Bundesliga live kijken 2024

Wilt u de Bundesliga live volgen? Maar is de duitse competitie makkelijk te streamen? De duitse competitie zijn makkelijk online te vinden. Maar ik denk dat u niet wilt kloten met onbetrouwbare links naar potentiel duits voetbal .

Wanneer u zou willen weten hoe u betrouwbare en veilige duits voetbal kan ontvangen, dan zal u zeker door moeten gaan met lezen. Ik zal u vertellen hoe u live Bundesliga streams kan ontvangen.

BEWERKT: 23 juni 2024

Probeer nu
Duits voetbal kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Bundesliga live ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Waar is de duitse competitie GRATIS live beschikbaar?

bein sportNet zoals Wikipedia kan ik u precies vertellen welke landen en op welke kanalen de Bundesliga livestream te vinden is.

Als u van sport houdt, dan moet u het Qatari beIN Sportkanaal kennen en weten hoe het werkt door middel van een abonnement. beIN sport heeft de uitzendrechten van de duitse competitie, de Bundesliga.

In Duitsland is het Duitse voetbalkampioenschap op verschillende zenders te volgen: Sky Sport (een Brits televisienetwerk, betaaldienst) en ZDF.

zdfWe gaan ons richten op ZDF, een gratis publieke zender. Het is echter in het Duits. Normaal om de duitse competitie live te volgen zal je in Duitsland moeten zijn. Maar ik zal u precies uitleggen hoe u de Bundesliga live kan volgen waar u ook bent. En wat werkt voor de Duitse voetbalcompetitie werkt ook voor de Champions League en de European Cup.

Voordat we verder gaan, er is ook Star Sports, een Engelse gratis sportzender, zeer populair in India. Ideaal voor voetbalwedstrijden in het algemeen en de Bundesliga streaming in het bijzonder.

Normaal gesproken moet je in India zijn om ervan te genieten, maar gelukkig kunnen we de Bombay belly ontwijken en gewoon inloggen vanuit onze vertrouwde sofa in Nederland.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe krijg je live toegang tot Duits voetbal?

In Nederland hebben we toegang tot de Nederlandse kanalen en ook sommige publieke Duitse zenders. De streamingdiensten werken als TV-zenders. Vanuit Duitsland heeft u alleen toegang tot de zenders die in Duitsland de Bundesliga live uitzenden. Er is een heel eenvoudige reden voor, het heeft te maken met de uitzendrechten.

Wanneer u vanaf uw computer verbinding maakt met een tv-kanaal of een platform, geeft u de site uw IP-adres op dat uw locatie aangeeft.

Als u in Amsterdam bent en u maakt verbinding met Ziggo Sports (FOX SPORT, je hebt wel een abonnement nodig), wordt u herkend als zijnde in Nederland  en en u krijgt toegang tot de site om naar de Bundesliga streaming te bekijken.

Wanneer u op zoek gaat naar zenders om de duitse voetbalcompetitie live in Duitsland te volgen, wordt u geblokkeerd.

U wordt dus herkent aan uw IP-adres als zijnde niet in Duitsland. Dit is de meest eenvoudig technologie en zelf ik kan achterhalen waar u bent.

Zie hieronder:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Er is software die ons in staat stelt om het IP-adres zelf te bepalen. Dit kan met een VPN provider. Het is een virtueel privé netwerk met een lijst van servers geeft die per land zijn geclassificeerd. U kunt er verbinding mee maken en kiezen voor een Duits of Indiaas IP, bijvoorbeeld om de Bundesliga live mogelijk te maken.

sky sportsWat moet je doen:

  • Kies een VPN uit mijn top VPN hieronder (de beste is ExpressVPN )
  • Meld u aan bij een VPN ( ExpressVPN, risicoloos met de 30-dagen geld-terug-garantie)
  • Installeer de software op uw apparaat
  • Afhankelijk van het zender dat u wilt zien, sluit u uw apparaat aan op een server
  • In Duitsland om Sky Sport of ZDF (GRATIS). In India om Star Sport te zien (dat is ook GRATIS en in het Engels)

Maar pas op: er zijn veel VPN-aanbieders. En ze zijn niet allemaal in staat om u live te laten genieten van het Duitse voetbal, te beginnen met degenen die niet georiënteerd zijn op streaming.

star sportsfubotvkayoSling

Wat zijn de beste VPN’s om naar het duits voetbal te kijken?

Als je er niets van weet, denk je dat het ene VPN het andere waard is, maar dat is gewoon niet waar. Er zijn VPN en er zijn VPN. En geloof me, als je de Bundesliga live wilt zien zal je moeten kiezen uit de volgende VPN aanbieders die ik heb getest op de Bundesliga functionaliteit.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Livestream La Liga met ExpressVPN

Bundesliga livestream werkt het best via ExpressVPN. Dit hebben we uitgebreid getest en een onderdeel van deze test was de Bundesliga Livestream te onderzoeken.

ExpressVPN kan hierbij als beste uit de test, omdat:

  • snel
  • beveiligde
  • super gemakkelijk te installeren en te bedienen
  • compatibel met notebooks, tablets, smartphones, Apple TV, Smart TV’s enz.
  • in staat om geografische sluizen op te heffen


Je kan gratis ExpressVPN uitproberen voor een maand en ben je niet tevreden krijg je zonder gezeik je geld binnen 5 dagen terug!! Hierdoor kan je een maand lang veilig en beschermd deze aanbieder uittesten.

U surft vanaf nu veilig, omdat uw gegevens versleuteld zijn en via een VPN-tunnel.

Om deze lijst te maken, heb ik niet alleen een aantal zeer populaire VPN’s getest en andere minder bekende VPN aanbieders. Ik heb ze in een streaming-situatie gezet en ik kon zien wat ze onder de motorkap hadden om het Duitse voetbal live te zien. Wat mij interesseert is snelheid.

Maar hé, dat is niet alles, een VPN is niet bedoeld om je het voetbal live te laten zien in Duitsland. Bovenal is een VPN de zekerheid dat je veilig en beschermd online bent. Het is daarom noodzakelijk dat de functies die het biedt compleet zijn om deze bescherming zo goed mogelijk te waarborgen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor de live Bundesliga?

Wanneer u op zoek gaat naar een gratis VPN dienst voor de Bundesliga streaming, zal dit niet lukken. Niet is gratis in het leven en dus ook niet een VPN provider.

U zal wel denken dat u GRATIS VPN aanbieders vindt. We hebben echter te maken met sites die alleen maar achter uw gegevens willen komen zodat ze deze kunnen doorverkopen of uitgeklede VPN aanbieders met allerlei beperkingen.

Ik kan u wel helpen aan een GRATIS VPN voor een maand. ExpressVPN is een van de weinige aanbieders die een 30 dagen geld terug garantie hanteert. Hiermee bedoel ik zal u zonder pardon binnen 5 dg uw geld terug krijgt mocht u niet tevreden zijn over deze provider.

Restricties omzeilen met een VPN

De vele mogelijkheden van VPN

Met een VPN kunnen we nu al opscheppen over het aantal landen servers die de VPN aanbieder heeft om geo-blokkades te ontwijken. Vanaf nu ontwijken we alle censuur en zijn we anoniem op het internet.

De Bundesliga live streaming is slechts een klein detail in de opsomming van de mogelijkheden van een versleutelde verbinding. U kunt uw favoriete voetbalteams volgen, ongeacht uw locatie in wereld. Voetbalwedstrijden uit Zuid-Afrika, Albanië, Algerije en de VS zijn net zoals live Duits voetbal kijken een fluitje van een cent.

Dit is niet slecht, maar dat is niet alles. Met een VPN bieden we vooral de luxe van het hebben van een online bodyguard, wat onze activiteiten ook zijn. Wat u ook doet, u wordt beschermd omdat u in een digitale modus op een volledig anonieme manier het internet op gaat met afgeschermde IP-adressen.

Bovendien beschermt u met een abonnement bij een provider als ExpressVPN niet alleen één apparaat, maar meerdere. Dit betekent dat u leden van uw gezin of vrienden kan laten mee profiteren van uw technische knowhow. Net als u en alle anderen kunnen deze worden beschermd, vooral jonge mensen zijn vaak niet bewust van de gevaren.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Conclusie Bundesliga live streaming

Wanneer u mijn advies opvolgt, zal geen enkele live wedstrijd van de Duitse voetbalcompetitie meer hoeven missen. Vertel uzelf een ding, wanneer u een VPN aanschaf om de Bundesliga live te zien. Het zal uw leven aanzienlijk gemakkelijker maken doordat u nu toegang krijgt tot uw favoriete content.

Nu weet u alles. Dat wil zeggen dat u zich bewust bent van welke zenders de Bundesliga live stream uitzenden. Hoe u er toegang toe krijgt heeft geen geheimen voor u. En tot slot heeft u de namen van de beste VPN-aanbieders om u online te ondersteunen. De voorzet is gegeven u hoeft nu slechts in te  koppen.

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik Bundesliga live streamen?

Dit is heel eenvoudig met een versleutelde verbinding omdat zo uw IP-adres afgeschermd zal worden. Uw Ip-adres verraad uw huidige locatie. Om een duitse voetbal livestream te kunnen ontvangen zal je websites moeten openen die geografische geblokkeerd zijn.

De VPN aanbieder zal u verschillende servers aanbieden (in USA, India, Duitsland ect…) zodat het net zal lijken of uw zich bevindt op die locatie en u gewoon de websites kan openen waar u ook bent.

Waar kan ik de Bundesliga livestream bekijken?

De wedstrijden in de Bundesliga worden tijdens de rest van het seizoen 2024 op FOX Sports uitgezonden en zijn beschikbaar via meerdere streaming-diensten, hetzij via uw kabelmaatschappij, hetzij via de a la carte-diensten.

Bovendien kunt u de wedstrijden gratis online bekijken als u zich aanmeldt voor een gratis proef met fuboTV, Sling of Hulu + Live TV.

Staat de Bundesliga op YouTube?

Het officiële kanaal van de Bundesliga op YouTube geeft u toegang tot clips van de Duitse voetbalcompetitie die u nergens anders zult vinden. U zal wel een VPN aanbieder nodig hebben.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl