<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">CyberGhost Halloween Speciale coupon korting 2020 | DeBesteVPN.nl

CyberGhost Halloween Speciale coupon korting 2020

Dit jaar een we weer een speciale korting van 29 Oktober – 11 November voor jullie weten te bemachtigen van Cyberghost voor Halloween. Het draait natuurlijk allemaal om privacy. Maak gewoon verbinding met een van hun 3.000 servers en geniet van anoniem surfen en torrenting. Om nog maar te zwijgen van onbeperkte streaming! Volledige compatibiliteit met Netflix en de belangrijkste streaming platforms zoals: Hulu, Amazon Prime, enz.

cyberghost halloween

Cyberghost is zo eenvoudig te gebruiken (lees onze review)! Eenmaal ingelogd, selecteer je je activiteit en hoef je niet eens een server te kiezen – de interface zal alles voor je doen. Mocht je geïnteresseerd zijn in ander korting coupons dan klik je op de link: overige korting coupons

Er zijn standaard 5 voorgeconfigureerde profielen beschikbaar:

 • Anoniem surfen
 • Deblokkeren van streaming
 • Bescherm Netwerk
 • Torrent Anoniem
 • Deblokkeren van basis websites

Veel plezier met CyberGhost,

Mike

VPN Specialist

CyberGhost VPN is een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Let wel op het is een zeer uitgeklede VPN die je dan krijgt met nogal wat beperkingen. Echter een geven paard mag je niet in de bek kijken.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl