijgbaar via iTunes. Echter het iOS is ook kwetsbaar in openbare Free Wi-Fi ruimte kies daarom voor een VPN provider. Wat is nu VPN iPad op de markt.

Test CyberGhost nu!
Neem de beste VPN voor iPad: CyberGhost - 3 MAANDEN GRATIS!

Dit is CyberGhost. Een goede en betrouwbare VPN die als beste is uitgeroepen! Krijg tot 49% KORTING met CyberGhost. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste VPN voor iPad en iPhone

Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten VPNs. Als je dus wil weten watde beste VPN voor iOS is, zit je bij ons aan het juiste adres. In deze lijst vind je namelijk een aantal aanbieders die wij tot VPN hebben gekroond.

Voor deze selecte hebben we veel verschillende aanbieders getest en met elkaar vergeleken. Ze komen alleen in de lijst als ze aan al onze criteria voldoen. Deze aanbieders hebben het reviewproces het beste doorstaan en zijn als beste VPN voor iOS uit de test gekomen:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

De criteria zijn als volgt:

 • Veiligheid – Een van de basisfuncties van een VPN, data-encryptie
 • Sterke controle – Om de veiligheid verder te verbeteren, moet de iPhone VPN-twee-factor controleren en uit te voeren met behulp van verschillende authenticatie normen.
 • Performance boost of versnelling – Prestaties op een draadloos netwerk kan worden verbeterd door middel van datacompressie en koppeling optimalisatie, met name op mobiele netwerken die bandbreedte kunnen beperken.
 • Roaming – Elke virtuele verbindingen worden actief gehouden als er een verandering is van het netwerken. De mobiele VPN-app voert automatische aanmeldingen.
 • Gebruikersgemak – De interface is gemakkelijk te begrijpen
 • Betrouwbaarheid/stabiliteit interface – Geen hapering snel in gebruik en een algehele goede kwaliteit van de software
 • Vele instelbare opties – Meerder opties mogelijk qua bescherming en protocollen
 • Compatibiliteit met iOS 

De beste iOS VPN kiezen

Als je op zoek bent naar de beste VPN voor iOS, zal je veel verschillende aanbieders tegenkomen. We begrijpen dat het daardoor voor jou ingewikkeld is om te bepalen wat VPN is en om het wat makkelijker te maken hebben we een aantal belangrijke eigenschappen voor je uitgelicht.

De beste VPN iOS heeft wereldwijde serverdekking

De belangrijkste eigenschap waar je op moet letten tijdens je zoektocht naar de beste VPN app iOS is het aantal verschillende plekken waar een server is. Hoe meer verschillende servers er worden aangeboden, hoe meer mogelijkheden je hebt.

Stel bijvoorbeeld dat je wil gebruiken om Netflix te kijken op je telefoon. Als je dan alleen de keuze hebt uit een paar landen in Europa, zal je niet de kans krijgen om heel veel meer content te bekijken. Wat jij wil is met wereldwijde serverdekking, zodat je ook de Netflix-bibliotheek van Amerika en Japan kunt bekijken.

Let bij het selecteren van VPN app iOS dus altijd op het aantal servers en het aantal landen dat je tot je beschikking hebt.

De beste iOS VPN heeft een snelle verbinding

Niks is zo vervelend als een VPN die je internetverkeer vertraagt. Als jij je telefoon gebruiks om eindeloos Instagram-reels, YouTube-filmpjes en Uitzending Gemist te kijken, heb je een VPN met een snelle verbinding nodig.

Houd er wel rekening mee dat ook de altijd langzamer is dan je eigen verbinding, vooral wanneer je verbindt via een server in het buitenland.

Stel bijvoorbeeld dat jij vanuit Nederland verbindt met een VPN-server in Amerika. Dan kan je downloadsnelheid van 500 mbps ineens zakken naar 150 mbps. Gelukkig heb je maar ongeveer 25 mbps nodig om in HD-kwaliteit te streamen. Die je in onze lijst vindt, heeft altijd een snelle en betrouwbare verbinding.

De beste iOS op VPN beschermt je privacy

Natuurlijk ben je ook op zoek naar de VPN omdat je je privacy wil beschermen. Via een VPN wordt namelijk al je internetactiviteit door een veilige en versleutelde verbinding geleid, waardoor anderen niet kunnen zien wat jij aan het doen bent.

beste iOS VPN

Je telefoon heeft misschien nog wel meer van jouw gevoelige informatie dan je laptop, je gebruikt hem om te chatten, internetbankieren, winkelen en zoeken. Tijdens deze activiteiten komt er erg veel persoonlijke informatie vrij en daarom is het extra belangrijk dat je de beste gebruikt.

Vergeet ook niet dat je je telefoon veel vaker buiten de veilige omgeving van je eigen huis gebruikt. Je maakt verbinding met de openbare wifi van het café, een luchthaven of bij vrienden thuis. In dit soort situaties is het extra belangrijk dat je de beste VPN iOS gebruikt!

Je kan de klantenservice van de beste VPN iOS altijd bereiken

Dit heeft ook een klantenservice waar je op kan rekenen. Je wil namelijk niet dat je midden in de nacht tegen een probleem aanloopt, zonder dat je iemand kan bereiken voor hulp.

Ieder moment dat je VPN niet werkt, is jouw informatie niet goed beveiligd en ben je kwetsbaar voor indringers. Alle problemen moeten dus zo snel mogelijk opgelost worden.

Kijk voordat je download dus altijd hoe je de klantenservice kan bereiken, wat de openingstijden zijn en hoe lang het gemiddeld duurt voordat je geholpen wordt.

Er zijn bijvoorbeeld aanbieders die op hun website alleen een contactformulier hebben staan. Zodra jij een probleem hebt, kan je dit formulier invullen en krijg je binnen 2 werkdagen antwoord.

In het ergste geval is jouw probleem ingewikkeld en moet je een paar keer heen en weer mailen, waardoor het nog langer duurt. Krijg je altijd zo snel mogelijk antwoord van de klantenservice.

De beste iOS VPN heeft een redelijke prijs

De beste VPN iOS komt met een prijskaartje, maar deze moet wel redelijk zijn. Let erop dat de meeste aanbieders goedkopere abonnementen afsluiten als je jezelf voor een langere periode vastlegt.

Bij het zoeken naar de beste VPN app iOS zal je ook zien dat sommige aanbieders verschillende abonnementen hebben. Kijk altijd welke diensten er bij ieder abonnement dat de beste VPN aabiedt horen en of je die echt nodig hebt.

Het is bijvoorbeeld niet nodig om een duur abonnement met toegang voor apparaten af te sluiten als je de VPN alleen voor je laptop en iOS-apparaat wil gebruiken.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Waarom de beste iOS VPN niet gratis is

De beste VPN iOS is altijd een betaalde VPN en ik zal je hier vertellen waarom dat zo is.

Er zitten namelijk een aantal risico’s en beperkingen aan het gebruik van een gratis versie. In de eerste plaats kan een aanbieder doen alsof hij de beste VPN app iOS aanbiedt om vervolgens je informatie niet te versleutelen, maar juist door te verkopen aan derden.

beste VPN iOS

Jouw informatie kan dan worden gebruikt voor het gericht aanbieden van reclame, maar je betaal- en inloggegevens kunnen ook worden achterhaald. Vergeet niet dat je telefoon ontzettend veel van jou weet, van je adres tot aan je bankgegevens, alles is wel ergens opgeslagen. VPN stelt je niet bloot aan dit soort risico’s!

Daarbij moet je voor altijd betalen, omdat je er dan zeker van bent dat je genoeg snelheid hebt om te streamen en downloaden. Gratis VPNs hebben namelijk niet altijd genoeg budget om de snelheid hoog te houden, waardoor jij wordt beperkt in wat je met je telefoon kan doen.

We snappen natuurlijk dat het best spannend is om meteen een abonnement af te sluiten, ook als het om de beste gaat. Kijk daarom eens naar ExpressVPN. Bij deze aanbieder mag je de VPN namelijk proberen en als je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. ExpressVPN staat ook in de lijst met VPN iOS!

Voordelen van een VPN

Behalve je privacy zijn er genoeg andere redenen waarom jij moet gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld ook toegang krijgen tot content die tot nu toe voor jou verborgen was. Denk daarbij aan films en series van Netflix, Hulu en Apple TV die alleen in andere landen beschikbaar zijn, buitenlandse webshops en websites die in Nederland geblokkeerd worden.

Dit zorgt er ook voor dat je gegevens altijd beschermd worden. Al je gegevens worden versleuteld, je IP-adres wordt altijd verborgen en je kan veilig gebruik maken van gratis openbare wifinetwerken.

De beste iOS VPN installeren op je apparaat

Als je de beste VPN voor iOS hebt gevonden, moet je deze natuurlijk wel nog installeren op je apparaat. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk.

Je iOS VPN instellen doe je zo:

 1. Sluit een abonnement af bij de beste VPN app iOS zoals CyberGhost.
 2. Download de app.
 3. Maak verbinding met de door jou gewenste server.

Bovenin het scherm van je OS-apparaat zie je nu een witte rechthoek met het woord VPN erin staan. Dit betekent dat je ingeschakeld is en dat al je internetverkeer door de beste VPN iOS wordt versleuteld. Vanaf nu kan je het internet op je telefoon weer veilig gebruiken!

Wilt u uw verbinding handmatig instellen, klik dan hier voor de instructies.

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor iOS

Er zijn genoeg mensen die nog vragen hebben over de OS. Hier geven we antwoord op de vragen die het vaakst gesteld worden.

Wat is de beste VPN voor iOS?

Wat voor jou de beste VPN voor je iPhone en andere Apple-apapraten is, hangt af van je behoeftes. Als je graag filmpjes kijkt op je telefoon, kan het verstandig zijn om te investeren in een VPN met een hoge snelheid. Gebruik je je telefoon juist om toegang te krijgen tot buitenlandse content? Dan heeft VPN app iOS voor jou een wereldwijde dekking.

Kijk bij iedere aanbieder naar de diensten die bij het abonnement inbegrepen zitten en selecteer de diensten die voor jou belangrijk zijn.

Wat is de beste iOS VPN voor iPad?

Ook iPads gebruiken het OS-systeem dus als je de beste VPN voor iOS hebt gevonden kan je deze ook op je iPad installeren. Houd er rekening mee dat je iPad groter is dan je iPhone en dat je waarschijnlijk vaker Netflix en andere streamingdiensten op je iPad bekijkt. De beste VPN app iOS voor je iPad is dus snel genoeg om dit te ondersteunen.

De beste VPN app iOS kiezen

Je hebt voor al je iOS-apparaten beste VPN iOS nodig, omdat je deze vaker buiten de deur gebruikt dan je laptop. Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar je telefoon komt veel vaker op plekken waar je gevoelig bent voor hackers en anderen die jouw internetactiviteit willen tracken.

Wanneer je een van de VPN-aanbieders uit onze lijst kiest, weet je zeker dat je een VPN kiest die geschikt is voor al jouw iOS-apparaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een VPN afsluit die achteraf niet blijkt te werken.

Let bij het kiezen van de beste VPN voor iOS altijd op de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn, dat kan snelheid, het aantal beschikbare servers of de prijs zijn. Voor apparaten als je iPhone of iPad is het ook belangrijk dat je kijkt wat VPN app iOS is. Kijk daar voor eens naar onze nummer 1 VPN CyberGhost.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl