<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Een VPN anno 2016 | Computer!Totaal magazine | De Beste VPN Nederland

Een VPN anno 2016 | Computer!Totaal

Een VPN anno 2016 is een must en gelukkig zijn er steeds meer mensen die gebruik maken van een VPN provider om zich zelf te beschermen tegen hackers.

Computer!Totaal is een magazine wat al je vragen beantwoord op technisch computer gebied. Ik lees het blad altijd met veel plezier en nee ze betalen mij niet voor dit artikel. Deze maand hebben ze super interessante artikelen over VPN anno 2016 maar ook de bevindingen van Jeroen de Jager (hoofdredacteur).

Ik mag natuurlijk niet lukraak kopiëren maar zal Jeroen wel een paar keer citeren en wat andere teksten lenen. Echter voor het hele artikel zal je gewoon het blad moeten kopen 🙂

VPN 2016

Een VPN anno 2016Het beste wapen tegen gluurders anno 2016 is de VPN. Veel mensen zijn in eerste instantie huiverig om de een VPN dienst te gebruiken en dan hebben we het niet over de minste (Jeroen de Jager hoofdredacteur Computer!Totaal)

Een van de de belangrijkste misconcepties is dat een VPN ten koste zal gaan van de huidige bandbreedte. Op de tot nu toe geteste VPN providers kan ik je uit eigen ervaring zeggen dat dit reuze meevalt. Gelukkig ben ik niet de enige met deze conclusie Jeroen teste zowel op de computer als op de telefoon de VPN en ook hij kwam tot de conclusie dat er weinig vertraging was.

Het enige nadeel is misschien het batterij gebruik dit gaat sneller dan wanneer de VPN uit staat. Sommige Gratis WiFi punten hebben een duwtje nodig. Maar wanneer dit de enige min punten zijn of potten kijkers tegen te houden is dit een klein offer.

Citaat :  de Jager, Hoofdredacteur Computer!Totaal

Opmars VPN gebruik

Het wordt dus steeds populairder om gebruik te maken van een VPN dienst (Wat is een VPN). Niet alleen voorkom je dat mensen kunnen binnendringen en mee kunnen kijken wanneer je online bent, maar het geeft je ook de mogelijkheid anoniem te surfen op het net (Kenmerken VPN) en geografische blokkades te omzeilen (je krijg ander IP-adres).

Het is dan mogelijk Netflix Amerika, NPO, RTL xl, BBC iPlayer allemaal te zien omdat je dan net doet alsof je op die locatie zit.

Mijn voorwaarde voor een VPN

 • meerdere protocollen ondersteunen (Wat zijn protecollen)
 • servers in Nederland, Engeland & Amerika
 • loge gegevens (niet opgeslagen en ook niet opvraagbaar door overheid)
 • snelheid
 • gebruikers gemak
 • proefmaand
 • geld terug garantie

 

Bijgewerkt:  12 juli, 2019

VPN PROVIDERS

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl