<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">CyberGhost Review van de vernieuwde en verbeterde versie
Best waarde

CyberGhost, review 2020

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

6 Opmerkingen
 1. Kan deze cyberghost mijn IP-adres anoniem houden ?

 2. Ik heb net betaald via de bank voor CYBERGHOST 7 , maar ik heb het nog niet in mijn computer geïnstalleerd. Wil het zijn zoon laten doen mocht er iets misgaan zal ik het u laten weten.

 3. Hallo,
  Ik heb Cyber Ghost 6 op mijn computer. Deze geeft al enkele dagen aan dat er geen internetverbinding is, maar die is er wel.
  Tijdens het internetten kreeg ik onlangs een melding dat er een update (Cyber Ghost 7) te downloaden was. Dat heb ik gedaan. En blijkbaar is er toen iets mis gegaan, want vanaf dat moment krijg ik de melding dat er geen internetverbinding is.
  Elke andere computer aangesloten op mijn netwerk functioneert gewoon. Op de andere computers is (nog) geen Cyber Ghost geïnstalleerd. Dankzij de helpdesk van Cyber zijn we eruit gekomen. Bedankt voor het advies

  Met vriendelijke groet,
  A. Elmont

 4. Antwoord Avatar
  Gea van der Heijden - Noordman 16 maart 2020 op 14:35

  Mijn vpn staat op nederland maar tóch kan ik de app van videoland niet downloaden in mijn woonland portugal. Wat kan ik doen?

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl