<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Dazn live stream het ideale sport kanaal overal te streamen met een VPN

DAZN live, de Netflix voor de sport, hier vind je vele sportuitzendingen

DAZN tv live is voor sportstreaming wat Netflix is voor films en series. Het bedrijf biedt over-the-top toegang tot een breed scala aan sporten, waaronder world boxing super series, Champions League, UEFA Europa League tot Bellator MMA fight nights by golden boy promotions en vele andere populaire competities of sporten. Maar is het het geld waard? Lees onze review van de DAZN sport streamingservice om erachter te komen.

Deze informatie is alleen nuttig voor Nederlanders die DAZN  live abonnementhouders in de volgende landen zijn Canada, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Er bestaat nog geen DAZN Nederland

Het video bewijs

da-zone

We beginnen met een inleiding, het wordt uitgesproken als “da-zone”,  en leggen uit hoe het in de sportwereld golven heeft gemaakt sinds 2016. Dan kijken we naar de abonnementsopties, de doellanden en welke platforms de  tv live sport streamingservice kunnen krijgen. Na een walkthrough van de webapp zullen we de inhoud bekijken die deze service zo competitief maakt – en de problemen die het tegenhouden. Ten slotte zal ik uitleggen hoe ik heb beoordeeld en mijn definitieve aanbevelingen heb gedaan.

De provider is alleen beschikbaar in het volgende beperkte aantal landen, Canada, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. De sportieve  live shows worden geleverd met strikte controles in het land waarin ze kunnen worden uitgezonden. Daarom moeten ze de toegang beperken tot gebruikers die proberen om het bedrijf van buiten deze landen te bekijken en als gevolg daarvan proberen VPN-gebruikers te blokkeren die niet geautoriseerd zijn om inhoud te bekijken vanwege het land waarin ze zich bevinden. Het zal daarom niet mogelijk zijn om een account aan te maken als je je buiten deze landen bevindt, zelfs met een VPN-verbinding.

Het enige land waar we in kunnen loggen is Canada en dan zal het ook niet uitmaken waar we ter wereld zitten.

Dazen streamen

Een VPN voor “da-zone”

Om deze aanbieder van sport optimaal te benutten, raden wij je aan om een gecodeerde verbinding te gebruiken, een zogenaamde versleutelde verbinding. Hiermee kun je volledig anoniem blijven terwijl je op internet surft, video’s streamt of bestanden torrent, zodat niemand (inclusief je internet provider) kan zien wat je doet.

In dit geval zullen we je adviseren om ExpressVPN te gebruiken. Met deze provider is het mogelijk om DAZN Canada te streamen. De andere landen zijn niet mogelijk voor streaming buiten hun grenzen.

Wat betreft het ExpressVPN-abonnement is het ook vermeldenswaard dat het kopen van een abonnement van 12 maanden meestal goedkoper is dan een maandelijkse betaling. In de meeste gevallen heb je 30 dagen garantie-geld terug. Ook hier kan je gebruik maken van een maand proefperiode. Dit maakt je keuze vrij eenvoudig, denk ik !!!

Dus voor nu is ExpressVPN de beste keuze om in te loggen bij DAZN Canada, omdat ze serieus proberen een versleutelde verbinding te verbieden. Deze info die ik heb gekopieerd, vormt hun website.

DAZN tv live met VPN’s die werken

Wil je Dazn Canada openen, dan gebruik je ExpressVPN

ExpressVPN

KORTING 35% + 3 maanden gratis

Om de Duitse Dazn te openen raden wij VyrpVPN

VyprVPN

VyprVPN de beste VPN tegen censuur, perfect voor China, Thailand, Rusland, Noord-Korea en Turkije

Wil je Italie Dazn en Canda Dazn streamen dan zijn de volgden VPN providers  te gebruiken: PrivateVPN

PrivateVPN

Deze Zweedse VPN aanbieder is een verassing kijkenden naar de prijs en kwaliteit.

Wat is DAZN?

De tv live sport streamservice onderscheidt zich door een unieke combinatie van inhoud te bieden die moeilijk te bereiken is in de landen waar hij actief is. Britain’s Perform Group, een digitaal sport mediabedrijf, lanceerde de dienst in Duitstalige landen in augustus 2016. Het breidde zich uit naar Japan en vervolgens, medio 2017, naar Canada.

Een van de kenmerken van de strategie is het agressieve nastreven van licentieovereenkomsten met grote sportcompetities. De Japanse media-industrie is vorig jaar in shock geraakt toen dit bedrijf een licentieovereenkomst van tien jaar, ¥ 200 miljard (US $ 1,9 miljard) had gesloten om de voetbalwedstrijden van de J.League te streamen en weg te nemen van de thuisstadspeler Sky Perfect. Dit is niet zo verrassend als de jaarlijkse inkomsten van Sky Perfect minder zijn dan ¥ 200 miljard. Verder beveiligde deze service ook beveiligde Japanse streamingrechten voor Engelse Premiere League- en Champions League-wedstrijden.

Nieuw land

DAZN tv live herhaalde die coup toen hij de Canadese markt betrad (2017) door exclusieve streaming-toegang tot de National Football League (NFL) veilig te stellen.

In een korte tijd is dit bedrijf een grote speler geworden op de sportlicentiemarkt met hun agressieve licentie-aankopen die meer dan 8000 sportevenementen per jaar aanbieden. Canada, Japan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië zullen de landen zijn waar ze op dit moment actief zijn. Niettemin, als men zou willen inloggen op alle beschikbare inhoud, is een VPN-verbinding vereist.

Met je Duitse, Zwitserse of Oostenrijkse sport account, zal je binnen Europa wel gewoon in kunnen loggen. Je zal echter deze optie in het originele land al aangevinkt moeten hebben. Dit ongeblokkeerd streamen hebben we te danken aan de nieuwe Europese wetgeving. Deze optie ons alleen maar geldig voor 1 maand en dan zal je account geblokkeerd worden en alleen maar weer in het originele land geopende kunnen worden. Om problemen te vermijden raden wij je aan een Canadese -account. Deze optie lijkt het handigste omdat je dan van het probleem af bent, dit zal een VPN aanbieder vereisen.

Voor wie is grensoverschrijdende portabiliteit van toepassing?

Gelukkig hebben ze grensoverschrijdende portabiliteit. Voor grensoverschrijdende portabiliteit met dit bedrijf moet je inwoner zijn van een EU land waar de service actief is en een abonnement heeft dat is geverifieerd voor grensoverschrijdende portabiliteit. Momenteel is dit Oostenrijk en Duitsland.

Als een EU -abonnee, met grensoverschrijdende portabiliteit, kun je je huisabonnement en inhoud meenemen naar de volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Republiek Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk , Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Haven

Hoe krijg ik DAZN tv live?

De sportstream service van DAZN live maakt gebruik van een advertentieloos businessmodel voor abonnementen om sportinhoud met een licentie in een beperkt aantal landen in Europa, Noord-Amerika en Azië te leveren.

Abonnementen

Bij het aanmelden voor deze aanbieder. Er is alleen de mogelijkheid voor een maandelijks abonnement en dit bedrijf heeft genoeg vertrouwen in de populariteit van zijn line-up dat het nieuwe abonnees de eerste maand gratis geeft. Je moet nog steeds een direct debit, Kredietkaart, Paypal, AmazonPay of je iTunes-account vooraf opgeven, maar DAZN live brengt je pas in rekening als de tweede maand begint.

Een andere leuke functie is de mogelijkheid om je abonnement op te schorten in plaats van het te annuleren. Als de Champion League je enige reden is om lid te worden van deze service, kun je hiermee je abonnement opschorten tijdens het laagseizoen. Onderbreek je service door je aan te melden bij het accountgedeelte, “Abonnement opzeggen” te selecteren, “Pauze” te selecteren en vervolgens een datum te geven waarop je wil dat je abonnement wordt hervat.

Kan ik de mobiele app overal in de EU downloaden?

Grensoverschrijdende overdraagbaarheid zal niet veranderen waar je de DAZN-app van kunt downloaden

 • Google Play Store-gebruikers; ja kan de app alleen downloaden als je je in een netwerk bevindt in een land waar de DAZN sport service actief is.
 • Apple TV gebruikers; je kan de app alleen downloaden als je bent aangemeld bij een Apple iTunes-account voor landen waar de service actief is. We raden je aan de app te installeren voordat je op reis gaat.
 • Watch live op een van je game consoles

Geografische beschikbaarheid

Slechts een paar landen kunnen DAZN sport krijgen. De dienst werd gelanceerd in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland (2016), dan in Japan in 2017 en begin 2018 breidde de service zich uit naar Canada.

Abonnees die reizen binnen een van de vijf landen waar deze service actief is, krijgen volledige toegang tot de inhoud streams in dat land. De inhoud – en de taal – is mogelijk niet hetzelfde als wat ze in hun thuisland krijgen vanwege licentiebeperkingen. Als tv live abonnees buiten die vijf landen reizen, krijgen ze geen toegang omdat de licenties die het bedrijf bij elke liga ondertekent, de streams naar bepaalde landen beperken. Dat is de reden waarom een gecodeerde verbinding nodig is, zoals ik eerder heb uitgelegd.

Toch zal abonneren via een VPN waarschijnlijk niet werken. DAZN live controleert je creditcard om te controleren of deze is geregistreerd op een adres in een van de vier landen die de service bedient. Als dat niet zo is, kom je er niet in.

Platformondersteuning

MacOS- en Windows-computers krijgen toegang via de browser in plaats van speciale apps. Je kunt DAZN live streamen via een breed scala aan apps met Android- en iOS-apparaten, Sony- en Microsoft-gameconsoles en verschillende smart-tv’s.

Recensies van deze apps zijn gemengd. DAZN tv live krijgt extra krediet voor zijn brede selectie aan sporten, maar veel mensen hebben moeite om consistente high-definition streams te krijgen.

Meer dan 4800 Android- en Chromecast-gebruikers in Canada hebben de app slechts 3,1 sterren gegeven. Kritiek omvat bufferingsproblemen, crashende apps en problemen bij het synchroniseren van audio. Meer dan 4.100 beoordelingen in de Apple App Store in Duitsland gaven het daarentegen 4,5 sterren. Ze klaagden nog steeds over de streamingkwaliteit, maar gaven de provider het voordeel van de twijfel voor zijn selectie van sporten.

Verschillende mensen klaagden over de manier waarop DAZN tv-time-outs afhandelt tijdens uitzendwedstrijden. Het NFL-feed blijft niet op het veld, maar het verandert ook niet in advertenties. In plaats daarvan voeren ze een advertentie uit die zijn eigen service promoot … en deze telkens opnieuw uitvoert. Dit schrapt ten minste een van mijn vragen met betrekking tot hun bedrijfsmodel.

Interface DAZN

DAZN tv live hanteert een minimalistische benadering van de bestemmingspagina. Het beschrijft de service met tekst- en lijntekeningen, maar je krijgt geen kans om de interface of inhoud te zien totdat je je abonneert. Zodra je dat doet, krijg je volledige toegang tot de inhoud, behalve …

Silverlight

Op de een of andere manier werkt HTML5 prima voor Netflix, Amazon en de meeste andere streamingdiensten, maar niet voor DAZN. Ze staan erop dat Safari-gebruikers Silverlight installeren, een beetje vergelijkbaar met wat Microsoft voor Adobe Flash was. Ziggo doet hetzelfde, zij gebruiken ook Silverlight. Heden ten dage maken browser de makers het moeilijker om plug-ins als deze te gebruiken vanwege de beveiligingsrisico’s. Chrome bijvoorbeeld ondersteunt niet langer de Silverlight-invoegtoepassing. Zelfs Microsoft vernoemde de beveiligingsrisico’s toen werd aangekondigd dat de Microsoft Edge-browser Microsoft Silverlight niet zou ondersteunen.

Gebruik een andere browser en vermijd dit probleem volledig wanneer safari allemaal te lastig wordt.

Startscherm op smartphone tablet

Je zult het grootste deel van je navigatie vanaf het startscherm van DAZN tv live doen. Wanneer het wordt geopend, speelt de videospeler automatisch een aanbevolen videostream af. Scrollen naar beneden leidt je door een reeks samengestelde livestreams en on-demand content.

* What’s On

dazn sport

Dit toont momenteel beschikbare livestreams of on-demand content.

* Choices

dazn tv live

 

De provider zal onlangs gespeelde spellen markeren die je kunt bekijken in een gecomprimeerd formaat van dertig minuten of zestig minuten. Het geeft je ook een heads-up voor games gepland in de komende vierentwintig uur.

* Everyone’s Watching

dazn champions league

Links naar de populairste content die momenteel wordt gestreamd.

* Coming up

dazn tv live

Doorzoek een lijst met aankomende livestreams

* Schedule

dazn live stream

Je kunt maar beter naar het menu gaan en Schedule kiezen, in plaats van te vertrouwen op die “Coming Up” -carrousel. Het zal je alle spellen en toernooien meer dan een week laten zien. Het schema dient echter alleen als referentiepunt. Je kunt geen waarschuwingen instellen en aangezien ze geen DVR-service biedt, kun je geen opname plannen.

* Sports

Dazn live

Je kunt inhoud filteren op sport. De beschikbare categorieën zijn Basketbal, Darts, Hockey, Voetbal, Tennis, dan bundesliga live en NFL Game Pass.

Hoe is de inhoud?

De sports streaming service heeft een welverdiende reputatie op het gebied van zijn aanbod. Zijn agressieve inspanningen om streaming-rechten te beveiligen van de grootste sportcompetities.

Streamingkwaliteit

De aanbieder beveelt 5 Mbps downloadsnelheden aan om standaard definition-streams en 9 Mbps downloadsnelheden te krijgen voor high-definition streams. Als uw internetverbinding sneller is dan dat, dan zegt de ondersteuningssite dat het een probleem met je apparaat moet zijn.

Gegeven hoe consequent de klanten  zijn regio’s klagen over de streamingkwaliteit, neem de kritiek van de ondersteuningssite met een flinke snuf zout.

Soccer ( in Nederlands is dit gewoon voetbal)

De provider geeft ons gebruikers met opgezette accounts in Duitsland, Oostenrijker, Italië, Japan en Zwitserland een uitgebreide reeks voetbal livestreams uit Europa, Azië en Latijns-Amerika. De line-up omvat de Engelse Football League; UEFA Europe en Champions Leagues; Campeonato Paulista, Campeonato Carioca en Brazilië League in Brazilië; Argentijnse Superliga; Serie A van Italië; Liga 1 van Frankrijk; J.League van Japan; en La Liga van Spanje.

Je kunt ook deelnemen aan grote toernooien zoals de Copa del Rey, EFL Championship en de EFL Cup.

Andere sporten

Tennis, darts, snooker, motorcross en andere sporten verschijnen regelmatig, maar niet altijd van de hoogste competities of toernooien.

Algemene beoordeling

Inhoud kwaliteit

Het vermogen om live-games van de NFL te streamen en vele voetbalcompetities trekt veel sportfans aan. Als je vooral geïnteresseerd bent in voetbal en voetbal, dan is absoluut iets waar je naar moet kijken. De resterende inhoud bevat een breed spectrum van sporten, maar niet uitmuntend veel.

Apparaat ondersteuning

De aanbieder heeft aanzienlijke middelen geïnvesteerd in het maken van apps voor veel van de populairste platforms van tegenwoordig. Het gaat ook terug naar ondersteuning voor oudere platforms zoals de PlayStation 3 en 4 game console.

Laatste opmerkingen

Voor de diehard voetbalfans is deze sport streaming (DAZN Champions league of DAZN Bundesliga) gigant een geschenk uit de hemel, aangezien de aanbieder een van de weinige diensten is die zoveel sporten op één plek streamt. Ben je dat, dan haal je het meeste uit de gratis maand, de zogenaamde Free trail in combinatie met de 1 maand proef periode van ExpressVPN, de ideale combinatie.

9 Waardering
VypreVPN

Hierbij de 6 waarden waarop ik deze dienst heb gewaardeerd.

KWALITEIT
9.1
PRIJS
9
GEBRUIKERSGEMAK
9
STABILITEIT NETWERK
10
RANDAPPARATUUR
9.4
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
PROS
 • Chameleon-protocol tegen de filtering
 • Eigen snelle DNS servers en zonder filtering
 • Gecodeerde cloud storage
 • NAT Firewall (niet in de basis versie)
 • Snelle verbindingen
 • De beste VPN provider tegen censuur
 • Drie dagen gratis te proberen
 • Jaarlijkse facturatie betekent 43% korting
 • Geen log beleid
 • Torrent vriendelijk
CONS
 • Vypr VPN behoort tot de duurdere VPN aanbieders.
Pauliene

Pauline is advocaat is op het gebied van privacy en beveiliging op het internet. Sinds 3 jaar adviseert Karin ons team bij juridische vragen, maar ze schrijft ook artikelen voor onze website. In het bijzonder met betrekking tot de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming. Als cyber-activiste pleit Pauline dan ook voor meer privacy en bescherming op het Internet.

3 Comments
 1. Hi,

  Are you sure that ExpressVPN works using a Canadian DAZN account to be streamed in the Netherlands? I contacted ExpressVPN customer service and they told me they don’t have any DAZN listed in The Netherlands!

  I have friends living in Germany that they can have a DAZN account, If I use Express VPN (or any other) and their credentials, can I stream DAZN in my devices in The Netherlands?

  • Hi Vincent,

   Yes this is no problem with ExpressVPN. The base account needs to be German than with a VPN one can login from everywhere

   Have fun,
   Mike

  • You you can use ur friend account in combination with a VPN as ExpressVPN. If ur not happy there is a 30 days back guarantee

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl