Kodi addon beste optie voor gratis streaming 2024

Kodi addon is een zeer handig middel om gratis films, series, sport, live tv en nog veel meer te bekijken. Dan zal je je misschien afvragen wat dat nou precies is en welke de beste kodi apps en addons zijn.

Dat zullen we in dit artikel uitvoerig behandelen. Na onderzoek te hebben gedaan zijn wij erachter gekomen dat het veel veiliger is als je een VPN gebruikt wanneer je gebruik maakt van de beste kodi addons.

De VPN brengt naast bescherming ook vele andere voordelen. Lees hieronder meer!

Probeer nu
Deblokkeren Kodi met CyberGhost - 49% KORTING

Dan is CyberGhost de oplossing wanneer je Kodi addons gebruikt. Deze nummer 1 VPN versleuteld al het dataverkeer. Krijg 12 + 3 MAANDEN GRATIS voor CyberGhost. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Wat is een Kodi addon?

De Kodi addon is een streaming service die je kan installeren. De beste Kodi addons hosten de videos die je op jouw apparaat kan streamen. Er zijn vele verschillende addons beschikbaar om te downloaden.

Zo kan je kiezen uit een groot aanbod aan films, tv shows, sport, live tv uitzendingen en meer. Via de Kodi app kan je eenvoudig de beste addons Kodi toevoegen waardoor je de videos kan streamen. Zorg er wel voor dat je een VPN gebruikt wanneer je video’s streamt. Dan bescherm je jezelf en jouw gegevens.

Wat te doen met de beste addons Kodi?

Met de best werkende addons kan je eenvoudig jouw favoriete tv programma’s, sport wedstrijden, en meer kijken. Maar hoe werkt deze service precies? Dat hebben we uitgezocht en genoteerd.

De beste addons Kodi hebben een ruim aanbod aan verschillende videos die je kan streamen.

Kodi addon

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kan je de Kodi addons op de Kodi applicatie toevoegen?

Er zijn een aantal stappen die je moet volgen om de best werkende addons op jouw Kodi account toe te voegen. Dit is erg gemakkelijk en kost je amper tijd.

Hieronder zullen we een stappenplan geven zodat je niet zelf hoeft op te zoeken hoe alles werkt.

 1. Verbindt jouw apparaat met een VPN.
 2. Allereerst moet je de Kodi app downloaden in de “App Store” of in de “Google Play Store”.
 3. Daarna kan je in het menu aan de linkerkant kiezen om een addon toe te voegen.
 4. Klik dan op de open doos knop links boven.
 5. Kies dan voor “open from repository
 6. Dan “Kodi addon repository
 7. En daarna “video addon
 8. Hier kan je kiezen welke addon je wilt toevoegen.

Hoe kan ik de best addons Kodi installeren?

Er zijn verschillende platformen waar je de beste addons Kodi kan installeren. Maar aangezien er zo veel verschillende aanbieders zijn kan het lastig zijn om er een uit te kiezen. Download allereerst de Kodi addon. Dit kan je doen in de “App Store” en de “Google Play Store”.

Als je dat gedaan hebt kan je op zoek gaan naar de best werkende addons zodat je de video naar keuze kan streamen. Nu is het zo dat elke addon vaak zijn eigen beste streaming categorie heeft. Dit hebben wij dus ook uitgezocht en hieronder uitgelicht. Zodat je niet hoeft te zoeken tussen al die verschillende addons.

Voor films en series die op Netflix te zien zijn kan je het beste CastagnaIT gebruiken aangezien deze het meest gebruikt wordt en erg vertrouwd is in de Kodi community. Daarnaast werkt de addon ook nog eens heel erg goed.

Dan voor sport is er de ESPN 3 addon. Dit is een vertrouwde aanbieder voor velen. Ook werkt het nog eens goed en hebben wij het nog maar een keer uitgetest. Daarom raden wij deze beste addons Kodi zeker aan.

Als laatste is er nog de XUMO.TV live televisie streams die vele verschillende televisieprogramma’s uitzend. De live televisie streams zijn beschikbaar in veel verschillende landen en talen.

Daarom is dit echt een van de best werkende addons waar je veel keuze hebt.

xumo.tv

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Onofficiële addons

Beste Kodi Addons: Hier kan je een selectie van onofficiële Kodi plugins vinden.

 • Seren – addon waarmee je video-inhoud kunt uitbreiden.
 • Covenant – vroeger populair voor films en TV
 • Gaia – een addon uit het verleden die bekend stond om het injecteren van malware in systemen
 • Venom – TV and Movies On-Demand
 • cCloudTV – TV-streaming addon (vroeger zeer populair)
 • Exodus Redux – her bewerkte versie van Exodus (Exodus is niet meer)
 • Premiumsizer – een verplichte multihost
 • Real Debrid – ook een MultiHoster (betaald)
 • Fen – Multi-Scraper Addon met ondersteuning voor Real Debrid
 • Yoda – TV and Movies On-Demand

Waarom moet ik een VPN gebruiken voor best werkende addons?

Het wordt aangeraden om een VPN te gebruiken wanneer je beste kodi addons gebruikt. Dit komt doordat netwerk providers gegevens van jou mogen doorverkopen door een nieuwe ingevoerde wet. Zo kunnen ze bijvoorbeeld komen aan informatie als bezochte websites, gedownloade videos, actieve social media platformen en nog veel meer.

De oplossing hiervoor is de VPN. Een VPN zorgt er namelijk voor dat jouw gegevens niet worden opgeslagen, door middel van versleuteling van de server.

Hierdoor ben jij de enige persoon die toegang heeft tot jouw zoekgeschiedenis. Ook jouw IP adres is niet meer traceerbaar wanneer je een VPN gebruikt. Zo is het ook mogelijk om je te verbinden met servers uit andere landen zodat je geografisch geblokkeerde video’s kunt bekijken.

Wat is een VPN precies?

Een VPN is kort voor “Virtual private network”. Dit houdt in dat er een privé server beschikbaar is die jij kan gebruiken om anoniem op het internet te surfen. Normaal gesproken is het namelijk zo dat als jij op iets zoekt op het internet dit wordt opgeslagen en aan jou wordt gelinkt. Deze informatie over jou wordt dan bewaard en als je pech hebt zelfs doorverkocht.

Dit wordt gedaan om veel geld te verdienen aan deze waardevolle data. Dan zou je denken, wat moet iemand nou met mijn zoekresultaten? Nou het zit namelijk zo dat bedrijven graag zo veel mogelijk te weten komen over individuen.

Zodat ze hun advertenties kunnen optimaliseren. Hier hopen ze dan meer producten of diensten mee te verkopen.

De beste VPN aanbieders voor Kodi addons

Na uitvoerig testen te hebben uitgevoerd zijn de volgende VPN’s het beste uit de test gekomen. Die zijn hieronder uitgelicht en op een rijtje gezet. De ranking wordt regelmatig bijgewerkt doordat ons team de updates over de VPN providers in de gaten blijft houden. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je nou wel een betrouwbare VPN hebt uitgekozen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Het wordt zeer aangeraden om gebruik te maken van betrouwbare VPN aanbieders, omdat het jou de zekerheid geeft dat je krijgt wat je verwacht. Namelijk, bescherming van jou gegevens en privacy online.

Als je een van de aanbevolen aanbieders kiest weet je zeker dat niemand met je mee kan kijken en dat de verbindingssnelheid goed is. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende aanbieders op de markt dat het soms erg onoverzichtelijk kan zijn en het moeilijk is om een goede, wijze keuze te maken. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om je een handje te helpen.

Installeren van een VPN op jouw apparaat

Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk verbinding kan maken met de VPN hebben wij een stappen plan gemaakt. Zo hoef je zelf niet eerst onderzoek te gaan doen en bespaar je tijd. Hieronder zijn de stappen één voor één beschreven.

 1. Allereerst, moet je een goede en betrouwbare VPN aanbieder kiezen zoals de eerder in dit artikel benoemde VPN’s.
 2. Wanneer je een VPN provider hebt uitgekozen is het tijd om naar de “App Store” of de “Google Play Store” te gaan om de applicatie te downloaden.
 3. Als de installatie is voltooid kan je de app openen en een account aanmaken als je dit nog niet eerder had gedaan.
 4. Na het aanmaken van een account kan je kiezen welk pakket je wilt kiezen. Vaak is het eerst mogelijk om eerst een gratis proef versie te proberen. Als deze bevalt kan je een betaalde upgrade doen. Maak je geen zorgen. De kosten van de VPN zijn betaalbaar.
 5. Daarna kan je kiezen met welke server je jouw apparaat wilt verbinden zodat je kan beginnen met het kijken van videos via de beste addons Kodi.

Wat zijn de beste Kodi addons?

Voordat wij de beste Kodi addons uitlichten is het eerst belangrijk om te weten waarom het zo belangrijk is om de beste Kodi addons te gebruiken. Ten eerste is het soms erg lastig om een goede addon te vinden. Dan denk je een goede gevonden te hebben om er vervolgens achter te komen dat de link niet werkt of de streaming kwaliteit erg slecht is.

Erger nog, er zijn ook addons die malware en virussen bevatten. Daarachter zitten hackers en cyber criminelen die proberen achter jouw wachtwoorden en bank gegevens te komen. Je moet dus nog eens goed oppassen ook.

Als laatste is er ook nog het probleem dat niet alle addons in alle regio’s beschikbaar zijn waardoor je het dus helemaal niet kan bekijken.

De oplossing is de VPN. Aangezien deze de geografische blokkade kan omzeilen door jouw apparaat te verbinden met een privé server in een land naar keuze. Dan lijkt het net alsof jij je begeeft in dit land zodat je toegang krijgt tot de video.

Ook voor de veiligheid is de VPN een goede oplossing aangezien je verbonden bent met een privé server waardoor jouw zoekgeschiedenis, locatie, etc niet te volgen of te achterhalen zijn.

YouTube Kodi addon

FAQ

Moet ik mijn apparaat met een VPN verbinden voordat ik een Kodi addon gebruik?

Ja dat wordt zeker aangeraden. Dit komt doordat de VPN jou de zekerheid geeft dat jouw gegevens goed beveiligd worden. Wanneer je een goede, betrouwbare VPN gebruikt dan tenminste.

is een Kodi addon gratis om te gebruiken?

De best werkende addons zijn gratis te gebruiken. Je kan ze gewoon downloaden waarna je kan genieten van de gekozen film, serie of tv uitzending. Zorg er alleen wel voor dat elke keer voordat je de beste video addons donwload of opstart je wel verbonden bent met een VPN. Dit beschermt jou en je apparaat tegen gevaren online.

Zijn de best werkende addons veilig om te gebruiken?

Het gebruiken van een van de beste Kodi addons is helemaal veilig. Maar zorg er wel voor dat je een VPN gebruikt. Deze zorgt ervoor dat jouw zoek resultaten, locatie, etc niet worden opgeslagen en doorgestuurd naar anderen.

Ook is het beter om addons te gebruiken die worden aangeraden door de Kodi community, omdat deze mensen het beste weten welke addons goed werken en betrouwbaar zijn.

Conclusie

Dus als je gratis films, series, sport, live televisie en meer wilt kijken, download dan de Kodi app. Dan kan je de beste addons Kodi toevoegen en genieten van gratis streaming.

Zorg er wel voor om eerst de VPN te downloaden voordat je de stream start zodat jouw privacy gewaarborgd blijft online.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl