ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat  hier ook de waarheid over spreek. Het is de ideale service voor het streamen van films en tv series met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 1000 servers om meer dan 100 locaties verspreid over de wereld.

In het onderstaande artikel zal je de ExpressVPN review kunnen vinden. Mijn ExpressVPN ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de technische aspecten en gebruikersgemak in deze ExpressVPN review.

Update:  16 april, 2018

ExpressVPN aanbieder

ExpressVPN review: VPN Express prijs 1 mnd, 6 mnd en 15 mnd

expressvpn

Kijkende naar de Express VPN prijs adviseren wij u een jaar abonnement af te sluiten. De enige reden waarom wij dit durven te adviseren is omdat wij 90% zeker weten dat u tevreden zal zijn met uw aankoop. Mocht u uiteindelijk niet tevreden zijn over Express VPN product is er een 30 dagen geld terug garantie. Dit kan een bedrijf natuurlijk alleen maar aanbieden wanneer ze volste vertrouwen hebben in het product. Express VPN is een van de beste aanbieders voor de Nederlandse markt. Het is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uitstekende helpdesk. U zal 3 multi-login krijgen en zou deze inlog kunnen delen met vrienden zodat de Express VPN prijs gedeelte zou kunnen worden.

KORTING 35% + 3 maanden gratis
Korting voor de bezoekers van deze website

Wij kunnen je nu een tijdelijk super korting aanbieden. Sluit je een jaarabonnement af en je krijgt 3 maanden extra. Dit komt neerkomt op 35% korting

Korte samenvatting Express VPN


VOORDEEL:
 • Goede en stabiele snelheid
 • 30 dagen geld terug garantie
 • Server dekking
 • Betaalbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Nederlandse taal website

NADEEL:
 • Een van de duurdere provider, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
 • Log beleid onduidelijk

Express VPN is een van de beste VPN aanbieders

De VPN Express is een van de eerste en meest bekende aanbieders in Nederland op de markt anno  2017. Een sterke punten van deze aanbieder is de snelheid en het aantal inlog locaties. Dit is zeer handig omdat bepaalde server speciaal zijn ingericht zijn voor het inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika, maar ook voor het in het buitenland Nederlandse tv te kunnen kijken.

Express VPN is een van de meest betrouwbare op de markt voor het garanderen van een snelle en stabiele connectie met o.a. Amerika. Dit is dan goed nieuws voor de Netflix liefhebbers onder ons. Naast de ideale annonieme streaming mogelijkheden is er een sterke versleuteling wat resulteert in een hoog beveiligingsniveau. Er worden geen data van klanten opgeslagen of DNS queries en P2P is toegestaan op al hun servers wat een uniek is voor een  aanbieder omdat er normaal wel restricties worden opgeven.  Men kan kiezen uit diverse beveiliging protocollen (inclusief OpenVPN) en net zoals bij vele  aanbieders is er ook een zogenaamde Kill Switch.

Bewijs van geografische ontwijking met VPN Express

De applicatie is eenvoudig down te loaden en hierna te installeren op de computer en tal van mobile apparaten met verschillende besturingssystemen zoals Android, Mac of iOS.ExpressVPN en Max Verstappen kijken via Ziggo GO

Een van de eigenschappen van een service is geografische blokkering ontwijken. Het hebben van vele serverpunten van Express VPN zijn daarbij zeer handig omdat dit de snelheid bevorderd. Aangezien niet iedereen dezelfde inlog locatie zal kiezen. Een stabiele en snelle verbinding kan je dan ook op aan.

Met Expres VPN software is het daarom ook zeer makkelijk om televisie kanalen waar ook ter wereld te bekijken. Ik ben een Formule 1 fan en en volg de prestaties van onze Max Verstappen dan ook op de voet.

De mogelijkheid om je te kunnen ontdoen van allerlei blokkades zodat je gewoon kan inloggen op locale TV zenders of betaalzenders die de Formule 1 uitzenden is dan ook een enorm voordeel.

Tegenwoordig gebruik ik Ziggo GO en NLZiet, maar hiervoor ging ik met mijn versleutelde verbinding de wereld over opzoek naar locale kanalen die Formule 1 uitzenden. Zie artikel: Formule 1 livestream

Dit was een van de belangrijkste redenen voor mij om een versleutelde verbinding te nemen, zodat ik Max Verstappen zijn prestaties kan blijven volgen ook wanneer ik niet in Nederland ben. Hiernaast is beveiliging en privacy ook een belangrijke rol gaan spelen, zelfs zoveel dat ik met deze website probeer uit te leggen dat je op je hoede moet zijn wanneer je “niet beschermd” gebruik maakt van het net.

De overheid probeert steeds meer grip te krijgen op dit vrije medium en proberen door regelgeving te veranderen de burgers steeds meer in kaart te brengen en daarbij vergeten ze dat wij ook rechten hebben waardoor het recht op privacy. De sleepwetnet welke de regering ons door de strot probeert te drukken is daarbij een goed voorbeeld. Niet afhaken nu!!!! Want ook jij hebt wat te verbergen, misschien niet iets groots maar zelfs dit geheim kan ooit misschien een staartje krijgen wanneer we de overheid zomaar zijn gang laten gaan. Wat statische gezien heeft iedereen iets te verbergen. Ook jij en dat zal ik proberen toe te lichten met het volgende voorbeeld.

Nou hier begint de opsomming:

 • Bijna 12 procent heeft een verslaving,
 • Een op de 10 mannen gaat regelmatig naar de hoeren,
 • Een op de zes huishoudens heeft een grote schulden of dreigt die te krijgen,
 • Een kwart van de Nederlandse bevolking gaat wel eens vreemd,
 • 10 procent heeft een psychologische klachten,
 • Een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva, een veelvoud daarvan andere medicijnen,
 • Honderdduizenden kinderen zijn gediagnosticeerd als niet helemaal normaal.
CBS-2016 Nederlandse bevolking onderzoek

Ik dwaalde een beetje af maar ik probeer alleen maar duidelijk te maken dat het nemen van een aanbieder zoals VPN Express en zeer goede keus zal zijn. Laten we beginnen met deze versleutelde verbinding eens goed onder de loep te nemen.

Express VPN, een privé netwerk met stabiele en snelle servers

Express VPN software is een solide versleutelde verbinding met een eigen en snel netwerk, al vele jaren actief op de  markt.

Uitstekende landen dekking (100 landen), PC-software, mobiele telefoons en tablets (vergeet niet dat het altijd mogelijk is om handmatig een versleutelde verbinding te configureren op een mobiele telefoon).

Geen bandbreedte limieten, data-encryptie en het vermogen om te kijken naar streaming video’s. U hebt ook de bevoegdheid om P2P en torrents te maken.

Dit biedt oa de mogelijkheid om bijvoorbeeld Netflix buiten de Verenigde Staten te bekijken of uitzendingen van de commerciële Nederlandse zenders (RTL, Zig, Uitzendinggemist NPO, NLziet).ExpressVPN VPN verbinding

Er wordt een niet inloggen beleid gehanteerd. Dit houdt in geen logs, torrents werken dan ook zonder problemen. Het IP-adres welke wordt gebruikt om verbinding te maken wordt steeds genoteerd, ook de verbruikte bandbreedte ( niet wie je bent) voor statistische doeleinden.

De verzamelde gegevens worden gebruikt om te bepalen of de server capaciteit voldoende is en mogelijk nieuwe servers toe te voegen of hun netwerk te veranderen.

 

Samenvatting VPN Express software:

Onderwerp Eigenschap
Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift Militaire 256 bits
Server Schakelaars Onbeperkt
Server meer dan 1000
IP adressen Niet beschikbaar, omdat ze het niet weten.................
Protocollen OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, en PPTP -protocollen
Ondersteunde apparaten Windows, Mac, iOS, Android
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Type ondersteuning 24/7 e-mail, chatten, kaartje, telefoon
Geld terug? Niet tevreden binnen 30 dagen
Landen gedekt 100+ landen (Nederland 3 locaties)
Multi Inloggen 3 gelijktijdige logins (1 + 1 de mobiele computer)

ExpressVPN review: De kenmerken van ExpressVPN

Tv kijken in het buitenland
De nieuwe App Express VPN is sneller en levert zwaardere prestaties, dit in vergelijking met de vorige update. VPN Express legt hierdoor de lat erg hoog voor de concurrent op het gebied van kwaliteit en dienstverlening.

ExpressVPN apparatenMakkelijk te gebruiken

Express VPN heeft software beschikbaar voor elk platform . PC, Mac, Android, iPhone en iPad (afbeelding). Al deze versies zijn verrassend eenvoudig, u opent de applicatie, logt in, u kiest het land van verbinding en het is voor elkaar.

Versleutelde verbinding China

Hebt u voornemens VPN Express in China of in een ander land met een hoge censuur te gaan gebruiken?? Dan kunt u het protocol van de verbinding, dat standaard is ingesteld op AUTO, makkelijk veranderen.

De Express VPN instelling is zeer basic. Wanneer u op zoek bent naar een versleutelde verbinding voor China met meer instelmogelijkheden dan is deze ExpresVPN misschien niet de beste optie, maar ik ben altijd tevreden geweest met VPN Express. De applicatie heeft mijn gedurende mijn reizen naar China nooit in de steek gelaten.

ExpressVPN mobiel

ExpressVPN review: Geen logs op VPN Express

ExpressVPN stelt geen limiet op de bandbreedte verbruik of de snelheid van uw verbinding. Er zijn geen probleem met P2P en het maken van Torrents.

Er zijn geen logs op uw gebruik van de versleutelde verbinding, geen logs op het type verkeer dat u uitwisselt op het internet, maar dat betekent niet dat ze illegale praktijken accepteren op hun netwerk. Ze slaan echter wel uw gebruikers data op voor hun eigen statische gegevens. Die gebruiken ze om hun netwerk zo gecontroleerd mogelijk uit te bouwen……

VPN Express voor de iPad of andere apparaten

ExpressVPN iPad

Het maakt niet uit op welk apparaat je voorkeur naar uit gaat de App is eenvoudig te installeren op alle apparaten die we maar kennen Windows, Mac, Android, iOS, Linux, en als laatste op de Blackberry (hier slechts twee apparaten). Ze hebben tevens een router waar de versleutelde verbinding heel makkelijk op geflashed kan worden (zo heet dat). Leest artikel: de VPN router

ExpressVPN review: Bewijs dat inloggen werkt vanuit een van de servers van VPN Express

1) Inloggen vanuit buiten de VS in Netflix Amerika

2) Inloggen vanuit buitenland in Netflix Nederland

ExpressVPN review:  De conclusie ExpressVPN ervaring

Express VPN is een van de beste aanbieders in Nederland en ideal voor de iPad. Dit is een goed voorbeeld hoe de ontwikkelaars er in zijn geslaagd bestaande software zo te maken dat er eigenlijk weinig verschil zit of u nou op de PC/Mac of iPad werkt. De bediening is eenvoudig, inloggen, een land selecteren, verbinding maken en u kunt beginnen. Er is ook de bekende bijbehorende kaart van waar we ons bevinden. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig te gebruiken versleutelde verbinding.

Onze Torrents en streaming ervaring

Wanneer je op zoek bent naar een versleutelde verbinding die ideaal is voor het downloaden van torrentes en het streamen van video’s is zonder meer Express VPN een van de prettigste partijen om mee te werken. De service biedt stabiele en staat garant voor hoogte snelheden en een betrouwbare versleuteling van de datastroom. De dienst is makkelijk te installeren op al je apparaten zoals je hebt kunnen lezen in het voorafgaande. Het is belangrijk dat wanneer je ervoor gaat zitten de service ook daadwerkelijk werkt en je geen hinder ondervindt van vertraging of niet kunnen inloggen. Je hoeft dus niet een technische genie te zijn om met deze dienst te werken.

Verder kan ik nog niet duidelijk zijn dat wanneer je Express VPN gebruikt voor P2P of torrents je log gegevens niet worden bewaard. De vestigingsplaats speelt hierbij dan ook nog een belangrijke rol omdat we altijd te maken hebben met lokale regelgeving welke in dit geval de Maagden Eilanden zijn. Weet jij waar dit ligt, haha…… In iedergval de regelgeving op dit eiland is dat ze niets hoeven op te slaan en niet verplicht zijn hun gegevens over te dragen aan de lokale overheid wanneer hier om gevraagd wordt.

De Express VPN is een complete oplossing die aan uiteenlopende behoeften voldoet. Express VPN kan gerekend worden tot een van de besteVPN aanbieders voor de Nederlandse markt.

ExpressVPN ervaring: De gebruikers interface

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

 

ExpressVPN de beste VPN

9.6 Waardering
Mijn ervaring : ExpressVPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
9.7
GEBRUIKERSGEMAK
9.6
STABILITEIT NETWERK
9.6
RANDAPPARATUUR
9.3
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
PRIJS
9
34 Comments
 1. Reply
  Gerrit 27 januari 2017 at 06:21

  Hallo, hier thailand ,zijn jullie hier ook te bereiken.groet Gerrit.

 2. Reply
  Hank 22 maart 2017 at 07:46

  Onder welke wetgeving opereert deze dienst? Ik wil de US mijden.

  • Reply
   debestevpn 23 maart 2017 at 06:36

   Hoi Hank,

   Bij Express zit je veilig, ze vallen onder de wetgeving van Guernsey. Hier zitten ook veel banken e.d.

   Groeten,
   Mike

 3. Reply
  alfred 27 maart 2017 at 09:04

  Wonen net over de grens (belgie) en willen graag naar RTL4 kunnen kijken. Ik heb een Play van KPN abonnement. Kan ik dat streamen via de VPN die in NL staat dan?

  • Reply
   debestevpn 27 maart 2017 at 10:54

   Hoi Alfred,

   Het zou geen probleem moeten zijn. Soms lukt het echter niet en dat ligt dan wel aan de telefoonprovider helaas.Ik zou je hierover geen advies kunnen geven omdat ik KPN Play niet gebruik. Heb je geen vaste internet verbinding?

   Je zou een VPN voor een maand kunnen nemen voordat je een jaarabonnement af zal sluiten. Ik reis veel en heb de beste ervaring met ExpressVPN. Zie de ranglijst.

   Groeten,
   Mike

 4. Reply
  Drastic ds emulator 16 april 2017 at 10:09

  I read this piece of writing completely regarding the resemblance of most recent and preceding
  technologies, it’s amazing article.

 5. It’s remarkable for me to have a website, which is helpful for my know-how.

  thanks admin

 6. Reply
  best golf simulator for home 18 april 2017 at 15:48

  Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be interesting to read through articles
  from other authors and use a little something from their websites.

 7. Reply
  André Hoffers 24 juni 2017 at 14:29

  Wie kan me helpen? Ik heb ExpressVPN geïnstalleerd en probeer vanuit Frankrijk F1 te kijken op Ziggo Sport Totaal maar krijg steeds de melding “U maakt gebruik van een proxy” en dan houdt het op.

  • Reply
   debestevpn 28 juni 2017 at 09:40

   Hoi Andre,

   Het werkt helaas niet op Ziggy Sport Totaal. Je oplossing is een vriend gebruiken die een Ziggo abonnement heeft waar je gebruik van mag maken. Er is helaas nog geen oplossing hiervoor. We werken eraan met ExpressVPN om ook hier een oplossing voor te vinden.

   We zullen je op de hoogte houden via deze website!

   Groeten Mike

 8. Reply
  Koos 3 juli 2017 at 11:46

  Kan ik VPN ook voor 2 maanden nemen?
  Ipv een heel jaar.

  • Reply
   debestevpn 4 juli 2017 at 14:06

   Hoi Koos,

   Dat is geen probleem met ExpressVPN

   Groeten,
   Mike

 9. Reply
  D.M. Talma 11 juli 2017 at 00:53

  Geachte heer, mevrouw,

  Ik woon in Hongarije en erger me mateloos dat ik bij npo veel dingen niet kan zien.Ik wil ook graag naar engelse programma’s kijken.
  Ik heb een snelle huawei g4 router.
  Kan ik express vpn op die router krijgen?
  Dan ben ik in één keer klaar.

 10. Reply
  Arie 15 juli 2017 at 17:48

  Zit in Turkije, helaas geen formule 1 kunnen kijken vorige week via VPN☹️

  • Reply
   debestevpn 17 juli 2017 at 08:20

   Hoi Arie,

   Welke VPN gebruik je?

   Groet,
   Mike

 11. Reply
  Bo 17 juli 2017 at 22:04

  Hallo,

  Mijn vriendin en ik heb beide een iPhone, iPad en MacBook. Kan ik de interface tegelijkertijd op meerdere apparaten gebruiken of moet er voor iedere device een abo worden afgesloten?

  • Reply
   debestevpn 18 juli 2017 at 11:34

   Hoi Bo,

   Het is afhankelijk van de provider die je kiest. We noemen dit het aantal gelijktijdige multi login.

   Succes,
   Mike

 12. Reply
  traveller 29 augustus 2017 at 06:39

  Ik woon in het buitenland en zou graag ziggo sport willen zien, ik heb al een proef abonnement genomen, maar helaas detecteert de ziggo sport totaal app dat ik via vpn werk en kan daardoor geen live stream zien. Het andere probleem is dat ik op een buitenlandse apple store zit vanwege mijn buitenlandse credit card en ik daarom niet de nederlandse tv apps op de nederlandse apple store kan downloaden zoals ziggo go, kpn tv rtlxl etc. ik werk met express vpn, wat trouwens wel super werkt met netflix en canal plus.

  • Reply
   debestevpn 4 september 2017 at 05:57

   Hoi,

   Zelf gebruik ik een een account van een vriend zodat ik waar ik ook ben Ziggo kan kijken mits ik een VPN heb natuurlijk. Mbt de apple account kan je volgens mij ook een account aanmaken zonder creditkaart, wanneer je dan je VPN NL server gebruikt zal het moeten lukken.

 13. Reply
  colinda 17 september 2017 at 18:35

  hoi

  Ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet en wil graag gebruik gaan maken van express vpn
  om te kunnen downloaden, motogp , f1 en alle Amerikaanse series te kunnen kijken.
  Kan dit en wat heb ik dan allemaal nodig?

  • Reply
   debestevpn 17 september 2017 at 18:52

   Hoi Colinda,

   Het maakt niet uit bij welke provider je zit gelukkig voor de keuze van een VPN. ExpressVPN is nog steeds een van de beste op de VPN markt. In de jaren dat ik ze test hebben ze altijd servers gehad die goed werkte om geblokkeerde media te streamen. Met NordVPN heb ik sind een paar maande ook goede ervaring. Het is een beetje stuivertje wisselen tussen deze VPN.

   Met ExpressVPN of NordVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 14. Reply
  colinda 17 september 2017 at 18:38

  HOI

  ik heb een vraag. Ik zit bij Zeelandnet. Nu wil ik gebruik gaan maken van express vpn om te
  kunnen downloaden, motogp, f1 kijken en alle Amerikaanse series
  Kan dit met deze aanbieder en wat heb ik dan allemaal nodig?

 15. Reply
  Gina 20 oktober 2017 at 18:56

  Hoi,

  Ik zou graag een netflix abonnement willen nemen en dan op die manier ook op de Amerikaanse site gebruiken! Ik lees dat je dat je erg tevreden bent over ExpressVPN. Wat maakt, ondanks het prijsverschil, ExpressVPN beter dan NordVPN (in jou ogen)?

  Ik zou alleen vanuit Nederland de Amerikaanse netflix willen bezoeken, dus niet vanuit het buitenland o.i.d.

  • Reply
   sottojox 21 oktober 2017 at 07:11

   Hoi Gina,

   Bedankt voor je bericht. Ik ben zelf een “gelukkige gebruiker” van ExpressVPN, ze hebben nu een mooie aanbieding nu waardoor ze qua qualiteit en prijs lange tijd nr. 1 hebben gestaan in mijn ranking. De helpdesk is zeer snel met live chat. Zal je af en toe moeten gebruiken om te vragen welke USA server je in zal moeten logen. IK heb nog nooit inlog problemen gehad met ExpressVPN en altijd USA Netflix kunnen openen.

   NordVPNVPN is om eerlijk de zijn van het zelfde niveau en met name omdat ze een zeer aantrekkelijk aanbieding hebben heb ik ze in mijn ranking op nr.1 gezet. Prettige interface en eenvoudig in gebruik. NordVPN heeft mijn voorkeur wanneer je iets goedkoper uit wil zijn. Wanneer dit geen issue is dan zou ik voor ExpressVPN gaan met name omdat ik hier voor ervaring mee heb.

   Groeten,
   Mike

 16. Reply
  Rumble 29 november 2017 at 11:37

  Hallo,
  Bij al die reviews mis ik downloaden via Spotnet. Wel P2P en Torrents, maar geen Spotnet.
  Mijn ervaring met deze VPN’s(Ik heb meerdere geprobeerd is, dat de downloadsnelheid drastisch daalt tot wel de helft. Is hier iets tegen te doen? Verder blokkeert ExpresVPN Netflix op mijn Ipad, terwijl ik het wel op mijn PC kan kijken. Ik heb een Nederlandse licentie.

  • Reply
   debestevpn 29 november 2017 at 12:25

   Hoi Rien,

   Bedankt voor de TIP. Zal er wel een artikel over schrijven tzt. Welke VPN heb je gebruikt waar de snelheid zo daalde? Ik denk dat je ExpressVPN even een email moet sturen met je probleem op de iPad. Dit is niet normaal en het moet gewoon werken. Kijk je verder geen Netflix op je TV? Je hebt ook een probleem met ExpressVPN mbt de download snelheid, misschien kan je ze vragen of ze een speciale server hebben hiervoor?

   Groeten,
   Mike

 17. Reply
  cremers 19 januari 2018 at 14:56

  Dear entrepreneur. I want to end the acount .. I am not too fooled. It does not work as I expected. Many emails but not well solved for my. Please credit the account and return the money paid. Best regards
  Ludovicus Cremers

  • Reply
   debestevpn 21 januari 2018 at 08:39

   Hoi,

   Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over ExpressVPN. Ik ben zeer tevreden over deze VPN daarom zou ik graag willen weten wat het probleem is bij u om mijn lezers hiervan op de hoogte te kunnen stellen of u misschien te helpen het op te lossen.

   Het opzeggen zal u echter bij Express zelf moeten doen en dit kan binnen een termijn van 30 dg.

   Mijn Website is onafhankelijk en ik schrijf als hobby alleen maar over privacy en bescherming.

   Ik hoop dat u alsnog de moeite kan nemen om mijn eerste vraag te beantwoorden ik zal dan proberen het op te lossen. Dit is mogelijk omdat ik oa nu in Bangkok ben.

   Groeten,
   Mike

 18. Reply
  Janine 6 maart 2018 at 13:41

  Kan van het een op het andere moment geen Ziggo Go meer kijken in buitenland met ExpressVPN. Is dit bekend?

  • Reply
   sottojox 6 maart 2018 at 22:48

   How Janine,

   Het klopt ik ga speeding met een nieuwe aanbevelling komen.

   Groeten,
   Mike

   • Reply
    sottojox 7 maart 2018 at 19:26

    Hoi Janine,

    Het werkt weer.

    Groeten,
    Mike

   • Reply
    sottojox 7 maart 2018 at 15:17

    Hoi,

    We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte.

    Groeten,
    Mike

Laat een bericht achter