Kijk Europees Kampioenschap kunstschaatsen!

Wil je graag de competitie van kunstschaatsen EK live kijken? Heb je echter geen idee welke streaming dienst je hiervoor zou kunnen gebruiken? Dan ben je bij de juiste blog aangekomen! We leggen je namelijk uit hoe je de livestream van overal kunt kijken en via welke kanalen je dit zou kunnen doen! Lees snel verder en kom er alles over te weten.

Probeer ExpressVPN vandaag nog uit!
ExpressVPN: Kijk EK kunstschaatsen overal live in 2023!

Kijk overal naar het EK kunstschaatsen met de diensten van ExpressVPN! Probeer het zonder zorgen uit met de 30 dagen geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste betaalde diensten om de kunstschaatsen EK uitzending live te kijken

Er zijn verschillende manieren binnen Nederland om naar het Kunstschaatsen EK uitzending te kunnen kijken. Heb je geen idee met welke diensten je dit zou kunnen doen? Geen enkel probleem! We geven je namelijk de verschillende opties!

Eurosport Player

Een van de diensten die je zou kunnen kiezen is Eurosport Player. Wanneer je een abonnement afsluit voor deze dienst zul je een uitgebreide verslaggeving van het EK schaatsen live kunnen volgen. De mensen die een abonnement hebben zullen kunnen genieten van de wedstrijden zelf maar ook van interviews met de schaatsers alsook de herhalingen van de evenementen die al voorbij zijn.

Je kunt de diensten van Eurosport op verschillende apparaten gebruiken. Zo hebben ze namelijk een stream op hun website, een tv-kanaal en zelfs verschillende apps die je zou kunnen gebruiken.

Olympic Channel

Olympic Channel is de officiële kanaal van de internationale olympische committee en deze diensten voorzien ook een live stream van het EK Schaatsen op verschillende platformen. Om toegang te krijgen tot de diensten zul je echter een abonnement moeten afsluiten!

ISU Skating Channel

Het ISU, staat voor International Skating Union, Skating Channel, is het officiële kanaal waar schaats evenementen op uitgezonden worden.  Ze bieden live on demand streaming aan voor de grootste schaats evenementen in de wereld, waaronder dus ook de kunstschaatsen EK uitzending!

Deze dienst is enkel beschikbaar op het online platform van de dienst zelf en je zult er ook een abonnement voor moeten afsluiten!

Deze diensten zijn een van de beste opties die je binnen Nederland hebt om naar de schoon schaatsen te kunnen kijken. Echter zul je voor elk van deze diensten moeten betalen! Betaal je liever niet om hier naar te kijken? Dan kun je best verder lezen.

kunstschaatsen ek live

De beste gratis diensten om kunstschaatsen EK live stream te volgen

Er zijn natuurlijk altijd mensen die liever niet voor een abonnement betalen om slechts een evenement te volgen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar gratis oplossingen om toch het kunstschaatsen EK live te kunnen volgen!

NOS

Via het tv-kanaal van de Nederlandse Omroep Stichting, zul je verschillende wedstrijden van het kunstschaatsen EK live kunnen volgen. Echter kun je er niet altijd zeker van zijn dat het volledige evenement live uitgezonden zal worden.

Eurovision Sport

Eurovision Sport is een van de meest bekende sport streaming diensten waar je gebruik van zou kunnen maken. Hier worden namelijk verschillende Europese competities live op uitgezonden waaronder het EK schaatsen! Ze sluiten meestal een akkoord af met locale uitzenders om enkel in bepaalde regio’s de stream uit te zenden. Soms is het ook mogelijk om via de website van Eurovision de live stream van het schaatsen te kunnen volgen.

ORF TVthek

De oostenrijkse uitzender ORF heeft een online streaming platform waarop de grootste sport evenementen live op uitgezonden worden. Deze dienst is in de meeste gevallen gratis om te gebruiken waardoor je ook gratis de kunstschaatsen EK uitzending live kunt kijken.

Andere manieren om naar het kunstschaatsen-EK uitzending te kijken

Indien je het evenement gemist hebt, zijn er verschillende mogelijkheden die je nog hebt om toch volledig bij te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld sociale-media-platformen zoals Facebook en YouTube, waarop mensen de hoogtepunten van het evenement compileren en beschikbaar maken voor iedereen!

De manieren die we zojuist besproken hebben, zijn in de meeste gevallen volledig gratis om te gebruiken, maar ze zullen ook slechts binnen een bepaalde regio werken. De streaming diensten moeten namelijk verschillende geografische beperkingen instellen om hun contracten te kunnen beschermen! Indien je deze streaming diensten probeert te gebruiken met een IP-adres die buiten deze zone ligt, is het vaak onmogelijk om toegang te krijgen tot de diensten! Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor gevonden. Lees snel verder!

De geografische limieten van de Kunstschaatsen EK uitzending

Streaming diensten hebben vaak slechts de rechten om de livestream binnen een bepaalde geografische regio uit te zenden. Indien je gebruik probeert te maken van een dienst met een IP-adres dat buiten deze zone ligt, zul je geen toegang krijgen tot de streaming dienst.

Gelukkig kun je door gebruik te maken van een VPN-dienst deze geografische beperkingen omzeilen en toch van overal naar het schaatsen kunnen kijken!

Een VPN-dienst zal namelijk je persoonlijke gegevens zoals de locatie van je IP-adres versleutelen en je een nieuw IP-adres geven. Indien je ervoor zorgt dat dit nieuwe IP-adres binnen de toegestane zone ligt, zul je zonder probleem gebruik kunnen maken van de livestream! Weet je zelf niet hoe je een VPN zou moeten gebruiken? Lees dan even verder.

Attentie: Dit is nu uw werkelijke IP-adres

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

kunstschaatsen ek uitzending

Instructies om overal kunstschaatsen EK te kijken

Om streaming te deblokkeren en geografische beperkingen te omzeilen, hebben gebruikers een VPN (Virtual Private Network) nodig.

Een VPN stelt gebruikers in staat om hun IP-adres te wijzigen en verbinding te maken met servers in andere landen, waardoor ze toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud.

Bovendien biedt een VPN ook beveiliging en privacybescherming door de gegevens van de gebruiker te versleutelen en hun online activiteiten te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Hier is een korte tutorial over hoe je het genoemde sportevenement kunt bekijken met behulp van een VPN:

  1. Kies een betrouwbare VPN-service die servers heeft in de gewenste landen, zoals Nederland en Oostenrijk.
  2. Download en installeer de VPN-applicatie op je apparaat. ExpressVPN.
  3. Start de VPN-app en log in op je account.
  4. Selecteer een serverlocatie die overeenkomt met het gewenste land. Voor Eurovision en NOS kies je de server in Nederland. Voor ORF TVthek selecteer je de server in Oostenrijk.
  5. Maak verbinding met de geselecteerde server.
  6. Zodra de VPN-verbinding tot stand is gebracht, kun je de gewenste streamingplatforms bezoeken.
  7. Voor Eurosport Player, YouTube, Facebook, ISU Skating Channel en Olympic Channel, Olympic Channel kun je de URL van de betreffende platforms in je webbrowser invoeren.
  8. Blader door de beschikbare inhoud en zoek naar het specifieke sportevenement dat je wilt bekijken.
  9. Klik op de stream en geniet van het sportevenement in realtime!

Vergeet niet om de VPN-verbinding ingeschakeld te houden tijdens het streamen, zodat je toegang blijft houden tot de geblokkeerde inhoud en je privacy blijft beschermen.

Probeer ExpressVPN gratis uit

Wil je graag overal naar de schaats competities kijken en wil je een VPN-dienst gebruiken? Wil je echter niet meteen vastzitten aan een abonnement voor een VPN-dienst? Dan raden we je aan om gebruik te maken van ExpressVPN gratis proefperiode.

ExpressVPN geeft elke nieuwe klant namelijk een 30 dagen geld terug garantie wanneer ze een jaar abonnement afsluiten. Op deze manier zul je 30 dagen de tijd hebben om de VPN-dienst volledig uit te testen. Indien je binnen deze periode zeker weet dat je niet tevreden bent van de dienst, zul je zonder verantwoording je geld terug kunnen vragen! Wacht dus niet langer en probeer het vandaag nog uit!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

De beste VPN-diensten om de Kunstschaatsen EK uitzending te kunnen volgen

Wanneer je op zoek gaat naar een VPN-dienst die je zou kunnen gebruiken om het EK van het schoon schaatsen te volgen, zul je verschillende opties de zien krijgen. Echter is het vaak een moeilijke keuze. Om je te kunnen helpen bij het maken van deze keuze, hebben we verschillende VPN-diensten uitgetest en met elkaar vergeleken. Met de resultaten van onze testen hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

De voordelen van VPN-diensten

Naast het kunnen streamen van de kunstschaatsen em 2024 livestream heb je nog verschillende andere voordelen aan het gebruiken van VPN-diensten. Zo zul je de geografische beperkingen van andere livestreams ook omzeilen. Zo kun je bijvoorbeeld andere sporten zoals de Tour De France Live Stream, van overal kunnen ontgrendelen. Ook zul je de exclusieve content van streaming diensten zoals Netflix en Hulu kunnen ontgrendelen.

Naast het omzeilen van de geografische beperkingen, heb je ook nog het voordeel dat je door gebruik te maken van een VPN je persoonlijke gegevens en je internet gebruik goed beschermt. Zo zal een VPN dienst de locatie van je IP adres kunnen aanpassen en het zal al je persoonlijke gegevens op een militair niveau kunnen versleutelen. Dit werkt ook op openbare netwerken waardoor je dus altijd veilig gebruik kunt maken van het internet!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

kunstschaatsen

Alles wat je moet weten om het kunstschaatsen-EK live te kunnen volgen!

In Nederland kun je op verschillende manieren naar Kunstschaatsen EK live kijken. Zo heb je diensten zoals EurosportpPlayer, ISU en Olympic Channel waar je een abonnement voor kunt afsluiten om het EK te volgen. Echter zijn er ook een aantal gratis opties zoals ORF TVthek die binnen een bepaalde geografische zone de kunstschaatsen EK uitzending gratis voorzien!

Door de geografische beperkingen die deze gratis streaming diensten moeten implementeren op hun kunstschaatsen Europese kampioenschappen livestream, is het vaak echter niet mogelijk om vanuit het buitenland gebruik te maken van deze streaming diensten. Echter kun je de geografische beperkingen omzeilen met een VPN!

Een VPN-dienst zal naast het veranderen van de locatie van je IP-adres ook nog je persoonlijke gegevens en je internet gebruik op een militair niveau kunnen versleutelen. Op deze manier kun je zonder zorgen gebruik maken van het internet. Een VPN zal je ook beschermen op een openbaar netwerk.

Weet je niet voor welke VPN-dienst je best kunt kiezen om de kunstschaatsen em live stream te volgen? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan! Nieuwe klanten krijgen namelijk een 30 dagen geld terug garantie om de dienst zonder zorgen uit te proberen!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl