VPN voor Netflix om kijk plezier te vergroten in 2021

Speciale aanbieding voor Kerstmis

De beste VPN voor Netflix kun je vinden op debesteVPN.nl. Met een VPN dienst krijg je toegang tot het volledige aanbod van Netflix Amerika. Toch zal Netflix er alles aan doet om het onmogelijk te maken voor haar abonnees om vanuit buiten de regio in te loggen in de Netflix film catalogus, wanneer je je niet in het desbetreffende land bevindt.

Het is daarom onmogelijk om vanuit Nederland Amerikaanse aanbod op Netflix te openen. Je zal gebruik moeten maken van een Amerikaanse server zodat je een USA Netflix account kan openen.

Bijgewerkt: 2 december, 2021

US Netflix Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekent dat Nederlandse tv-uitzendingen niet meer worden geblokkeerd wanneer je je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland verandert er weinig: je zult nog steeds een VPN-aanbieder nodig hebben. TIP: registreer je bij Netflix Amerika

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Geo-blokkade

Netflix maakt gebruik van een zogenaamde geografische blokkade. Zonder VPN server gaat het echt niet lukken in te loggen. Maar Netflix kijken is alleen maar mogelijk met de juiste aanbieder. De Netflix VPN blokkade omzeilen is dan een fluitje van een cent. Dit artikel wat gaat over welke VPN het beste is voor Netflix.

Ik ga dan ook uitleggen wat een VPN service voor Netflix inhoudt en welke uit mijn ervaring de beste VPN voor Netflix is. Een snelle verbinding is noodzakelijk voor een goede Netflix stream. Niet elke VPN aanbieder heeft een netwerk dat aansluit bij deze behoefte. Netflix kijken met VPN is dus een van die specifieke behoeften.

TOP voor Netflix

.Hieronder staan de beste Netflix VPN aanbieders nog een keer op een rij. Kiest verstandig en kies er eentje uit deze rij, dan ben je verzekerd van vele uren kijkplezier.
Hieronder zijn de beste VPN providers weergegeven, de beste keuze van dit moment.

Netflix was voor het eerst in Nederland te zien in 2013 en ze blijven fors groeien. Dit jaar buiten de VS zelf meer dan verwacht met 3,2 miljoen abonnees. Als je optimaal gebruik wilt maken van deze streaming videotheek, dan zal een VPN provider een uitkomst bieden en het aanbod nog groter te maken.

Wat is Netflix?

Netflix is een Amerikaanse video streaming dienst. De reden dat Netflix blijft groeien is omdat ze niet alleen de rechten hebben van duizenden films en documentaires, maar ook zelf produceren onder eigen naam. Zoals de series Narcos en Strange Things. Deze producties worden dan uitgebracht per seizoen en niet zoals bij reguliere tv series per week. Ze doen blijkbaar goed hun best, want vrijwel elke productie is een grote hit. De beste VPN voor Netflix vind je hier

De kracht van Netflix

De voornaamste reden van de groei is natuurlijk het aanbod, maar een belangrijk factor is ook het gebruikersgemak. Netflix is te ontvangen van mobiel tot tv, Plug en Play zowel op pc als op de Mac, van Android tot iOS, zonder dat u een whizzkid hoeft te zijn. Onderscheiden gebruikersinterface De interface van Netflix denkt met je mee.

De films en series kun je persoonlijk beoordelen, waardoor de Netflix interface op jouw specifieke behoefte kan inspelen. Zo brengen ze je op de hoogte van films of documentaire titels die jou aanspreken. Over het aanmoedigen van het zogenaamde “bingewatchen” zijn de meningen verdeeld. Netflix stimuleert het kijkgedrag door automatisch door te gaan wanneer de aflevering is afgelopen, zeker makkelijk maar wel verslavend!

Gratis versleutelde verbindingen voor Netflix

Een gratis Netflix VPN bestaat niet. Of beter gezegd: een aanbieder waar je van op aan kan dat die altijd werkt. Het is daarom een verstandige keus (VPN met Netflix) om een aanbieder uit mijn lijst te kiezen. Deze hebben ik speciaal getest en test ik elke week op de toegang tot de VS of NL markt.

Niet geschikt voor gratis gebruikers

Een Netflix abonnement kost 7,99 USD  per maand voor onbeperkte toegang. Je kunt dan op verschillende apparaten (Mac, pc, Android of iOS) zonder technische kennis Netflix streamen. Een abonnement is voor 2 aansluitingen kost 9,99 USD. Mocht je meer aansluitingen nodig hebben dan betaal je 11,99 USD voor 4 gelijktijdig te gebruiken apparaten, of screens zoals ze dit noemen.

De beste VPN voor Netflix en Nederland

De beste VPN voor Netflix, de prijzen

Wat is nu het probleem?

Het kunstje is om de Netflix VPN blokkade te omzeilen met de beste VPN voor Netflix. Het punt is namelijk dat Netflix gebruik maakt van geografische blokkades, waardoor het niet mogelijk is buiten het land waar je op dat moment woont of verblijft in te loggen. Netflix via VPN is de enige oplossing.

Amerikaanse Netflix

Dit heeft allemaal te maken met de zogenaamde uitzendrechten die voor elk land verschillend zijn. De Netflix VPN blokkade omzeilen is mogelijk, omdat er gelukkig VPN aanbieders zijn die er, ondanks de moeite die Netflix stopt in het blokkeren, nog steeds in slagen om Netflix via VPN te benaderen. Welke aanbieder werkt nog met Netflix?

De volgende aanbieders hebben een gespecialiseerd team (Netflix kijken via een versleutelde verbinding) die het wel lukt toegang te creëren tot zowel de Amerikaanse Netflix als de Nederlandse Netflix. Netflix kijken met versleutelde verbinding is een must wanneer je de volledige USA catalogus wilt openen of vanuit buitenland Netflix Nederland wilt openen.

Beste VPN Netflix

Je moet je wel realiseren dat Netflix constant bezig is VPN aanbieders dwars te zitten. Het is een hele kunst om Netflix VPN blokkades omzeilen mogelijk te maken. Zo kan het zijn dat Netflix via een versleutelde verbinding (ExpressVPN, NordVPN, PrivateVPN) vandaag werkt en morgen alweer wordt geblokkeerd. Is er dan een beste VPN voor Netflix?

Er is geen garantie. Ik kan echter wel uit ervaring zeggen dat Netflix kijken via VPN een hele kunst is. Er zijn wel een paar zeer goede VPN aanbieders die eruit springen en waarbij toegang tot Netflix via VPN nagenoeg altijd lukt. Met deze VPN aanbieders wordt de Netflix VPN blokkade omzeilen mogelijk.

Netflix laten werken

Netflix kijken met versleutelde verbinding of Netflix via VPN is geen 100 procent garantie. Natuurlijk worden ook deze aanbieders weleens geblokkeerd. Het is juist dan de kunst om binnen no-time weer een manier vinden om Netflix via de versleutelde verbinding alsnog te laten werken. De kracht van deze aanbieders is dan ook de Netflix VPN blokkade omzeilen mogelijk te maken en niet alleen maar voor een korte duur.

Netflix kijken met versleutelde verbinding kan alleen maar met de juiste door mij aanbevolen aanbieders, omdat ik weet welke er werken en welke niet.

Ik zal blijven testen welke versleutelde verbinding je het beste kunt gebruiken en je hierover up-to-date houden. Maar helaas kan ik zelfs dan niet 100% garanderen dat er nog steeds toegang is. Netflix kijken met VPN is dus lastig, maar ik zit er bovenop!!!

Wat is een VPN provider, beste VPN Netflix

Een VPN provider is een versleutelde verbinding (encryptie) van A naar B, waardoor derden geen inbreuk kunnen maken op jouw privacy. Je bent volledig anoniem (je IP-adres wordt afgeschermd) en krijgt een nieuw IP adres naar keuze. De provider biedt je een keuze mogelijkheid van inlog locaties, afhankelijk van bij welke dienst je het abonnement afsluit. Mijn ervaring is dat wanneer je meer wilt betalen, er ook meer locaties worden aangeboden, je meer service kunt krijgen en er een prettiger interface is. Ik zal hier later wat dieper op in gaan.

Kan een VPN provider alleen maar geografische blokkades ontwijken?

Nee, een VPN applicatie kan nog veel meer. Het is van oorsprong beveiligingssoftware waarmee de internetverbinding wordt afgeschermd en derden niet mee kunnen kijken. Wist je bijvoorbeeld dat een van die meekijkers je eigen ISP (Internet Service Provider) is? Dat willen we dus voorkomen en een VPN applicatie is daar bij uitstek de ideale oplossing voor.

Beste VPN Netflix, de voordelen van een aanbieder:

  • Je bent beschermd tegen hackers op je vaste lijn.
  • Met de meeste VPN kan je censuur ontwijken in landen zoals Turkije, China ect. Deze landen blokkeren sommige nieuwssites, maar ook applicaties zoals Twitter. Met een provider creëer je gewoon toegang tot deze geblokkeerde websites. Dit geldt eigenlijk ook voor seks- en goksites, welke in sommige landen voor onze eigen bestwil geblokkeerd worden.
  • Op gratis Wifi punten ben je beschermd tegen hackers wanneer je een VPN aanbieder (Beste VPN Netflix) activeert. Je weet immers niet op wiens netwerk je terecht bent gekomen. Deze netwerken zijn tegenwoordig makkelijk te hacken door derden.
  • Online winkelen wordt veiliger, omdat sommige websites je IP adres opslaan en hierdoor het product waar je interesse in hebt duurder gemaakt kan worden bij een volgend bezoek.
  • Wat voor Netflix geldt, geldt ook voor zenders zoals de BBC. Het is onmogelijk om vanuit een locatie buiten de UK in te loggen bij de BBC. Met een VPN provider is dit geen probleem. Je logt gewoon in op een UK server, aangeboden door je provider, en de BBC iPlayer werkt.

Een misvatting is dat VPN de verbinding langzamer zou maken en jij dit zou merken. Bij een normale verbinding* is het verlies in snelheid bijna niet te merken. In sommige gevallen koopt de provider zelfs bandbreedte in waardoor de verbinding zelfs sneller wordt. Het is natuurlijk in het voordeel van de aanbieder dat jij geen hinder ondervindt van het gebruik. *bij een normale verbinding werkt het internet gewoon zonder dat de VPN applicatie is geactiveerd, dus geen duidelijke haperingen op de lijn.

Zo werkt een VPN verbinding

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

De prijs van een VPN

De gemiddelde prijs van een VPN is 3-8 USD. Dit is afhankelijk van hoe uitgebreid het VPN pakket is (aantal inlog landen, aantal steden in inlog landen, service gerichtheid, gebruiksvriendelijkheid interface, snelheid). Er zijn ook gratis VPN providers op de markt. Ik raad echter af deze te gebruiken, omdat het niet duidelijk is wat ze doen met jouw data.

Verder zijn ze doorgaans traag en er is maar een beperkte data mogelijkheid. Gratis is nooit gratis! DebesteVPN.nl heeft meer dan 20 VPN providers persoonlijk getest. De ervaring is dat de duurdere op de markt de beste en het gebruikersvriendelijkst zijn. Wanneer je een jaarabonnement neemt bent je gemiddeld het goedkoopste uit, dus neem geen maand abonnement. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je er doorgaans toch nog onderuit. De moreel van dit verhaal is dat iedereen een vpn nodig heeft.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl