Disney films online kijken met een VPN 2024

Ja het kan met de Disney Plus VPN, online Disney streamen waar je ook bent, kijk dus maar uit, Netflix! De wereldberoemde streamingdienst heeft een nieuwe concurrent. En het is geen nieuw bedrijfje in de branche. Disney lanceerde vorig jaar, in Nederland en gelijktijdig met Amerika en Canada de streaming dienst. Aanvankelijk waren er geluiden dat de streamingdienst Disney Play zou gaan heten. Inmiddels weten we dat dit Disney + is geworden.

Probeer nu
Disney+ buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Disney+ streams ontgrendelen in Nederland en buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Disney+ VPN

Disney Plus en Plus Disney worden ook gebruikt online, maar officieel heet het dus Disney+.  Wij  Nederlanders en Amerikaanse en Canadese kijkers begonnen  in November 2019 kunnen met het streamen van Disney films online kijken via Disney Plus. Maar hoe zit dat met kijkers uit andere landen? Vooralsnog komen er om de zoveel maanden verschillende landen bij.

Disney verwacht ongeveer 2 jaar nodig te hebben om de streaming dienst uit te rollen over de hele wereld en vervolgens beschikbaar te zijn op apparaten zoals iPhone, iPads, Apple TVs, de Xbox, Playstation, One en de smart TV’s van Sony.

Waarom is een Disney+ VPN nodig om Disney Nederland te kunnen streamen vanuit het buitenland

disney tv kijken met een VPNPrivacy en veiligheid. Hoe zou jij het vinden als je online activiteiten in de gaten worden gehouden. Van het Disney plus Nederland kijken tot wat je allemaal zoekt op het internet. Massale surveillance, hacken, spioneren. Dit zijn serieuze dingen die niet licht opgevat moeten worden. Bescherm jouw recht op privacy en neem extra veiligheidsmaatregelen door gebruik te maken van Disney plus Nederland VPN . Disney Plus Nederland online kijken vanuit het buitenland is niet mogelijk zonder een Disney+ VPN. Met een Disney Plus Nederland VPN is het mogelijk om andere streamingdiensten te bekijken zonder je zorgen te maken over schending van je privacy.

Dit is je IP-adres voor mij zichtbaar dus voor iedereen!

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Een Disney+ VPN verbinding maakt een versleutelde virtuele tunnel tussen jouw apparaat en het internet. De informatie die door deze tunnel wordt gezonden kan niet door pottenkijkers worden bekeken. Antivirus software houdt malware buiten, maar daarmee ben je nog niet veilig. Een Disney+ VPN is nodig om het plaatje compleet te maken. Het is een goedkope maar effectieve manier om hackers en overheden buiten te houden.

Online anonimiteit. Je weet waarschijnlijk al dat je internetprovider kan zien wat jij online allemaal doet. Ze kunnen zelfs je internetsnelheid vertragen als ze zien dat je teveel data gebruikt. Zoals wanneer je streamt en dingen downloadt. Als je Disney films online kijken liefst anoniem doet, neem een VPN Disney Plus verbinding. Zoals ik eerder ook uitlegde, een Disney Plus Nederland VPN verbergt jouw IP adres. Niemand kan zien wat je online doet op die manier. Je hebt online anonimiteit, want je internet provider kan niet zien welke websites je bezoekt of wat je doet.

Er is geen Disney VPN, maar ik noem het zo. Het is een VPN waar je gegarandeerd Disney Plus Nederland of Disney USA mee kan openen en streamen.

Best VPN Disney+ 2024

Hieronder worden best VPN Disney+ genoemd. het belangrijkste naast streaming snelheid is natuurlijk de mogelijkheid om de dienst te kunnen openen vanuit het buitenland. Deze opgesomde best VPN Disney+ zijn niet alleen snel naar deblokkeren ook de Disney dienst, zodat we gewoon kunnen blijven genieten van Nederlandse ondertiteling.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Gratis VPN: zijn er risico’s?

Je wilt misschien liever geen geld uitgeven aan een Disney Plus Nederland VPN abonnement. Misschien heb je de gratis VPN diensten al gezien en ben je daarin geïnteresseerd. Ik weet wat je denkt. “Ik neem de irritante ads wel voor lief als ik maar gratis VPN kan gebruiken.” Maar neem maar van mij aan dat gratis niet gratis is. Laat je vooral niet verleiden door dit woord, zoals wij Nederlanders graag doen. Het kan je meer kwaad doen dan goed.

Behalve de irritante reclames die gratis VPN aanbieders gebruiken om hun geld mee te verdienen zijn ze ook niet 100% betrouwbaar. Sommigen verkopen jouw data aan de hoogste bieder, omdat je ze niet betaalt om je veilig te laten internetten. Anderen verkopen je bandbreedte aan andere gebruikers.

Disney films online kijken met Disney+ in geblokkeerde landen kan straks, als je een Disney Plus Nederland VPN neemt. Een abonnement op een gerenommeerde Disney+ VPN aanbieder is echt geen rib uit je lijf. Het is een klein bedrag vergeleken bij wat het je kan kosten als je gratis VPN diensten gebruikt.

Disney+ Nederland kijken

Veel fans vragen zich af: kunnen we alleen de bestaande Walt Disney films kijken via plus Disney? Gelukkig heeft Disney wat dat betreft al een verrassing uit de doeken gedaan. Bob Iger, de voorzitter en CEO van Disney, heeft aangegeven dat er nieuwe Star Wars en Pixar Marvel actieseries worden ontwikkeld. De Star Wars spin-off zal over de avonturen van Cassian Andor gaan, nog voor de gebeurtenissen uit Rogue One. De Marvel serie gaat over Loki, gespeeld door Tom Hiddleston.

Voor de klassiekers zoals Peter Pan, Toy Story, Monsters, Inc. en High School Musical zullen ook nieuwe verhalen worden toegevoegd. Oh en had ik al gezegd dat Captain Marvel ook exclusief via Plus Disney zal worden gestreamd? Ook national geographic is van de partij. Meer dan genoeg Disney content om de streaming service een kans te geven! Check het nieuwe logo voor Disney+:

Plus Disney buiten Nederland kijken

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Disney films online kijken – abonnement

De prijzen zijn bekend de prijs is 6,99 euro per maand een 69,99 euro per jaar. Er is nog niet bekend of dit ook voor HD films is. Ik ga er vanuit dat ze hier meer voor zullen vragen net zoals Netflix dit doet. Maar als je daar graag van op de hoogte wordt gehouden kan je je aanmelden op de Disney+ preview website. We zullen voorlopig met z’n allen af moeten wachten tot Disney meer informatie vrijgeeft. Hopelijk komen ze snel met informatie over hoe Walt Disney films kijken via Disney + zal werken voor landen buiten de Verenigde Staten. Waarschijnlijk weet je al dat het aanbod op Netflix voor de VS en Canada echt superieur zijn. Als dit ook zo zal zijn bij Disney Plus Nederland weet je wat je te doen staat, sluit een VPN af!!

Als je een Netflix gebruiker bent weet je waarschijnlijk van het globale account af. Dit zorgt ervoor dat je overal ter wereld Netflix kunt kijken. Zolang je je niet in een land bevindt waar Netflix geblokkeerd wordt natuurlijk. Je kunt echter alleen het aanbod van dat land bekijken. Als je bijvoorbeeld als Nederlander op vakantie gaat naar Japan, kun je daar inloggen op jouw Netflix account. Je krijgt dan Japanse films en series te zien, want dat is vanaf waar je inlogt.

Het is nog niet bekend of Disney+ ook een globaal account zal hebben, maar het is zeker een mogelijkheid. Hoe dan ook, we willen allemaal weten hoe we straks Disney films online kijken als er geen optie buiten de Verenigde Staten is. De oplossing zit hem in drie letters: VPN. Dat is echt veel beter dan een globaal account. En er zijn nog veel meer voordelen buiten toegang tot de online Disney channels. Maar daar heb ik het straks nog over.

Disney films online kijken en unblocken met een VPN

Ieder land heeft andere licenties en rechten wat betreft TV shows en documentaires. Daarom hebben de catalogi in andere landen vaak een ander aanbod bij populaire streaming diensten. Deze diensten gebruiken geo-restricties waarmee ze het aanbod per land limiteren. Ze traceren jouw IP adres zodat ze weten vanuit welk land je kijkt. En Disney+ zal iets dergelijks misschien ook wel gaan doen. Als ze dan geen aanbod hebben in jouw land kun je geen Pirates of the Caribbean kijken.

Maar via een Disney+ VPN verbinding kun je Disney Plus unblocken en kijken waar je ook bent. Zelfs als je geen IP adres in de Verenigde Staten hebt. Je krijgt een IP adres van een andere locatie, waardoor het lijkt alsof je je daar bevindt. Je hoeft alleen in te loggen bij een VPN dienst naar keuze, verbinden met een Amerikaanse server en voila. Het lijkt net alsof je vanuit Amerika inlogt. Bakje chips erbij en je kunt Disney films online kijken zoals de Amerikanen dat straks ook kunnen.

Hoe stream je de Mandalorian, een van de populaire Disney series gebaseerd op Star wars

Nieuwe Disney+ Nederland films streamen (met Nederlandse ondertiteling) zoals de Mandalorian wanneer je in Nederland woont zal geen probleem zijn. Als een van de eerste landen kunnen genieten van Plus Disney Nederland. We krijgen echter hetzelfde probleem als met Netflix en dat is dat de Nederlandse film bibliotheek zal afwijken van de Amerikaanse. Dit heeft te maken met de auteursrechten.

Hierdoor is het altijd handig in te loggen met een VPN zodat je deze USA stream kan openen. Wanneer je weet wanneer je buiten Nederland gaat zijn kan je alsnog de download functie gebruiken in de Disney app altijd handig!

The Mandalorian serie

Dit is de absolute cultuur serie en een must voor alle Star Wars-fans! Het is een Space Western serie. Sinds november 2019 is het te zien op Disney + in verschillende landen en talen. Kort samengevat is de serie voor iedereen die van Star Wars houdt.

Het is de eerste echte serie die zich afspeelt in het fictieve universum van Star Wars.

De Mandalorian, de hoofdpersoon is een premiejager die de taak heeft gekregen om een vijftigjarige te vinden. Dit is in werkelijkheid een kind – en van de soort van de Jedi meester Yoda. Zo gaat het verhaal verder.

De serie draait op Disney Plus USA en nog niet beschikbaar buiten de USA, Canada en Nederland. Echter de tijd gaat snel en misschien wanneer je dit leest is het Disney platform al uitgerold in meerdere landen

Check deze website voor updates over Disney+

Ben je enthousiast over de mogelijkheid Disney films online kijken via hun eigen streaming dienst? Ik ook! Wat Disney films kijken is een van mijn hobby’s. Ik denk dat dat voor de meeste mensen geldt eigenlijk. Ik zal dan ook meer updates op deze website zetten als er meer bekend is. Dus houd het in de gaten als je meer artikelen wilt lezen over Disney Plus Nederland unblocken met een Disney+ VPN verbinding!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Meest gestelde vragen

Kan je Disney plus streamen naar je digitale apparaten wanneer je in het buitenland zit?

Ja, dit is mogelijk. Je zal wel gebruik moeten maken van een VPN aanbieder om de geografische blokkade te omzeilen. De VPN aanbieder zal je moeten installeren op het apparaat dat je zou willen gaan gebruiken. Disney+ is beschikbaar om te streamen op de volgende apparaten (Apple iPhone, Android smartphones, iPads en tablets, computers en laptops, selecteer video game consoles en smart TVs). Het is ook beschikbaar via Amazon Fire TV apparaten, Google Chromecast en Chromecast ingebouwde apparaten. Controlleer dus wel van te voren of de VPN aanbieder compatibel is met  het apparaat dat je wilt gebruiken.

Waarom moet ik een VPN server gebruiken om Disney+ te kunnen ontvangen?

Wanneer je in Nederland bent hoef je geen VPN aanbieder te gebruiken. Wanneer je echter in Disney+ USA zou willen streamen is een VPN wel nodig omdat ze een blokkade hebben opgezet. Je zal ook een VPN moeten gebruiken wanneer je buiten Nederland bevindt. Dit staat los van het advies wat we geven om altijd een VPN te gebruiken om je privacy te beveiligen.

Hoe kies ik de beste VPN voor Disney?

Dit lijkt een lastige vraag. Wij hebben dit natuurlijk voor je uitgezocht. Belangrijke punten zijn het aantal servers en de stream capaciteit. Wanneer een VPN aanbieder voldoet aan deze punten zou je de VPN kunnen testen voordat je overgaat om deze te kopen. Wanneer je een volledige VPN zou willen testen voor een maand dan zou ik je ExpressVPN kunnen aanraden. Deze provider kan je 1 maand gratis testen en ben je niet tevreden krijg je gegarandeerd je geld terug.

Hoe kan ik DisneyPlus USA streamen?

Normaal gesproken word je geblokkeerd omdat je wilt inloggen vanuit buiten de Verenigde Staten. Dit kan je echter omzeilen met een VPN aanbieder. Een VPN verbergt je huidige locatie en je zal in kunnen loggen via een van de aangeboden USA servers van de provider. Nu zal het net lijken alsof  je in de USA bent.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
  1. Bedankt voor jullie filmpje een duidelijk uitleg. Ik was het weekend in België en het werkte echt namen mijn dochter bedankt!!!

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl