Werkt ExpressVPN in combinatie met Disney Plus 2024?

ExpressVPN Disney plus – Ben je wel eens in de situatie geweest dat je ergens was waar je geen toegang had tot bepaalde content? Waarbij je een melding kreeg dat je geen toegang had tot de content in jouw regio. Daarom hebben wij naar een oplossing gezocht die we in dit artikel zullen behandelen.

Probeer ExpressVPN!
Disney+ kijken met ExpressVPN - 49% korting

Dan is ExpressVPN de perfecte oplossing voor jou! Momenteel bieden ze hoge kortingen aan naast de vaste 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Stappenplan: hoe krijg je toegang tot Disney plus Nederland

Het installeren van de Disney plus ExpressVPN is super eenvoudig en kan binnen enkele minuten uitgevoerd worden. Toch hebben wij voor het gemak een stappenplan gemaakt, zodat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken.

  1. Allereerst heb je een abonnement bij ExpressVPN nodig om gebruik te maken van de services van deze aanbieder.
  2. De volgende stap is om een account aan te maken of in te loggen met jouw account op de ExpressVPN website of op de applicatie.
  3. Wanneer je bent ingelogd kan je een server locatie selecteren die je toegang geeft tot ExpressVPN Disney+, bijvoorbeeld een server in Nederland.
  4. Als dit is gelukt kan je beginnen met het streamen van een video op Disney plus.

Uiteraard heb je wel een Disney + abonnement nodig om gebruik te maken van de film en serie bibliotheek van Disney.

Waarom ExpressVPN gebruiken om toegang te krijgen tot Disney plus?

De reden waarom wij Disney plus ExpressVPN aanraden om te gebruiken in combinatie met Disney plus is omdat deze VPN aanbieder betrouwbaar is. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens heel erg goed.

Zo zijn er een hoop verschillende beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat jouw privacy gewaarborgd wordt en je beschermd bent tegen hackers, online criminelen en malware.

Daarnaast heb je een VPN nodig als je geografische blokkades wilt omzeilen. Voor de meeste content op streaming platformen zoals Disney plus zijn er contracten opgesteld waarin uitzendrechten zijn meegenomen.

ExpressVPN Disney+

Dit houdt in dat de content alleen in bepaalde landen of regio’s bekeken mag worden. Als de content bijvoorbeeld alleen in Nederland beschikbaar is en je bent op vakantie in Frankrijk dan kan je geen gebruik maken van het platform.

Met ExpressVPN Disney+ kan je jouw IP adres verbergen en het verwisselen met een andere locatie door verbinding te maken met een server die gekoppeld is aan een locatie. Dan kan je dus toch wel ineens genieten van de video’s die je zo graag wilde kijken.

We hebben veel verschillende opties getest en de resultaten met elkaar vergeleken. Hieruit bleek dat ExpressVPN de beste provider is. Ze bieden hoge verbindingssnelheden, ongelimiteerde bandbreedte en wereldwijde servers. Dat is natuurlijk perfect voor een streaming platform als Disney plus.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

De beste ExpressVPN Disney plus servers

Om de beste ExpressVPN Disney+ servers te vinden hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan en testen uitgevoerd. Naar aanleiding van de test resultaten kwam naar voren dat servers die zich dichtbij jou ware locatie bevinden betere snelheden weergaven. Verder sprongen er een aantal servers naar voren die uitstekende resultaten lieten zien.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Voor Amerikaanse servers waren dit New Jersey, Washington DC en New York. Voor de Engelse Disney plus Expressvpn servers werkten de Londen en Docklands servers het beste. Daarnaast bleek ook dat er goede servers beschikbaar waren in Frankfurt, Duitsland en in Tokio, Japan.

De voordelen van ExpressVPN

Disney plus Expressvpn biedt enorm veel voordelen. Zo heeft het een enorm goede reputatie en staat het bekend als een betrouwbare VPN aanbieder. Met meer dan 2500 servers in meer dan 90 verschillende landen is er ook nog eens meer dan genoeg keuze.

Disney plus ExpressVPN

Verder maakt ExpressVPN gebruik van een aantal zeer goed beveiligde protocollen. Denk bijvoorbeeld aan Lightway protocol, Layer 2 tunneling protocol, IPsec protocol en nog een aantal andere.

Deze zorgen er samen voor dat je veilig bent wanneer je gebruik maakt van deze VPN. Zo zal er geen persoonlijke data gelekt worden en behoud je jouw privacy online. Lees meer hier.

Probeer ExpressVPN Disney plus nu gratis

Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van ExpressVPN Disney plus. Als je een abonnement afsluit krijg je standaard een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Op deze manier kan je deze VPN uitproberen.

Als je dan voor het einde van de 30 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent met ExpressVPN kan je gewoon je geld terug krijgen. Door een nieuw account aan te maken kan je dit proces herhalen waardoor je gratis gebruik kan maken van Disney plus ExpressVPN. Voor meer informatie kan je dit artikel lezen.

Wat te doen als ExpressVPN Disney plus niet werkt?

Alhoewel je met Disney plus Expressvpn in principe geen last zou moeten hebben van proxy fouten kan het toch een enkele keer voorkomen. Raak niet in paniek en probeer een van de onderstaande oplossingen.

Ten eerste kan je proberen om de Disney plus app opnieuw te starten. Als dit niet werkt kan je de ExpressVPN applicatie afsluiten of maak verbinding met een andere server.

Gebruik ExpressVPN Disney plus

Wanneer je bijvoorbeeld verbonden bent met een Expressvpn Disney plus server in Washington DC kan je proberen om verbinding te maken met een sever in New Jersey. Heeft dit ook niet het gewenste resultaat dan kan je proberen om verbinding te maken met een server in een ander land.

Als je na deze stappen te hebben ondernomen nog steeds problemen ervaart kan je altijd nog contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je dan verder om ervoor te zorgen dat je de ExpressVPN Disney+ foutmelding kan verhelpen. Over het algemeen krijg je hier best snel antwoord op jouw vragen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Conclusie

Dus als je overal ter wereld Disney plus wilt kijken dan moet je gebruik maken van een VPN. Op deze manier kan je verbinding maken met een server in de wereld waar je wel toegang hebt tot Disney plus content.

Dit is mogelijk doordat de VPN aanbieder jou IP adres en daarmee jou ware locatie kan verbergen en het net kan doen lijken alsof je ergens anders in de wereld bent.

Wij raden je aan om Disney plus ExpressVPN te gebruiken, omdat deze provider super betrouwbaar is en daarnaast ook mega snelle servers beschikbaar heeft. Op deze manier hoef je nooit te wachten op video’s die niet laden. Daarnaast biedt deze VPN een 30 dagen, niet goed geld terug garantie. Zodat je zelf kan uittesten of deze VPN iets voor jou is.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl