<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">De NOS stelt teleur - Studio Sport is een praatprogramma geworden

De NOS stelt teleur | Studio Sport is een praatprogramma geworden

De NOS stelt teleur. In plaats van live wedstrijden van Nederlandse sporters uit te zenden lijkt het wel een praatprogramma.

De NOS stelt teleur

Het is weer eens zover. We moeten maar weer eens zeuren. Ditmaal is het terecht natuurlijk. Geen idee wat het businessmodel van Studio Sport is maar het zou er anders uit moeten zien dan “De wereld draait door” of de “Late Night Show” van Roberto Tan (ex presentator Studio Sport).

De NOS stelt teleur Helaas is dit niet zo de NOS stelt teleur. Studio Sport is een praat programma geworden waarin sporters worden uitgenodigd en des al niet gevraagd “al stotterend of niet” grappige en leuke opmerkingen maken. Net als die nep sporter “Thijs Zonneveld”, die een columnpje  schrijft in het AD en een opmerking plaatst van: Wie tevreden is met goud wint nooit goud. Wat een slechte opmerking en disrespectvol voor iedere sporter. Natuurlijk is  zilver op dat moment zuur wanneer je voor goud gaat, maar vaak zijn de omstandigheden niet perfect en was zilver het hoogst haalbare.

Nu weer terug naar onze nationale sportzender, betaald met belasting geld. Bij Studio Sport gaan ze zelfs zover dat ik Nederlandse sporters op buitenlandse kanalen, zoals de BBC, moet volgen omdat ze bij onze nationale sportzender zo nodig grappig moeten zijn. Gelukkig ben ik niet de enige die dit opvalt en zich aan deze niet sportieve vertoning ergert. Van de week was dit ook al te lezen in de telegraaf waar de heer Frederik Jacobs zijn ergernis uitte. Wat hij zag was: veel geouwehoer, weinig live sport. Ook zijn mening was en is van vele “de NOS stelt teleur”.

Het is ook weer zo lekker Nederlands. We sturen Yuri van Gelder naar huis omdat hij in een individuele sport sociaal moet zijn. Top sport is toch het meest asociale wat er is op aarde? Alleen dan kan je de optimale omgeving creëren die je naar ongekende hoogte kan brengen. Opeens moet Yuri van Gelder een kudde dier worden?? Dit is toch wel een rare manier van managen bij het NOC/NSF. In mijn ogen hebben zij ook gefaald om Yuri in het gareel te houden. Hierbij zou de leiding ontslagen moeten worden omdat ze dit van tevoren hadden moeten zien aankomen!!! Zij hadden duidelijke afspraken moeten maken. Is dit topsport management anno 2016?

De NOS stelt teleur en de enige oplossing om weer echte sport te kunnen zien of als Back-up wanneer studio sport weer op de “Late Night Show” van Roberto Tan lijkt, is een VPN gebruiken.

Wat is een VPN?

NOS stelt teleur

Een VPN is een versleutelde verbinding die het mogelijk maakt de geografische blokkades te omzeilen. Dit hebt u nodig wanneer u bijvoorbeeld sport op de BBC wilt volgen.

Met een VPN provider is het mogelijk uw huidige locatie te verbergen. Hier bedoelen wij mee het verbergen van uw IP adres. De VPN geeft een aantal landen (landen waar servers operationeel zijn) waar u als gebruiker kunt inloggen en zo verkrijgt u dus een IP adres van dat betreffende land.

Met dit nieuwe IP adres zult u niet worden geblokkeerd wanneer u bijvoorbeeld inlogt bij de BBC. U kiest dan een server die fysiek in Engeland staat.

Een VPN kan veel meer

Een VPN is beveiligingssoftware, een versleutelde verbinding die u beschermt tegen hackers, maar ook overheden of ISP ( Internet Service Provider) die meekijken en precies kunnen zien wat u aan het doen bent. Dit wist u waarschijnlijk niet anders had u dit artikel niet gelezen.

Een VPN in uw dagelijks leven is dus een “must”. Uw hele digitale infrastructuur moet u vergelijken met uw huis. Dit huis is toch ook beveiligd met sloten op de voordeur, ramen ect. en wanneer u de deur uit gaat doe u deze op slot. Een VPN is het slot van uw digitale infrastructuur.

Hoe beschermt een VPN mij in het dagelijkse leven

De versleutelde verbinding op de computer en overige apparaten (iPhone, Android, tablets ect. ) zorgt ervoor dat hackers en overheden niet kunnen achterhalen wat ons surfgedrag is. Het eventuele torrent of p2p gebruik is niet te achterhalen. Tevens is mijn mobile telefoon veilig wanneer ik gebruik maak van gratis Wifi netwerken wanneer ik op stap ben.

NOS sportMet de versleutelde verbinding kan ik:

 • Beschermd en onbespied gebruik maken van internet
 • Geografische blokades omzeilen zodat ik oa Netflix Amerika, Hulu of BBC kan opnemen (Hoe kijk ik Netflix USA).
 • Woonachtig buiten Nederland toch Nederlandse kanalen kan streamen (NPO, ZIGGO, RTLxl)(Nederlandse tv kijken in het buitenland).
 • Beschermd zijn op gratis WiFi punten. Een veilig gevoel wanneer je onderweg bent en gebruik maakt van verschillende WiFi locaties.
 • Censuur overheden ontwijken. De Turkse regering schermt twitter af. Onmogelijk om zonder een VPN in te loggen op Facebook wanneer je in China bent. Overige overheden blokkeren porno sites of beschermen hun burgers tegen online gok sites.
 • Toen ik nog in de journalistiek zat was het gebruik van een VPN al heel lang een gebruik, o.a. wanneer we bijvoorbeeld in werelddelen zaten waar oorlogen was. Informatie is tenslotte macht.
 • IP-adres afscherming. Sommige sites maken gebruik van slimme mogelijkheden om klanten een ander prijs te reken wanneer ze uit een ander gebied komen. Dit kunnen ze zien aan de hand van het IP-adres (Wat is een VPN).

De NOS stelt teleur en gelukkig schrijf ik hier een artikel over om u erop attent te maken dat er andere mogelijkheden zijn zodat u wel gewoon lekker sport kan kijken.

Welke VPN?

Er zijn tientallen VPN providers op de markt. Wij van de besteVPN.nl hebben er meer dan 20 van de meest gebruikte VPN op de markt getest op onze eigen manier. Belangrijk punt bij dit onderzoek is het gebruikersgemak, prijs en of de software makkelijk was te installeren op al uw digitale apparaten zoals: iPhone, Android, tablets ect.

Er zal geen enkele VPN zijn die perfect bij u past. Elke VPN heeft namelijk weer zijn eigen specifieke eigenschappen. Uit ervaring kan ik zeggen dat de TOP 3 geteste VPN providers voor 90% zullen aansluiten bij wat uw behoefte is. Die overige 10% is dan te verwaarlozen. Kies nooit voor een gratis VPN provider. Gratis is nooit gratis en we hebben het tenslotte wel over het beveiligen van privé datagebruik. Hier kunt u beter niet op bezuinigen. Een slot op de deur heeft nu eenmaal geen zin wanneer iedereen de sleutel heeft.

De prijs van een VPN provider zal ongeveer 7 euro per maand zijn. U zult wel gelijk een jaar abonnement moeten afsluiten om dit gemiddelde te halen. Naar mijn mening is dit geen probleem omdat het product wat u aanschaft reeds is getest door ons. Lees daarom de betreffende info over de VPN provider eerst goed door en stuur ons een  email mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

TOP VPN voor praatprogramma’s

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl