10 Best Torrent Sites voor 2024 – Download 100% werkende torrents

Met de beste torrentsites kunnen we veel informatie vinden op het internet zoals actuele films, muziek, boeken. Deze bestanden zijn echter meestal te groot om te downloaden. Daarom hebben we de beste torrentsites nodig om ons te helpen deze inhoud gemakkelijk te krijgen.

Met behulp van torrentsite kunt u muziek, applicaties, games, video’s en afbeeldingen downloaden.

U kunt gemakkelijk in contact komen met andere mensen en gemeenschappen en uw eigen materiaal aan de wereld presenteren.

Hieronder vindt u de lijst van de beste torrentsites van 2024, gerangschikt naar hun Alexa-ranglijst op het moment van schrijven. Volgens de laatste cijfers staat de goede oude TPB weer bovenaan.

De Alexa-ranglijst verandert bijna dagelijks, dus ze kunnen variëren in uw ervaring.

Bezoek nu!
Downloaden van torrent sites met ExpressVPN - 49% KORTING

Dan is ExpressVPN de beste oplossing. Uit de tests is gebleken dat deze nummer 1 VPN de meest betrouwbare en veilige optie is. Krijg 12 + 3 MAANDEN GRATIS met proef periode inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Torrents veilig downloaden?

Terwijl de top torrent-websites u misschien de gewenste inhoud geven, kunnen ze op sommige gebieden te kort schieten. Met andere woorden, u bent niet anoniem bij het downloaden van bestanden van het BitTorrent-netwerk.

Het P2P-netwerk voor het delen van bestanden is bijvoorbeeld sterk gedecentraliseerd, een persoon met de vereiste technische kennis of de ISP kan de torrent activiteit van een gebruiker volgen.

Dit moet u vermijden en hiervoor gebruiken we een versleutelde verbinding oftewel een VPN aanbieder, waarmee u als gebruiker uw IP-adres kan verbergen.

Hoe komen torrentsites ermee weg?

Er zijn veel torrentsites op het web die gebruikt kunnen worden om auteursrechtelijk beschermde films en tv-programma’s te scoren. Maar veel van deze torrentsites houden de eigenlijke inhoud niet op hun servers en ook torrentbestanden die ze aanleveren bevatten de informatie die nodig is om inhoud van anderen te downloaden.

Zo slagen ze erin om de wetshandhaving te ontwijken. Toch worden ze op een of andere manier gepakt.

In sommige landen is deze activiteit illegaal en zal uw Internet Service Provider (ISP) u verraden aan de instantie die over deze activiteiten waakt. In Nederland hebben we Stichting Brein die erop toeziet dat de auteursrechten niet worden overschreden.

Hierbij wordt er druk gelegd bij de ISP om u aan te geven en wanneer ze dit niet doen dikke boetes en vervolging riskeren. De IPS heeft de mogelijkheid om uw connectie/bandbreedte te beperken wanneer ze in de gaten hebben dat veel data wordt gebruikt of u zelfs het abonnement op te zeggen. Lees daarom altijd de kleine letters van het contract wat u tekent.

Het is echter nog steeds een grijs gebied. Wij adviseren u dus geen torrents te gebruiken zonder dat u gebruik maakt van een VPN connectie en u te realiseren dat u strafbaar bent wanneer u zich schuldig maakt aan verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Wat is een VPN connectie

Een VPN verbinding is een versleutelde verbinding waarbij het onmogelijk is voor derde om te zien wat u aan het doen bent. Uw ISP tast hierdoor in het duister en het is voor overheden en andere kwaadwillende is onmogelijk om over uw schouder mee te kijken en te zien wat u aan het doen bent.

U kunt nu volledig anoniem internetten omdat ook uw IP adres wordt verborgen. Nu gaat er helemaal een wereld voor u open omdat u nu geo blokkades kan ontwijken. Heeft u dat nodig? Ja want zo kunt u bijvoorbeeld de gehele Netflix USA film en serie catalogus openen, maar ook HBO, Amazon Prime ect.

Wanneer u mij niet geloofd is dit uw huidige IP-adres welke voor mij eenvoudig in dit artikel te plaatsen was. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Gratis VPN service

Deze gratis VPN providers moet je niet gebruiken. Begin er niet aan, ook al is het gratis. Luister naar je moeder: Niets is gratis en voor niets in het leven. Het lijkt een goede beslissing op de korte termijn. Deze gratis VPN providers zijn op jacht naar je data en deze verkopen ze dan door aan de meest betaalde opkoper. In het ergste geval plaatsten ze ook malware op je computer zonder dat je het weet en identiteitsfraude is maar een kleine volgde stap voor deze gratis VPN-providers.

Vaak werken deze gratis aanbieders ook helemaal niet, omdat je te maken krijgt met een uitgeklede VPN, totaal zinloos voor het streamen van films of voor het downloaden van torrents en P2P activiteiten.

Beste VPN om mee te torrenten

Hieronder zijn de beste VPN torrent providers voor Nederland zodat je altijd anoniem het internet op kan.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Wat kost een VPN service

De gemiddelde prijs van een VPN service zal liggen tussen de 2 USD en 12 USD. Kies voor een jaar abonnement of kies voor ExpressVPN deze kan je een maand lang gratis testen en niet te tevreden dan krijg je 100% je geld terug binnen enkele dagen. Je loopt totaal geen risico!

Elke VPN aanbieders hebben allemaal multi login mogelijkheden, dit zijn het aantal apparaten waarmee je tegelijkertijd ingelogd mag zijn.  Dit aantal varieert per VPN-provider en is doorgaans van 5-10 apparaten per VPN-aansluiting. Je zou een VPN service (veilig en anoniem downloaden internet) dus kunnen delen met je vrienden om de kosten nog meer te drukken.

De torrent top 10

1. The Pirate Bay

the pirate bay beste torrentsites

Alexa Rank: 308 

The Pirate Bay, kortweg TPB, is de Veteraan torrent-site die op dit moment de lijst met top torrent-sites van 2024 leidt terwijl hij op zijn oorspronkelijke domein draait. De populaire website droeg de kroon vorig jaar nadat het KickAss Torrents volledig overtrof.

TPB is al een bekende naam voor de gevarieerde collectie van torrents verspreid over films, tv-shows, games, software, audioboeken, liedjes, etc. Gebruikers hebben toegang tot de torrent-index via de eenvoudig te gebruiken interface van TPB, die in jaren niet is veranderd. In feite lijkt het niet nodig om dit te doen. De VIP-/trusted-icoonfunctie voor uploaders zorgt ook voor een veiligere download.

Een reden waarom TPB bovenaan staat bij de beste torrent-sites is de overvloed aan download punten dit helpt bij het sneller downloaden van bestanden. Hoewel deze torrent-website (en andere) in sommige landen misschien wordt geblokkeerd, zal het gebruik van een VPN-dienst veel mensen helpen dit probleem op te lossen.

Waarom TPB gebruiken?

 • Oudste en meest gereputeerde torrent-site
 • VIP/vertrouwde gebruikers badge
 • Veel betrouwbare spiegels

2. YTS

yts beste torrentsites

Alexa Rank: 360

YTS is vooral bedoeld voor diegenen die de voorkeur geven aan het downloaden van film torrents boven iets anders. De torrent-site is verschoven naar een nieuw domein dat een lagere Alexa-rang heeft. Een ding om op te merken is dat de website geen banden heeft met de oorspronkelijke YTS/YIFY groep, die de activiteiten een paar jaar geleden heeft stopgezet.

Toch is de website erin geslaagd om zijn naam op de populariteit grafieken te krijgen.

YTS staat bekend om zijn visuele verschijning. De startpagina beweegt zich langs de lijn van andere torrent-indexeringssites en heeft nu alleen nog maar een zoekpagina.

YTS bekritiseerd meestal illegale inhoud, maar het uiterlijk van de website is genoeg om een felle concurrentie te geven aan een aantal populaire streamingdiensten. Gebruikers kunnen eenvoudig inhoudelijke verzoeken doen en feedback geven aan de beheerders van de site. Maar dat vereist ook een gebruikersaccount en het geven van commentaar op de website.

Waarom zou je YTS gebruiken?

 • Efficiënt zoekfilter met nuttige filters en sorteeropties
 • Schone lay-out, gemakkelijk te lezen beschrijving van torrents

3. 1337x.to

1337x beste torrentsites

Alexa Rank: 394

1337x is een pf de beste torrent-site die zich bewust is van zijn visuele verschijning. Alles, van de startpagina tot de indexpagina, is ontworpen met de inhoud netjes en correct uitgelijnd. De bekende torrentsite herbergt torrents in verschillende categorieën.

Het biedt ook een Trending sectie die een lijst van populaire torrents voor een dag en week. Top 100 torrents lijsten voor verschillende categorieën kunnen de gebruikers ook helpen bij het vinden van goede torrents om te downloaden.

Waarom 1337x gebruiken?

 • Schone look en feel voor de lijst pagina
 • Ook handig voor het zoeken naar oudere torrents

4. Rarbg.to

rarbg

Alexa Rang: 845

Hoewel de oude ontwerpstijl sommige gebruikers misschien niet bevalt, doet de website effectief waar het voor bedoeld is, namelijk het leveren van gezonde torrent-bestanden aan de gebruikers. Dit maakt het een van de beste torrentsites van 2024. Maar gebruikers moeten zich voorbereiden om veel advertentie tabbladen te zien wanneer ze op links op de website klikken.

Andere dan de reguliere torrent-download categorieën, waaronder Films, Muziek, Software, Games, etc. Rarbg heeft ook een aparte webpagina met trailers van verschillende films en shows. Mensen bezoeken misschien geen torrentsite voor het bekijken van trailers. Toch kan het voor sommigen nuttig zijn.

Een gebruiker kan ook door Rarbg’s Top 10 torrent lijsten voor verschillende categorieën gaan om een idee te krijgen van wat andere mensen van de torrent-site downloaden. Hoewel het een van de beste torrentsites is, hebben sommige landen er momenteel geen toegang toe. Daarom is een VPN nodig om u een zeer veilige en snelle verbinding te geven.

Waarom Rarbg gebruiken?

 • Focus op kwaliteitsvolle torrents
 • Blog sectie voor nieuws uit de amusementsindustrie

5. Limetorrents.info

limetorrents

Alexa Rank: 2761

Limetorrents staat weer op onze lijst van de top 10 van torrentsites voor 2024. Dit is een andere website die torrents in verschillende categorieën herbergt, waaronder TV Series, Films, Games, Applicaties en Anime. Het lijkt vrij eenvoudig om een gezonde torrent te vinden, en waarom LimeTorrents een van de beste torrentsites is, is omdat de inhoud van de site regelmatig wordt bijgewerkt. 

De torrentsite heeft aparte webpagina’s waar het bijgewerkte lijsten biedt voor de meest trendy 100 torrents, en de laatste torrents die naar de site zijn geüpload.

Verder kunnen gebruikers accounts aanmaken die nodig zijn om torrents te uploaden, feedback te geven, torrents te bookmarken, en berichten uit te wisselen met andere gebruikers, enz. U kunt ook een sneller proces naar deze goede torrentsite krijgen met een VPN als deze niet beschikbaar is in uw land.

6. KickAssTorrents (Mirror)

kickasstorrent

Alexa Rank: 3088

Wat kan worden beschouwd als een vervanging voor de ter ziele gegane KAT is ook op weg om een van de beste torrentsites van 2024 te worden met zijn stijgende populariteit. Het spiegel domein draagt in principe dezelfde gebruikersinterface en lay-out van de opties. U kunt de torrent catalogus, de meest populaire torrents en de sectie voor de Top torrents vinden. Deze worden aangevuld met een tag cloud die u vertelt over de veel voorkomende zoekopdrachten op de website.

In termen van prestaties, KickAsstorrents is een van de beste torrentsites die een fatsoenlijk aantal seeds en bloedzuigers heeft die u in staat stelt om torrents sneller te downloaden zonder problemen. De site biedt zowel torrent-bestanden als magneetlinks. U kunt ook toegang krijgen tot deze goede torrent site met een VPN, omdat deze misschien niet beschikbaar is in uw eigen land.

Waarom KickAssTorrents gebruiken?

 • Heeft een bekende UI
 • Geen opdringerige advertenties die gebruikers ergeren

7. EZTV

eztv

Alexa Rank: 3800

De release groep EZTV behoort ook tot de beste torrentsites zoals KickAss Torrents en andere top torrent-sites. Sinds de laatste jaren heeft het domein EZTV.ag zich onder de top 1000 websites van Alexa weten te houden. EZTV wordt vooral bezocht door de internetpopulatie die geïnteresseerd is in het downloaden van TV-show torrents.

In feite is het de enige inhoudelijke categorie die men zou vinden op deze populaire torrentsite. De torrentsite heeft een basic uitstraling met torrent links en andere informatie die in een tabelvorm wordt vermeld. Het stelt bezoekers ook in staat om gebruikersaccounts aan te maken waar ze torrents kunnen opslaan als favorieten. Mensen die deze torrentsite niet beschikbaar hebben in hun land kunnen altijd een snelle en veilige toegang krijgen door gebruik te maken van een VPN.

Waarom EZTV gebruiken?

 • Aftellijst nuttig
 • Zeer schoon en lichtgewicht terrein

Op de torrentsite kunnen gebruikers ook een oogje houden op aankomende torrent-uploads via secties die Countdown List worden genoemd. Voor de inhoud die al geüpload is, is de Kalendersectie heel nuttig.

8. MagnetDL

magnetdl

Alexa Rang: 6217

Het landt voor het eerst in onze beste torrentlijst voor 2024. MagnetDL is een relatief nieuwe speler op de torrent-speelplaats. Het eerste wat je zal opvallen is een wat ouderwetse interface. Maar dat betekent niet dat deze efficiënte torrentsite minder is dan andere.

Net als andere hierboven genoemde top torrentsites, toont de witgekleurde startpagina van MagnetDL een zoekbalk en torrent categorieën aan de bovenkant. Na het graven vind je de torrents netjes gerangschikt, en de informatie is gemakkelijk te lezen, zelfs als je naar beneden scrollt op een webpagina.

Waarom MagnetDL gebruiken?

 • Lichtgewicht en snel te laden
 • Een van de beste torrentsite om torrentmagneet links te krijgen

9. Torrentz2

torrentz2

Alexa Rank: 7190

Torrent2.eu is een torrentz-zoekmachine en indexering website die zichzelf promoot als een kloon van Torrentz. Het doet alleen het werk van het vinden van de torrents die aanwezig zijn op andere torrentsites. Toch heeft Torrentz2 bewezen een waardige opname te zijn onder de beste torrentsites van 2024.

Naast het gebruik van het zoekvak om torrents te vinden, kunnen gebruikers ook de MyTorrentz-sectie bezoeken, waar ze de tag bubbel kunnen gebruiken en geverifieerde torrents voor verschillende categorieën kunnen zien. Hoewel dit een van de beste torrentsites is, hebben de meeste mensen in bepaalde landen er misschien geen toegang toe. Daarom heb je een werkende VPN-dienst nodig.

Waarom Torrentz2 gebruiken?

 • Een metasearch motor met torrents van meer dan 90 plaatsen
 • Helpt gebruikers het blokkeren te omzeilen
 • Spiegelsites ook beschikbaar

Torrentsites die offline is gehaald

Zooqle

zooqle

Alexa Rank: 8926

De 8e opname in onze lijst van beste torrentsites voor 2024 is Zooqle. Het is een relatief nieuwe naam in het BitTorrent-ecosysteem, maar het stijgt vrij snel in de succes grafieken. De verdienste van deze enorme stijging is het gestaag toenemende aantal torrents. Gebruikers kunnen eenvoudig navigeren en dingen vinden via de overzichtelijke interface van de website.

Daarnaast wordt de website aangevuld met het ontbreken van opdringerige advertenties. De inhoud op Zooqle is voornamelijk TV Show torrents en Movie torrents, maar de populaire torrent site herbergt ook torrents met betrekking tot software, games, etc., voor verschillende apparaat platforms. Deze torrentsite is ook toegankelijk via VPN’s in landen waar de toegang beperkt is.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Meest gestelde vragen

Waarom moet ik een VPN gebruiken om torrents te downloaden?

Met een VPN kan je anoniem surfen op het internet, waardoor de internet service provider of overheden niet kunnen achterhalen wat u aan het downloaden bent.

Waarom u anoniem zou willen torenten

In principe is het downloaden van auteurs auteursrechtelijk beschermde films en tv-programma’s verboden. Er is echter een grijs gebied en volledige controle is onmogelijk. Om dus niet in de problemen te komen raden wij u aan te aller tijde een VPN aanbieder te gebruiken. Nu kunt u veilig films en series downloaden zonder dat iemand mee kan kijken over uw schouder.

Conclusie

Dit zijn dus enkele van de beste torrentsites die beschikbaar zijn voor gebruikers in 2024. U moet uiterst voorzichtig zijn om niet in de handen te vallen van copycats, want die kunnen problemen voor u veroorzaken.

Een van de beste manieren om veilig torrentsites te kunnen downloaden zal je gebruik moeten maken van VPN. Dit verbergt uw IP-adres en houdt u veilig voor trackers. VPN’s zijn ook de beste optie voor gebruikers uit beperkte landen om toegang te krijgen tot de beste torrentsites.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl