Best Allround

ExpressVPN, review 2021

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de beste versleutelde verbinding aanbieders ter wereld en ook in Nederland is het de beste provider die we hebben getest. In dit artikel zal ik mijn mijn Express VPN ervaring met jullie delen.

Veel plezier met het lezen van de Express VPN ervaring. Een VPN service met een veilig no log beleid en VPN servers over de hele wereld.

Bijgewerkt:  15 januari, 2021

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen 5 dagen je geld terug.

De provider: Nu onze Express VPN ervaring 2021

VPN Express heeft servers in alle belangrijke landen in de wereld. Ze staan bekend om snelle en veilige verbindingen. Het is de ideale service voor het streamen van films en tv series, met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 1700 servers die verspreid staan in meer dan 148+ steden in 94 landen.

Onze Express VPN ervaring blijkt de applicatie eenvoudig te installeren op alle gangbare randapparatuur (Windows, Mac, iOS, Android, routers en Linux).Op dit moment is de Express VPN aanbieding 1 jaar + 3 maanden. Hierdoor zijn de gemiddelde kosten van de VPN app zullen nu lager dan normaal. Alle VPN hebben zo’n aanbieding alleen bij deze aanbieder krijg je zonder gezeur je geld terug!

In de bovenstaande video hebben wij onze Express VPN ervaring duidelijk in beeld proberen te brengen. Alles functies worden besproken en er zijn voorbeelden van te zien.

ExpressVPN
KORTING 35% + 3 maanden gratis

Netflix USA

VPN Express is een van de betrouwbaarste aanbieders op de markt voor het inloggen bij Netflix USA. Ze garanderen een snelle en stabiele connectie met Amerika. Het si belangrijk dat de download speeds goed zijn. Bij deze aanbieder zit het wel goed, dit is dus goed nieuws voor de Netflix liefhebbers onder ons. VPN Express is een van de weinige VPN diensten die zeer actief de strijd aangaat met Netflix, zodat ze toegang tot de Amerikaanse streaming gigant kunnen blijven garanderen.

ExpressVPN Netflix

Mocht het een keer niet lukken om in te loggen in Amerika dan heeft VPN Express een team van techneuten klaar zitten om zo snel mogelijk een nieuwe verbinding mogelijk te maken. Dat ze hier heel serieus mee bezig zijn merk je wanneer je contact hebt met de fantastische helpdesk. De verbindingsgegevens worden nagetrokken en daarna worden de nieuwe servers voor Netflix vrijgegeven.

Naast de ideale anonieme streaming mogelijkheden is er een sterke versleuteling, wat resulteert in een hoog beveiligingsniveau. Er wordt geen data van klanten opgeslagen en ook geen DNS queries. P2P is toegestaan op al hun servers. Wat vrij uniek is voor een VPN aanbieder omdat er normaal wel restricties worden opgelegd.

Men kan kiezen uit diverse beveiligingsprotocollen (inclusief OpenVPN) en net zoals bij vele aanbieders is er ook een zogenaamde Kill Switch.

Nederlandse TV kijken in het buitenland 2021

Naast dat VPN Express ideaal is voor Netflix Amerika, is het ook de perfecte provider wanneer je op vakantie gaat. Veilig Nederlandse TV streamen, waar ter wereld je ook bent, is mogelijk met deze aanbieder. Ze hebben namelijke servers over de hele wereld en gebruiken een hoge versleuteling graad. Netflix kijken met ExpressVPN is nu heel makkelijk geworden.

Express VPN prijs 2021

Wanneer je deze VPN met zijn concurrenten vergelijk komt duidelijk naar voren dat zijn concurrenten vaak goedkoper zijn. Waarom ik deze versleutelde verbinding dan toch in het rijtje “Goedkope VPN service” zou willen hebben is namelijk vaak dat het gezegde “Goedkoop is duurkoop” opgaat. Ja de aanbieder is duurder maar je krijgt wel waar voor je geld en dat is bij vele goedkopere aanbieders nog maar de vragen en soms zijn ze ook nog niet veilig. Nou dan ben je nog veel verder van huis.

express vpn ervaring

Speciale ExpressVPN aanbieding 30%

Gezien de Express VPN prijzen adviseer ik je een jaarabonnement af te sluiten. De enige reden waarom ik dit durf te adviseren is omdat ik 90% zeker weet dat je tevreden zal zijn met de aankoop. Het is niet de goedkoopste aanbieder op de markt, maar vaak is goedkoop duurkoop. De kwaliteit van deze aanbieder is echt goed te noemen in vergelijking met zijn concurrenten. Met het jaarabonnement ben je nu eenmaal een stuk goedkoper uit dan de andere abonnementsvormen.

ExpressVPN opzeggen is geen probleem. Mocht je uiteindelijk niet tevreden zijn over ExpressVPN service is er een geld terug garantie binnen 30 dagen. Dit kan een bedrijf natuurlijk alleen maar aanbieden wanneer ze het volste vertrouwen hebben in hun product. ExpressVPN is een van de beste geteste providers voor de Nederlandse markt.

Express VPN is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uitstekende helpdesk. Het abonnement komt standaard met 5 multi-login. De inlog zou je kunnen delen met vrienden om de ExpressVPN prijs te halveren.

Samenvatting VPN Express software:

EigenschappenElementen
Zero-logs? JA, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login5 gelijktijdige connecties
Aantal landen94+
Supported OSWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie30 dagen
ProtocolsOpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeerOnbeperkt
EncryptieSterk: Military AES 256 bits
IP AdressenOnbekend
Servers3.000+

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Locatie ExpressVPN

De vestigingsplaats van een aanbieder is ook belangrijk. De wetten moeten zo zijn in het vestigingsland, dat niet zomaar de log gegevens kunnen worden opgevraagd. Het IP-adres wordt bij Express VPN gebruikt om verbinding te maken en deze wordt steeds genoteerd(niet wie je bent), ook de verbruikte bandbreedte wordt gebruikt voor statistische doeleinden.

De verzamelde gegevens worden gebruikt om te bepalen of de server capaciteit voldoende is en zo nodig hierin verbetering aan te brengen. De veiligheid en bescherming staan hoog in het vaandel bij Express VPN.

Natuurlijk wordt er een no log beleid  gevoerd en zijn ze gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waar geen wetten zijn over gegevensopslag.

Overige kenmerken van ExpressVPN 2021

Logging policy: Geen logs op VPN Express

De VPN dienst stelt geen limiet op de bandbreedte of de snelheid van je verbinding. Er is geen probleem met P2P en het maken van Torrents.

Er zijn geen logs over het gebruik van de versleutelde verbinding, geen logs over het type verkeer dat je uitwisselt op het internet. Maar dat betekent niet dat ze illegale praktijken accepteren op hun netwerk.

VPN Express voor de iPad of andere apparaten

De app is eenvoudig te installeren op alle apparaten die we maar kennen. Windows, Mac, Android, iOS, Linux, en als laatste op de Blackberry (hiervan slechts twee apparaten). Ze hebben tevens een router waar de versleutelde verbinding heel makkelijk op geflashed kan worden (zo heet dat). Lees ook het artikel: de VPN router

ExpressVPN biedt browserextensies

De conclusie: ExpressVPN ervaring 2021

Uit mijn ExpressVPN review blijkt dat dit een van de beste VPN aanbieders in Nederland is en ideaal voor de iPad. Dit is een goed voorbeeld hoe de ontwikkelaars er in zijn geslaagd bestaande software zo te maken dat er eigenlijk weinig verschil in zit of je nou op de PC/Mac of iPad werkt. De bediening is eenvoudig, inloggen, een land selecteren, verbinding maken en je kunt beginnen. Er is ook de bekende bijbehorende kaart van waar we ons bevinden. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig te gebruiken versleutelde verbinding.

Onze Torrents en streaming ervaring

Als je op zoek bent naar een versleutelde verbinding die ideaal is voor het downloaden van torrents en het streamen van video’s, dan is ExpressVPN zonder meer een van de prettigste bedrijven om mee te werken. De service biedt stabiliteit en staat garant voor hoge snelheden en een betrouwbare versleuteling van de datastroom. De dienst is makkelijk te installeren op al je apparatuur, zoals je zojuist hebt kunnen lezen. Het is belangrijk dat wanneer je ervoor gaat zitten de service ook daadwerkelijk werkt en je geen hinder ondervindt zoals vertraging of niet kunnen inloggen. Je hoeft dus niet een technisch genie te zijn om met deze dienst te werken.

Er worden geen log gegevens opgeslagen

Verder kan ik niet vaak genoeg zeggen dat wanneer je Express VPN gebruikt voor P2P of torrents, je log gegevens niet worden bewaard. De vestigingsplaats speelt hierbij dan ook een belangrijke rol omdat we altijd te maken hebben met lokale regelgeving, in dit geval de Britse Maagdeneilanden zijn. Weet jij waar dit ligt, haha… In ieder geval, de regelgeving op dit eiland is dat ze niets op hoeven te slaan en niet verplicht zijn hun gegevens over te dragen aan de lokale overheid wanneer hierom gevraagd wordt.

ExpressVPN is een complete oplossing die aan uiteenlopende behoeften voldoet. ExpressVPN kan gerekend worden tot een van de beste aanbieders voor de Nederlandse markt. Bezoek onze ranking waar je de NordVPN review kan vinden. De aanbieder is een vaste waarde in de top-3.

Bewijs van geografische ontwijking met VPN Express 2021

Hieronder is onze Express VPN ervaring weergegeven in een  een aantal videos die ik heb gemaakt en als bewijs gelden voor deze ExpressVPN review.  De VPN zal je kijk plezier vergroten oa door vergroting van de Netflix bibliotheek 2021. Onze Express VPN ervaring

Ik hoop dat ze duidelijk zijn en wens je dan ook veel kijk plezier.

ExpressVPN
KORTING 35% + 3 maanden gratis
9.8 TOTALE SCORE
Mijn ExpressVPN ervaring

Hieronder vind je de 6 criteria waarop ik deze VPN heb gewaardeerd.

Kwaliteit
9.8
Gebruikersgemak
10
Netwerk
9.7
Randapparatuur
9.8
Aantal landen
9.9
Prijs
9
Pluspunten
 • Goede en stabiele snelheid, hierdoor ideaal voor streaming
 • Geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkingsgraad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Website in het Nederlands
 • ExpressVPN router eenvoudig te installeren op de Linksys
Minpunten
 • Een van de duurdere providers, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar in menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen, slechts 3 stuks
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

44 Opmerkingen
 1. Hoi Mike,
  Ik heb al jaren een abo op NordVPN, door velen als beste getest. Echter NordVPN geeft bij mij (en vele anderen) een conflict met Outlook en daar lees je in de recensies geen woord over, terwijl dit essentieel is, want Outlook is essentieel! Dus heb ik NordVPN van mijn systeem geknikkerd.
  Zijn er, dat jij weet, conflicten bekend van ExpressVPN met andere belangrijke programma’s, zoals Outlook, of andere e-mail clients?

  • Hoi André,

   Mmmm nog nooit conflicten gehad, maar nog nooit getest op Outlook. Bedankt voor de tip! Ik heb ook een TIP voor jouw en dat is probeer het met ExpressVPN je kan het een maand testen. Ben je niet tevreden of werkt Outlook niet dan krijg je na 30 dagen 100% je geld terug.

   Dit is dus het proberen waard!!

   Mike

 2. Antwoord Avatar
  Marinus Van de Ketterij 20 maart 2020 op 14:06

  Heb nieuw emailadres
  Oude emailadres bestaat niet meer.
  Hoe kan ik dit wijzigen
  Mijn emailadres is
  xxxxxxxxxx
  Ik sta ingeschreven bij expresvpn onder
  Marinus van de ketterij

 3. Antwoord Avatar
  Marnic Van Twembeke 3 februari 2020 op 15:36

  ben voor mijn werk in Congo werkt daar deze vpn express ook ?

 4. Hoi,

  Is er verschil in data die ExpressVPN of NordVPN van jou nodig hebben als je het aanschaft (naam, mailadres, bankgegevens….en meer?) en in hoe lang ze die gegevens opslaan?

 5. Hallo,
  Ik heb me 2 dagen terug aangemeld bij ExpressVPN. Het gaat erom dat ik F1 races wil bekijken. Het liefst via een Nederlandse zender. Indien dit niet mogelijk is dan via een Engelse zender. Hoe maak ik dit mogelijk?

  Bedankt en groeten.

  Ed

 6. hoe zit het met betalen, heb een bank rek in Thailand

  gr. e

 7. Helaas is er een melding van Netflix dat ik via VPN ( Ipvanish en Express VPN) geen gebruik van Netflix kan maken.

 8. Kan van het een op het andere moment geen Ziggo Go meer kijken in buitenland met ExpressVPN. Is dit bekend?

 9. Dear entrepreneur. I want to end the acount .. I am not too fooled. It does not work as I expected. Many emails but not well solved for my. Please credit the account and return the money paid. Best regards
  Ludovicus Cremers

  • Hoi,

   Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over ExpressVPN. Ik ben zeer tevreden over deze VPN daarom zou ik graag willen weten wat het probleem is bij u om mijn lezers hiervan op de hoogte te kunnen stellen of u misschien te helpen het op te lossen.

   Het opzeggen zal u echter bij Express zelf moeten doen en dit kan binnen een termijn van 30 dg.

   Mijn Website is onafhankelijk en ik schrijf als hobby alleen maar over privacy en bescherming.

   Ik hoop dat u alsnog de moeite kan nemen om mijn eerste vraag te beantwoorden ik zal dan proberen het op te lossen. Dit is mogelijk omdat ik oa nu in Bangkok ben.

   Groeten,
   Mike

 10. Hallo,
  Bij al die reviews mis ik downloaden via Spotnet. Wel P2P en Torrents, maar geen Spotnet.
  Mijn ervaring met deze VPN’s(Ik heb meerdere geprobeerd is, dat de downloadsnelheid drastisch daalt tot wel de helft. Is hier iets tegen te doen? Verder blokkeert ExpresVPN Netflix op mijn Ipad, terwijl ik het wel op mijn PC kan kijken. Ik heb een Nederlandse licentie.

  • Hoi Rien,

   Bedankt voor de TIP. Zal er wel een artikel over schrijven tzt. Welke VPN heb je gebruikt waar de snelheid zo daalde? Ik denk dat je ExpressVPN even een email moet sturen met je probleem op de iPad. Dit is niet normaal en het moet gewoon werken. Kijk je verder geen Netflix op je TV? Je hebt ook een probleem met ExpressVPN mbt de download snelheid, misschien kan je ze vragen of ze een speciale server hebben hiervoor?

   Groeten,
   Mike

 11. Hoi,

  Ik zou graag een netflix abonnement willen nemen en dan op die manier ook op de Amerikaanse site gebruiken! Ik lees dat je dat je erg tevreden bent over ExpressVPN. Wat maakt, ondanks het prijsverschil, ExpressVPN beter dan NordVPN (in jou ogen)?

  Ik zou alleen vanuit Nederland de Amerikaanse netflix willen bezoeken, dus niet vanuit het buitenland o.i.d.

  • Hoi Gina,

   Bedankt voor je bericht. Ik ben zelf een “gelukkige gebruiker” van ExpressVPN, ze hebben nu een mooie aanbieding nu waardoor ze qua qualiteit en prijs lange tijd nr. 1 hebben gestaan in mijn ranking. De helpdesk is zeer snel met live chat. Zal je af en toe moeten gebruiken om te vragen welke USA server je in zal moeten logen. IK heb nog nooit inlog problemen gehad met ExpressVPN en altijd USA Netflix kunnen openen.

   NordVPNVPN is om eerlijk de zijn van het zelfde niveau en met name omdat ze een zeer aantrekkelijk aanbieding hebben heb ik ze in mijn ranking op nr.1 gezet. Prettige interface en eenvoudig in gebruik. NordVPN heeft mijn voorkeur wanneer je iets goedkoper uit wil zijn. Wanneer dit geen issue is dan zou ik voor ExpressVPN gaan met name omdat ik hier voor ervaring mee heb.

   Groeten,
   Mike

 12. HOI

  ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet. Nu wil ik gebruik gaan maken van express vpn om te
  kunnen downloaden, motogp, f1 kijken en alle Amerikaanse series
  Kan dit met deze aanbieder en wat heb ik dan allemaal nodig?

 13. hoi

  Ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet en wil graag gebruik gaan maken van express vpn
  om te kunnen downloaden, motogp , f1 en alle Amerikaanse series te kunnen kijken.
  Kan dit en wat heb ik dan allemaal nodig?

  • Hoi Colinda,

   Het maakt niet uit bij welke provider je zit gelukkig voor de keuze van een VPN. ExpressVPN is nog steeds een van de beste op de VPN markt. In de jaren dat ik ze test hebben ze altijd servers gehad die goed werkte om geblokkeerde media te streamen. Met NordVPN heb ik sind een paar maande ook goede ervaring. Het is een beetje stuivertje wisselen tussen deze VPN.

   Met ExpressVPN of NordVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 14. Ik woon in het buitenland en zou graag ziggo sport willen zien, ik heb al een proef abonnement genomen, maar helaas detecteert de ziggo sport totaal app dat ik via vpn werk en kan daardoor geen live stream zien. Het andere probleem is dat ik op een buitenlandse apple store zit vanwege mijn buitenlandse credit card en ik daarom niet de nederlandse tv apps op de nederlandse apple store kan downloaden zoals ziggo go, kpn tv rtlxl etc. ik werk met express vpn, wat trouwens wel super werkt met netflix en canal plus.

 15. Hallo,

  Mijn vriendin en ik heb beide een iPhone, iPad en MacBook. Kan ik de interface tegelijkertijd op meerdere apparaten gebruiken of moet er voor iedere device een abo worden afgesloten?

  • Hoi Bo,

   Het is afhankelijk van de provider die je kiest. We noemen dit het aantal gelijktijdige multi login.

   Succes,
   Mike

 16. Zit in Turkije, helaas geen formule 1 kunnen kijken vorige week via VPN☹️

 17. Geachte heer, mevrouw,

  Ik woon in Hongarije en erger me mateloos dat ik bij npo veel dingen niet kan zien.Ik wil ook graag naar engelse programma’s kijken.
  Ik heb een snelle huawei g4 router.
  Kan ik express vpn op die router krijgen?
  Dan ben ik in één keer klaar.

 18. Kan ik VPN ook voor 2 maanden nemen?
  Ipv een heel jaar.

 19. Wie kan me helpen? Ik heb ExpressVPN geïnstalleerd en probeer vanuit Frankrijk F1 te kijken op Ziggo Sport Totaal maar krijg steeds de melding “U maakt gebruik van een proxy” en dan houdt het op.

  • Hoi Andre,

   Het werkt helaas niet op Ziggy Sport Totaal. Je oplossing is een vriend gebruiken die een Ziggo abonnement heeft waar je gebruik van mag maken. Er is helaas nog geen oplossing hiervoor. We werken eraan met ExpressVPN om ook hier een oplossing voor te vinden.

   We zullen je op de hoogte houden via deze website!

   Groeten Mike

 20. Antwoord Avatar
  best golf simulator for home 18 april 2017 op 15:48

  Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be interesting to read through articles
  from other authors and use a little something from their websites.

 21. Antwoord Avatar
  rotten tomatoes beauty and the beast 18 april 2017 op 05:43

  It’s remarkable for me to have a website, which is helpful for my know-how.

  thanks admin

 22. Wonen net over de grens (belgie) en willen graag naar RTL4 kunnen kijken. Ik heb een Play van KPN abonnement. Kan ik dat streamen via de VPN die in NL staat dan?

  • Hoi Alfred,

   Het zou geen probleem moeten zijn. Soms lukt het echter niet en dat ligt dan wel aan de telefoonprovider helaas.Ik zou je hierover geen advies kunnen geven omdat ik KPN Play niet gebruik. Heb je geen vaste internet verbinding?

   Je zou een VPN voor een maand kunnen nemen voordat je een jaarabonnement af zal sluiten. Ik reis veel en heb de beste ervaring met ExpressVPN. Zie de ranglijst.

   Groeten,
   Mike

 23. Onder welke wetgeving opereert deze dienst? Ik wil de US mijden.

  • Hoi Hank,

   Bij Express zit je veilig, ze vallen onder de wetgeving van Guernsey. Hier zitten ook veel banken e.d.

   Groeten,
   Mike

 24. Hallo, hier thailand ,zijn jullie hier ook te bereiken.groet Gerrit.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl