Hoe je Eredivisie live kijken van 2024

Eredivisie live kijken, voetbal, voetbal en dan ook nog voetbal samenvattingen. Eredivisie voetbal kijken is lastig wanneer je buiten Nederland bent, omdat je dit zal moeten streamen via het internet, terwijl de meeste mediakanalen geografische blokkades zullen hebben, waardoor je geen toegang kan krijgen tot voetbal programmering van deze streaming mediasites.

Het doel van dit artikel zal zijn jou uit te leggen hoe je wel toegang kunt krijgen tot eredivisie voetbal stream en je helpen bij de juiste keuze van een VPN-provider.

Ga Naar ExpressVPN
Eredivisie wedstrijden kijken met ExpressVPN - 49% KORTING

Zorg er dan voor dat je ExpressVPN aanschaft. Met deze betrouwbare VPN dienst omzeil je gemakkelijk geografische blokkades. Krijg 12 +3 MAANDEN GRATIS voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!!

Bijgewerkt: 7 juli 2024

Beste VPN Providers: live eredivisie voetbal kijken

Het doel van mijn VPN test is om een artikel te schrijven hoe je het beste de Eredivisie live kijken kan realiseren. Hieronder is een lijst van de best gesteste VPN aanbieders voor de eredivisie live.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Eredivisie voetbal programmering

online live voetbal kijken

Online live voetbal kijken zal plaatsvinden in het weekend en een paar keer gedurende de week. Hieronder is een globaal weergegeven van de dagen en tijden.

Online live voetbal kijken op de volgende tijden:

 • Zaterdag 18:30, 19:45 en 20:45
 • Zondag 12:30, 14:30 en 16: 45
 • Dinsdag tot Donderdag 18:30, 19:45 en 20:45
 • Vrijdag 20:00

Bezoek: Klik hier voor volledig Eredivisie programma voor de speeldata en tijden

live eredivisie voetbal kijken

Eredivisie live kijken en gerelateerde programma’s volgen buiten Nederland

Online live voetbal kijken wanneer je op vakantie of woonachtig in het buitenland bent dan wordt het steeds lastiger de Nederlandse voetbalcompetitie en gerelateerde programma’s volgen te volgen. De zender die bijvoorbeeld Nederlandse voetbal eredivisie (FOX, Sky Sport), voetbal eredivisie samenvattingen of amusementsprogramma’s zoals Voetbal Inside live (ex Voetbal international) uitzenden zijn allemaal geblokkeerd en je zal dus op een of andere manier deze blokkades moeten ontwijken.

De zenders met Eredivisie voetbal en amusementsprogramma’s

Live eredivisie voetbal kijken kan op het volgende onderstaande zenders

Eredivisie voetbal uitzendingen

Amusementsprogramma’s

 • NOS Studio voetbal (nabeschouwing met Tom Egbers) stand eredivisie 2024
 • Voetbal Inside (elke week maandag en vrijdag met vaste voetbalanalyticus Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp)
 • Peptalk (Ziggo sport met Jack van Gelder, Frank Evenblij en Mart Smeets)

De boven genoemde programmering is de televisie die ik leuk vind. Maar ik ga ervan uit dat er nog wel meer liefhebbers te vinden zijn van deze programma’s.

Het is allemaal niet zo moeilijk om, net als ik in het buitenland, wel te kunnen genieten van live eredivisie voetbal kijken, maar je moet wel weten wat nu precies het stappenplan is om dit werkelijk mogelijk te maken. Het enige wat je zal moeten doen is overgaan tot het aanschaffen van een VPN-provider. Er zijn veel VPN-aanbieders op de markt en ik probeer door middel van deze website en dit artikel enig licht op dit onderwerp te laten schijnen. Online live voetbal kijken is dus makkelijk mogelijk te maken met een versleutelde verbinding (VPN).

online live voetbal kijken met een VPN

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Is een versleutelde verbinding illegaal?

Nee, een versleutelde verbinding is volkomen legaal. Het is jaren geleden ontstaan uit de behoefte om zonder vrees data te kunnen uitwisselen met bijvoorbeeld de server van het kantoor. Je kunt je voorstellen dat er partijen zijn die zeer geïnteresseerd zijn om deze data te onderscheppen bijvoorbeeld de concurrentie maar ook de overheid wordt steeds nieuwsgieriger. Er zijn vandaag vele voorbeelden te noemen waarin de overheid ons privacy recht schendt.

Met een VPN-provider wordt het allemaal een stuk lastiger voor deze partijen onze data te ontcijferen omdat de volledige datastroom van A naar B gecodeerd is, dit wordt ook wel “end 2 end” codering genoemd en de VPN-provider kan nog veel meer: de locatie en je IP-adres worden tevens verborgen. Je zal nu zelf een andere locatie server kunnen kiezen vanuit de VPN-aanbieder.

Deze laatste eigenschap zal ons goed van pas komen wanneer we eredivisie voetbal kijken of samenvattingen en amusementsprogramma’s zoals Voetbal Inside vanuit het buitenland veilig willen streamen.

Het gaan sinds de nieuwe mediawet niet meer om dat alles nu geblokkeerd is in het buitenland. Het gaat nu erom dat we wanneer we streamen we dit veilig moeten doen. Eredivisie voetbal kijken zonder het gebruik van een versleutelde verbinding is niet veilig zeker wanneer we niet weten van wie het netwerk is. Je bent vogelvrij op onbekende wifi netwerken, omdat er zonder dat je het weet zomaar kunnen inbreken op je telefoon en er vandoor gaan met je privé gegevens.

Het streamen van online live voetbal kijken

Vele onder ons (ik ook) zijn hiermee begonnen. Ik zelf wilde er geen geld voor uitgeven en wanneer ik alles gewoon gratis kan streamen waarom zou ik dan voor de wedstrijd Ajax – Feyenoord betalen. Het voor een kwartje op de eerste rang zitten zit ons allemaal een beetje in het bloed, maar ook in dit geval liep het niet altijd voorspoedig, soms miste ik hele gedeeltes van de wedstrijd en dan niet te beginnen over slechte kwaliteit en reclames. Kortom goedkoop werkt niet altijd in dit geval.

Alsof je nog niet geleerd hebt van de vorige keer sluit je bij de eerste de beste keer een gratis VPN af. Dit is net zo erg of erger dan het illegaal streamen, omdat deze gratis VPN providers net doen of ze er zijn om je te beschermen. Ik zal je dan ook hier even uit de droom helpen want ook bij deze partij gaat het er alleen maar om, om over jouw rug geld te verdienen. De gratis VPN providers verkopen jouw persoonlijke login data aan de meest biedende partij. Maar in sommige gevallen plaatsen ze ook malware op je computer wat natuurlijk nog crimineler is.

Een gratis VPN-provider kan je niet vergelijken met een betaalde VPN-aanbieder. Wanneer je voor een gratis zou willen gaan kan je beter een van de volgende VPN-providers kiezen omdat je weet met wat voor partij je in zee gaat. Dit zijn gevestigde partijen op de markt:

Hier zijn VPN kosten voor de Eredivisie live kijken

Je bent misschien gaan denken of je zo’n VPN-abonnement wel kan betalen. Persoonlijk denk ik dat de maandelijkse VPN kosten wel te betalen zijn. Het kost ongeveer 2 biertjes elke maand en dat heb je toch wel over om Eredivisie live kijken mogelijk te maken. Voetbal live stream free zal lastig worden omdat de rechte veelal zijn opgekocht. Om in te loggen in deze televisie die dan de streaming verzorgen is dan wel een VPN nodig omdat ze regio gebonden zijn.

De VPN prijs is dan ook ongeveer  2.5-11.50 USD. Dit is afhankelijk van hoeveel servers er beschikbaar zijn voor de eindgebruiker. Een goede helpdesk is naar mijns inziens ook belangrijk. Deze aspecten mis je nu eenmaal bij de kleinere VPN-bedrijven die misschien wel een goed netwerk hebben maar te kort schieten in het bovenstaande functies.

live eredivisie voetbal kijken

Omdat we toch allemaal goedkoop en gratis willen is de volgende tip een hele belangrijke. Wanneer je naar de prijs van een VPN kijkt en deze gaat vergelijken met de lange termijn abonnementen, zijn deze natuurlijk altijd gemiddeld het goedkoopste. Maar je wilt niet voor zo’n lange termijn vastzitten aan zo’n VPN provider partij, dat is “eng” en dat begrijp ik ook. De meeste VPN aanbieders hebben hiervoor een goede oplossing bedacht.

De meeste VPN-aanbieders bieden een niet goed geld terug garantie aan meestal zo’n 3-30 dagen de tijd.  Je kan dan binnen deze tijd de volledige werkende VPN service testen en “niet tevreden”  krijg dan je je geld terug. Zo kan je bijvoorbeeld testen of Eredivisie live kijken goed werkt met de uitgekozen aanbieder.

Ik ben nog niet klaar met mijn tip er is namelijk nog een volgend aspect wat we kunnen gebruiken en wat de kosten kan drukken. Elke VPN-provider heeft een aantal beschikbare Multi-login (aantal aansluitingen) deze kan je delen met vrienden en familie om zo ook hier door op de kosten te kunnen besparen.

Je kan dus ondanks dat je betaald voor een versleutelde verbinding uiteindelijk goedkoper uit zijn als je maar deze reviews leest.

Mochte je opzoek zijn Champions League kijken of Europa League bezoek dan deze artikelen.

Veel plezier met de Eredivisie live kijken

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
 1. Hoi!

  Ik woon mijn hele leven al in Noorwegen. Het nederlandse voetbal is hier niet heel populair. Vaak moet je het doen met een wedstrijd per ronde. Doordat Ødegaard bij Heerenveen zat, was dit bijna altijd Heerenveen. Bij Fox sports go is niet meer mogelijk om alleen een internet abonnement te nemen. Hoe moet ik dit probleem gaan oplossen. Ik ben niet te beroerd om er voor te betalen, en weet ook dat ik een VPN moet aanschaffen. Maar hoe zit dat met het abonnement van Fox?

  • Hoi Asjen,

   Volgens mij kan je gewoon bij Fox sport online NL eredivisie kijken. Je zal er alleen voor moeten betalen. Een VPN zal je nodig hebben wanneer het niet rechtstreeks vanuit Norwegen lukt.

   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl