CyberGhost Review de verbeterde versie 2019

CyberGhost VPN is begonnen met de versleutelde verbindingsdienst in 2011. Het beleid is gericht op veiligheid en bescherming tijdens internet gebruik en dit is ook de reden waarom het hoofdkantoor is gevestigd in Roemenië. Dit land heeft geen regels wanneer het gaat om het overdragen van gebruikers informatie wanneer de overheid of andere instanties dit eisen.

Het is misschien niet de snelste versleutelde verbinding van het stel, maar dit wordt gecompenseerd het met betaalbare abonnementskosten. Dus, “check it” out wanneer je opzoek bent naar een betaalbare VPN. Lees mijn Cyberghost VPN review.

Bezoek CyberGhost

Bijgewerkt: 6 maart, 2019

CyberGhost VPN review

Het bedrijf is gevestigd in Roemenië en Duitsland, waar het een hele bekende provider is op het gebied van veiligheid en anoniem internetten.

Je kan Cyber Ghost aanschaffen in de winkel met contante betalingen. Het bedrijf wil hierdoor echt aan tonen dat ze zeer grote waarde hechten aan anonimiteit. Ze staan voor  en bevordering hierdoor echt onze burgerrechten, een vrije samenleving en een ongecensureerde internet-cultuur.

CyberGhost VPN is een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Let wel op het is een zeer uitgeklede VPN die je dan krijgt met nogal wat beperkingen. Echter een geven paard mag je niet in de bek kijken.

Wat kost CyberGhost VPN

cyberghost

Hierboven kan je vinden wat Cyber Ghost VPN nu precies kost. Er wordt 30 dagen, 1-2-3 jaar abonnementen aangeboden. Het idee om gelijk vast te zitten voor enkele jaren is beangstigend zeker wanneer je het product niet goed kent. Gelukkig is de prijs die ze rekenen voor drie jaar lekker laag! Je zal dus qua prijs je niet gelijk in de vingers snijden.

Gelukkig is er een soort van proefperiode van 30 dagen waar je gebruik van kan maken. In deze 30 dagen kan je de VPN goed testen en wanneer je niet tevreden kan je het betaalde geld terug krijgen. Er is dan toch nog een goede draai aan gegeven, omdat je de mogelijkheid krijgt de versleutelde verbinding te testen.

De website is er nu in 11 talen inclusief een Nederlandse versie komen dit geld ook voor de interface.

Bij het afsluiten van een abonnement moet je voorzichtig zijn, lees de voorwaarde goed. CyberGhost VPN staat er om bekend een lastige partij te zijn wanneer het gaat om je geld terug te krijgen, wanneer je denkt dat je abonnement netjes hebt beëindigd.

Nogmaals lees dus aandachtig de voorwaarden van CyberGhost VPN.

CyberGhost VPN ervaring

CyberGhost VPN een van de grootste VPN services in Duitsland

Na vele schandalen waar de NSA mee te maken had is de vraag of het wel handig is om een hoofdkantoor in de Verenigde Staten te hebben. Gelukkig,  zitten ze  in Roemenië, echter de locatie van de servers kunnen nog wel vallen onder bepaalde wetten van het land waar ze staan. De provider maakt gebruik van een agressieve marketing/ klantenwerving techniek door het aanbieden een minimale VPN versie (zeer minimaal).

Bezig zijnde met de CyberGhost review bleek dat je met deze gratis account van Cyber Ghost VPN alleen maar verbinding kon maken met Duitse vpn-servers. Wilde je ook van vpn-servers in andere landen gebruikmaken, dan moest je een betaald account nemen.

CyberGhost is inmiddels van deze gratis account afgestapt. Ze hebben mij gevraag deze review te veranderen wat ik natuurlijk gelijk doe omdat we up to date moeten blijven.

De meest recente prijs van CyberGhost kan je hieronder vinden.

Samenvatting Cyber Ghost VPN

Onderwerp Eigenschap CyberGhost
Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Netflix US, CA, AU, NL, BE, DE, AT, CH, FR, DM, UK
Overige zenders Hulu US, YLE Finland, Sky UK. BBC One, Player.pl, ORF en Comedy Central
Geheimschrift Militaire 256 bits
Server Schakelaars Onbeperkt
Server 3600+ servers verdeeld over 60 landen
IP adressen n / a
Protocollen OpenVPN, L2TP / IPSEC,  PPTP
Ondersteunde apparaten Apps for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Linux
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Type ondersteuning Live support 24/7 via chat of mail
Geld terug?  45 dagen
Landen gedekt 60+
Multi Inloggen 7 gelijktijdige logins

Een aantal kenmerken van CyberHhost VPN

Een eenvoudige interface

De interface van gebruik CyberGhost is heel eenvoudig.

In de linkerbenedenhoek is er een tabblad gesimuleerde land waar we een land kunnen kiezen uit de beschikbare servers op basis van je abonnement.

Bezoek CyberGhost

In het tabblad naar rechts kunt je handmatig het server landen selecteren. Bijvoorbeeld in sommige landen (bijvoorbeeld Duitsland) zijn er verschillende servers.

Je kan de verbindingssnelheid zien en het aantal aangesloten gebruikers op dat moment.

Inloggen met CyberGhost van het buitenland in Netflix NL

In de bovenstaande video laat ik zien hoe je vanuit buiten NL in Netflix Nederland kan inloggen. Door de nieuwe europese regelgeving zal dit binnen Europa sowiso mogelijk zijn. Bevindt je je echter buiten Europa dan zal je weldegelijk een versleutelde verbinding nodig hebben. Hetzelfde geldt voor het inloggen in Netflix Amerika hiervoor werkt niet elke aanbieder maar Cyberghost wel.

Onbeperkte bandbreedte, misschien?

Op sommige locaties is de mogelijkheid van P2P of Torrent gebruik uitgeschakeld, zoals in de VS. In andere locaties is dit wel mogelijk. Echter pas op ze beloven onbeperkte bandbreedte, echter net als met sommige mobile netwerken gaat de snelheid opeens wel heel erg naar beneneden of valt stil. Naar mijn mening spreken we dus niet van onbeperkt…………

In mijn tests vond ik dat de Nederlandse server niet zo snel was als gehoopt , terwijl de Duitse servers (70 servers, duidelijk hun kracht) zeer snel waren.

Bij het lezen van de leveringsvoorwaarde van CyberGhost VPN, te vinden op de website van CyberGhost, blijkt zelfs dat de bandbreedte “onbeperkt” is echter dit is  afhankelijk van de server waarmee de verbinding wordt gemaakt (onbeperkte brandbreedte per server anders?), en wanneer je meer dan 80 giga (in en out) hebt kan je worden beperkt, en ik citeer :

CyberGhost VPN includes a fair use transfer volume of 80 GB per invoicing month, which comprises the entire ingoing and outgoing data traffic. If the transfer volume is exceeded, CyberGhost is entitled to block the transfer of files until the end of the pending invoicing month or to limit the band width.

Currently, the traffic volume is not measured. However, CyberGhost VPN reserves the right to install corresponding tracking systems and to prevent unfair use in case of an unusually high utilization degree of the entire network.

Bezoek CyberGhost

Privacy controle

Een goede optie van CyberGhost VPN is privacy controle. Deze instellingen is ontworpen om de sporen die worden achtergelaten tijdens de navigatie te verbergen. Simpele informatie zoals besturing systeem, taal tijdens het surfen. Het mogelijk om plugins te blokkeren op Facebook

CyberGhost review

Uit mijn CyberGhost review blijkt dat er een “no-log” beleid is maar dat er toch wel bijgehouden wordt hoeveel bandbreedte ik verbruik. Dit stuit tegen hun principe van gratis internet en geen logs. Ik als gebruiker zal toch moeten worden gevolgd met de consequentie van mogelijk mij te blokkeren wanneer ik over mijn limiet ga. Weer het big brother is watching you gevoel!!!

Het is wel super dat je het abonnement gewoon kan afsluiten bij sommige winkels in Duitsland en zelfs de mogelijkheid te kunnen betalen met Bitcoin. Anoniemer kan het echt niet. Het hoofdkantoor is in Roemenië gevestigd en valt dus onder de locale wetten waardoor “No-logs” systeem geen problemen kent.

Ik hoop dat jullie iets van mijn CyberGhost review hebben opgestoken. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

CyberGhost VPN is een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Let wel op het is een zeer uitgeklede VPN die je dan krijgt met nogal wat beperkingen. Echter een geven paard mag je niet in de bek kijken.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.