Eredivisie live kijken | Nederlandse voetbalcompetitie en programma’s kijken vanuit buitenland

Eredivisie live kijken, voetbal, voetbal en dan ook nog voetbal samenvattingen. Dit alles lastig te volgen wanneer je buiten Nederland bent, omdat je dit zal moeten streamen via het internet, terwijl de meeste mediakanalen geografische blokkades zullen hebben, waardoor je geen toegang kan krijgen tot voetbal programmering van deze streaming mediasites.

Het doel van dit artikel zal zijn jou uit te leggen hoe je wel toegang kunt krijgen tot eredivisie voetbal stream en je helpen bij de juiste keuze van een VPN-provider.

Beste VPN Providers: live eredivisie voetbal kijken

Uit mijn omderzoek naar de beste VPN providers met als doel: Eredivisie live kijken komen de volgende twee het beste uit het onderzoek. De volledige lijst kan je vinden onder aan dit artikel.

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.6
2 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5

Eredivisie voetbal programmering

Eredivisie live kijken

De meeste wedstijden van de Nederlandse voetbal eredivisie zullen plaatsvinden in het weekend en een paar gedurende de week. Hieronder is een globaal weergegeven van de dagen en tijden.

Online voetbal kijken op de volgende tijden:

  • Zaterdag 18:30, 19:45 en 20:45
  • Zondag 12:30, 14:30 en 16: 45
  • Dindsdags tot Donderdag 18:30, 19:45 en 20:45
  • Vrijdag 20:00

Bezoek: Klik hier voor volledig Eredivisie programma voor de speeldata en tijden

Eredivisie live kijken

Leest het volgende gerelateerde artikel:

Eredivisie live kijken en gerelateerde programma’s volgen buiten Nederland

Wanneer je op vakantie of woonachtig in het buitenland bent dan wordt het steeds lastiger de Nederlandse voetbalcompetitie en gerelateerde programma’s volgen te volgen. De zender die bijvoorbeeld Nederlandse voetbal eredivisie (FOX, Sky Sport, NGSN), voetbal eredivisie samenvattingen of amusementsprogramma’s zoals Voetbal Inside live (ex Voetbal international) uitzenden zijn allemaal geblokkeerd en je zal dus op een of andere manier deze blokkades moeten ontwijken.

De zenders met Eredivisie voetbal en amusementsprogramma’s

Eredivisie voetbal uitzendingen

Amusementsprogramma’s

De boven genoemde programmering is de televisie die ik leuk vind. Maar ik ga ervan uit dat er nog wel meer liefhebbers te vinden zijn van deze programma’s.(deze zinnen hebben geen nut voor het artikel. Iemand is niet echt geïnteresseerd wat jij vindt)

Het is allemaal niet zo moeilijk om, net als ik in het buitenland, wel te kunnen genieten van bijvoorbeeld Voetbal Inside, maar je moet wel weten wat nu precies het stappenplan is om dit werkelijk mogelijk te maken. Het enige wat je zal moeten doen is overgaan tot het aanschaffen van een VPN-provider. Er zijn veel VPN-aanbieders op de markt en ik probeer door middel van deze website en dit artikel enig licht op dit onderwerp te laten schijnen.

Eredivisie live kijkenIs een VPN illegaal?

Nee, een VPN-service is volkomen legaal. Het is jaren geleden ontstaan uit de behoefte om zonder vrees data te kunnen uitwisselen met bijvoorbeeld de server van het kantoor. Je kunt je voorstellen dat er partijen zijn die zeer geïnteresseerd zijn om deze data te onderscheppen bijvoorbeeld de concurrentie maar ook de overheid wordt steeds nieuwsgieriger. Er zijn vandaag vele voorbeelden te noemen waarin de overheid ons privacy recht schendt.

Met een VPN-provider wordt het allemaal een stuk lastiger voor deze partijen onze data te ontcijferen omdat de volledige datastroom van A naar B gecodeerd is, dit wordt ook wel “end 2 end” codering genoemd en de VPN-provider kan nog veel meer: de locatie en je IP-adres worden tevens verborgen. Je zal nu zelf een andere locatie server kunnen kiezen vanuit de VPN-aanbieder.

Deze laatste eigenschap zal ons goed van pas komen wanneer we Nederlandse voetbal eredivisie, voetbal eredivisie samenvattingen of amusementsprogramma’s zoals Voetbal Inside vanuit het buitenland willen streamen.

Het streamen van videokanalen

Vele onder ons (ik ook) zijn hiermee begonnen. Ik zelf wilde er geen geld voor uitgeven en wanneer ik alles gewoon gratis kan streamen waarom zou ik dan voor de wedstrijd Ajax – Feyenoord betalen. Het voor een kwartje op de eerste rang zitten zit ons allemaal een beetje in het bloed, maar ook in dit geval liep het niet altijd voorspoedig, soms miste ik hele gedeeltes van de wedstrijd en dan niet te beginnen over slechte kwaliteit en reclames. Kortom goedkoop werkt niet altijd in dit geval.

Alsof je nog niet geleerd hebt van de vorige keer sluit je bij de eerste de beste keer een gratis VPN af. Dit is net zo erg of erger dan het illegaal streamen, omdat deze gratis VPN providers net doen of ze er zijn om je te beschermen. Ik zal je dan ook hier even uit de droom helpen want ook bij deze partij gaat het er alleen maar om, om over jouw rug geld te verdienen. De gratis VPN providers verkopen jouw persoonlijke login data aan de meest biedende partij. Maar in sommige gevallen plaatsen ze ook malware op je computer wat natuurlijk nog crimineler is.

Een gratis VPN-provider kan je niet vergelijken met een betaal VPN-aanbieder. Wanneer je voor een gratis zou willen gaan kan je beter een van de volgde VPN-providers kiezen omdat je weet met wat voor partij je in zee gaat. Dit zijn gevestigde partijen op de markt:

TOP VPN Providers: Voor Eredivisie voetbal

Het zijn uitgeklede VPN aanbieders die hun service gratis aanbieden om je op een kosteloze manier te laten kennismaken met hun service.

De VPN kosten

Je bent misschien gaan denken of je zo’n VPN-abonnement wel kan betalen. Persoonlijk denk ik dat de maandelijkse VPN kosten wel te betalen zijn. Het kost ongeveer 2 biertjes elke maand en dat moet iedereen toch wel kunnen bekostigen.

De gemiddelde VPN-prijs  is dan ook $3-$9 USD. De prijs is afhankelijk van hoeveel service en landen er zijn. Een goede helpdesk is naar mijns inziens ook belangrijk. Deze aspecten mis je nu eenmaal bij een kleine VPN-organisatie die misschien wel een goed netwerk heeft maar te kort schiet in het boven staande.

Eredivisie live kijken

Omdat we toch allemaal gratis en goedkoop willen is de volgende tip een hele belangrijke. Wanneer je naar de prijs van een VPN kijkt en deze gaat vergelijken met de lange termijn abonnementen, zijn deze natuurlijk altijd gemiddeld het goedkoopste. Maar je wilt niet voor zo’n lange termijn vastzitten aan zo’n VPN provider partij, dat is “eng” en dat begrijp ik ook. Maar we kunnen over deze angst heen stappen met de volgde benadering en hulp van de VPN-aanbieder.

De meeste VPN-aanbieders bieden een niet goed geld terug garantie aan. Gedurende een bepaalde tijd krijg jij als kant meestal 3-30 dagen de tijd en kan je de volledige werkende VPN service testen en mocht je niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug. Ik ben nog niet klaar met mijn tip er is namelijk nog een volgend aspect wat we kunnen gebruiken en wat de kosten kan drukken. Elke VPN-provider heeft een aantal beschikbare Multi-login (aantal aansluitingen) deze kan je delen met vrienden en familie om zo ook hier door op de kosten te kunnen besparen.

Je kan dus ondanks dat je betaald voor een service uiteindelijk toch nog goedkoop uit zijn als je maar slim genoeg bent.

Mochte je opzoek zijn Champions League kijken of Europa League bezoek dan deze artikelen.

Veel plezier met de Eredivisie voetbal 2017 – 2018

Meerdere sportartikelen:

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

Eredivisie live kijken

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter