ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste versleutelde verbinding aanbieders in de wereld en ook in Nederland is het de beste provider die we hebben getest. In dit artikel zal mijn Express VPN ervaring met jullie delen.

ExpressVPN

Veel plezier met het lezen van de ExpressVPN review. Een VPN service met a secure no log beleid met VPN servers over de hele wereld.

Bijgewerkt:  16 november, 2018

De provider: Express VPN

VPN Express heeft servers in al de belangrijke landen in de wereld. Ze staan bekend om snelle en veilige verbindingen. Het is de ideale service voor het streamen van films en tv series met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 1700 servers om meer dan 148+ steden verspreid over de 94 landen.

The app van Express VPN is eenvoudig te installeren op alle gangbare randapperatuur (Windows, Mac, iOS, Android, routers en Linux).Op dit moment is de ExpressVPN aanbieding 1 jaar + 3 maanden. De gemiddelde kosten VPN zullen hierdoor maar beneden gaan.

Korting voor de bezoekers van deze website

KORTING 35% + 3 maanden gratis

Netflix USA

ExpressVPN is een van de betrouwbaarste aanbieders op de markt voor het inloggen in Netflix USA. Ze garanderen een snelle en stabiele connectie met Amerika. Dit is dan goed nieuws voor de Netflix liefhebbers onder ons. ExpressVPN is een van de weinige VPN diensten die zeer actief de strijd aangaat met Netflix zodat ze toegang tot de Amerikaanse streaming gigant kunnen blijven garanderen.

Mocht het een keer niet lukken om in te loggen in Amerika dan heeft ExpressVPN een team van techneuten erop zitten om zo snel mogelijk een nieuwe verbinding mogelijk te maken. Dat ze heel serieus hiermee bezig zijn merk je wanneer je contact hebt met de fantastische helpdesk. Je gegevens worden nagetrokken en dan pas worden de nieuwe servers voor Netflix pas gegeven.

Naast de ideale anonieme streaming mogelijkheden is er een sterke versleuteling wat resulteert in een hoog beveiligingsniveau. Er worden geen data van klanten opgeslagen of DNS queries en P2P is toegestaan op al hun servers wat een uniek is voor een aanbieder omdat er normaal wel restricties worden opgeven.

Men kan kiezen uit diverse beveiliging protocollen (inclusief OpenVPN) en net zoals bij vele  aanbieders is er ook een zogenaamde Kill Switch.

ExpressVPN VPN verbinding

Nederlandse TV kijken in het buitenland

Naast dat ExpressVPN ideaal is voor Netflix Amerika is het ook de perfect provider wanneer je op vakantie gaat. Veilig Nederlandse TV streamen waar je ook bent ter wereld is mogelijk met deze aanbieder omdat ze servers hebben over de hele wereld en een hoge versleutelingsgraad gebruiken.

ExpressVPN prijs

expressvpn

Kijkende naar de Express VPN prijs adviseren wij je een jaar abonnement af te sluiten. De enige reden waarom wij dit durven te adviseren is omdat wij 90% zeker weten dat je tevreden zal zijn met de aankoop. Het is niet de goedkoopste aanbieder op de markt maar vaak is goedkoop duurkoop. De kwaliteit van deze aanbieder is echt goed te noemen in vergelijking met zijn concurrenten. Met het jaar abonnement ben je nu eenmaal een stuk goedkoper uit dan de ander abonnementsvormen.

ExpressVPN opzeggen is geen probleem. Mocht je uiteindelijk niet tevreden zijn over ExpressVPN service is er een geld terug garantie binnen 30 dagen. Dit kan een bedrijf natuurlijk alleen maar aanbieden wanneer ze volste vertrouwen hebben in het product. ExpressVPN is een van de beste geteste providers voor de Nederlandse markt.

Express VPN is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uitstekende helpdesk. Het abonnement komt standaard met 3 multi-login. De inlog zou je kunnen delen met vrienden om de ExpressVPN prijs te halveren.

Samenvatting VPN Express software: Is ExpressVPN Good? Nou reken maar van Yes

Onderwerp Eigenschap ExpressVPN
Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift Militaire 256 bits
Netflix Ideaal voor Netflix
Server meer dan +1700
IP adressen Niet beschikbaar, omdat ze het niet weten.................
Protocollen OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, en PPTP -protocollen
Ondersteunde apparaten Windows, Mac, iOS, Android
Encryptie Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Helpdesk 24/7 e-mail, chatten, kaartje, telefoon
Geld terug? Niet tevreden binnen 30 dagen
Landen gedekt 94 landen, 148 steden (Nederland 3 locaties)
Multi Inloggen 3 gelijktijdige logins

Locatie ExpressVPN

De vestigingsplaats van een aanbieder is ook belangrijk. De wetten moeten zo zijn in het vestigingsland, dat niet zomaar de log gegevens kunnen worden opgevraagd. Het IP-adress wordt bij ExpressVPN gebruikt om verbinding te maken en deze wordt steeds genoteerd(niet wie je bent), ook de verbruikte bandbreedte wordt gebruikt voor statistische doeleinden.

De verzamelde gegevens worden gebruikt om te bepalen of de server capaciteit voldoende en zo nodig hierin verbetering aan te brengen. De veiligheid en bescherming staan hoog in het vandel bij ExpressVPN.

Natuurlijk wordt er een no log beleid  gevoerd en zijn ze gevestigd op de Britse Maagden Eilanden waar geen wetten zijn over gegevensopslag.

Overige kenmerken van ExpressVPN

ExpressVPN test

Geen logs op VPN Express

De VPN dienst stelt geen limiet op de bandbreedte of de snelheid van je verbinding. Er zijn geen probleem met P2P en het maken van Torrents.

Er zijn geen logs op het gebruik van de versleutelde verbinding, geen logs op het type verkeer dat je uitwisselt op het internet, maar dat betekent niet dat ze illegale praktijken accepteren op hun netwerk.

VPN Express voor de iPad of andere apparaten

Op al je apparaten is de App is eenvoudig te installeren op alle apparaten die we maar kennen Windows, Mac, Android, iOS, Linux, en als laatste op de Blackberry (hier slechts twee apparaten). Ze hebben tevens een router waar de versleutelde verbinding heel makkelijk op geflashed kan worden (zo heet dat). Leest artikel: de VPN router

De conclusie ExpressVPN ervaring

Uit mijn ExpressVPN review  is een van de beste aanbieders in Nederland en ideal voor de iPad. Dit is een goed voorbeeld hoe de ontwikkelaars er in zijn geslaagd bestaande software zo te maken dat er eigenlijk weinig verschil zit of je nou op de PC/Mac of iPad werkt. De bediening is eenvoudig, inloggen, een land selecteren, verbinding maken en je kunt beginnen. Er is ook de bekende bijbehorende kaart van waar we ons bevinden. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig te gebruiken versleutelde verbinding.

Onze Torrents en streaming ervaring

Op zoek naar een versleutelde verbinding die ideaal is voor het downloaden van torrentes en het streamen van video’s is zonder meer ExpressVPN een van de prettigste bedrijven om mee te werken. De service biedt stabiele en staat garant voor hoogte snelheden en een betrouwbare versleuteling van de datastroom. De dienst is makkelijk up te laden op al je apparatuur zoals je hebt kunnen lezen in het voorafgaande. Het is belangrijk dat wanneer je ervoor gaat zitten de service ook daadwerkelijk werkt en je geen hinder ondervindt van vertraging of niet kunnen inloggen. Je hoeft dus niet een technische genie te zijn om met deze dienst te werken.

Geen log gegevens worden opgeslagen

Verder kan ik nog niet duidelijk zijn dat wanneer je ExpressVPN gebruikt voor P2P of torrents je log gegevens niet worden bewaard. De vestigingsplaats speelt hierbij dan ook nog een belangrijke rol omdat we altijd te maken hebben met lokale regelgeving welke in dit geval de Maagden Eilanden zijn. Weet jij waar dit ligt, haha…… In iedergval de regelgeving op dit eiland is dat ze niets hoeven op te slaan en niet verplicht zijn hun gegevens over te dragen aan de lokale overheid wanneer hier om gevraagd wordt.

De ExpressVPN is een complete oplossing die aan uiteenlopende behoeften voldoet. ExpressVPN kan gerekend worden tot een van de beste aanbieders voor de Nederlandse markt.

Bewijs van geografische ontwijking met VPN Express

Hieronder staan een aantal videos die ik heb gemaakt en veelal als basis bewijs gelden voor deze ExpressVPN review. Ik hoop dat ze duidelijk zijn en wens je dan ook veel kijk plezier.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Korting voor de bezoekers van deze website

KORTING 35% + 3 maanden gratis

9.6 Waardering
Mijn ExpressVPN ervaring

Hieronder vindt je de 6 criteria waarop ik deze VPN heb gewaardeerd.

KWALITEIT
9.7
GEBRUIKERSGEMAK
9.6
STABILITEIT NETWERK
9.6
RANDAPPARATUUR
9.3
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
PRIJS
9
PROS
 • Goede en stabiele snelheid hierdoor ideaal voor streaming
 • geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkings graad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Nederlandse taal website
 • Expressvpn router eenvoudig te installeren op de Linksys
CONS
 • Een van de duurdere provider, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen slechts 3x
35 Comments
 1. Hallo, hier thailand ,zijn jullie hier ook te bereiken.groet Gerrit.

 2. Onder welke wetgeving opereert deze dienst? Ik wil de US mijden.

  • Hoi Hank,

   Bij Express zit je veilig, ze vallen onder de wetgeving van Guernsey. Hier zitten ook veel banken e.d.

   Groeten,
   Mike

 3. Wonen net over de grens (belgie) en willen graag naar RTL4 kunnen kijken. Ik heb een Play van KPN abonnement. Kan ik dat streamen via de VPN die in NL staat dan?

  • Hoi Alfred,

   Het zou geen probleem moeten zijn. Soms lukt het echter niet en dat ligt dan wel aan de telefoonprovider helaas.Ik zou je hierover geen advies kunnen geven omdat ik KPN Play niet gebruik. Heb je geen vaste internet verbinding?

   Je zou een VPN voor een maand kunnen nemen voordat je een jaarabonnement af zal sluiten. Ik reis veel en heb de beste ervaring met ExpressVPN. Zie de ranglijst.

   Groeten,
   Mike

 4. Wie kan me helpen? Ik heb ExpressVPN geïnstalleerd en probeer vanuit Frankrijk F1 te kijken op Ziggo Sport Totaal maar krijg steeds de melding “U maakt gebruik van een proxy” en dan houdt het op.

  • Hoi Andre,

   Het werkt helaas niet op Ziggy Sport Totaal. Je oplossing is een vriend gebruiken die een Ziggo abonnement heeft waar je gebruik van mag maken. Er is helaas nog geen oplossing hiervoor. We werken eraan met ExpressVPN om ook hier een oplossing voor te vinden.

   We zullen je op de hoogte houden via deze website!

   Groeten Mike

 5. Kan ik VPN ook voor 2 maanden nemen?
  Ipv een heel jaar.

 6. Geachte heer, mevrouw,

  Ik woon in Hongarije en erger me mateloos dat ik bij npo veel dingen niet kan zien.Ik wil ook graag naar engelse programma’s kijken.
  Ik heb een snelle huawei g4 router.
  Kan ik express vpn op die router krijgen?
  Dan ben ik in één keer klaar.

 7. Zit in Turkije, helaas geen formule 1 kunnen kijken vorige week via VPN☹️

 8. Hallo,

  Mijn vriendin en ik heb beide een iPhone, iPad en MacBook. Kan ik de interface tegelijkertijd op meerdere apparaten gebruiken of moet er voor iedere device een abo worden afgesloten?

  • Hoi Bo,

   Het is afhankelijk van de provider die je kiest. We noemen dit het aantal gelijktijdige multi login.

   Succes,
   Mike

 9. Ik woon in het buitenland en zou graag ziggo sport willen zien, ik heb al een proef abonnement genomen, maar helaas detecteert de ziggo sport totaal app dat ik via vpn werk en kan daardoor geen live stream zien. Het andere probleem is dat ik op een buitenlandse apple store zit vanwege mijn buitenlandse credit card en ik daarom niet de nederlandse tv apps op de nederlandse apple store kan downloaden zoals ziggo go, kpn tv rtlxl etc. ik werk met express vpn, wat trouwens wel super werkt met netflix en canal plus.

 10. hoi

  Ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet en wil graag gebruik gaan maken van express vpn
  om te kunnen downloaden, motogp , f1 en alle Amerikaanse series te kunnen kijken.
  Kan dit en wat heb ik dan allemaal nodig?

  • Hoi Colinda,

   Het maakt niet uit bij welke provider je zit gelukkig voor de keuze van een VPN. ExpressVPN is nog steeds een van de beste op de VPN markt. In de jaren dat ik ze test hebben ze altijd servers gehad die goed werkte om geblokkeerde media te streamen. Met NordVPN heb ik sind een paar maande ook goede ervaring. Het is een beetje stuivertje wisselen tussen deze VPN.

   Met ExpressVPN of NordVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 11. HOI

  ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet. Nu wil ik gebruik gaan maken van express vpn om te
  kunnen downloaden, motogp, f1 kijken en alle Amerikaanse series
  Kan dit met deze aanbieder en wat heb ik dan allemaal nodig?

 12. Hoi,

  Ik zou graag een netflix abonnement willen nemen en dan op die manier ook op de Amerikaanse site gebruiken! Ik lees dat je dat je erg tevreden bent over ExpressVPN. Wat maakt, ondanks het prijsverschil, ExpressVPN beter dan NordVPN (in jou ogen)?

  Ik zou alleen vanuit Nederland de Amerikaanse netflix willen bezoeken, dus niet vanuit het buitenland o.i.d.

  • Hoi Gina,

   Bedankt voor je bericht. Ik ben zelf een “gelukkige gebruiker” van ExpressVPN, ze hebben nu een mooie aanbieding nu waardoor ze qua qualiteit en prijs lange tijd nr. 1 hebben gestaan in mijn ranking. De helpdesk is zeer snel met live chat. Zal je af en toe moeten gebruiken om te vragen welke USA server je in zal moeten logen. IK heb nog nooit inlog problemen gehad met ExpressVPN en altijd USA Netflix kunnen openen.

   NordVPNVPN is om eerlijk de zijn van het zelfde niveau en met name omdat ze een zeer aantrekkelijk aanbieding hebben heb ik ze in mijn ranking op nr.1 gezet. Prettige interface en eenvoudig in gebruik. NordVPN heeft mijn voorkeur wanneer je iets goedkoper uit wil zijn. Wanneer dit geen issue is dan zou ik voor ExpressVPN gaan met name omdat ik hier voor ervaring mee heb.

   Groeten,
   Mike

 13. Hallo,
  Bij al die reviews mis ik downloaden via Spotnet. Wel P2P en Torrents, maar geen Spotnet.
  Mijn ervaring met deze VPN’s(Ik heb meerdere geprobeerd is, dat de downloadsnelheid drastisch daalt tot wel de helft. Is hier iets tegen te doen? Verder blokkeert ExpresVPN Netflix op mijn Ipad, terwijl ik het wel op mijn PC kan kijken. Ik heb een Nederlandse licentie.

  • Hoi Rien,

   Bedankt voor de TIP. Zal er wel een artikel over schrijven tzt. Welke VPN heb je gebruikt waar de snelheid zo daalde? Ik denk dat je ExpressVPN even een email moet sturen met je probleem op de iPad. Dit is niet normaal en het moet gewoon werken. Kijk je verder geen Netflix op je TV? Je hebt ook een probleem met ExpressVPN mbt de download snelheid, misschien kan je ze vragen of ze een speciale server hebben hiervoor?

   Groeten,
   Mike

 14. Dear entrepreneur. I want to end the acount .. I am not too fooled. It does not work as I expected. Many emails but not well solved for my. Please credit the account and return the money paid. Best regards
  Ludovicus Cremers

  • Hoi,

   Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over ExpressVPN. Ik ben zeer tevreden over deze VPN daarom zou ik graag willen weten wat het probleem is bij u om mijn lezers hiervan op de hoogte te kunnen stellen of u misschien te helpen het op te lossen.

   Het opzeggen zal u echter bij Express zelf moeten doen en dit kan binnen een termijn van 30 dg.

   Mijn Website is onafhankelijk en ik schrijf als hobby alleen maar over privacy en bescherming.

   Ik hoop dat u alsnog de moeite kan nemen om mijn eerste vraag te beantwoorden ik zal dan proberen het op te lossen. Dit is mogelijk omdat ik oa nu in Bangkok ben.

   Groeten,
   Mike

 15. Kan van het een op het andere moment geen Ziggo Go meer kijken in buitenland met ExpressVPN. Is dit bekend?

 16. Helaas is er een melding van Netflix dat ik via VPN ( Ipvanish en Express VPN) geen gebruik van Netflix kan maken.

 17. hoe zit het met betalen, heb een bank rek in Thailand

  gr. e

 18. Hallo,
  Ik heb me 2 dagen terug aangemeld bij ExpressVPN. Het gaat erom dat ik F1 races wil bekijken. Het liefst via een Nederlandse zender. Indien dit niet mogelijk is dan via een Engelse zender. Hoe maak ik dit mogelijk?

  Bedankt en groeten.

  Ed

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.