<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Eredivisie live kijken - Voetbalcompetitie kijken vanuit buitenland
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Comments
 1. Hoi!

  Ik woon mijn hele leven al in Noorwegen. Het nederlandse voetbal is hier niet heel populair. Vaak moet je het doen met een wedstrijd per ronde. Doordat Ødegaard bij Heerenveen zat, was dit bijna altijd Heerenveen. Bij Fox sports go is niet meer mogelijk om alleen een internet abonnement te nemen. Hoe moet ik dit probleem gaan oplossen. Ik ben niet te beroerd om er voor te betalen, en weet ook dat ik een VPN moet aanschaffen. Maar hoe zit dat met het abonnement van Fox?

  • Hoi Asjen,

   Volgens mij kan je gewoon bij Fox sport online NL eredivisie kijken. Je zal er alleen voor moeten betalen. Een VPN zal je nodig hebben wanneer het niet rechtstreeks vanuit Norwegen lukt.

   Groeten,
   Mike

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl