<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Wat we tot nu toe weten over Disney+ | DeBesteVPN.nl

Wat we tot nu toe weten over Disney+

Kijk maar uit, Netflix! De wereldberoemde streamingdienst krijgt dit jaar een nieuwe concurrent. En het is geen nieuw bedrijfje in de branche. Disney zal 12 November, in Nederland en gelijktijdig met Amerika en Canada de streaming dienst te lanceren. Aanvankelijk waren er geluiden dat de streamingdienst Disney Play zou gaan heten. Inmiddels weten we dat dit Disney +.

Disney Plus en Plus Disney worden ook gebruikt online, maar officieel heet het dus Disney+.  Wij  Nederlanders en Amerikaanse en Canadese kijkers zullen in November kunnen beginnen met het streamen van Disney films online kijken via Disney Plus. Maar hoe zit dat met kijkers uit andere landen? Vooralsnog zullen Australië en Nieuw Zeeland volgen (19 November).

Disney verwacht ongeveer 2 jaar nodig te hebben om de streaming dienst uit te rollen over de hele wereld en vervolgens beschikbaar te zijn op apparaten zoals iPhone, Ipads, Apple TVs, de Xbox, Playstation, One en de smart TV’s van Sony.

3 januari, 2020

Waarom is een VPN nodig voor Disney+

disney tv kijken met een VPNPrivacy en veiligheid. Hoe zou jij het vinden als je online activiteiten in de gaten worden gehouden. Van het Walt Disney films kijken tot wat je allemaal zoekt op het internet. Massale surveillance, hacken, spioneren. Dit zijn serieuze dingen die niet licht opgevat moeten worden. Becherm jouw recht op privacy en neem extra veiligheidsmaatregelen door gebruik te maken van VPN diensten. Disney films online kijken is nog niet mogelijk met Disney+ en we weten nog niet hoe dit zal gaan werken. Maar ik kan je wel vertellen hoe je Disney+ en andere streaming diensten kunt bekijken zonder je zorgen te maken over schending van je privacy.

Dit is je IP-adres voor mij zichtbaar dus voor iedereen!

IP:
City:
Country:
ISP:

Een VPN verbinding maakt een versleutelde virtuele tunnel tussen jouw apparaat en het internet. De informatie die door deze tunnel wordt gezonden kan niet door pottenkijkers worden bekeken. Antivirus software houdt malware buiten, maar daarmee ben je nog niet veilig. Een VPN is nodig om het plaatje compleet te maken. Het is een goedkope maar effectieve manier om hackers en overheden buiten te houden.

Online anonimiteit. Je weet waarschijnlijk al dat je internetprovider kan zien wat jij online allemaal doet. Ze kunnen zelfs je internetsnelheid vertragen als ze zien dat je teveel data gebruikt. Zoals wanneer je streamt en dingen downloadt. Als je Disney films online kijken liefst anoniem doet, neem een VPN verbinding. Zoals ik eerder ook uitlegde, een VPN verbergt jouw IP adres. Niemand kan zien wat je online doet op die manier. Je hebt online anonimiteit, want je internet provider kan niet zien welke websites je bezoekt of wat je doet.

Snelste VPN service voor Walt Disney TV

Gratis VPN: zijn er risico’s?

Je wilt misschien liever geen geld uitgeven aan een VPN abonnement. Misschien heb je de gratis VPN diensten al gezien en ben je daarin geïnteresseerd. Ik weet wat je denkt. “Ik neem de irritante ads wel voor lief als ik maar gratis VPN kan gebruiken.” Maar neem maar van mij aan dat gratis niet gratis is. Laat je vooral niet verleiden door dit woord, zoals wij Nederlanders graag doen. Het kan je meer kwaad doen dan goed.

Behalve de irritante reclames die gratis VPN aanbieders gebruiken om hun geld mee te verdienen zijn ze ook niet 100% betrouwbaar. Sommigen verkopen jouw data aan de hoogste bieder, omdat je ze niet betaalt om je veilig te laten internetten. Anderen verkopen je bandbreedte aan andere gebruikers.

Disney films online kijken met Disney+ in geblokkeerde landen kan straks, als je een VPN neemt. Een abonnement op een gerenommeerde VPN aanbieder is echt geen rib uit je lijf. Het is een klein bedrag vergeleken bij wat het je kan kosten als je gratis VPN diensten gebruikt.

Walt Disney films kijken

Veel fans vragen zich af: kunnen we alleen de bestaande Walt Disney films kijken via plus Disney? Gelukkig heeft Disney wat dat betreft al een verrassing uit de doeken gedaan. Bob Iger, de voorzitter en CEO van Disney, heeft aangegeven dat er nieuwe Star Wars en Marvel actieseries worden ontwikkeld. De Star Wars spin-off zal over de avonturen van Cassian Andor gaan, nog voor de gebeurtenissen uit Rogue One. De Marvel serie gaat over Loki, gespeeld door Tom Hiddleston.

Voor de klassiekers zoals Monsters, Inc. en High School Musical zullen ook nieuwe verhalen worden toegevoegd. Oh en had ik al gezegd dat Captain Marvel ook exclusief via Plus Disney zal worden gestreamd? Meer dan genoeg Disney content om de streaming service een kans te geven! Check het nieuwe logo voor Disney+:

Plus Disney buiten Nederland kijken

Disney films online kijken – abonnement

De prijzen zijn bekend de prijs is 6,99 euro per maand een 69,99 euro per jaar. Er is nog niet bekend of dit ook voor HD films is. Ik ga er vanuit dat ze hier meer voor zullen vragen net zoals Netflix dit doet. Maar als je daar graag van op de hoogte wordt gehouden kan je je aanmelden op de Disney+ preview website. We zullen voorlopig met z’n allen af moeten wachten tot Disney meer informatie vrijgeeft. Hopelijk komen ze snel met informatie over hoe Walt Disney films kijken via Disney + zal werken voor landen buiten de Verenigde Staten. Waarschijnlijk weet je al dat het aanbod op Netflix voor de VS en Canada echt superieur zijn. Als dit ook zo zal zijn bij Plus Disney weet je wat je te doen staat, sluit een VPN af!!

Als je een Netflix gebruiker bent weet je waarschijnlijk van het globale account af. Dit zorgt ervoor dat je overal ter wereld Netflix kunt kijken. Zolang je je niet in een land bevindt waar Netflix geblokkeerd wordt natuurlijk. Je kunt echter alleen het aanbod van dat land bekijken. Als je bijvoorbeeld als Nederlander op vakantie gaat naar Japan, kun je daar inloggen op jouw Netflix account. Je krijgt dan Japanse films en series te zien, want dat is vanaf waar je inlogt.

Het is nog niet bekend of Disney+ ook een globaal account zal hebben, maar het is zeker een mogelijkheid. Hoe dan ook, we willen allemaal weten hoe we straks Disney films online kijken als er geen optie buiten de Verenigde Staten is. De oplossing zit hem in drie letters: VPN. Dat is echt veel beter dan een globaal account. En er zijn nog veel meer voordelen buiten toegang tot de online Disney channels. Maar daar heb ik het straks nog over.

Disney+ unblocken met een VPN

Ieder land heeft andere licenties en rechten wat betreft TV shows en documentaires. Daarom hebben de catalogi in andere landen vaak een ander aanbod bij populaire streaming diensten. Deze diensten gebruiken geo-restricties waarmee ze het aanbod per land limiteren. Ze traceren jouw IP adres zodat ze weten vanuit welk land je kijkt. En Disney+ zal iets dergelijks misschien ook wel gaan doen. Als ze dan geen aanbod hebben in jouw land kun je geen Pirates of the Caribbean kijken.

Maar via een VPN verbinding kun je Disney Plus unblocken en kijken waar je ook bent. Zelfs als je geen IP adres in de Verenigde Staten hebt. Je krijgt een IP adres van een andere locatie, waardoor het lijkt alsof je je daar bevindt. Je hoeft alleen in te loggen bij een VPN dienst naar keuze, verbinden met een Amerikaanse server en voila. Het lijkt net alsof je vanuit Amerika inlogt. Bakje chips erbij en je kunt Disney films online kijken zoals de Amerikanen dat straks ook kunnen.

Check deze website voor updates over Disney+

Ben je enthousiast over de mogelijkheid Disney films online kijken via hun eigen streaming dienst? Ik ook! Wat Disney films kijken is een van mijn hobby’s. Ik denk dat dat voor de meeste mensen geldt eigenlijk. Ik zal dan ook meer updates op deze website zetten als er meer bekend is. Dus houd het in de gaten als je meer artikelen wilt lezen over Disney+ unblocken met een VPN verbinding!

Pauliene

Pauline is advocaat is op het gebied van privacy en beveiliging op het internet. Sinds 3 jaar adviseert Karin ons team bij juridische vragen, maar ze schrijft ook artikelen voor onze website. In het bijzonder met betrekking tot de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming. Als cyber-activiste pleit Pauline dan ook voor meer privacy en bescherming op het Internet.

2 Comments
  1. Bedankt voor jullie filmpje een duidelijk uitleg. Ik was het weekend in België en het werkte echt namen mijn dochter bedankt!!!

    Stel een vraag

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    DeBesteVPN.nl