<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">De versleutelde verbinding en het OM | De Beste VPN Nederland

De versleutelde verbinding en het OM

De versleutelde verbinding en het OM lijkt op de titel van een jongensboek. Het Openbaar Ministerie laat weer eens proefballonnetje op met onze privacy als onderwerp.

De versleutelde verbinding en het OM

Een van de grootste chat applicaties van Nederland zit het OM in de weg. De communicatie wordt door WhatsApp versleuteld waardoor niemand stiekem kan meelezen van wat jij te melden hebt. In vele gevallen gebruikt de overheid de smoes dat het gaat om criminelen die de chat applicatie gebruikt.

In mijn ogen is proberen ze slechts de wateren te testen in hoe ver ze juridisch kunnen gaan. Inmiddels zal misschien al wel het sleepnetwet zijn aangenomen. Deze wet is slechts een juriste goedkeuring omdat ze natuurlijk dit al lang en breed doen. Gelukkig zijn er wel organisaties die opkomen voor onze rechten.

Bits of Freedom” is een van die organisaties die op komen voor onze rechten op het gebied van privacy en bescherming op het internet. Maar gelukkig kunnen we ook ons zelf gaan beschermen. Er zijn hiervoor heel eenvoudige tool op de markt. Een van deze middelen is een VPN verbinding. Hiermee is het mogelijk je bewegingen op het internet anoniem te maken. Je IPadres en locatie zijn verborgen.

Vanaf dit moment kan je veilig op het internet surfen en niemand kan meer mee kijken. Het gaat alleen niet alleen op mee kijken. Je zal vanaf dit moment geografische geblokkeerden sites kunnen openen. Dit betekend dat je vanaf nu censuur kan ontwijken en dat is misschien nog wel het belangrijkste. Niemand heeft het recht te bepalen wat jij wel of niet mag zien op het internet. Wanneer je meer wilt weten over VPN raad ik je aan het volgende VPN artikel te lezen.

Begin vandaag nog en bescherm je eigen privacy door een VPN aanbieder aan te schaffen.

TOP VPN ter bescherming tegen pottenkijkers

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl