VPN torrenting om bestanden te downloaden zonder blokkades

Beste VPN voor torrent en P2P is te lezen in deze bespreking. Ik heb een Top 5 samengesteld van de meeste gebruiksvriendelijke torrent VPN op de markt op anno 2018.

Na maanden lang testen met verscheidene VPN aanbieders heb ik een lijst samengesteld van welke in mijn ogen de beste Torrent VPN en P2P gebruik is. Het klink allemaal lastig, echter het lastige was het gratis abonnement te krijgen zodat ik niet al mijn zakgeld voor deze test kwijt was. Het biertje na het voetbal blijft heilig voor mij ūüėČ In het onderstaande artikel zal ik uitleggen wat de beste VPN voor torrenting is en een goede p2p VPN.

Beste VPN voor Torrent en P2P

Beste VPN voor torrenting, ik ging mij dus op glad ijs begeven gezien het feit dat geen enkele VPN dienst je uitnodig om illegale bestanden te downloaden. Ik riskeer dus mijn leven voor deze test, echter het is de moeite waard. Het leverde uren kijk plezier op en de test torrent VPN is dus zeker geslaagd.

Toch moet je oppassen in sommige landen, het Torrent en P2P-verkeer wordt gecontroleerd door de ISP (Internet Service Providers). In Europa, kan je een brief van je ISP krijgen (Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittanni√ę, de Verenigde Staten) die je op de vingers tikt. Vaak hebben we te maken met de verbinding bewust vertragen. Er zijn ook gevallen bekende dat het abonnement wordt opzegt of dat je opeens dikke boetes krijgt oplegt!

Geen logs bijhouden in Nederland met VPN torrents

In Nederland hoeven VPN providers geen logs bij te houden en voor sommige aanbieders is dit zelfs een speerpunt van hun bedrijfsactiviteit. Echter iedere VPN verbinding kan tijdens een onderzoek gewoon door opsporingsdiensten worden afgetapt, nadat medewerking door de VPN provider juridisch wordt afgedwongen.

Helemaal veilig ben je dus nooit maar het afsluiten van een VPN is een begin.

In mijn onderzoek zal ik de populaire BitTorrent-client ¬ĶTorrent* gebruiken en daarbij de beste VPN proberen uit te zoeken. Een VPN versleuteld de datastroom, zodat meekijken zeer lastig of onmogelijk wordt gemaakt.

Dit zou veronderstellen dat alle VPN geschikt zijn voor P2P.¬†In¬†theorie¬†ja,¬†in de praktijk is dit afhankelijk van het land waar je woont. Het downloaden van bestanden (muziek, films, foto’s, software)¬†kunnen illegaal zijn.

Kenmerken voor VPN TORRENTING belangrijke eigenschappen voor torrent download

Wanneer het primaire gebruik is om het bestand te downloaden, is het beste om een VPN uit te kiezen met de volgende kenmerken:

  • ¬†snelheid
  • geen een logs administratie (no log)
  • vriendelijke torrent, port forwarding
  • kill switch
BELANGRIJK INFO MAART 2015:

De populaire BitTorrent-client ¬ĶTorrent levert met de nieuwste release een cryptocoin-miner mee. Makers van gratis software zoeken steeds vaker naar alternatieve inkomstenstromen, en het installeren van handige hulpprogrammaatjes (bij gebruikers ook wel bekend als crapware) is dan ook steeds populairder. Speciaal interessant zijn cryptocoin-miners, die op de achtergrond berekeningen staan te doen om virtuele valuta te claimen. Daarmee wordt de rekening voor dat claimen bij de gebruiker gelegd ‚Äď kosten van stroom en hardware ‚Äď en de opbrengst gaat naar de softwaremaker.

BEST VPN FOR TORRENTING (test torrent VPN)

ExpressVPN voor VPN TORRENTING en P2P VPN

ExpressVPN torrent is een van de oudste en betrouwbaarste VPN service op de markt. Ze slaan geen logs op, echter meten wel de gebruikte bandbreedte naar eigen zeggen om de verbinding zo optimaal mogelijk te maken voor de klanten.

De infrastructuur is torrent is vriendelijk. Express VPN heeft een uitstekende interface voor de mobiele telefonie, iOS en Andriod.

Gedurende mijn test periode gaf de ExpressVPN torrent nooit problemen. Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbare VPN zou dit een goede keuze kunnen zijn.

back to menu ‚ÜĎ

NordVPN voor VPN TORRENTING en VPN P2P

NordVPN is ideal voor de Windows-gebruiker opzoek is naar een eenvoudige oplossing om veilig te navigeren en geografische websites te ontwijken. Met een NordVPN torrent zal het mogelijk zijn Netflix Amerika, NPO en RTLxl vanuit buiten Europa te zien omdat je nu de geografische blokkade ontwijkt.

back to menu ‚ÜĎ

Privat Internet Access voor TORRENT EN P2P

Private Internet Access(PIA)¬†slaat geen logs op, met¬†5 multi-login¬†en¬†een van de meest gebruikte VPN in de wereld van de Torrent en P2P.¬†Het succes ligt in ‚Äúport forward‚ÄĚ deze is eenvoudige handeling zoals uitgelegd in mijn¬†beoordeling van PIA¬†en opgenomen in het lidmaatschap. Er ook de proxy sokken 5, met het oog op¬†de proxy direct ¬ĶTorrent (VPN bittorrent)¬†ingesteld¬†zonder gebruik van een VPN.¬†Private Internet Access¬† heeft een server in Nederland en is geschikt voor of voor Apple iOS en Andriod.

back to menu ‚ÜĎ

PrivateVPN voor TORRENT EN P2P

PrivateVPN is een VPN uit het hoge noorden, Zweden. Het is misschien een lokale held maar op wereld niveau had ik nog nooit van ze gehoord. Het is wel een prima VPNetje. Ze leveren een beveiligde en stabiele service. Het aantal servers is ook voldoen waaronder een paar Nederlandse en natuurlijk mag daar Amerika niet ontbreken.

Het is een ideal VPN voor torrent en P2P gebruik want ze hebben een zero logbeleid. Dit betekend dat geen loggegevens van hun klanten worden opgeslagen, een must voor elke VPN aanbieder natuurlijk.

De boven staande versleutelde verbindingen kunnen gerekende worden tot de beste torrent VPN. Je zal zonder probleem en anoniem kunnen downloaden. De enige VPN die wij niet aanraden is de VyprVPN torrent. Voor Torrents en P2P gebruik is de VypreVPN torrent niet aan te raden.
Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.