ExpressVPN, review 2024

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de beste versleutelde verbinding aanbieders of wel VPN ter wereld en ook in Nederland is het de beste provider die we hebben getest. In dit artikel zal ik mijn mijn Express VPN ervaring met jullie delen en in gaan op wat details van deze VPN-aanbieder.

Veel plezier met het lezen van de Express VPN ervaring. Een VPN service met een veilig no log beleid en VPN-servers over de hele wereld.

Probeer het nu
Bescherm uzelf online met ExpressVPN 3 MAANDEN GRATIS!

ExpressVPN is de gemakkelijkste VPN-service om te leren en te gebruiken! Schrijf u nu risicovrij in met hun 30 dagen geld-terug-garantie en krijg tot 49% KORTING.

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Wat is ExpressVPN

ExpressVPN is een dienst die wordt aangeboden door Express VPN International Ltd en het hoofdkantoor is gelegen op de britse Maagdeneilanden. De diensten van ExpressVPN zijn veel meer dan een normale VPN dienst! Zo krijg je bij het afsluiten van een abonnement toegang tot: Kill Switch, Split tunneling, DNS intégrés en nog veel meer!

De provider: Nu onze Express VPN ervaring 2024

VPN Express heeft servers in alle belangrijke landen in de wereld. Ze staan bekend om snelle en veilige verbindingen. Het is de ideale service voor het streamen van films en tv-series, met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 3.000 servers die verspreid staan in meer dan 94 landen.

Uit onze Express VPN ervaring blijkt de applicatie eenvoudig te installeren op alle gangbare randapparatuur (Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle).

Hierdoor zijn de gemiddelde kosten van de VPN app nu veel lager dan normaal. Alle VPN hebben zo’n aanbieding, echter krijg je alleen bij deze VPN-aanbieder zonder gezeur je geld terug!

In de deze video hebben wij onze Express VPN ervaring duidelijk in beeld proberen te brengen. Alle functies worden besproken en er zijn voorbeelden van te zien.

Ook worden diverse functies besproken en andere belangrijke punten die je dient te weten, voordat aan de slag te gaan met deze versleutelde verbinding aanbieder.

Express VPN prijs 2024

express vpn prijs

Gezien de Express VPN prijzen adviseer ik je een jaarabonnement af te sluiten. De enige reden waarom ik dit durf te adviseren is omdat ik 90% zeker weet dat je tevreden zal zijn met de aankoop. Het is niet de goedkoopste aanbieder op de markt, maar, zoals hierboven al vermeld: vaak is goedkoop duurkoop.

De kwaliteit van deze aanbieder is echt goed te noemen in vergelijking met zijn concurrenten. Met het jaarabonnement ben je nu eenmaal een stuk goedkoper uit dan de andere abonnementsvormen, je bespaart op die manier namelijk meer dan de helft van de totale kosten, vergeleken met als je per maand zou betalen.

Express VPN opzeggen is geen probleem. Mocht je uiteindelijk niet tevreden zijn over hun aangeboden diensten is er een geld terug garantie binnen 30 dagen. Dit kan een bedrijf natuurlijk alleen maar aanbieden wanneer ze het volste vertrouwen hebben in hun product. ExpressVPN is een van de beste geteste providers voor de Nederlandse markt.

Overigens kan ik zelf weinig redenen bedenken waarom je eigenlijk deze VPN-dienst zou willen opzeggen. De service is prima en je krijgt, zoals we het al in deze review benadrukken, echt waar voor je geld bij deze vpn aanbieder.

VPN Express is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uitstekende helpdesk. Het abonnement komt standaard met 5 multi-login.

De inlog zou je kunnen delen met vrienden, kennissen of familieleden om de ExpressVPN prijs te halveren of nog verder te verdelen. Je Express VPN ervaring dient namelijk feilloos te zijn, en dat geld ook voor de mensen met wie je de dienst deelt.

Probeer ExpressVPN

Samenvatting VPN Express software:

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 94+
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.000+

De VPN gebruiken

Netflix

VPN Express is een van de betrouwbaarste aanbieders op de markt voor het inloggen bij Netflix USA. Ze garanderen namelijk een snelle en stabiele connectie met Amerika. Het is belangrijk dat de download speed goed zijn, maar ook dat de streams van hoge kwaliteit zijn en niet continu vastlopen of haperen.

Bij deze aanbieder zit het wel echt wel goed en dit is dus goed nieuws voor de Netflix liefhebbers onder ons. VPN Express is een van de weinige VPN diensten die zeer actief de strijd aangaat met Netflix, zodat ze toegang van hoge kwaliteit tot de Amerikaanse streaming gigant kunnen blijven garanderen.

ExpressVPN Netflix

Mocht het een keer niet lukken om in te loggen op de Amerikaanse Netflixserver dan heeft VPN Express een team van techneuten klaar zitten om zo snel mogelijk een nieuwe verbinding mogelijk te maken.

Naast de ideale anonieme streaming mogelijkheden is er een sterke versleuteling, wat leidt tot een zeer hoog beveiligingsniveau. Er wordt geen data van klanten opgeslagen en ook geen DNS query’s. P2P is toegestaan op al hun servers als ook het downloaden van torrents.

Wat vrij uniek is voor een VPN-aanbieder omdat er normaal wel allerlei soorten beperkingen worden opgelegd qua gebruik van de VPN-dienst.

Men kan kiezen uit diverse beveiligingsprotocollen (inclusief OpenVPN) en net zoals bij vele andere aanbieders is er ook een zogenaamde Kill Switch.

Naast dat VPN Express ideaal is voor Netflix Amerika, is het ook de perfecte provider wanneer je op vakantie naar het buitenland gaat. Veilig Nederlandse TV streamen, waar ter wereld je ook bent, is mogelijk met deze aanbieder.

Ze hebben namelijk servers over de hele wereld en gebruiken een hoge versleuteling graad (256-bits encryptie van militair niveau). Netflix kijken met ExpressVPN is nu heel makkelijk geworden, overal ter wereld.

Onze Torrents en streaming ervaring

Als je op zoek bent naar een versleutelde verbinding die ideaal is voor het downloaden van torrents en het streamen van video’s, dan is Expres VPN zomaar een van de prettigste bedrijven om mee te werken. De service biedt stabiliteit en staat garant voor hoge snelheden en een betrouwbare versleuteling van de verschillende datastromen.

De dienst is makkelijk te installeren op al je apparatuur, zoals je zojuist hierboven hebt kunnen lezen. Het is belangrijk dat wanneer je ervoor gaat zitten de service ook daadwerkelijk werkt en je geen hinder ondervindt zoals vertraging of niet kunnen inloggen.

Je hoeft dus niet een technisch genie te zijn om met deze dienst te werken, het is namelijk geen hogere wiskunde. Less hier meer voor meer informaties.

Werkt de VPN in China?

Voor mijn express vpn review heb ik uitgetest of de VPN werkt in China. VPN restricties in China zijn zeer moeilijk om te omzeilen, maar het is de organisatie van ExpressVPN gelukt om dit te doen! Het is daarom een van de VPN diensten die op de lijst van VPNs die in China werken staat!

Video Games

Ik weet dat er veel mensen zijn die met mensen over heel de wereld willen spelen, misschien wil jij dit ook wel. Daarom heb ik voor mijn vpn Express review ook uitgetest of je de diensten van deze VPN ook kunt gebruiken om video games mee te spelen.

Na mijn testen kan ik concluderen dat het spelen van video games met mensen uit andere landen zeer eenvoudig is wanneer je de diensten van vpnexpress!

Probeer ExpressVPN

VPN-functies

 • Logging policy: Geen logs op VPN Express

Er zijn geen logs over het gebruik van de versleutelde verbinding, geen logs over het type verkeer dat je uitwisselt op het internet. Maar dat betekent niet dat ze illegale praktijken accepteren op hun netwerk.

Je kan dus Express VPN niet gebruiken om bijvoorbeeld drugs in te kopen en verkopen via het deep of dark web.

Verder kan ik niet vaak genoeg zeggen dat wanneer je Express VPN gebruikt voor P2P of torrents, je log gegevens niet worden bewaard. De vestigingsplaats speelt hierbij dan ook een belangrijke rol omdat we altijd te maken hebben met lokale regelgeving, wat in dit geval de Britse Maagdeneilanden zijn.

De vestigingsplaats van een versleutelde verbinding aanbieder is ook heel belangrijk. De wetten moeten zo zijn in het vestigingsland, dat niet zomaar de log gegevens kunnen worden opgevraagd.

Het IP-adres wordt bij Express VPN gebruikt om verbinding te maken en deze wordt steeds genoteerd (niet wie je bent), ook de verbruikte bandbreedte wordt gebruikt voor statistische doeleinden.

De verzamelde gegevens worden gebruikt om te bepalen of de servercapaciteit voldoende is en zo nodig hierin verbetering aan te brengen. De veiligheid en bescherming van haar klanten staan beiden hoog in het vaandel bij Express VPN.

Natuurlijk wordt er een no log beleid  gevoerd en zijn ze gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waar geen wetten zijn over gegevensopslag. Zo kan je er dus zeker van zijn dat je browser- of downloadgeschiedenis niet stiekem toch ergens wordt opgeslagen, zodat een of andere overheidsinstelling of ander derde partij bedrijf hier later nog inzage in kan hebben.

 • Kill Switch functie

Er zijn verschillende vpn express reviews, maar er zijn er niet veel die het hebben over de killswitch functie van deze VPN dienst. Wanneer jouw computer de verbinding met de VPN dienst zou verliezen, zal de kill switch ervoor zorgen dat alle applicaties die internet gebruiken geen toegang meer tot het internet krijgen. Op deze manier zorg je ervoor dat derde partijen niet aan je persoonlijke gegevens kunnen!

 • Split tunneling

Mijn vpn express review zou niet compleet zijn zonder het uittesten van de splittunneling toepassing. Met deze toepassing kan je namlijk gebruik maken van de VPN en hierbij ook kiezen welke applicaties gewoon verbinding mogen maken met het internet en bij welke applicaties  jouw gegevens versleuteld moeten worden wanneer ze gebruik maken van het internet. Ik raad aan om dit in te stellen wanneer je voor je werk binnen een bepaalde regio met je computer moet zitten en als je ook veilig gebruik wilt maken van het internet!

 • Geïntegreerde DNS functies

Wannee je naar een website gaat, laat je computer altijd een “adres boekje” achter met informatie over jouw computer. Wanneer er dan een DNS lek is, kunnen derde partijen nog steeds aan jouw gegevens komen. In mijn vpn express review heb ik uitgetest of de DNS-lek protectie van deze VPN dienst ook effectief werkt, en dat doet het!

 • Nieuw Lightway Protocol: Betekend Topprestaties en hoge veiligheid

ExpressVPN maakt gebruik van het Lightway protocol. Speciaal ontwikkeld voor nog betere prestaties, een nog stabielere verbinding en een bijzonder hoge veiligheid, is Lightway ongeëvenaard onder de VPN-protocollen. Hoge prestaties en stabiele verbinding.

Dankzij een absoluut minimalistische codebase kan je met Lightway supersnel verbinding maken met de VPN – veel sneller dan met welk ander protocol dan ook. Ik heb het getest en laten testen. Ik kan je dus bevestigen dat wat ze claimen waar is. Bovendien blijkt de verbinding bijzonder stabiel te zijn.

Extra pluspunt: de minimalistische codebase vergt ook minder processorkracht. Dus dat betekent dat je profiteert van een langere levensduur van de batterij.

De audit wordt ook eenvoudiger, en je profiteert van extra veiligheid dankzij de hoge wolfSSL-encryptie.

 • bedreigingsmanager

Heb je het ook wel eens meegemaakt dat je na het bezoeken van een website of na het gebruiken van een app, je ineens zeer specifieke reclames krijgt op al je apparaten? Ik wel! Dit komt namelijk doordat applicaties en websites jouw internet gebruik kunnen volgen en deze informatie kunnen doorgeven aan andere bedrijven zodat ze jou hier advertenties en reclames over kunnen laten zien! Nadat ik in mijn vpn express review de bedreigingsmanager van deze dienst uitgetest hebt, is dit niet meer gebeurt! Op deze manier kan je zelf meer controle nemen over je online privacy!

 • Parallelle connecties

Ik ben iemand die de diensten van een VPN bijna 24 uur per dag aan heeft staan. Ik wil namelijk overal mijn online privacy kunnen beschermen. Ben jij ook iemand die dit doet? Dan kan ik je de diensten van expressVPN aanraden, ik ben namelijk tijdens mijn vpn Express revieuw erachter gekomen dat deze VPN dienst, wanneer je van wifi-netwerk verandert, verschillende manieren tegelijk probeert om zo snel mogelijk met een VPN server te verbinden! De VPN kiest zelf voor de snelste manier, maar zal altijd beginnen met verschillende verbindings methode’s tegelijk uit te testen! Op deze manier duurt het vaak minder dan een seconde voordat je verbonden bent met een VPN server wanneer je van wifi netwerk verandert! Zo is de kans dat mensen je apparaten op wifi netwerken kunnen vinden zeer klein!

 • ExpressVPN Keys Password-Manager

ExpressVPN heeft een nieuwe geïntegreerde wachtwoordmanager “Keys” ontworpen voor iOS en Android en als Chrome browserextensie.

Enkele kenmerken van de Keys password manager zijn:

 • Bewaar zoveel wachtwoorden als u wilt: u hoeft niet bang te zijn dat uw opslagruimte opraakt. U kunt zoveel wachtwoorden opslaan als u wilt in uw veilige wachtwoordmanager – geen limiet!
 • Auto-fill in apps en op websites: Keys herkent automatisch wachtwoordvelden en biedt aan deze voor u in te vullen, zodat u met één klik kunt inloggen op websites en apps.
 • Sterke wachtwoorden genereren: Keys heeft een ingebouwde willekeurige wachtwoordgenerator waarmee u sterke, unieke wachtwoorden kunt maken voor elke account.
 • Synchroniseer een willekeurig aantal apparaten: Gebruik uw wachtwoorden thuis of onderweg. Zodra u een wachtwoord hebt opgeslagen in uw mobiele app, is het beschikbaar in de browser op uw desktop en vice versa – dit is mogelijk met een willekeurig aantal apparaten.
 • Nul-kennis encryptie: Uw opgeslagen logins kunnen alleen worden ontcijferd met uw hoofdwachtwoord, dat alleen u kent, of met biometrische gegevens, die alleen u hebt. Met andere woorden, uw wachtwoorden zijn zo veilig dat zelfs ExpressVPN zelf ze niet kan zien.
 • Gratis voorExpressVPN-gebruikers: Keys is zonder extra kosten beschikbaar voor ExpressVPN-gebruikers. U kunt de wachtwoordmanager gratis blijven gebruiken, zelfs als uw abonnement is verlopen.

Probeer ExpressVPN

VPN Express op Windows

Koppel

Voor mijn VPN express review heb ik de applicatie uitgetest op verschillende platformen. Mijn conclusies over de applicatie van deze VPN dienst gaan als volgt:

De applicatie van de VPN dienst is zeer eenvoudig om te gebruiken. Dit is een goed punt voor als je nog nooit met een VPN gewerkt hebt. De intuïtieve interface van de app zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden weet hoe je de app moet gebruiken. Indien je enkel je ip-adres wilt aanpassen kan je er zelfs voor kiezen om de applicatie dit automatisch voor jou te laten doen!

xpress VPN

Instellingen

In de instellingen van de windows applicatie van Express VPN kan je ook nog een aantal dingen aanpassen. Zo kan je verschillende toepassingen in of uitschakelen. Er zijn ook verschillende toepassingen die de applicatie volledig automatisch doet zoals de “parallelle verbindingen” en het verbergen van je DNS “Adresboekje”!

De VPN dienst is dus een zeer gebruiksvriendelijke VPN voor mensen die graag Windows systemen willen gebruiken, maar ook voor mensen die nog nooit een VPN gebruikt hebben!

VPN express

VPN Express voor de andere apparaten

De app is eenvoudig te installeren op alle apparaten die we, maar kennen, denk aan smartphones, tablets, laptops, je computer thuis etc. Ook werkt de app op alle mogelijke besturingssystemen: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle.

vpn express

De test resultaten van mijn VPN Express Review

Er zijn een aantal dingen waaraan de diensten van een VPN over het algemeen aan moeten voldoen, daarom heb ik hier enkele testen voor uitgevoert.

Internet snelheid

Wanneer je gebruik maakt van een gratis VPN of van een goedkopere VPN dienst, kan het vaak zijn dat je internetsnelheid een stuk achteruit gaat wanneer je verbinding maakt met een VPN server. Natuurlijk hangt dit ook af van hoever je van de server verwijdert bent. In mijn VPN express review process heb ik de internetsnelheden voor en na het verbinden met de VPN server uitgetest. Het resultaat? Wanneer je met een server die relatief dicht in de buurt ligt verbindt, zul je vrijwel geen vertraging in je download snelheden merken! Deze dienst krijgt daarom een 9,5/10 op snelheden!

DNS Lekken en torrenten

Natuurlijk wil je dat je persoonlijke gegevens op een goede manier versleuteld worden wanneer je gebruik maakt van een VPN dienst en je wilt natuurlijk ook niet dat je gegevens gevaar lopen wanneer er een DNS lek bij een bepaalde website is. Dit heb ik ook uitgetest in mijn vpn express review. Doordat vrijwel alle servers van Express VPN P2P verbindingen ondersteunen, kan je op een veilige manier aan torrenting doen. Op het vlak van privacy bescherming en torrenting krijgt Express VPN een 9/10. Wil je zelf zeker zijn dat je beschermt bent tegen een DNS-lek? Dan kan je dit doen door naar de website van IPleak.net te gaan!

Probeer ExpressVPN

Klantendienst van Express VPN

Wanneer je gebruik maakt van een bepaalde dienst, heb je altijd de kans dat je om een of andere reden gebruik moet maken van de klantendienst van deze organisatie. Gelukkig heeft deze dienst verschillende manieren om je te helpen bij eventuele problemen die je zou ervaren. Je kan op de website zelf een chat starten met een van de klantendienst medewerkers. Indien je niet al te veel tijd hebt kun je ook altijd een mailtje sturen naar de klantendienst waarop ze dan zo snel mogelijk proberen te antwoorden! Indien je denkt dat je een vrij algemene vraag hebt, kun je ook altijd de meest gestelde vragen pagina van de diensten bezoeken!

Express VPN in vergelijking met andere VPN diensten

Om je bij de keuze van een VPN te helpen, heb ik ekele VPN diensten met elkaar vergeleken!

ExpressVPN VS NordVPN

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van EpressVPN heb je een aantal voordelen ten opzichte van mensen die NordVPN gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om Split tunneling op meerdere systemen te gebruiken, terwijl dit met NordVPN enkel mogelijk is op Windows systemen. We hebben hier een volledige blog post over, lees hem hier!

ExpressVPN VS Surfshark

Over het algemeen zijn de diensten van Surfshark VPN gelijkaardig met de diensten van ExpressVPN. ExpressVPN is echter een stuk populairder. Dit zie je ook terug in dingen zoals wat de diensten van expressvpn kosten.

ExpressVPN VS Cyber Ghost VPN

We hebben de diensten ook vergeleken met de diensten van ExpressVPN. Dit zijn 2 van de grootste VPN diensten waar je gebruik van kunt maken. Hier gaat het dus bijna om de persoonlijke keuze. Persoonlijk zijn de diensten van EpressVPN net iets beter voor mij!

Veelgestelde vragen over Express VPN

Express vpn opzeggen: Hoe werkt de 30 dagen niet goed – geld terug garantie?

ExpressVPN is er heilig van overtuigt dat jij haar aangeboden dienst als ’s werelds meest betrouwbare en ultrasnelle VPN zal waarderen. Zij willen dan ook dat je Express VPN-ervaring optimaal is en je VPN Express volledig optimaal zal zijn.

Hier moet ik wel bij zeggen dat de Express VPN garantie niet 1 maand betreft, maar precies 30 dagen geldt. Als je bijvoorbeeld een abonnement hebt afgesloten op 1 juli om 9:00 in de ochtend, dan kan je contact opnemen met de helpdesk om je geld terug te krijgen tot precies 1 augustus 9:00 in de ochtend.

Je ontvangt vervolgens een volledige teruggave, of wel, je krijgt je gehele betaalde bedrag terug, welke abonnementsvorm je ook, maar gekozen hebt. Je kan dit bedrag overigens alleen terug krijgen via dezelfde, originele betaalmethode die je ook gebruikt heeft om de VPN-dienst mee aan te schaffen in the first place.

Nu hoor ik je al denken, waarom is dit beter dan een gratis proefversie? Welnu, de meeste concurrenten en andere VPN-aanbieders bieden een ‘gratis proef programma’ aan, soms een demo versie genoemd, van hun product, met gelimiteerde functionaliteiten voor slechts een enkel apparaat of device.

Met de garantie van ExpressVPN kan je de volledige versie van ExpressVPN gebruiken voor al je apparaten, met ongelimiteerde bandbreedte, 24/7 helpdesk support.

Hoewel je gekozen abonnement of betalingsplan nog steeds wel in rekening gebracht wordt op het moment dat je deze aanschaft, toch kan ik je garanderen dat je als je het restitutieproces volgt binnen 30 dagen, je 100% gegarandeerd je betaalde bedrag volledig terug krijgt. ExpressVPN is dus echt 100% risicovrij en gratis om uit te proberen.

Handmatig Express VPN opzeggen bij een slechte Express VPN-ervaring

Als je met credit card of PayPal betaald hebt voor je vpn abonnement dan zie je niet het knopje ‘Manage Settings‘ als je je abonnement al hebt uitgeschakeld voor automatische verlenging.

Neem de volgende stappen om je abonnement stop te zetten:

 1. Log in je account
 2. Onder ‘Subscription‘ zie je precies is, inclusief tijdstip.
 3. Klik op ‘Manage subscription settings.‘ Je komt vervolgens terecht op de Automatic Renewal Settings pagina. Selecteer vervolgens Turn off automatic renewal en bevestig je keuze op de volgende twee pagina’s die zullen volgen.
 4. Wanneer je eenmaal op de pagina beland bent waar duidelijk in beeld staat: ‘Automatic Renewal is now turned OFF for Subscription…,” wordt je abonnement automatisch stopgezet en word je niet nog een keer geld in rekening gebracht aan het einde van je abonnementscyclus. (Je kan zoals hierboven al vermeld nog wel volledig gebruikmaken van alle functies van ExpressVPN tot de vervaldatum en tijdstip, en als je je toch bedenkt de automatische verlenging weer aanzetten op ieder gewenst moment.)

Als je betaald hebt met PayPal IPN-dienst, moet je ook de IPN stopzetten. Dit staat namelijk apart van het opzeggen van je automatische verlenging op ExpressVPN. Mocht je toch nog hulp nodig hebben of andere vragen over het opzeggen van je vpn abonnement kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via de live chat.

Mocht je betaald hebben met BitPay of Paymentwall zie je ook geen Manage settings link of knop. Als je een van deze twee betalingsmethoden gebruikt hebt, vervalt je abonnement automatisch op het moment dat deze normaliter zou verlopen.

Waarom is ExpressVPN duurder dan de meeste andere VPN aanbieders?

Een veilig en ultra-snel netwerk runnen op de schaal waarin Express VPN het doet is enorm duur. In tegenstelling tot budget VPN-aanbieders, investeert deze VPN-aanbieder in een beter en betrouwbaarder platform om jou te voorzien van een geweldige en beveiligde VPN-ervaring.

Hoewel het misschien een enge gedachte is, is het ook zo dat wanneer een product gratis of ’te mooi om waar te wezen’ geprijsd is, u misschien wel het product bent. Hoewel lang niet iedere gratis VPN-provider slechte bedoelingen heeft.

Mijn persoonlijke advies is daarom om gewoon voor ExpressVPN te gaan, je kan ze namelijk 30 dagen gratis uit proberen en kan dus geheel risicoloos gebruikmaken van een VPN-dienst door simpelweg een account bij hun aan te maken in plaats van bij malafide of goedkope VPN-aanbieders.

Probeer ExpressVPN

De conclusie: ExpressVPN ervaring 2024

Uit mijn ExpressVPN review blijkt dat dit een van de beste VPN aanbieders in Nederland is en ideaal voor de iPad. Dit is een goed voorbeeld hoe de ontwikkelaars er in zijn geslaagd bestaande software zo te maken dat er eigenlijk weinig verschil in zit of je nu op de PC/Mac of iPad werkt.

De bediening is eenvoudig, inloggen, een land selecteren, verbinding maken en je kunt beginnen. Er is ook de bekende bijbehorende kaart van waar we ons bevinden en die ons laat zien welke servers allemaal beschikbaar zijn wereldwijd.

Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig te gebruiken versleutelde verbinding.

ExpressVPN
Test een volledig VPN voor 30 dagen en ben je niet tevreden krijg je het geld terug.
9.8 TOTALE SCORE
Mijn ExpressVPN ervaring

Hieronder vind je de 6 criteria waarop ik deze VPN heb gewaardeerd.

Kwaliteit
10
Gebruikersgemak
10
Netwerk
10
Randapparatuur
10
Aantal landen
10
Prijs
9.5
Pluspunten
 • Goede en stabiele snelheid, hierdoor ideaal voor streaming
 • Geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkingsgraad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Eenvoudige interface
 • Website in het Nederlands
 • ExpressVPN router eenvoudig te installeren op de Linksys
Minpunten
 • Weinig opties selecteerbaar in menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen, slechts 3 stuks
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

44 Opmerkingen
 1. Hoi Mike,
  Ik heb al jaren een abo op NordVPN, door velen als beste getest. Echter NordVPN geeft bij mij (en vele anderen) een conflict met Outlook en daar lees je in de recensies geen woord over, terwijl dit essentieel is, want Outlook is essentieel! Dus heb ik NordVPN van mijn systeem geknikkerd.
  Zijn er, dat jij weet, conflicten bekend van ExpressVPN met andere belangrijke programma’s, zoals Outlook, of andere e-mail clients?

  • Hoi André,

   Mmmm nog nooit conflicten gehad, maar nog nooit getest op Outlook. Bedankt voor de tip! Ik heb ook een TIP voor jouw en dat is probeer het met ExpressVPN je kan het een maand testen. Ben je niet tevreden of werkt Outlook niet dan krijg je na 30 dagen 100% je geld terug.

   Dit is dus het proberen waard!!

   Mike

 2. Antwoord Avatar foto
  Marinus Van de Ketterij 20 maart 2020 op 14:06

  Heb nieuw emailadres
  Oude emailadres bestaat niet meer.
  Hoe kan ik dit wijzigen
  Mijn emailadres is
  xxxxxxxxxx
  Ik sta ingeschreven bij expresvpn onder
  Marinus van de ketterij

 3. Antwoord Avatar foto
  Marnic Van Twembeke 3 februari 2020 op 15:36

  ben voor mijn werk in Congo werkt daar deze vpn express ook ?

 4. Hoi,

  Is er verschil in data die ExpressVPN of NordVPN van jou nodig hebben als je het aanschaft (naam, mailadres, bankgegevens….en meer?) en in hoe lang ze die gegevens opslaan?

 5. Hallo,
  Ik heb me 2 dagen terug aangemeld bij ExpressVPN. Het gaat erom dat ik F1 races wil bekijken. Het liefst via een Nederlandse zender. Indien dit niet mogelijk is dan via een Engelse zender. Hoe maak ik dit mogelijk?

  Bedankt en groeten.

  Ed

 6. hoe zit het met betalen, heb een bank rek in Thailand

  gr. e

 7. Helaas is er een melding van Netflix dat ik via VPN ( Ipvanish en Express VPN) geen gebruik van Netflix kan maken.

 8. Kan van het een op het andere moment geen Ziggo Go meer kijken in buitenland met ExpressVPN. Is dit bekend?

 9. Dear entrepreneur. I want to end the acount .. I am not too fooled. It does not work as I expected. Many emails but not well solved for my. Please credit the account and return the money paid. Best regards
  Ludovicus Cremers

  • Hoi,

   Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over ExpressVPN. Ik ben zeer tevreden over deze VPN daarom zou ik graag willen weten wat het probleem is bij u om mijn lezers hiervan op de hoogte te kunnen stellen of u misschien te helpen het op te lossen.

   Het opzeggen zal u echter bij Express zelf moeten doen en dit kan binnen een termijn van 30 dg.

   Mijn Website is onafhankelijk en ik schrijf als hobby alleen maar over privacy en bescherming.

   Ik hoop dat u alsnog de moeite kan nemen om mijn eerste vraag te beantwoorden ik zal dan proberen het op te lossen. Dit is mogelijk omdat ik oa nu in Bangkok ben.

   Groeten,
   Mike

 10. Hallo,
  Bij al die reviews mis ik downloaden via Spotnet. Wel P2P en Torrents, maar geen Spotnet.
  Mijn ervaring met deze VPN’s(Ik heb meerdere geprobeerd is, dat de downloadsnelheid drastisch daalt tot wel de helft. Is hier iets tegen te doen? Verder blokkeert ExpresVPN Netflix op mijn Ipad, terwijl ik het wel op mijn PC kan kijken. Ik heb een Nederlandse licentie.

  • Hoi Rien,

   Bedankt voor de TIP. Zal er wel een artikel over schrijven tzt. Welke VPN heb je gebruikt waar de snelheid zo daalde? Ik denk dat je ExpressVPN even een email moet sturen met je probleem op de iPad. Dit is niet normaal en het moet gewoon werken. Kijk je verder geen Netflix op je TV? Je hebt ook een probleem met ExpressVPN mbt de download snelheid, misschien kan je ze vragen of ze een speciale server hebben hiervoor?

   Groeten,
   Mike

 11. Hoi,

  Ik zou graag een netflix abonnement willen nemen en dan op die manier ook op de Amerikaanse site gebruiken! Ik lees dat je dat je erg tevreden bent over ExpressVPN. Wat maakt, ondanks het prijsverschil, ExpressVPN beter dan NordVPN (in jou ogen)?

  Ik zou alleen vanuit Nederland de Amerikaanse netflix willen bezoeken, dus niet vanuit het buitenland o.i.d.

  • Hoi Gina,

   Bedankt voor je bericht. Ik ben zelf een “gelukkige gebruiker” van ExpressVPN, ze hebben nu een mooie aanbieding nu waardoor ze qua qualiteit en prijs lange tijd nr. 1 hebben gestaan in mijn ranking. De helpdesk is zeer snel met live chat. Zal je af en toe moeten gebruiken om te vragen welke USA server je in zal moeten logen. IK heb nog nooit inlog problemen gehad met ExpressVPN en altijd USA Netflix kunnen openen.

   NordVPNVPN is om eerlijk de zijn van het zelfde niveau en met name omdat ze een zeer aantrekkelijk aanbieding hebben heb ik ze in mijn ranking op nr.1 gezet. Prettige interface en eenvoudig in gebruik. NordVPN heeft mijn voorkeur wanneer je iets goedkoper uit wil zijn. Wanneer dit geen issue is dan zou ik voor ExpressVPN gaan met name omdat ik hier voor ervaring mee heb.

   Groeten,
   Mike

 12. HOI

  ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet. Nu wil ik gebruik gaan maken van express vpn om te
  kunnen downloaden, motogp, f1 kijken en alle Amerikaanse series
  Kan dit met deze aanbieder en wat heb ik dan allemaal nodig?

 13. hoi

  Ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet en wil graag gebruik gaan maken van express vpn
  om te kunnen downloaden, motogp , f1 en alle Amerikaanse series te kunnen kijken.
  Kan dit en wat heb ik dan allemaal nodig?

  • Hoi Colinda,

   Het maakt niet uit bij welke provider je zit gelukkig voor de keuze van een VPN. ExpressVPN is nog steeds een van de beste op de VPN markt. In de jaren dat ik ze test hebben ze altijd servers gehad die goed werkte om geblokkeerde media te streamen. Met NordVPN heb ik sind een paar maande ook goede ervaring. Het is een beetje stuivertje wisselen tussen deze VPN.

   Met ExpressVPN of NordVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 14. Ik woon in het buitenland en zou graag ziggo sport willen zien, ik heb al een proef abonnement genomen, maar helaas detecteert de ziggo sport totaal app dat ik via vpn werk en kan daardoor geen live stream zien. Het andere probleem is dat ik op een buitenlandse apple store zit vanwege mijn buitenlandse credit card en ik daarom niet de nederlandse tv apps op de nederlandse apple store kan downloaden zoals ziggo go, kpn tv rtlxl etc. ik werk met express vpn, wat trouwens wel super werkt met netflix en canal plus.

 15. Hallo,

  Mijn vriendin en ik heb beide een iPhone, iPad en MacBook. Kan ik de interface tegelijkertijd op meerdere apparaten gebruiken of moet er voor iedere device een abo worden afgesloten?

  • Hoi Bo,

   Het is afhankelijk van de provider die je kiest. We noemen dit het aantal gelijktijdige multi login.

   Succes,
   Mike

 16. Zit in Turkije, helaas geen formule 1 kunnen kijken vorige week via VPN☹️

 17. Geachte heer, mevrouw,

  Ik woon in Hongarije en erger me mateloos dat ik bij npo veel dingen niet kan zien.Ik wil ook graag naar engelse programma’s kijken.
  Ik heb een snelle huawei g4 router.
  Kan ik express vpn op die router krijgen?
  Dan ben ik in één keer klaar.

 18. Kan ik VPN ook voor 2 maanden nemen?
  Ipv een heel jaar.

 19. Wie kan me helpen? Ik heb ExpressVPN geïnstalleerd en probeer vanuit Frankrijk F1 te kijken op Ziggo Sport Totaal maar krijg steeds de melding “U maakt gebruik van een proxy” en dan houdt het op.

  • Hoi Andre,

   Het werkt helaas niet op Ziggy Sport Totaal. Je oplossing is een vriend gebruiken die een Ziggo abonnement heeft waar je gebruik van mag maken. Er is helaas nog geen oplossing hiervoor. We werken eraan met ExpressVPN om ook hier een oplossing voor te vinden.

   We zullen je op de hoogte houden via deze website!

   Groeten Mike

 20. Antwoord Avatar foto
  best golf simulator for home 18 april 2017 op 15:48

  Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be interesting to read through articles
  from other authors and use a little something from their websites.

 21. Antwoord Avatar foto
  rotten tomatoes beauty and the beast 18 april 2017 op 05:43

  It’s remarkable for me to have a website, which is helpful for my know-how.

  thanks admin

 22. Wonen net over de grens (belgie) en willen graag naar RTL4 kunnen kijken. Ik heb een Play van KPN abonnement. Kan ik dat streamen via de VPN die in NL staat dan?

  • Hoi Alfred,

   Het zou geen probleem moeten zijn. Soms lukt het echter niet en dat ligt dan wel aan de telefoonprovider helaas.Ik zou je hierover geen advies kunnen geven omdat ik KPN Play niet gebruik. Heb je geen vaste internet verbinding?

   Je zou een VPN voor een maand kunnen nemen voordat je een jaarabonnement af zal sluiten. Ik reis veel en heb de beste ervaring met ExpressVPN. Zie de ranglijst.

   Groeten,
   Mike

 23. Onder welke wetgeving opereert deze dienst? Ik wil de US mijden.

  • Hoi Hank,

   Bij Express zit je veilig, ze vallen onder de wetgeving van Guernsey. Hier zitten ook veel banken e.d.

   Groeten,
   Mike

 24. Hallo, hier thailand ,zijn jullie hier ook te bereiken.groet Gerrit.

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl