ExpressVPN torrenting

ExpressVPN en Torrenting. Ben je op zoek naar die ene coole mix van vroeger die toevallig niet op YouTube staat? Of wil je een bepaalde Pc-game spelen en er eigenlijk niet voor betalen?

In beide gevallen biedt torrent downloading dan uitkomst. Hoe torrents downloaden precies werkt en hoe je dit het beste kunt doen, gaan we uitgebreid bespreken.

Het gebruik van een VPN komt natuurlijk ter sprake en dan vooral Express VPN Torrent software. Dit is naar mijn mening namelijk de beste torrenting VPN. Ik zal in dit artikel uitgebreid uitleggen waarom ExpressVPN torrenting zo fijn werkt.

Probeer Nu
Anoniem torrents downloaden met ExpressVPN - 49% KORTING

Wij raden jou aan om ExpressVPN te gebruiken. Na uitvoerig onderzoek en tests is gebleken dat dit de beste en veiligste optie is. Krijg 12 + 3 MAANDEN GRATIS voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt:  12 juli, 2024

Wat is Torrent Downloading?

Allereerst natuurlijk de vraag: wat is torrenting? Torrenting betekent het downloaden en uploaden van bestanden via het BitTorrent netwerk. In plaats van het downloaden van bestanden van een vaste en centrale server, maakt dit systeem gebruik van peer-to-peer downloading. Iedereen binnen het BitTorrent netwerk kan bestanden uploaden en downloaden van elkaar.

Iedereen die dezelfde bestanden uploadt of downloadt, wordt een peer genoemd. Het BitTorrent netwerk werkt zo dat een peer een bestand van meerdere personen tegelijk kan downloaden om het proces te versnellen, wel zo handig!

Torrent Downloading wordt vaak in associatie gebracht met illegale praktijken als piraterij. Dit omdat de bestanden die gedeeld worden vaak beschermd zijn door copyright. Denk aan films, games, muziek en software.

Echter heeft torrenting ook veel legitieme functies. Zo kan het de laadtijd van gecentraliseerde servers aanzienlijk versnellen en hosting benodigdheden onder gebruikers verminderen.

express vpn torrent

Expressvpn torrenting is Nr1. of een van de andere geteste VPN

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

ExpressVPN en Torrenting – Zo werkt het

Om aan de slag te gaan met de VPN Express Torrent Software hoef je enkel de volgende stappen te volgen:

1. Meld je aan bij ExpressVPN – Je gaat gewoon naar de ExpressVPN website en koopt een van de beschikbare VPN-abonnementen. Kies een betalingsmethode en betaal je VPN-abonnement gewoon. Meer info kun je vinden “Wat is een VPN” klik hier.

2. Download en open ExpressVPN en activeer de Kill Switch – Het is ontzettend belangrijk dat je altijd de Kill Switch functie aanzet voordat je begint met torrent downloading. Klik hiervoor linksboven op het menu icoontje en selecteer de knop ”opties.” Vervolgens navigeer je naar ”protocol” en kies je in plaats van ‘automatisch’, ”TCP” of ”UDP.”

3. De Network Lock instellen – Vervolgens ga je terug naar het ”general” menu en navigeer je naar de ”Network Lock” functie. Je vind hier twee vakjes die je kan aanvinken. Zorg dat je ze allebei aanvinkt!

Wat er nu gebeurd is dat al je internetverkeer stopt als je VPN verbinding uitvalt om wat voor reden dan ook. Je wilt natuurlijk geen pottekijkers hebben of bespioneerd kunnen worden. Klik voor de zekerheid dus zowel de ”DNS” functie als de ”IPv6 Leak Protection” vakjes aan.

4. Een server kiezen – ExpressVPN kiest altijd een standaard VPN server voor je. Echter wil je deze personaliseren, om bijvoorbeeld je snelheid te verhogen? Klik dan op de drie bolletjes naast de server.

Er opent vervolgens een hele lijst beschikbare servers, maar ook een ”Smart Location” knop. Mijn persoonlijke tip is om altijd voor die optie te gaan, maar niet als je echt weet dat specifieke server de snelste of beste optie is.

5. Controleer en begin met Torrenting – Voordat je begint, raad ik altijd nog even aan te controleren of je verbinding daadwerkelijk veilig is. Hiervoor typ je bij Google in: “Wat is mijn IP?” Zo zie je of je met zekerheid een nieuw, anoniem IP-adres hebt toegewezen gekregen. Eventueel kan je ook een DNS lek test doen, maar dat hoeft niet per se.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

ExpressVPN en Torrenting 30 dagen gratis uitproberen

Als je ExpressVPN torrenting wilt uitproberen, heb ik goed nieuws! Je kan namelijk met wat ik noem de 30 dagen gratis VPN truc, de Express VPN torrent software 30 dagen gratis uitproberen!

Hoe dit precies in zijn werking gaat, is eigenlijk heel simpel. Je koopt gewoon een van de beschikbare VPN-abonnementen op de ExpressVPN website. Deze betaal je gewoon met je gekozen betaalmethode.

Vervolgens zeg je dit VPN-abonnement binnen 30 dagen weer op. Het slimste is om dit op de 29ste dag te doen, zodat je optimaal voordeel kan behalen van deze gratis VPN truc. ExpressVPN zal geen vragen stellen waarom je je VPN contract hebt opgezegd en je betaalde lidmaatschapsgeld terug storten op je gekozen betaalmethode.

Wel moet ik zeggen dat ExpressVPN maar een paar Euro per maand kost en je net zo goed door kan blijven betalen. Je zult merken het dat weinige geld namelijk meer dan waard is. Het is verstandig om in deze tijden niet te besparen op je digitale privacy. Meer info kun je vinden op onze VPN aanbieder homepage.

expressvpn en torrenting

Express VPN Torrent Software – Conclusie

Mijn conclusie is dat de Express VPN Torrent Software de beste op de markt is voor het downloaden van torrents. ExpressVPN en torrenting gaat gewoon supergoed samen door de vele functies die deze premium VPN aanbieder biedt. Denk aan kill switch, no-log policy en network lock.

Naast ExpressVPN torrenting software zijn er natuurlijk ook alternatieven. De meeste premium VPN-aanbieders zijn zo goed mogelijk geschikt voor torrent downloading. Toch is ExpressVPN torrenting de goedkoopste en beste optie op moment van schrijven.

ExpressVPN en torrenting gaan gewoon goed samen dat kun je van me aannemen. Ik heb de VPN-software zelf uitvoerig getest en ben er zeer tevreden mee. Ik gebruik het daarom ook zelf dagelijks.

Je kunt de VPN Express torrent software 30 dagen gratis gebruiken. Daarna kost het maar een paar Euro per maand. Ik zou zeggen: waar wacht je nog op en download vandaag nog de Express VPN torrent software!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

VPN Express Torrent – Veelgestelde Vragen

Is torrent downloading legaal of illegaal?

In wezen is torrent downloading op zich zelf volledig legaal. Wel is het downloaden van copyright materiaal natuurlijk illegaal. Soms is het niet helemaal duidelijk welk materiaal en content nu legaal is of illegaal. Veel bestanden vallen namelijk in een grijs gebied.

Wij van debestevpn.nl kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor het illegaal gebruik van torrent downloaden. Wat je ermee doet, is volledig aan jou.

Zijn er alternatieven voor VPN Express Torrent Downloading?

Ja, er zijn zeker alternatieven voor VPN Express Torrent Download software beschikbaar. Zo zijn er andere premium VPN-aanbieders die soortgelijke torrent downloading mogelijkheden bieden. Kijk hiervoor in de handige en overzichtelijke lijst VPN-aanbieders met torrentfuncties die ik voor je heb samengesteld.

Kan ik gratis torrent downloading software gebruiken?

Ja, ExpressVPN en torrenting staan natuurlijk los van elkaar. Echter raad ik het gebruik van gratis torrent download software af. Dit komt omdat niets op deze planeet natuurlijk gratis is. Gratis torrenting software staat dikwijls vol met spam en andere narigheid.

De software makers moeten toch ergens geld mee verdienen. Dit kan zijn of in de vorm van ongewenste reclame, maar ook het doorverkopen van je dataverkeer of persoonsgegevens!

Mijn advies is gewoon een ExpressVPN torrenting abonnement te nemen zodat je digitale privacy gewoon zo goed mogelijk is beschermd. Voor rond de 50 Euro per jaar is dit het namelijk zeker waard. Hier komt nog bij dat je deze premium VPN-aanbieder 30 dagen gratis kunt uitproberen.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl