De beste VPN voor Netflix | Keuze vergroten met een VPN

De beste VPN voor Netflix kunt u vinden op debesteVPN.nl. Met een VPN provider zal je toegang krijgen tot het volledige aanbod van Netflix Amerika. Toch zal Netflix er alles aan doet om het onmogelijk te maken voor zijn abonnees om vanuit buiten de regio in te loggen in de Netflix film catalogus wanneer je niet in dat desbetreffende land bevindt.  Het is daarom uitgesloten om vanuit Nederland in de Amerikaanse Netflix in te loggen of vanuit een land buiten Nederland in te loggen in Netflix Nederland.

Bijgewerkt: 18 oktober, 2018

Netflix USA kijken

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland veranderd er weinig je zal nog steeds een VPN-aanbieder nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika

Geo blokkade

Netflix maakt gebruik van een zogenaamde geografische blokkade. Zonder aanbieder gaat het echt niet lukken in te loggen. Maar Netflix kijken is alleen maar mogelijk met de juiste aanbieder. De Netflix VPN blokkade omzeilen is dan een fluit je van een cent.

In dit artikel wat gaat over welke VPN voor Netflix ga ik dan ook uitleggen wat een VPN voor Netflix service is en welke uit onze ervaring de beste VPN voor Netflix is. Een snelle  verbinding is dan ook een noodzakelijkheid voor een goede Netflix stream. Niet elke aanbieder heeft een Netwerk dat aansluit bij deze behoefte. Netflix kijken met VPN is dus een van die specifieke behoefte.

TOP VPN voor Netflix

Hieronder staan de beste VPN Service Netflix VPNs nog een keer op een rij. Kiest verstandig en kies eentje uit deze rij dan ben je verzekert van vele uren kijkplezier.

Voor het eerst was Netflix in Nederland te zien in 2013 en Netflix blijft fors groeien. Dit jaar buiten de VS zelf meer dan verwacht met 3,2 miljoen abonnees. Wilt u optimaal gebruik maken van deze streaming videotheek dan zal een provider een uitkomst bieden en uw keuze aanbod nog groter te maken.

Wat is Netflix?

Netflix is een Amerikaanse video streaming dienst. De reden dat Netflix blijft groeien is omdat ze niet alleen de rechten hebben van duizenden films en documentaires, maar ook zelf produceren onder eigennaam zoals de series Narcos en Strange Things. Deze producties worden dan uitgebracht per seizoen en niet zoals bij regionale tv series per week. Ze doen goed hun best omdat elke producties grote hits zijn.

De beste VPN voor Netflix vind je hier

De kracht van Netflix

De voornaamste reden van de groei is natuurlijk het aanbod, maar een belangrijk factor is ook het gebruikersgemak. Netflix is te ontvangen van mobiel tot tv, Plug en Play zowel op pc als op de Mac van Android tot iOS zonder dat u een whizzkid hoeft te zijn.

Onderscheiden gebruikersinterface

De interface van Netflix denkt met u mee.  De films en series kunt u persoonlijk beoordelen waardoor de Netflix interface op uw specifieke behoefte kan inspelen zodat ze u op de hoogte kunnen brengen van films of documentaire titels die u aanspreken.

Over de volgende functie zullen meningen verdeeld zijn. Het zogenaamde “bing watching”. Netflix stimuleert het kijkgedrag namelijk door automatisch door te gaan wanneer de aflevering is afgelopen, beslist makkelijk maar wel verslavend!

Gratis VPN voor Netflix

Een gratis VPN voor Netflix bestaat niet. Of beter gezegd een aanbieder waar je van op aan kan dat die altijd werkt. Het is daarom een verstandige keus (VPN met Netflix) om een aanbieder uit een van onze lijst te kiezen. Deze hebben wij speciaal getest en testen we elke week op de toegang tot de VS of NL markt.

1 toegang abonnement tot Netflix kost 7,99 USD  per maand voor onbeperkte toegang. U kunt dan op verschillende apparaten (Mac, pc, Android of iOS) zonder technische kennis Netflix streamen. Een abonnement is voor 2 aansluitingen kost 9,99 USD. Mocht u meer aansluitingen nodig hebben dan betaalt u 11,99 USD voor 4 gelijktijdig te gebruiken apparaten of screens zoals ze dit noemen.

De beste VPN voor Netflix en Nederland

De beste VPN voor Netflix, de prijzen

Een VPN voor Netflix. Wat is nu het probleem?

Netflix kijken via VPN betekenden, de Netflix VPN blokkade omzeilen is dan ook het kunstje. Het punt is namelijk dat Netflix gebruik maakt van geografische blokkades waardoor het niet mogelijk is buiten het land waar je woont of verblijft op dat moment in te loggen in een andere locatie, Netflix via VPN zal de enige oplossing zijn.

Dit alles heeft te maken van de zogenaamde uitzendrechten die voor elke land verschillende zijn. Netflix VPN blokkade omzeilen is mogelijk omdat er gelukkig aanbieders zijn die er ondanks de moeite die Netflix stopt in het blokkeren het nog steeds lukt om Netflix via VPN te kijken. Welke aanbieder werkt nog met Netflix? De volgende aanbieders hebben een gespecialiseerd team (Netflix kijken via een versleutelde verbinding) die het wel lukt toegang te creëren tot zowel de Amerikaanse Netflix of Nederlandse Netflix.

Netflix kijken met versleutelde verbinding is een must wanneer je de volledige USA catalogus wilt openen of vanuit buitenland Netflix Nederland wilt openen.

Beste VPN Netflix

Je zal je wel moeten realiseren dat Netflix constant bezig is aanbieders dwars te zitten. Het is een hele kunst om Netflix VPN blokkade omzeilen mogelijk te maken.  Zo kan het zijn dat Netflix via versleutelde verbinding (ExpressVPN, NordVPN, PrivateVPN) vandaag werkt en morgen alweer worden geblokkeerd.

Er is geen garantie. Ik kan echter wel uit ervaring zeggen dat Netflix kijken met VPN een hele kunst is. Er  er wel een paar zeer goede VPN Netflix stream die eruit springen waarbij toegang tot Netflix via VPN “altijd” lukt om de Netflix VPN blokkade omzeilen mogelijk te maken.

Netflix laten werken

Netflix kijken met versleutelde verbinding of Netflix via VPN is geen 100 procent garantie natuurlijk worden ook deze aanbieders weleens geblokkeerd. Het is juist dan de kunst om binnen no-time weer een manier vinden om Netflix via versleutelde verbinding alsnog te laten werken. De kracht van deze aanbieders is dan ook de Netflix VPN blokkade omzeilen mogelijk te maken en niet alleen maar voor een korte duur.

Netflix kijken met versleutelde verbinding kan alleen maar met de juiste door ons aanbevolen aanbieder omdat wij weten weten welke er werken en welke niet.

Welke VPN voor Netflix je zal moeten gebruiken zullen we blijven testen om je zo up-to-date te houden. Maar helaas kunnen we dan ook niet 100% garanderen dat er dan nog steeds toegang is. Netflix kijken met VPN is dus lastig, maar wij zitten er boven op!!!

Wat is een VPN provider, beste VPN Netflix

Een Provider is een versleutelde verbinding (encryptie) van A naar B, waardoor derden geen inbreuk kunnen maken op uw privacy. U bent volledig anoniem (uw IP-adres wordt afgeschermd) en krijgt een nieuw IP adres naar keuze. De provider biedt u een keuze mogelijkheid van inlog locaties, afhankelijk van bij welke dienst u uw abonnement afsluit. Onze ervaring is dat wanneer u meer wilt betalen er u ook meer locaties worden aangeboden en u meer service kunt krijgen en er een prettiger interface zal zijn. We zullen hier later wat dieper op in gaan.

Kan een VPN provider alleen maar geografische blokkades ontwijken?

Nee, een versleutelde verbindingh applicatie kan nog veel meer. Het is van oorsprong beveiligingssoftware zodat u internetverbinding wordt afgeschermd en derden niet mee kunnen kijken. Wist u bijvoorbeeld dat een van die meekijkers uw eigen ISP (Internet Service Provider) is? Dit willen we dus voorkomen en een applicatie is daar bij uitstek de ideale oplossing voor.

Beste VPN Netflix de voordelen van een aanbieder:

  • U bent beschermd tegen hackers op uw vaste lijn.
  • U kunt censuur ontwijken in landen zoals Turkije, China ect. Deze landen blokkeren gewoon sommige nieuwssites maar ook applicaties zoals Twitter. Met een provider creëert u gewoon toegang tot deze geblokkeerde websites. Dit geldt eigenlijk ook voor seks- en goksites, deze worden in sommige landen voor onze eigen bestwil geblokkeerd.
  • Op gratis Wifi punten zult u beschermd zijn tegen hackers wanneer u uw aanbieder (Beste VPN Netflix) activeert. U weet immers niet op wiens netwerk u terecht bent gekomen. Deze netwerken zijn tegenwoordig makkelijk te hacken door derden.
  • Online winkelen wordt veiliger omdat sommige websites uw IP adres opslaan en hierdoor het product duurder kan worden of duurder is.
  • Wat voor Netflix geldt, geldt ook voor zenders zoals de BBC. Het is onmogelijk om vanuit een locatie buiten de UK in te loggen bij de BBC. Met een provider zal dit geen probleem zijn. U logt gewoon in op een UK server aangeboden door uw provider en de BBC iPlayer werkt.

Een misvatting is dat een uw verbinding langzamer zal maken en u dit zal merken. Bij een normale verbinding* zal het verlies in snelheid bijna niet te merken zijn. In sommige gevallen koopt de provider zelfs bandbreedte in waardoor de verbinding zelfs sneller wordt. Het is in het voordeel van de aanbieder dat u natuurlijk geen hinder ondervindt van het gebruik.

*bij een normale verbinding werkt het internet gewoon zonder dat de versleutelde verbinding applicatie is geactiveerd dus geen duidelijke haperingen op de lijn.

Zo werkt een VPN verbinding

De prijs van een VPN

De gemiddelde prijs van een VPN zal 3-8 dollar zijn. Dit is afhankelijk van hoe uitgebreid het VPN pakket is (aantal inlog landen, aantal steden in inlog landen, service gerichtheid, gebruiksvriendelijkheid interface, snelheid).

Er zijn ook gratis VPN providers op de markt. Wij raden echter af deze te gebruiken omdat het niet duidelijk is wat ze doen met uw data. Verder zijn ze doorgaans traag en er is maar een beperkte data mogelijkheid. Gratis is nooit gratis!

Wij van debesteVPN.nl hebben meer dan 20 VPN provider persoonlijk getest. De ervaring is dat de duurdere op de markt de beste en het gebruiksvriendelijkst zijn. Wanneer u een jaarabonnement neemt bent u gemiddeld het goedkoopste uit (neem geen maand abonnement). Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u er doorgaans toch nog onderuit.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.