Een VPN is een noodzaak | Amerika houd ons in de gaten

Het gebruik van **een VPN is van cruciaal belang** geworden. De Verenigde Staten houdt ons in de gaten, zonder dat we er enige zeggenschap over hebben. Bescherm jezelf daarom tegen deze overheden met behulp van een VPN. Ontdek waarom je niet zonder kunt!

Een VPN is een noodzaak 

Dit artikel las ik onlangs in de telegraaf. Ik was zeer geschokt dit was privacy schending van het hoogste niveau en een bewijs dat we in Nederland ook niet meer veilig zijn. We worden in de gaten gehouden en een VPN is een noodzaak geworden.


Telegaaf artikel

Een VPN is een noodzaakdoor Bjorn Thimister

Een jongen uit Landgraaf heeft voor paniek gezorgd in de Verenigde Staten nadat er van hem een bericht op internet was onderschept waarin mogelijk gedreigd werd met een schietpartij op een school. De Limburgse politie heeft hiernaar in de afgelopen dagen onderzoek gedaan. Dat blijkt uit geheime informatie waar De Telegraaf over beschikt.

In de VS gingen onmiddellijk alle alarmbellen rinkelen toen het bericht van de Limburgse tiener op het net werd onderschept. Via zijn IP-adres en zijn mailadres kwamen de speurders achter zijn naam. Tijdens het onderzoek bleek dat de inwoner van Landgraaf lid is van de groep South East Thunder, die met wapens zogeheten kombat-oefeningen houden.  

De jongen heeft tegenover de politie verklaard dat hij zocht naar antwoorden op de vraag waarom er in de Verenigde Staten zoveel schietpartijen op scholen plaatsvinden. De Landgravenaar, met wiens ouders ook een gesprek heeft plaatsgevonden, wordt volgens ingewijden de komende tijd ,,gemonitord” door de politie. 


Een VPN is een noodzaak

Ik hoop dat je de tijd hebt genomen dit artikel te lezen en mijn zorgen snapt. Ook al doen we/ik niets verkeerd op het net. Ik wil persoonlijk gewoon niet in de gaten gehouden worden en nu blijken landsgrenzen wel helmaal te verdwijnen nu dat de NSA o.a. onze communicatie in de gaten houden. Heb ik geen rechten meer? Waarom doet de Nederlandse overheid hier niets aan!!

Ze gaan die jongen monitoren, lekker. Die houd gewoon van lekker schieten dat wil niet zeggen dat hij zijn schoolgenoten kapot gaat schieten. “Voorkomen is beter dan genezen” heeft ook totaal geen waarde in dit geval. Nederland zijn de wapenregels heel anders dan in Amerika. Wij in Nederland kunnen geen wapens kopen bij de AH – to go!!!!

Ik wil mij dus beschermen en een VPN is een noodzaak geworden. Sterker nog ik voel mij gedwongen een VPN te nemen. Ik voel mij niet meer veilig omdat mijn eigen Nederlandse overheid mij in de steek laat.

Neem een VPN. Hier zijn de beste

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl