CyberGhost, review 2024

cyberghost

Wil je ook graag weten of de aanbieder Cyberghost de moeite waard is onder de VPN’s? Lees dan gauw verder om dit te achterhalen met deze Cyberghost VPN review.

Probeer nu!
Ontdek Cyberghost

Geniet van de 45 dagen niet goed, geld terug garantie bij deze aanbieder. Zo heb je 45 dagen lang gratis toegang tot content over de hele wereld - met een betrouwbare VPN. Exclusief bij Cyberghost.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Achtergrondinformatie

Cyberghost is in 2011 opgericht door Robert Knapp. Vervolgens is het bedrijf in het jaar 2017 overgenomen door Kape Technologies.

Bij Kape Technologies kun je denken aan een breed scala aan bedrijven op het gebied van cybersecurity, waar de VPN aanbieder Cyberghost ook onder valt. Een van de kerndoelen van Cyberghost is immers dat je als gebruiker op het web ook veiliger bent.

Wat betreft het aanbod van Cyberghost, kun je interessante functies bij deze VPN aanbieder verwachten. Niet alleen heeft Cyberghost een fijne ad blocker, waardoor je niet meer last hebt van onwelkome advertenties, maar het biedt ook bescherming tegen onder andere virussen op je apparaat.

Zo is je apparaat beschermd tegen schadelijke advertenties. Zo kun je met deze VPN genieten van het deblokkeren van wereldwijde content terwijl je apparaat extra beschermd is tegen kwaadwillende websites.

Over de functies zal later in de Cyberghost VPN review verder op in worden gegaan. Eerst zullen de abonnementen en prijzen verder worden toegelicht, zodat je op de hoogte bent van wat er mogelijk is.

Abonnementen en prijzen

cyberghost vpn abonnementen en prijzen

Allereerst kun je gaan voor een maandabonnement, waarbij je €11,99 betaalt voor een maand. Ook kun je kiezen voor een abonnement van 6 maanden, wat uitkomt op €6,99 per maand.

Het meest voordelige abonnement is het abonnement van 2 jaar + 3 maanden, waar je maar liefst 82 % korting op krijgt. In het laatste geval betaal je namelijk slechts €2,11 per maand.

Behalve het aanschaffen van een abonnement, kun je ook eerst genieten van een gratis proefperiode. Dit kun je zien als een Cyberghost VPN test, zodat je al kennis kunt maken met de aanbieder. Hoe lang de proefperiode is, ligt aan je apparaat. De maximale tijdsduur is 7 dagen.

Zo is de Cyberghost gratis VPN proefperiode 24 uur gratis in te zetten voor Windows en macOS apparaten, maar bijvoorbeeld 3 dagen voor Android en 7 dagen (het maximum) voor iOS apparaten.

Behalve de proefperiode voor nieuwe gebruikers, kun je ook genieten van tijdelijke deals en coupons bij deze aanbieder. Verder zijn er ook andere deals die tijdloos zijn bij Cyberghost; behalve de proefperiode, kun je ook profiteren van de niet goed, geld terug garantie.

Dit is, vergeleken met de proefperiode, een voordeligere optie om kosteloos te genieten van de service. Met de niet goed, geld terug garantie geniet je niet één dag, maar 45 dagen van een gratis VPN. Zo kun je risicoloos anderhalve maand kosteloos genieten van een betrouwbare VPN aanbieder.

Er zijn alleen twee aspecten om te onthouden zodat je hier gebruik van kunt maken. Je kunt profiteren van de niet goed, geld terug garantie voor 45 dagen als je een abonnement neemt van 6 maanden of langer. Ook is het belangrijk om de terugbetaling binnen 45 dagen aan te vragen. Zo kun je helemaal genieten van Cyberghost VPN gratis.

Bezoek CyberGhost

Samenvatting

Voor de snelle lezers onder ons: hieronder vind je een beknopte samenvatting omtrent de Cyberghost VPN review.

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, DE, FR, UK
Multi-login 7 gelijktijdige connecties
Aantal landen 91+
Supported OS Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Geld terug garantie 45 dagen
Protocols WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 9.738+

De VPN voor verschillende doeleinden

Een goede Cyberghost review is niet compleet zonder te kijken naar waar je het allemaal voor kunt gebruiken. Cyberghost VPN kun je onder andere inzetten om Netflix kijken mogelijk te maken.

De aanbieder geeft zelf aan de servers op dagelijkse basis te testen zodat je een werkende verbinding hebt en geen last krijgt van een foutmelding van Netflix. Zo kun je ongestoord kijken naar je favoriete films en series.

Cyberghost biedt maar liefst 9800+ servers aan in meer dan 91 landen over de hele wereld. Wegens de veelheid aan servers, is deze aanbieder ook een goede optie voor torrenting en ben je niet beperkt in je keuzes.

Wegens geavanceerde encryptie om je data veilig te houden en te versleutelen, maakt dit het extra geschikt om Cyberghost in te zetten voor het deblokkeren van content in China. Wegens bepaalde restricties, zoals het feit dat Facebook daar niet beschikbaar is, kun je deze VPN inzetten om deze restricties te omzeilen.

Ook is deze VPN-aanbieder een uitstekende optie voor gamen. Je kunt genieten van een groter aanbod en profiteert ook nog eens van meer veiligheid omdat je hierdoor DDoS-aanvallen op je apparaat vermijdt.

VPN functies

cyberghost vpn review

Om meer in te zoomen op de Cyberghost VPN review, zullen nu de specifieke VPN functies verder worden uitgelicht.

Gesplitste tunneling

Gesplitste tunneling is een functie van sommige VPN-services, waaronder CyberGhost. Met gesplitste tunneling kunnen gebruikers selecteren welke apps en services via de VPN-verbinding worden gerouteerd en welke rechtstreeks toegang hebben tot internet.

Hierdoor kunnen gebruikers bijvoorbeeld bepaalde apps of services gebruiken die alleen beschikbaar zijn in specifieke landen, terwijl ze nog steeds toegang hebben tot lokale diensten zonder de VPN-verbinding te hoeven uitschakelen.

Het gebruik van CyberGhost VPN met gesplitste tunneling kan de online ervaring van gebruikers verbeteren door hen meer controle te geven over welke apps en services worden gerouteerd via de VPN-verbinding.

Het kan ook de prestaties van sommige apps en services verbeteren door de belasting op de VPN-verbinding te verminderen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het gebruik van gesplitste tunneling ook de online veiligheid en privacy van gebruikers kan verminderen als het niet correct wordt geconfigureerd.

Automatische kill switch

Wat ook relevant is voor de Cyberghost VPN review, is de kill switch functie.

Een kill switch is ook een noemenswaardige functie, omdat het je extra bescherming biedt binnen de digitale wereld. Ook bij Cyberghost kun je genieten van deze functie.

Door deze functie, zal het internetverkeer worden afgesloten als je VPN eventjes (ongeacht de reden) ineens uitvalt. Zonder een VPN is je apparaat kwetsbaarder voor kwaaddoeners op het web, waardoor dit een zeer veilige functie is. Zo blijf je je online privacy optimaal beschermen.

Een interessante, extra service vanuit Cyberghost: je hoeft niet door de instellingen te bladeren om de kill switch aan te zetten. Cyberghost integreert namelijk automatisch een kill switch als je verbinding maakt met een van hun VPN servers, ongeacht de locatie.

Bezoek CyberGhost

DNS-lekbescherming

Door het activeren van de functie ‘DNS-lek voorkomen’, kun je bij Cyberghost genieten van DNS-lekbescherming.

Gezien het feit dat een DNS lek ruimte biedt om je privacy te schenden, is dit dus een geweldige functie om je gegevens te beschermen. Een dergelijke lek kan er namelijk bijvoorbeeld toe leiden dat je bezochte websites worden geregistreerd of je wordt bijvoorbeeld ongevraagd omgeleid naar andere websites.

Deze functie is dus zeker belangrijk om in de overweging mee te nemen of een VPN aanbieder de moeite waard is.

Ad blocker

Sommige advertenties worden als wapen ingezet, aangezien cybercriminelen dit kunnen gebruiken in een malware variant.

Dit wordt ook wel een adware genoemd, de combinatie van de benaming malware en ad. Gelukkig heeft Cyberghost ook een ad blocker, waardoor je geen risico loopt op zulke vervelende taferelen.

Dit is erg belangrijk, omdat adware ervoor kan zorgen dat er persoonlijke informatie van je naar boven wordt gehaald. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan je bankgegevens of inloggegevens voor overheidswebsites. Vandaar dat een ad blocker je veiliger houdt op het internet.

cyberghost review

Windows klant

In dit onderdeel van de Cyberghost VPN review zullen de interface en instellingen in acht worden genomen.

Interface

De interface van de CyberGhost VPN Windows client is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Zelfs voor gebruikers die niet bekend zijn met VPN-services, is het gemakkelijk om basis taken uit te voeren en snel vertrouwd te raken met de interface.

Het opzetten van de VPN-verbinding is zeer eenvoudig en kan in slechts enkele klikken worden gedaan. Zodra de gebruiker is ingelogd op de client, kan hij/zij eenvoudig de gewenste serverlocatie selecteren en op de “Verbinden” knop klikken om de VPN-verbinding tot stand te brengen.

De interface maakt het ook gemakkelijk om geavanceerde instellingen te wijzigen en aan te passen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de gesplitste tunneling-functie gebruiken om te bepalen welke apps en services via de VPN-verbinding worden gerouteerd en welke rechtstreeks toegang hebben tot internet.

Als er fouten optreden, zoals een verbroken verbinding, maakt de client het gemakkelijk om opnieuw verbinding te maken en de VPN-verbinding te herstellen zonder dat de gebruiker handmatig instellingen hoeft te wijzigen.

De algehele ontwerp van de interface is zeer aangenaam en visueel aantrekkelijk. Het is gemakkelijk om door de verschillende opties te navigeren en de kleurcodering van de interface maakt het gemakkelijk om de status van de VPN-verbinding te begrijpen.

Al met al is de interface van de CyberGhost VPN Windows client zeer eenvoudig te gebruiken en aangenaam in het ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren VPN-gebruikers.

Instellingen

De CyberGhost VPN Windows client biedt gebruikers de mogelijkheid om de instellingen aan te passen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Er zijn veel opties beschikbaar in de instellingen van de client die gebruikers kunnen wijzigen om de VPN-verbinding aan te passen aan hun voorkeuren.

Een van de belangrijkste instellingen die gebruikers kunnen wijzigen, is de serverlocatie. De client biedt een lijst met serverlocaties waaruit gebruikers kunnen kiezen, en gebruikers kunnen ook favoriete locaties opslaan voor snel toegang in de toekomst.

Gebruikers kunnen ook kiezen welk VPN-protocol ze willen gebruiken, zoals OpenVPN of IKEv2, en de client biedt ook een automatische modus waarin het protocol automatisch wordt gekozen op basis van de beste prestaties en beveiliging.

Een andere belangrijke instelling is de gesplitste tunneling-functie, waarmee gebruikers kunnen selecteren welke apps en services via de VPN-verbinding worden gerouteerd en welke rechtstreeks toegang hebben tot internet. Dit stelt gebruikers in staat om bepaalde apps of services te gebruiken die alleen beschikbaar zijn in specifieke landen, terwijl ze nog steeds toegang hebben tot lokale diensten zonder de VPN-verbinding uit te schakelen.

Andere instellingen die gebruikers kunnen aanpassen zijn onder meer het automatisch opstarten van de client bij het opstarten van de computer, het wijzigen van de taal van de interface en het inschakelen van de kill switch-functie om de internetverbinding te verbreken als de VPN-verbinding wordt verbroken.

Over het algemeen biedt de CyberGhost VPN Windows client veel aanpassingsmogelijkheden voor gebruikers om de VPN-verbinding aan te passen aan hun behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om het kiezen van de serverlocatie of het aanpassen van de VPN-protocolinstellingen, gebruikers hebben veel controle over de werking van de client.

Andere applicaties

Comptabiliteit is ook een belangrijk aspect in de Cyberghost VPN review. Je kunt Cyberghost VPN op bijna elk apparaat gebruiken. Voor het gemak, vind je hier een beknopt lijstje om te zien op welke apparaten je de VPN kunt toepassen: Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console

Bezoek CyberGhost

Test resultaten

In dit onderdeel zullen de relevante test resultaten omtrent Cyberghost worden weergegeven. Eerst zal er worden ingezoomd op de snelheid, wat belangrijk is voor de gebruikerservaring.

Snelheid

Snelheid is een belangrijk aspect van de ervaring van een VPN-gebruiker, omdat het de snelheid en stabiliteit van internetverbinding kan beïnvloeden. CyberGhost VPN heeft uitstekende snelheidstestresultaten behaald in vergelijking met andere VPN-providers.

Er zijn echter veel factoren die van invloed kunnen zijn op de snelheid van een VPN-verbinding, waaronder de afstand tussen het apparaat en de VPN-server, het aantal gebruikers op de VPN-server, regionale bandbreedtebeperkingen, de internet service provider en de verwerkingskracht van de gebruikte apparatuur.

Bij het testen van de snelheid van CyberGhost VPN bleek dat de verbindingssnelheid sterk afhankelijk was van de serverlocatie. In sommige gevallen was de downloadsnelheid bijna gelijk aan de snelheid zonder VPN-verbinding, terwijl in andere gevallen de downloadsnelheid tot 50 % lager was. Over het algemeen was de snelheid echter consistent en betrouwbaar.

Een ander positief aspect van CyberGhost VPN is dat ze beschikken over een groot netwerk van servers, waardoor gebruikers toegang hebben tot veel verschillende locaties en daardoor meer opties hebben voor een snellere verbinding.

cyberghost gratis

DNS-lekken en torrenting

Bij onze beoordeling van CyberGhost VPN hebben we verschillende tests uitgevoerd om te controleren op DNS-lekken, IP-adreslekkage (IPv4 en IPv6) en WebRTC-lekken met behulp van IPleak.net.

De stappen die we hebben genomen om deze lekken te identificeren zijn als volgt:

 1. We hebben een VPN-serverlocatie geselecteerd en verbinding gemaakt met de CyberGhost VPN-service.
 2. We hebben IPleak.net geopend om te controleren op DNS-lekken, IP-adreslekkage (IPv4 en IPv6) en WebRTC-lekken.
 3. We hebben gecontroleerd of ons echte IP-adres en locatie werden verborgen en of de DNS- en WebRTC-gegevens werden doorgestuurd via de VPN-server in plaats van via de internetprovider.

Na het uitvoeren van deze tests hebben we vastgesteld dat CyberGhost VPN geen DNS-lekken, IP-adreslekkage (IPv4 en IPv6) of WebRTC-lekken vertoont. Dit betekent dat CyberGhost VPN de privacy van gebruikers beschermt door hun echte IP-adressen en locaties te verbergen en hun DNS- en WebRTC-gegevens te beschermen tegen lekken.

Bovendien biedt CyberGhost VPN een veilige omgeving voor torrenting, met speciale servers die zijn geoptimaliseerd voor P2P-activiteiten. Tijdens onze tests hebben we vastgesteld dat de verbindingen stabiel en veilig zijn, met snelle downloadsnelheden en bescherming tegen IP-adreslekkage.

Over het algemeen biedt CyberGhost VPN uitstekende beveiligings- en privacyfuncties, met geen tekenen van DNS-lekken, IP-adreslekkage of WebRTC-lekken, en een veilige omgeving voor torrenting. Dit maakt CyberGhost VPN een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een VPN-service die hun online privacy en veiligheid beschermt.

Klantenservice

Ook de klantenservice en de ondersteuning die je krijgt vanuit de medewerkers, is belangrijk voor een compleet Cyberghost VPN review.

Deze aanbieder heeft verschillende manieren om contact op te nemen, afhankelijk van je wensen. Je kunt binnen een mum van tijd antwoord krijgen op je vraag en vriendelijk worden benaderd.

Ook kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen, waar de vragen en antwoorden zelfs al zijn toegespitst op je type apparaat.

Bezoek CyberGhost

Vergelijkingen met andere VPN aanbieders

In deze Cyberghost VPN review zullen er verschillende vergelijkingen worden gemaakt, te beginnen met de nummer 1 VPN.

Cyberghost vs. ExpressVPN

Als het gaat om Cyberghost vs. ExpressVPN, dan is ExpressVPN een betere optie wegens onder andere de uitgebreidere hulp die je krijgt bij de klantenservice en het feit dat je meer servers hebt dan bij Cyberghost. Kortom: bij ExpressVPN krijg je meer.

Mocht je meer willen weten over de details van deze befaamde aanbieder, dan kun je ook de review over ExpressVPN lezen: ExpressVPN.

Voor de meest interessante aanbiedingen, kun je ook kijken op de website van de nummer 1 VPN aanbieder: ExpressVPN.

Cyberghost vs. Private Internet Access

Wegens het feit dat Cyberghost snellere servers biedt dan PIA, wint Cyberghost van PIA op dat gebied. Wel is het zo dat Private Internet Access voordeligere abonnementen aanbiedt, waardoor het dus wat voordeliger kan uitkomen (vooral voor korte termijn abonnementen).

Beide aanbieders hebben voor- en nadelen. Als je meer wilt lezen in een review over de VPN aanbieder PIA, kijk dan gerust op Private Internet Access.

Voor de beste deals bij Private Internet Access, kun je een kijkje nemen op: Private Internet Access.

Cyberghost vs. IPvanish

Gezien het feit dat Cyberghost wel een ad blocker heeft en IPVanish niet, is Cyberghost een interessantere aanbieder op dat gebied. Wel is het zo dat IPVanish toelaat om de VPN te verbinden met maar liefst 10 apparaten, terwijl het bij Cyberghost gaat om 7 apparaten.

Net als alle aanbieders, hebben beide aanbieders voor- en nadelen ten opzichte van elkaar. Mocht je meer willen weten over IPVanish, lees dan gerust de review over deze aanbieder: IPvanish.

Voor de beste deals, kun je terecht op IPvanish.

Veelgestelde vragen

Wie zit achter Cyberghost?

CyberGhost is opgericht in 2011 door Robert Knapp, een Duitse ondernemer en software-ingenieur. Het bedrijf is gevestigd in Boekarest, Roemenië, en wordt momenteel geleid door CEO Robert Knapp en COO Jörgen Nilsson.

CyberGhost heeft een team van meer dan 70 medewerkers, waaronder software-ontwikkelaars, klantenservice-medewerkers en marketingexperts. Het bedrijf streeft ernaar om hoogwaardige VPN-diensten aan te bieden aan gebruikers over de hele wereld, met een sterke nadruk op privacy en veiligheid.

Sinds de oprichting is CyberGhost uitgegroeid tot een van de meest populaire VPN-providers ter wereld, met meer dan 36 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn producten en diensten, waaronder de Best Value Award van PCMag en de Best VPN Provider Award van BestVPN.com.

Kan de politie een VPN volgen?

Het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) biedt extra privacy en veiligheid bij het surfen op het internet. Echter, net zoals elke technologie, is er geen 100% garantie dat een VPN niet gevolgd kan worden.

In sommige gevallen kan de politie het verkeer dat via een VPN loopt volgen en monitoren. Dit kan gebeuren als ze beschikken over geavanceerde technologie en de juiste juridische bevoegdheid hebben om dit te doen.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de meeste VPN-providers zich inzetten voor de bescherming van de privacy van hun gebruikers en een strikt beleid hebben tegen het delen van gebruikersgegevens met derden, inclusief wetshandhavingsinstanties.

Het is dus belangrijk om een betrouwbare VPN-provider te kiezen die een sterke nadruk legt op privacy en beveiliging, en die een strikt beleid heeft voor het beschermen van de persoonlijke gegevens van gebruikers.

Kan een VPN worden gehackt?

Hoewel een VPN ontworpen is om extra privacy en veiligheid te bieden, kan het niet volledig worden uitgesloten dat een VPN gehackt kan worden.

Er zijn een aantal manieren waarop een VPN kan worden gehackt. Een van de meest voorkomende methoden is door middel van kwetsbaarheden in de software van de VPN-client. Als een hacker deze kwetsbaarheden kan exploiteren, kan hij toegang krijgen tot de gegevens die via de VPN worden verstuurd.

Een andere manier waarop een VPN kan worden gehackt is via een aanval op de VPN-server zelf. Als een hacker toegang krijgt tot de server van de VPN-provider, kan hij mogelijk toegang krijgen tot de gegevens van alle gebruikers die verbonden zijn met die server.

Het is daarom belangrijk om een betrouwbare VPN-provider te kiezen die regelmatig updates en patches uitvoert om eventuele kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast is het belangrijk om een sterk wachtwoord te gebruiken en regelmatig uw VPN-client bij te werken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een VPN alleen niet voldoende is om volledige bescherming te bieden. Het is belangrijk om ook andere beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van antivirussoftware en het vermijden van verdachte websites en downloads.

Conclusie

In conclusie kan worden gesteld dat CyberGhost VPN een goede keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken VPN met sterke privacyfuncties. Het biedt een breed scala aan servers, een strakke en gebruiksvriendelijke interface en een solide privacybeleid.

Hoewel CyberGhost VPN zeker zijn voordelen heeft, raden we gebruikers aan om ook te kijken naar alternatieven zoals ExpressVPN. ExpressVPN biedt vergelijkbare privacyfuncties, maar met een snellere verbindingssnelheid en een uitstekende klantenondersteuning. Bovendien biedt ExpressVPN een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat gebruikers het platform risicoloos kunnen uitproberen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-provider met een uitstekende snelheid en klantenondersteuning, is ExpressVPN zeker een aanbevolen alternatief.

CyberGhost
CyberGhost VPN is een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Let wel op het is een zeer uitgeklede VPN die je dan krijgt met nogal wat beperkingen. Echter een geven paard mag je niet in de bek kijken.
9.5 TOTALE SCORE
CyberGhost VPN Review 2024: Goed

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

Kwaliteit
9
Prijs
9.5
Gebruikersgemak
10
Stabiliteit
9.4
Randapparatuur
10
Aantal landen
9.5
Pluspunten
 • Veel functies voor extra privacybescherming
 • Gebruiksvriendelijk
 • 45 dagen niet goed, geld terug beleid
Minpunten
 • Geen Nederlandstalige software of klantenservice
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

6 Opmerkingen
 1. Antwoord Avatar foto
  Gea van der Heijden - Noordman 16 maart 2020 op 14:35

  Mijn vpn staat op nederland maar tóch kan ik de app van videoland niet downloaden in mijn woonland portugal. Wat kan ik doen?

 2. Hallo,
  Ik heb Cyber Ghost 6 op mijn computer. Deze geeft al enkele dagen aan dat er geen internetverbinding is, maar die is er wel.
  Tijdens het internetten kreeg ik onlangs een melding dat er een update (Cyber Ghost 7) te downloaden was. Dat heb ik gedaan. En blijkbaar is er toen iets mis gegaan, want vanaf dat moment krijg ik de melding dat er geen internetverbinding is.
  Elke andere computer aangesloten op mijn netwerk functioneert gewoon. Op de andere computers is (nog) geen Cyber Ghost geïnstalleerd. Dankzij de helpdesk van Cyber zijn we eruit gekomen. Bedankt voor het advies

  Met vriendelijke groet,
  A. Elmont

 3. Ik heb net betaald via de bank voor CYBERGHOST 7 , maar ik heb het nog niet in mijn computer geïnstalleerd. Wil het zijn zoon laten doen mocht er iets misgaan zal ik het u laten weten.

 4. Kan deze cyberghost mijn IP-adres anoniem houden ?

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl