<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Online voetbal kijken via het internet om geen wedstrijd te missen

Keuken Kampioen Divisie live streamen zo kan je live voetbal kijken

Betaald voetbal competitie kijken buiten Nederland is mogelijk wanneer je geografische blokkade ontwijkt. Zo kan je de uitslagen betaald voetbal, Keuken Kampion Divisie competitie blijven volgen. Dit is alleen mogelijk wanneer je een VPN provider aanschaft.

Het zal met een versleutelde verbinding mogelijk zijn live uitslagen betaald voetbal te kunnen volgen

Eredivisie voetbal kijken buiten Nederland met de providers

Eredivisie voetbal kijken buiten Nederland

U bent op vakantie of woonachtig in het buitenland. Ook dan is het mogelijk de Nederlandse competitie te volgen. Het is eigenlijk heel simpel: wanneer u een VPN provider aanschaft kunt u de geografische blokkades omzeilen.

U zult wel een abonnement moeten hebben bij een van de partijen die de uitzendrechten heeft voor de Nederlandse competitie (Jupiler league) bijvoorbeeld Ziggo of Fox TV voetbal. Voor de online voetbal uitslagen en samenvatting is NPOook een van de zenders waar je terecht kan.

Eredivisie voetbal kijken buiten Nederland

Waarom kan ik niet de Keuken competitie niet volgen in het buitenland?

We hebben hier te maken met de uitzendrechten. Deze gelden alleen voor binnen Nederland. Ben je dan ook om een of andere reden buiten de Nederlandse landsgrenzen dan is het niet mogelijk deze uitzendingen nog te ontvangen.

Met een versleutelde verbinding is dit wel mogelijk?

Ja, wanneer je een VPN provider aanschaft kan je de blokkade omzeilen, omdat een van de kenmerken van een VPN het veranderen van het IP adres is. Eredivisie kijken buiten Nederland zal geen probleem zijn.

Wat betekent dit?

Een VPN verandert uw IP-adres, waardoor u voortaan anoniem kunt surfen op het internet. Voordat u inlogt kunt u zelf bepalen welke locatie dit zal zijn. Uw VPN provider zal u een aantal opties aanbieden. Het zal afhankelijk zijn van de uiteindelijke provider die u kiest hoeveel optie er zijn.

Er is geen enkele VPN provider die precies zal aansluiten bij uw wensen. Uw keuze zal afhangen van uw behoefte. Wij van debesteVPN.nl hebben een selectie gemaakt van de meest up to date VPN aanbieders en hun gebruikersgemak.

Wat is een VPN

Van oorsprong is een VPN beveiligings software. Dat wil zeggen een VPN provider verzorgt een versleutelde / encryptie  verbinding tussen A en B, een zogenaamde “end 2 end” encryptie. Deze versleutelde verbinding is bijna niet te hacken. U bent nu niet alleen anoniem maar ook bevrijd van pottenkijkers.

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat hun internet service provider gewoon over hun schouder kan meekijken. U leest het goed. Uw totale surfgedrag tot het lezen van uw e-mails ligt binnen hun mogelijkheden. Dit wilt u toch niet?

Het gaat er daarom ook niet om of u iets te verbergen heeft of niet, het gaat om uw privacy. Veel mensen zijn hiervan onvoldoende op de hoogte. Gelukkig zijn er instanties zoals “Bits of Freedom” die opkomen voor onze burgerrechten.

Eredivisie voetbal kijken buiten Nederland

Wat kan een VPN provider nog meer?

Naast geografische blokkades ontwijken heeft een VPN tal van andere handige eigenschappen die u kunnen beschermen in het dagelijkse leven. Vroeger was het dagelijks leven is je wassen, koffie drinken, hond uitlaten enz. Nu zijn we in het tijdperk aangekomen dat we een VPN provider hieraan moeten toevoegen om ons in onze dagelijkse beslommeringen te beschermen.

Samenvatting handige eigenschappen VPN:

 • Bescherming wanneer u gebruik maakt van gratis Wifi netwerken. U weet tenslotte niet wie de beheerder van dit netwerk is en wat er met uw data gebeurt. Het is op deze manier heel simpel om uw telefoon te hacken en uw gegevens te stelen.
 • Censuur ontwijken hoort onder het kopje “geografische blokkade ontwijking”. Sommige landen blokkeren sommige nieuwssites of applicaties zoals nu in Turkije gebeurt. Dit is niet nieuw want in China gebeurt dit al jaren. Onschuldiger is dat overheden pornosites en goksite blokkeren zogenaamd voor uw eigen bescherming. Mogen we dit zelf niet bepalen dan? Met een VPN bepaald je inderdaad zelf!
 • Uw IP-adres wordt herkend door shopping sites, deze herkenning kan invloed hebben op de prijs van het product.
 • Uw ISP (Internet Service Provider) kan, doordat u gebruik maakt van een versleutelde verbinding, niet meer meekijken
 • Wanneer u een Netflix abonnement heeft is het mogelijk in te loggen in Netflix VS zodat uw geen last meer heeft van lokale rechten. Dit betekent dat u toegang heeft tot het volledige Amerikaanse filmaanbod.
 • Volledige anonimiteit bij het surfen: ook de overheid (Openbaarministerie en politie) heeft niet de middelen zowel op technisch als op wettelijk gebied om de versleutelde verbinding te kraken.

VPN vooroordelen

Vaak weten mensen niet precies waar ze het over hebben en dit kan verwarring veroorzaken. Een van de belangrijkste argumenten om geen VPN te nemen is dat het geld kost. Dit argument klopt in principe want u zult een VPN moeten aanschaffen en dit kost geld, maar het kan u op de langere termijn geld besparen omdat u vanaf het moment van aanschaf beschermd bent.

De verbinding wordt iets langzamer. In de meeste gevallen is dit ook zo, maar onder normale omstandigheden merkt u hier niets van. U zult hier alleen maar last van hebben wanneer u al op een trage en onstabiele verbinding zit. Er zijn zelfs gevallen bekend dat de verbinding sneller wordt. De gemiddeld duurdere VPN providers kopen bandbreedte op populaire routes: hierdoor zal u geen kleine vertraging merken.

De prijs van een VPN

Wanneer u een VPN provider zou willen aanschaffen raden wij u af een gratis aanbieder te kiezen. Er zijn verschillende aanbieders op de markt en ook al lijkt de aanbieding interessant en dat is “gratis” eigenlijk altijd, maar u weet niet wat deze aanbieders precies met uw gegevens doen.

Schaft u een VPN provider aan omwille van privacy dan is dit dus geen optie. Wanneer u alleen maar “geografische blokkades” zou willen ontwijken is “gratis” ook geen optie. Een gratis VPN provider zal u nooit de maximale snelheid gegeven of uw data beperken.

De prijs van een VPN zal variëren tussen 3-8 USD. Heel globaal kan gezegd worden dat een goedkopere VPN minder flexibel is dan een duurdere. Verder zal een duurdere VPN provider meer server landen hebben en misschien zelfs opties in server landen. De service gerichtheid van een duurdere VPN provider zal ook hoger zijn met live chat mogelijkheden.

Wij raden u ook aan een jaarabonnement de kiezen in plaats van een maandabonnement. U bent hierdoor aanzienlijk goedkoper uit. U loopt ook geen risico omdat er bij vrijwel alle VPN providers een “niet goed geld terug” garantie is. Tevens hebben wij alle VPN providers zelf getest u loopt geen risico meer bij uw beslissing.

De best geteste VPN providers

Al de VPN providers op debesteVPN.nl zijn getest door ons en hier is een ranking uit ontstaan op basis van de eisen die voor ons belangrijk waren. De criteria waren als volgt:

 • Gebruikersgemak
 • Service gerichtheid
 • Aantal serverlanden
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl