Data Recovery Software | De beste recovery software die je kunt gebruiken

Data Recovery Software. Het verliezen van belangrijke documenten, mappen en foto’s kan een groot ongemak zijn, of je het nu per ongeluk hebt verwijderd of je schijf werd op de een of andere manier beschadigd. Het ergste is dat je het gevoel hebt dat het voorgoed verloren is en dat je niets meer kunt doen om het te herstellen. Of misschien ben je op de hoogte van Computer Data Recovery, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen.

In de technische industrie heeft men voortdurend last van data verlies en hebben tal van software leveranciers een Data Recovery Software programma ontwikkeld om je probleem op te lossen. Dus hoe klein, groot, onbeduidend of belangrijk je gegevens ook zijn, we hebben de beste Data Recovery Software weergegeven om je te helpen bij het herstellen van je bestanden. Van de gratis versies tot de Premium Software, Stellar Data Recovery zorgen voor dekking.

Computer data recovery prijs
Data Recovery Software

Beste Data Recovery Software is van Stellar

Herstel al je verloren of verwijderde Data, zoals Office-documenten, e-mails, spreadsheets, presentaties, foto’s, video’s, audio files en meer met de Free Windows Data Recovery Software.

 • Makkelijke recovery in twee stappen – Wat te herstellen en waar te herstellen
 • Krijg alle bestanden terug, waaronder Office documenten, foto’s, e-mails, video’s enz.
 • Hiermee kun je gratis Data Recovery doen tot 1 GB
 • Computer Recovery van harde schijven, SD-kaarten, USB-sticks, camera’s en geformatteerde partities 
 • Hiermee kun je een voorbeeld van herstelbare bestanden bekijken voordat je ze opslaat
 • Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP maar ook Mac.
Download Gratis Versie Data Recovery tot 1 GB

Wat is Data Recovery?

Zoals de naam al zegt, is Recovery het proces waarbij gegevens worden hersteld die per ongeluk zijn verwijderd, verloren, beschadigd of ontoegankelijk zijn geraakt. Verloren gegevens die zich op je hard drive, flash drive of ander opslagmedium bevinden, kunnen nog steeds worden geborgen en hersteld met behulp van een Computer Data Recovery Software

Andere nuttige hardware voor bijvoorbeeld de opslag van al je foto’s op je telefoon

ThePhotoStick opslag | Ideale USB opslag voor al je foto- en videofiles

ThePhotoStick opslag is een van de “must have” gadgets van de laatste tijd. Het is een kleine USB stick die automatisch ...

9.5

Hoe werkt het?

Verlies van data kan op veel verschillende manieren gebeuren, maar het goede nieuws is dat het nog steeds mogelijk is om data te herstellen. Zelfs als het opslagmedium ernstig is beschadigd, uiteengevallen, verbrand of vernietigd. Natuurlijk, voor de extreemste gevallen is het misschien moeilijker, maar het is niet helemaal onmogelijk.

Dus hoe werkt Data Recovery? Het hangt er in de eerste plaats van af hoe de gegevens verloren zijn gegaan. Enkele van de meest voorkomende manieren zijn de volgende:

Verwijderd bestand

Wanneer je per ongeluk een bestand op je schijf hebt verwijderd, maakt je dan maar geen zorgen. Elk bestand dat wordt verwijderd van jouw schijf blijft staan ​​totdat het door een ander bestand wordt overschreven. Als je het zo snel mogelijk probeert te herstellen, is de kans groot dat je dat bestand terug krijgt. Als je echter iets op jouw computer doet nadat het bestand werd verwijderd, kan dit ertoe leiden dat het bestand wordt overschreven en niet meer kan worden hersteld.

In geval van het per ongeluk verwijderen van bestanden, probeer dan niets anders op je computer te doen. Zelfs surfen op internet kan mogelijk het bestand overschrijven dat je wilt herstellen. Zoek in plaats daarvan naar Data Recovery Software die algoritmen gebruiken om door je hard drive te gaan en raden waar het bestand fysiek is opgeslagen. Als je geluk hebt en snel genoeg bent, kan het bestand worden gevonden en hersteld.

computer data recovery

File corruption

Iedereen die een hard drive heeft gehad, vreest de waarschuwing voor een ‘beschadigd bestand’. Als je in deze nachtmerrie leeft, is het nog steeds mogelijk om een Data Recovery te doen. Meestal is alleen het besturingssysteem beschadigd en zijn jouw gegevens volledig in orde. Om dit te verhelpen, kopieer je de inhoud van de oude harde schijf naar een nieuwe.

In sommige gevallen waarin de partitietabel is beschadigd, moet je een complexere Recovery op de harde schijf gebruiken. Een Data Recovery software kan de partitietabel nog steeds herstellen en de bestanden terughalen. Of als het niet lukt om de partitietabel te repareren, kun je op deze manier nog steeds voldoende informatie herstellen om je bestanden terug te krijgen.

System Format

Net als bij het verwijderen van een bestand, wist het formatteren van een bestandssysteem ook alle gegevens die je hebt. De waarschijnlijkheid van een Recovery hangt af van het type van system format. FAT-file systems vernietigen een enorme hoeveelheid gegevens, waardoor de mogelijkheid om je gegevens te herstellen afneemt, terwijl NTFS-file systems een grotere mogelijkheid tot computer recovery hebben als ze met hetzelfde data systeem worden overschreven.

Met voldoende informatie, kan je met behulp van Data Recovery Software het bestandssysteem herstellen en de verloren bestanden vinden. Een computer data recovery-software programma zoals Stellar heeft geavanceerde scanmogelijkheden die vrijwel elk type verloren gegevens kunnen lokaliseren.

Fysieke schade

Een beschadigde schijf is uitermate moeilijk zelf te maken, dus is het raadzaam om het complexe werk over te laten aan de professionals die gespecialiseerd zijn in Recovery via harde schijven. Ze zullen proberen de beschadigde onderdelen te repareren met behulp van geavanceerde Data Recovery software.

Hoe je de beste Data Recovery Software kiest:

Niet iedereen is goed geïnformeerd over Recovery en dat is ook niet erg. Er is een breed scala aan Data Recovery software beschikbaar die belooft je te helpen bij je Daten Recovery, en we zijn hier om je tips te geven over het verfijnen van je opties.

Dit zijn de factoren waarop je moet letten mocht je niet kiezen voor Stellar Data Recovery:

 • Ondersteuning door je besturingssysteem. Sommige Data Recovery software ondersteunt mogelijk slechts één type van de besturingssystemen, dus controleer voor de aankoop of het voor jouw OS beschikbaar is, of je nu een Windows- of Mac-gebruiker bent.
 • Gebruiksvriendelijke interface. Het moet gemakkelijk genoeg zijn om te navigeren en er zijn geen extra tools nodig om de verloren gegane gegevens te herstellen.
 • Ondersteunt het type bestanden dat je wilt herstellen. Zorg ervoor dat de software die je kiest, de soorten bestanden kan herstellen die je hebt verloren. Zoals afbeeldingen, video’s, documenten, muziek en andere soorten bestanden. Het kopen van software die niet compatibel is met de bestandstypen die je hebt, zou een verspilling van geld zijn.
 • Bevat andere functies zoals online back-up.
 • Het moet de mogelijkheid hebben om bestanden te bekijken. Voordat je het terughaalproces start, moet je met de software van je keuze een voorbeeld van de beschadigde bestanden kunnen bekijken om te voorkomen dat je de verkeerde bestanden terugzet. Het hebben van een preview-functie bespaart je tijd en moeite.
 • De mogelijkheid bestanden op te halen na een partitioneringsfout.
 • Herstelt gegevens uit de prullenbak, zelfs nadat deze geleegd is.

Software van goede kwaliteit zou natuurlijk je gegevens moeten kunnen ophalen, ongeacht hoe gecompliceerd het verlies is. Bovendien moet het gemakkelijk te gebruiken zijn, omdat niet iedereen technisch onderlegd is. Stellar Data Recovery heeft een goede klantenservice als je problemen ondervindt met de software.

daten recoveryIs gratis software goed genoeg?

Het herstellen van verloren en beschadigde data is geen eenvoudige klus, en het is begrijpelijk dat je misschien twijfels hebt over al die gratis software die op de markt wordt geadverteerd. Ze beloven je een Computer Recovery zonder hier iets voor in rekening te brengen en dit klinkt echt aantrekkelijk (ik bedoel, wie houdt er niet van gratis dingen?). Maar feitelijk zou dit meer kwaad dan goed kunnen doen. Bovendien zijn gratis versies meestal niet uitgerust met de volledige functies die je nodig hebt van Data Recovery Software.

Als je je huiswerk hebt gedaan over Data Recovery, dan heb je mogelijk enkele beweringen gehoord dat sommige gratis Data Recovery Software per ongeluk de gegevens heeft beschadigd die men probeerde te herstellen.

Tegenwoordig gebeurt dit niet vaak, maar oudere versies van gratis Data Recovery kunnen mogelijk de gegevens verliezen waar je naar op zoek bent. Scannen naar verloren bestanden is een zeer delicaat proces. Als de gratis Data Recovery Software niet is uitgerust om dit goed te verwerken kan het per ongeluk de verwijderde bestanden tijdens de scan overschrijven, waardoor het nutteloos of beschadigd raakt.

In dit geval is het zoeken naar een uitstekend Computer Data Recovery-servicebedrijf cruciaal. Voer de volgende stappen uit voordat je jouw schijf aan iemand toevertrouwt:

 • Zorg ervoor dat het bedrijf gerenommeerd is en bekend staat om zijn diensten. Online beoordelingen en verwijzingen helpen je jouw zoektocht in goede banen te leiden.
 • Professionele Data Recovery-medewerkers moeten beschikken over certificeringen die bewijzen dat ze de beste toepassingen en praktijken volgen. Ze moeten veilig omgaan met gevoelige gegevens die mogelijk in je harde schijf kunnen worden opgeslagen.
 • Vraag hen of ze meerdere problemen aankunnen, zoals apparaten die op meerdere manieren zijn beschadigd. Het zou tijdverspilling zijn als ze niet alles kunnen ophalen en je alsnog naar een ander bedrijf moet gaan.
 • Controleer online beoordelingen over hoe het bedrijf omgaat met klantenservice. Zij moeten een uitstekende klantenservice kunnen bieden en elke zaak met de grootst mogelijke zorg behandelen.
Download Gratis Versie Data Recovery tot 1 GB

Waarom is Recovery van software altijd zo duur?

Het is belangrijk om te begrijpen waarom Recovery zo’n hoge prijs heeft en waarom het de moeite waard is, ondanks dat je honderd tot duizend dollar moet betalen. Geld uitgeven aan Recovery is immers veel beter dan de gegevens voor altijd te verliezen, toch?

Ten eerste, zoals dit artikel al heeft uitgelegd, hangt de methode van het redden van de gegevens af van hoe het is verloren en de ernst ervan. De services die nodig zijn om een ​​schijf te herstellen en bestanden te herstellen kunnen variëren. Als het probleem net zo eenvoudig is als het verwijderen van bestanden, kan een goed software programma het gemakkelijk voor je ophalen. Bij bijvoorbeeld fysieke schade aan de schijf, is het misschien niet zo eenvoudig.

Als jouw computer je waarschuwt dat je schijf beschadigd is, moet je onmiddellijk actie ondernemen, als je de bestanden tenminste wilt blijven gebruiken. Doorgaan met het gebruik van een falende schijf zal Recovery ingewikkelder maken en kan leiden tot een duurder herstel of permanent verlies van bestanden.

Als de drive fysiek beschadigd is, moet je er extra voorzichtig mee zijn en moet je deze onmiddellijk laten repareren.

Conclusie: computer data recovery

Bij deze mijn oordeel is dat over de beste Computer Recovery diensten. Ik test dit allemaal zelf. Ik geef een eerlijke beoordeling op basis van het vermogen om verloren data te herstellen van de eenvoudigste tot de meest complexe gevallen. In het geval van Stellar Data Recovery kan het eigenlijk niet mis gaan. Je kunt de software GRATIS testen tot en met 1 GB. Prima deal lijkt mij en mocht het werken scheelt het je honderden euro’s.

Download Gratis Versie Data Recovery tot 1 GB
9.5 Waardering
Data Recovery Basics

Je zal het maar hebben! Maar nu is er een goedkope en handige manier om al je gegevens terug te halen. Test de gratis versie.

Interface is eenvoudig
9.5
1 jaar gebruik van helpdesk
9.5
Goedkope oplossing
9.5
PROS
 • 1 jaar help desk
 • Eenvoudig in gebruik
 • Gratis tot 1 GB
 • Niet duur
 • Voor Mac en Windows
CONS
 • Fysieke problemen kunnen natuurlijk niet verholpen worden...
Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.