ExpressVPN kortingscode 2024: Bespaar 49%

Iedereen die op zoek is naar de beste VPN van dit moment, moet ExpressVPN proberen. Je weet niet wat je mist als je geen VPN hebt of een andere aanbieder probeert. Bij ons vind je Express VPN korting die je nergens anders kunt vinden!

Begin vandaag nog
Bescherm je online privacy met ExpressVPN

ExpressVPN is de beste VPN voor beginners en met deze ExpressVPN aanbieding weet je zeker dat jij de beste deal scoort die op dit moment beschikbaar is!

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

ExpressVPN kortingscode

ExpressVPN Coupon: Bespaar 49%
ExpressVPN is de VPN provider voor 2024, een betrouwbare en veilige keuze. De verbindingssnelheden zijn snel. Geniet van 49 % korting. Nu beschikbaar voor €6,22 in plaats van €12,07 per maand.
49% Korting

Geverifieerd

ExpressVPN Coupon: gratis proefperiode
Probeer ExpressVPN 30 dagen zonder risico! Krijg een volledige geld-terug-garantie!
30 dagen GRATIS

Geverifieerd

ExpressVPN Coupon: Bespaar 35%
Mis de kans om te besparen niet. Wissel de coupon in en ontvang 35% korting!
Verlopen

Geverifieerd

Wat is ExpressVPN?

ExpressVPN is een virtueel privénetwerk, waarmee je tijdens het internetten altijd je locatie verborgen kunt houden.

De software zorgt er namelijk voor dat al jouw internetverkeer wordt versleuteld en wordt omgeleid via een server in een ander land. Zo kun je gemakkelijk en veilig vanaf iedere locatie een veilige verbinding tot stand brengen.

Internetbankieren, online winkelen en websites bezoeken uit andere landen is met een VPN altijd veilig en betrouwbaar.

Bij ExpressVPN kun je kiezen uit  servers in verschillende landen, je kunt dus altijd een server vinden die aansluit op jouw wensen behoeftes.

Zodra je een abonnement hebt afgesloten, kun je de VPN op je telefoon, computer, tablet en router gebruiken. Alle apparaten en besturingssystemen worden gedekt, waardoor je nooit meer een onveilige verbinding hoeft te gebruiken.

Express VPN korting

Een van de grootste voordelen van ExpressVPN is dat ze zijn gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Hier zijn er vanuit de overheid geen wetten met betrekking tot het bewaren van gegevens. Hierdoor weet je zeker dat jouw gegevens honderd procent veilig zijn.

Op het gebied van beveiliging en privacy is ExpressVPN ook een van de beste aanbieders. De AES-256-CBC encryptie wordt ook gebruikt door internationale overheden en door de no-logging policy worden jouw gegevens nergens opgeslagen.

Daarbij heeft de VPN ook een Kill Switch functie en is het netwerk bijzonder goed geschikt voor Netflix streamen en P2P-downloads. Voor meer informatie over deze VPN kan ik je aanraden om onze review eens te lezen.

Sinds de oprichting in 2009 zijn er wereldwijd al miljoenen mensen die Express VPN gebruiken om hun gegevens te beveiligen. Dat laat wel zien hoe populair en betrouwbaar de software is!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

ExpressVPN in een notendop

Eigenschap Elementen
Zero-logs?
Werkt met torrents?
Netflix
Multi-login
Aantal landen
Supported OS
Geld terug garantie n/a
Protocols
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers Onbekend

Express VPN korting met de coupon

Natuurlijk wil je weten hoe veel korting je nu echt krijgt als je de ExpressVPN aanbieding gebruikt. Daarom zal ik dat hier eens precies voor je uiteenzetten.

De prijzen van ExpressVPN worden altijd weergegeven in dollars, maar natuurlijk worden ze altijd in euro’s van je bank- of creditcardrekening afgeschreven. Hoe veel dat precies zal zijn, is altijd afhankelijk van de huidige wisselkoers.

ExpressVPN aanbieding

Een abonnement van 1 maand kost $ en wanneer je je voor een half jaar wil vastleggen aan de VPN kost dit je $ per maand

Je bent het goedkoopste uit als je een abonnement voor een heel jaar afsluit, omdat je dan slechts $ per maand betaalt voor 12 maanden.

Bij ons krijg je ExpressVPN nu voor de eerste drie maanden volledig gratis, waardoor je aanzienlijk bespaart op een abonnement van een jaar!

Je totale abonnement is dan geldig voor 15 maanden. Wat een heerlijk lange tijd is om jouw online privacy te beschermen.

De Express VPN korting activeren

Als je gebruik wil maken van de ExpressVPN aanbieding, is het belangrijk dat je altijd je abonnement afsluit via onze website.

Volg hier voor mijn simpele stappenplan:

  1. Klik op de ExpressVPN kortingscode
  2. Vul je gegevens in
  3. Kies een betaalmethode
  4. De ExpressVPN kortingscode wordt automatisch toegepast
  5. Download en installeer de software
  6. Maak gebruik van de veilige verbinding!

Makkelijk toch? Het doorlopen van het gehele stappenplan zal je niet eens meer dan 5 minuten kosten, het is allemaal zo geregeld. Probeer het zelf!

ExpressVPN kortingscode

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Veelgestelde vragen over Express VPN korting

Aan de hand van deze veelgestelde vragen kun je ook wat meer te weten komen over ExpressVPN deals die bij ons beschikbaar zijn.

Kan ik Express VPN korting bovenop korting krijgen?

Nee. Het is niet mogelijk om een ExpressVPN kortingscode te gebruiken in combinatie met een andere code. Over het algemeen krijg je al een hele hoge korting, waardoor dit ook niet nodig is.

Het is ook niet mogelijk om een ExpressVPN kortingscode meerdere keren te gebruiken bij hetzelfde account, maar je kunt de code wel hergebruiken door een nieuw account aan te maken met een ander e-mailadres.

Kan ik de Express VPN korting gebruiken voor een bestaand abonnement?

Nee. Als je al een abonnement bij ExpressVPN hebt, is het niet mogelijk om daar achteraf nog een coupon Express VPN op toe te passen. De ExpressVPN aanbieding is alleen geldig voor nieuwe abonnementen.

Krijg ik Express VPN korting op ieder abonnement?

Op dit moment is de korting alleen van toepassing op het langst lopende abonnement van 12 maanden. Als je geld wil besparen, moet je dus altijd voor het abonnement met de langste looptijd kiezen.

Kan ik de ExpressVPN kortingscode ook gebruiken voor de gratis versie?

Het is niet mogelijk om de ExpressVPN aanbieding toe te passen op de gratis versie, maar ik wil je er wel graag op wijzen dat ExpressVPN ook een geld-terug-garantie heeft.

Als je binnen 30 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent met de service, krijg je zonder problemen de abonnementskosten terug gestort. Daarvoor maakt het niet uit welk abonnement je hebt gekozen en op welke manier je betaald hebt.

Hoe vaak is er een nieuwe ExpressVPN aanbieding?

Er is regelmatig een nieuwe ExpressVPN aanbieding beschikbaar. In het bijzonder rond de feestdagen en speciale gelegenheden kan de prijs voor een abonnement flink zakken. Denk daarbij aan Black Friday of Cyber Monday.

Sla deze pagina altijd op in je favorieten als je in de gaten wil houden wanneer er weer een nieuwe ExpressVPN aanbieding beschikbaar komt. Op mijn VPN coupon pagina kun je meer actieve VPN deals vinden!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl