ExpressVPN gratis gebruiken van 2024

Wil je Express VPN gratis gebruiken, maar weet je niet hoe? In dit artikel geef ik je alle informatie over hoe je dit doet én hoe je het kunt blijven doen!

Test nu
Hoe je ExpressVPN gratis gebruiken?

Express VPN gratis gebruiken is een hele goede manier om de software te leren kennen. Klik her om je gratis periode te starten.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Express VPN gratis proberen

Het grootste voordeel van de aanbieder Express VPN is dat zij een gratis proefperiode van 30 dagen aanbieden.

Om daarvoor in aanmerking te komen, volg je dit simpele stappenplan:

 1. Gebruik onze link om naar de website van Express VPN te gaan
 2. Kies je abonnement
 3. Meld je aan voor het abonnement en ga door naar de betaling
 4. Gebruik de ExpressVPN gratis download om de software te downloaden
 5. Stel een herinnering in om je abonnement binnen 30 dagen te annuleren
 6. Neem contact op met de klantenservice van Express VPN (via chat of e-mail), annuleer je abonnement en krijg zonder problemen je geld terug
 7. Je kunt nu ExpressVPN gratis gebruiken!

De truc voor Express VPN gratis proberen voor meer dan 30 dagen

Als je op zoek bent naar een VPN, wil je natuurlijk dat je altijd beschermd bent en niet voor maar 30 dagen. Gelukkig kan je ExpressVPN gratis gebruiken voor meer dan 30 dagen, als je daarvoor mijn handige truc gebruikt.

Als je namelijk iedere keer een ander e-mailadres gebruikt om je te registreren, kun je de actie opnieuw gebruiken. Je gebruikt VPN Express gratis met je nieuwe e-mailadres door simpelweg het bovenstaande stappenplan nog eens te doorlopen.

express vpn gratis

Vergeet niet om je nieuwe account ook weer binnen 30 dagen op te zeggen. Je neemt hiervoor contact op met de klantenservice.

Deze truc voor gratis Express VPN gebruik werkt alleen als je mijn speciale link gebruikt. Anders is het niet gegarandeerd dat de geld-terug-garantie ook echt werkt.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Express VPN gratis proberen met geld terug garantie vs. een proefperiode

Er zit natuurlijk een wezenlijk verschil tussen ExpressVPN gratis gebruiken door middel van een proefperiode of door middel van een geld-terug-garantie.

Voor de laatste optie moet je namelijk wel altijd betalen, maar omdat je dit bedrag gratis terug krijgt, heb je de VPN toch gratis gebruikt. Bij een gratis proefperiode hoef je vaak niet te betalen, waardoor het voor veel mensen ook meer gratis voelt.

Allebei de methoden zijn volledig gratis, maar bij de geld-terug-garantie ben je wel je geld een tijdje kwijt. Toch raad ik altijd aan om de VPN gratis te gebruiken aan de hand van de geld-terug-garantie.

Gratis proefperiodes zijn namelijk niet altijd te vertrouwen. Vaak gebruik je in deze periode een versie van de VPN die niet helemaal hetzelfde is als de betaalde versie.

Je hebt bijvoorbeeld minder servers tot je beschikking of je hebt een limiet met betrekking tot de data die je mag gebruiken.

Bij de geld-terug-garantie mag je altijd de meest optimale versie van de VPN gebruiken, waardoor je optimaal beschermd en beveiligd zal zijn.

Gebruik altijd deze link om je gratis periode te starten.

expressvpn gratis

Express VPN gratis proberen voor 7 dagen

Wil je toch liever gebruik maken van een proefperiode? Geen probleem. Ik heb speciaal voor jou een proefperiode van 7 dagen, waarbij je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit van de software.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dit simpele stappenplan volgen:

 1. Ga naar de Appstore (iOS) of Google Play Store (Android)
 2. Zoek de ExpressVPN app
 3. Download en installeer de app
 4. Klik op ‘begin de proefperiode van 7 dagen’
 5. Sluit een abonnement af
 6. Zet een herinnering om je abonnement ten minste 24 uur voor het einde van de proefperiode te annuleren
 7. Geef op je apparaat toestemming voor VPN-configuratie
 8. Annuleer je gratis proefperiode

Door een timer te zetten, voorkom je dat je gratis proefperiode van Express VPN toch overloopt in een betaald abonnement. Je hebt tot 24 uur voor de laatste dag van je proefperiode om je abonnement op te zeggen, anders wordt het automatisch voor je verlengd.

Waarom je Express VPN gratis moet gebruiken

Zodra je online op zoek gaat naar een VPN, kom je heel veel verschillende aanbieders tegen. Ze beloven allemaal dat ze de beste, snelste en de goedkoopste zijn. Wie moet je nu geloven?

Neem maar van mij aan dat Express VPN de beste aanbieder is! Zoals je in deze review kunt lezen, heeft de VPN een heel hoog cijfer.

Dat komt in de eerste plaats omdat ze een no-log beleid hebben, waardoor je zeker weet dat jouw gegevens niet worden bijgehouden en/of doorverkocht.

Daarbij heeft de software servers in alle belangrijke landen in de wereld. Je kunt ExpressVPN gratis gebruiken om Netflix-bibliotheken van andere landen te bekijken en ook torrenting is geen probleem.

vpn express gratis

De klantenservice van Express VPN is deskundig en goed bereikbaar, waardoor jij bij problemen, vragen of klachten altijd snel zal worden geholpen.

Als je een VPN wil gebruiken, is Express VPN dus sowieso de beste keuze!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Veelgestelde vragen

Om er zeker van te zijn dat jij de beste VPN kiest, heb ik hier een paar veelgestelde vragen over ExpressVPN voor je verzameld.

Kan ik een gratis VPN gebruiken?

Er zit een heel duidelijk verschil tussen ExpressVPN gratis gebruiken voor 30 dagen en een VPN van een gratis aanbieder gebruiken.

Die laatste zit namelijk verbonden aan een aantal risico’s en beperkingen. Gratis aanbieders moeten namelijk hun inkomsten ergens vandaan halen, waardoor bijvoorbeeld jouw gegevens kunnen worden verkocht aan derden.

Er zijn ook verhalen bekend van gratis aanbieders die de bandbreedte van hun gebruikers verkopen, waardoor jij als gebruiker flink in de problemen kunt komen.

Daarbij heb je bij een gratis VPN ook vaak te maken met beperkingen. Je hebt toegang tot veel minder servers en ook je datagebruik wordt beperkt.

Moet ik betalen als de Express VPN gratis periode is afgelopen?

Zodra de gratis periode afloopt, wordt je vanzelf overgeschreven naar een betaald abonnement.

Als je er nog niet zeker van bent of je een betaald abonnement wil, moet je je abonnement annuleren in de instellingen van je telefoon.

Heb ik een creditcard nodig om Express VPN gratis te gebruiken?

Nee, er zijn verschillende betaalmogelijkheden om ExpressVPN gratis te gebruiken. Je kunt onder andere Mastercard, Visa, PayPal, Bitcoin, iDEAL en Klarna gebruiken om voor je abonnementskosten te betalen.

gratis express vpn

Hoe annuleer ik de Express VPN gratis periode?

De manier waarop je je gratis proefperiode annuleert, hangt af van de manier waarop je je abonnement hebt aangeschaft.

Als je de proefperiode bent begonnen op de website, moet je het ook via de website weer opzeggen. Hetzelfde geldt voor je telefoon.

Voor aankopen via iOS volg je het volgende stappenplan:

 1. Log in op het App Store account waar de gratis proefperiode aan verbonden is
 2. Ga naar de tab ‘Abonnementen’
 3. Selecteer de optie ‘Proefperiode annuleren’
 4. Bevestig dat je je abonnement wil annuleren

Voor aankopen via de Play Store vol je dit stappenplan:

 1. Open de Play Store op je apparaat met het account dat je hebt gebruikt om het abonnement aan te maken
 2. Klik rechtsboven op je profielfoto
 3. Ga naar ‘Betalingen en abonnementen’ en dan naar ‘Abonnementen’
 4. Selecteer ExpressVPN
 5. Klik op ‘Annuleren’

Bij allebei de methoden kun je ook na het annuleren van je gratis proefperiode nog steeds voor de volledige 7 dagen gebruik maken van de software.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Gemiddeld duurt het ongeveer 7 dagen voordat het geld terug op je rekening staat.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

ExpressVPN gratis gebruiken

Express VPN gratis gebruiken is een hele goede manier om de software te leren kennen.

Je kunt kijken of je er alles mee kunt doen dat je wil, zoals Netflix bibliotheken van andere landen ontgrendelen of sportwedstrijden bekijken.

De software gratis gebruiken is erg gemakkelijk. In dit artikel heb je kunnen lezen hoe je onbeperkt gebruik maakt van de geld-terug-garantie en de gratis proefperiode.

Zorg ervoor dat je altijd mijn link gebruikt om je abonnement af te sluiten, alleen dan weet je zeker dat de truc ook zal werken!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl