De beste VPN voor iPhone 2022

De beste VPN voor iPhone zal worden besproken in het onderstaande artikel. Wij besteden steeds meer tijd op onze mobile telefoon waardoor de laatste veiligheids stap op dit apparaat niet moet onderschatten.

Waar je ook bent zijn Wifi netwerken te vinden en hoe vaak maak je gebruik van een onbekende netwerk? Ik zal hierop alvast antwoord geven, namelijk “te vaak” want zelf 1 x is al te veel. Je loopt nu het gevaar dat er ongevraagd derde je telefoon in kunnen en misbruik maken van de gegevens die ze aantreffen.

Het gebruik van een versleutelde verbinding is geen overbodige luxe. Een VPN mag niet meer ontbreken op je pc en op je smartphone. Enkele VPN providers die geschikt zijn voor de iPhone worden in deze review onder de loep gelegd.

Probeer Nu
Krijg de beste VPN voor iPhone: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

ExpressVPN is namelijk bewezen de beste VPN voor iPhone. Uit de tests is naar voren gekomen dat deze VPN betrouwbaar en snel is. Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 24 juni 2022

De iPhone

De iPhone’s zijn ondanks hun prijs enorm populair en deze populariteit blijf alleen maar stijgen. Het begon allemaal met de iPhone 3 toen iPhone 4/4S de iPhone 5/5S/5C volgde en toen de iPhone 6/Plus, iPhone 7/Plus en iPhone 8/ X.

Langzaam maar zeker komt er het besef dat men de deur naar je privé leven niet wijd open moet laten staan. Hoe ben je nu het beste beschermd tegen hackers en malware en zelfs onze overheid? Wat is nu de beste VPN voor iPhone is zal ik proberen te beantwoorden.

De beste VPN voor iPhone

Wat is VPN op iPhone?

Simpel gezegd, dit is een versleutelde service waarmee een klant gebruik kan maken van een beveiligde netwerk.

Er zijn twee voordelen aan dit:

 1. Privacy – Wanneer je iPhone verbinding maakt via een versleutelde verbinding, zal al je dataverkeer worden omgeleid via een beveiligde tunnel. Al de communicatie zal worden versleuteld waardoor het onleesbaar wordt voor iedereen (de internet service provider (ISP), de regering of hackers).
 2. Deblokkeren inhoud – Met een versleutelde verbinding zal de huidige locatie en je IP-adres worden verborgen. Sommige websites en services worden geblokkeerd door de ISP’s dit gebeurt namens de regering, terwijl andere diensten, zoals video-streaming sites, misschien wel geo-beperking opleggen voor gebruik in specifieke landen.

Waarom een VPN te gebruiken op iPhones?

In de meeste landen dwingen regeringen tegenwoordig, ISP’s om gegevens zoals web het doorbladeren geschiedenis te bewaren. Dit is natuurlijk een enorme schending van de privacy. In de VS, mogen ISPs zelfs deze informatie doorverkopen van gebruikers aan derden. Een versleutelde verbinding zal het onmogelijk maken voor de IPS om bij te houden bijhouden wat iPhone-gebruikers online doen. Het resultaat is dat ze niet kunnen bijhouden wat je activiteiten zijn op het internet en deze informatie door verkopen aan de hoogste bieder.

Veel landen censureren ook websites. In het Midden-Oosten, zijn websites regelmatig geblokkeerd om culturele of religieuze redenen. In Australië, blokkeren de ISP’s blokkeren de toegang tot torrenting en streaming websites om piraterij tegen te gaan. Zelfs in het Verenigd Koninkrijk, zullen sommige websites gecensureerde zijn, en binnenkort moeten gebruikers bewijzen dat ze ouder zijn dan 18 jaar. Voor de niet schapen onder ons (mensen die niet willen springen door hoepels) en onbeperkte internet-toegang willen hebben met een  iPhone VPN perfect.
Wanneer je wilt weten welke iPhone VPN services zijn het beste is voor jouw locatie zou je het artikel “Censuur” kunnen lezen.

Gelukkig is het grote publiek steeds meer bewust van het gevaar van het gebruik van het internet in openbare ruimte (Free-WiFi en Hotspots). Er zijn nu tal van aanbieders op de markt en ik heb een selectie gemaakt van de best werkende VPN voor iPhone. Meer weten zie: Wat is een VPN?

Ik heb de iPhone-VPN getest op de iPhone 8/ 11.3.1 iOS een van de laatste updates.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

De criteria zijn als volgt:

 • Eenvoudig in te installeren applicatie. Dit betekend dat geen handmatige installeren nodig is.
 • Datacompressie: Het is handig dat wanneer je op een mobiel netwerk zit de data zo klein mogelijk wordt gemaakt. Hierbij kan je denken aan het comprimeren van plaatjes of het kleiner maken van HTML, CSS of Javascript content.
 • Kill Switch: Wanneer de connectie onderbroken wordt je niet zonder eerst contact te maken met de VPN weer het internet op gaat.
 • Stabile interface zodat er makkelijk op onbekende wifi netwerken ingelogd kan worden.

Conclusie VPN iPhone

Met een versleutelde verbinding behoren geo-grafische beperking tot het verleden, omdat je kan pretenderen overal in de wereld te kunnen zijn. Dit betekent dat ongeacht waar je bent, je toegang tot een online service kan krijgen.

Op het werk? Op school? Of wonen in een land waar websites worden geblokkeerd? Met een iPhone VPN kan je alle inhoud maar openen die je maar wilt zien!

Hetzelfde geldt wanneer je op vakantie bent; je kunt de blokkering opheffen voor Netflix (buiten de EU).  Sluit de iPhone met een VPN-server en login waar je maar wilt. Ja kan toegang krijgen tot het internet en niemand kan over je schouder meekijken.

Ik vind dat iedereen recht heeft op privacy en dan mag een versleutelde verbinding niet ontbreken in je allerdaagse bezigheden. Ik hoop daarom ook dat je het artikel ” De beste VPN voor iPhone” je zal helpen naar een veiliger leef omgeving.

De beste VPN voor iPhone 

Beste VPN app iPhone staan hieronder vermeld deze hebben voldaan aan de eisen die wij stellen voor een VPN op iPhone.

Het installeren van de VPN op je iPhone

De VPN providers die ik heb aanbevolen hebben allemaal hun applicaties in de App Store. Het zijn eenvoudige verrichtingen waarop je geen lastige installeer handelingen hoeft te doen. Ik heb ze op een rijtje gezet zodat het duidelijk is

 1. Kies een versleutelde verbinding uit een van de beste VPN app iPhone ranking
 2. Ga naar de App Store via de iPhone
 3. Zoek de desbetreffende VPN op iPhone
 4. Download de applicatie op de smart phone
 5. Login met je password en gebruikersnaam
 6. Kies een server uit het bestand van de dienst
 7. Maak contact en je zal vanaf nu anoniem kunnen surfen op het internet

Toevallig zijn de geteste VPN in het bovenstaande artikel  “De beste VPN voor iPhone” ook geschikt voor PC, Mac of Android. Voor Android zal je natuurlijk in de Play store van Google moeten zijn.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl