CyberGhost VPN gratis proefperiode in 2024

Cyberghost VPN is een van de meest populaire VPN’s op de markt. Als je deze VPN gratis wilt uitproberen, lees dan snel verder. Met onze gids in dit artikel, ontdek je hoe je Cyberghost VPN kosteloos kunt gebruiken.

Probeer nu!
Kies veilig voor Cyberghost VPN Proefperiode

Geniet van de gratis proefperiode van Cyberghost, waardoor je geheel kosteloos een VPN kunt inzetten! Wacht niet langer en profiteer van de gulheid van deze VPN aanbieder.

Bijgewerkt op: 5 juli 2024

Cyberghost VPN gratis met een geld-terug garantie

Geniet maar liefst 45 dagen lang gratis van de VPN aanbieder Cyberghost. Wegens een niet goed, geld terug garantie kun je gedurende deze dagen mateloos en kosteloos genieten van een betrouwbare VPN. Hieronder vind je een simpel stappenplan om dit te realiseren:

 1. Ga naar de website van Cyberghost 
 2. Kies voor een abonnement
 3. In de stap waarin je jezelf abonneert, wordt de betaling in rekening gebracht bij het aanmelden
 4. Stel een herinnering in om je abonnement op te zeggen voordat de terugbetalingsperiode voorbij gaat (voordat er 45 dagen verstreken zijn)
 5. Neem contact op met het Cyberghost VPN ondersteuningsteam. Dit kan bijvoorbeeld via de chat of e-mail worden gedaan om je abonnement op te zeggen en je geld terug te krijgen. Hier worden verder geen vragen bij gesteld.

Zoals bovenstaand stappenplan al laat zien, kun je binnen een mum van tijd genieten van Cyberghost VPN gratis!

Cyberghost VPN gratis voor langer dan 45 dagen

Interessant hierbij is dat je een ander e-mailadres kunt gebruiken om de VPN van Cyberghost gratis in te zetten. Door het toepassen van een ander e-mailadres, kun je namelijk een nieuw account aanmaken. Op die manier kun je de niet goed, geld terug garantie elke 45 dagen opnieuw gebruiken.

Om de niet goed, geld terug garantie te laten werken, is het wel belangrijk om onze link te gebruiken. Alleen dan kan het goed werken en kun je probleemloos meerdere malen de 45 dagen niet goed, geld terug garantie inzetten.

Cyberghost gratis proefperiode

Cyberghost gratis proefperiode vs. geld-terug garantie

Er is wel een verschil tussen de Cyberghost gratis proefperiode en de niet goed, geld terug garantie. Allereerst biedt de niet goed, geld terug garantie je veel meer dagen om te genieten van een gratis VPN van Cyberghost: namelijk maar liefst 45 dagen.

Dit in tegenstelling tot de onze link te gebruiken, waar je slechts 7 dagen van kunt profiteren. Ik raad dan ook aan om de niet goed, geld terug garantie van Cyberghost te gebruiken. Wegens de garantie op terugbetaling (mits je dit doet voordat de 45 dagen voorbij zijn), kun je hier veel meer dagen van genieten. In dat opzicht is de Cyberghost trial een beperkte optie.

Cyberghost VPN gratis met de Cyberghost trial

Desalniettemin is er ook voor de Cyberghost VPN proefperiode een eenvoudig stappenplan opgesteld. Je kunt namelijk de proefperiode voor Cyberghost tot 7 dagen gratis gebruiken door onderstaande stappen te volgen.

 1. Open de desbetreffende store – bijvoorbeeld de App Store voor iOS of Google Play Store voor Android, om Cyberghost download gratis mogelijk te maken
 2. Zoek naar de Cyberghost VPN app, download en installeer het volgens de stappen die in de app worden aangegeven
 3. Klik op start de Cyberghost VPN gratis proefperiode van 7 dagen en abonneer jezelf
 4. Stel, minimaal 24 uur voordat de Cyberghost VPN trial afloopt, voor jezelf een herinnering in
 5. Verleen toestemming om VPN configuratie aan je apparaat toe te voegen
 6. Annuleer de Cyberghost gratis proefperiode

Een belangrijke kanttekening omtrent de Cyberghost VPN proefperiode is het volgende. Je kunt Cyberghost VPN 24 uur gebruiken voor Windows & macOS, 3 dagen voor Android en 7 dagen voor iOS. Dit laat nogmaals zien dat de niet goed, geld terug garantie voordeliger is dan de Cyberghost trial.

Probeer Cyberghost gratis

Waarom zou je kiezen voor Cyberghost VPN?

De vraag is nu: waarom zou je gaan voor deze aanbieder? Behalve dat je gebruik kunt maken van een Cyberghost gratis proefperiode of niet goed, geld terug garantie, heeft de aanbieder verschillende privacy functies. Cyberghost is een gebruiksvriendelijke VPN met geavanceerde instellingen en het biedt een goede snelheid.

Cyberghost VPN proefperiode

Verder kun je deze VPN met 7 apparaten tegelijkertijd verbinden én gebruik maken van meer dan 6800 VPN servers op wereldwijde schaal, waardoor je gigantisch veel content kunt deblokkeren. Ook de niet goed, geld terug garantie en 24/7 klantenondersteuning, maken deze aanbieder aantrekkelijk.

Bovendien is er sprake van een AES 256-bits codering, wat bekend staat als de sterkste encryptie die je je kunt bedenken. Je gegevens zijn dus uitstekend versleuteld, waardoor je kunt genieten van de digitale wereld met veel meer online veiligheid en privacy.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar nog meer details over deze aanbieder, schroom dan niet om meer te lezen in deze review over Cyberghost.

Probeer Cyberghost gratis

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen, voornamelijk gerelateerd aan de Cyberghost VPN proefperiode.

Zou ik een gratis VPN moeten gebruiken?

Gratis VPN’s zijn een afrader, omdat gevoelige data van gebruikers wordt opgeslagen. Hierbij kun je zelfs denken aan inloggegevens van je sociale media en je digitale bankgegevens, waardoor je dus met een gratis VPN al gauw gevaar kunt lopen. In tegenstelling tot een gratis VPN, kun je beter een gratis proefperiode of niet goed, geld terug garantie van een betrouwbare VPN aanbieder inzetten.

Worden er kosten in rekening gebracht nadat de Cyberghost gratis proefperiode is afgelopen?

Wees gerust: het antwoord is nee. Nadat de Cyberghost gratis proefperiode is afgelopen, loop je absoluut geen risico om achteraf nog gefactureerd te worden.

Heb ik een creditcard nodig om me aan te melden voor de Cyberghost VPN proefperiode?

Dit ligt aan het type apparaat, hoewel er geen kosten van je creditcard worden afgeschreven. Cyberghost trial is een 100% gratis proefperiode. Als het gaat om Windows of macOS apparaten, is er geen creditcard vereist. Hoewel je op Android en iOS wel creditcardgegevens moet verstrekken, hoef je nog steeds niets vooraf te betalen.

Werkt de gratis Cyberghost trial op elk apparaat?

Je kunt de Cyberghost VPN gratis trial op alleen één apparaat gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld op Windows, Mac, Android of iOS worden gedaan. Echter, als je gebruik maakt van de geld-terug-garantie, kun je de VPN verbinden met meerdere apparaten: tot maar liefst 7 apparaten.

Hoe kan ik de gratis proefversie van Cyberghost VPN annuleren?

Als het gaat om een iOS apparaat, dan kan dit als volgt worden gedaan:

 1. Open het pictogram Instellingen op je iOS apparaat en tik op je iTunes account of naam in het bovenste deel van je scherm
 2. Kies concreet gezien voor iTunes & App Store en druk op Apple ID
 3. Druk op Bekijk Apple ID en log in met je iTunes wachtwoord
 4. Scroll naar beneden en druk op Abonnementen
 5. Druk op Abonnement opzeggen

Na stap 5, ontvang je een pop-up bericht om de opzegging te bevestigen. Nu is je abonnement officieel opgezegd.

Voor een Android apparaat, kun je het volgende stappenplan aanhouden:

 1. Open de Play Store applicatie van je apparaat
 2. Druk op de hamburgerknop (de bekende knop met meerdere onderliggende strepen)
 3. Vervolgens kun je drukken op Abonnementen
 4. Druk specifiek op het pictogram van CyberGhost
 5. Selecteer vervolgens Annuleer Abonnement

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?

Na het aanvragen van je terugbetaling, kun je erop rekenen dat je je geld binnen 7 tot 10 werkdagen terug krijgt.

Conclusie

Al met al heeft dit artikel uiteengezet hoe je makkelijk gebruik kunt maken van de Cyberghost VPN proefperiode. Zo hoef je geen onnodige risico’s te nemen met onbetrouwbare, gratis VPN’s en kun je gaan voor een betrouwbare VPN aanbieder.

Een Cyberghost trial is minder voordelig dan een niet goed, geld terug garantie bij deze aanbieder. De niet goed, geld terug garantie zorgt er namelijk voor dat je niet 7 dagen, maar 45 dagen kunt profiteren van een gratis en betrouwbare VPN. Profiteer van een betrouwbare VPN waar je kosteloos van kunt genieten.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl