<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">F1 live stream Silverstone. Niets missen met een VPN provider

F1 live stream | Live Stream F1 Silverstone Max Verstappen

F1 live stream op Silverstone (BritishGP), waar Max Verstappen dit weekend in actie komt, wilt u toch niet missen? U kunt alle geografische belemmeringen opheffen met behulp van een VPN provider.

Gaat hij als tweede finishen dit weekend of misschien zelfs als eerste? Alles kunt u live volgen op verschillende kanalen. Het zal wel nodig zijn een VPN provider aan te schaffen. In de rest van het artikel zal ik u uitleggen wat u precies moet doen.

TOP VPN PROVIDERS voor F1

F1 live stream: het Redbull circuit:

Het was weer spannend,  afgelopen weekend in Oostenrijk. Met een F1 live stream kon ik alles volgen hoewel ik niet in Nederland was. Na een, naar eigen zeggen door Max, teleurstellende kwalificatie was het uiteindelijk de race waar de echte punten werden verdeeld. We werden van te voren gewaarschuwd dat de Redbull bolides snelheid zouden missen op het rechte stuk. Dit deden ze ook wel, maar wat een race.

Max vocht zich als een ervaren rot naar voren en als een professor ging hij met zijn banden om waardoor een 1 stop strategie mogelijk werd. Lewis Hamilton en Nico Rosberg vonden het zo nodig om in de laatste bocht elkaar letterlijk nog even in de weg te zitten. Net te weinig schade om Verstappen de Grand Prix te laten winnen. Het werd een zeer verdiende tweede plek. De hoogste plek die de Redbull bolide ooit had gehaald op zijn eigen circuit.

Het programma Silverstone:

 • Vrije training 1: Vrijdag, 8 juli om 11:00
 • Vrije training 2: Vrijdag, 8 juli om 15:00
 • Vrije training 3: Zaterdag, 9 juli om 11:00
 • Kwalificatie      : Zaterdag, 9 juli om 14:00
 • Race: Zondag, 10 juli om 14:00

 

F1 live stream

F1 live stream

Koop F1 2016

Je TOP voorbereiden

Een TOP voorbereiding:

Mocht u het circuit van te voren willen testen dan is het mogelijk een super leuk race-game aan te schaffen. Het Formule 1 spel 2015heeft u waarschijnlijk al grijs gespeeld. Een kleine upgrade van uw game collectie, “the official F1™ 2016“,  mag dan ook wel.

Niets is leuker om zelf goed te oefenen, zodat u elke bocht kent. U bent dan as zondag er helemaal klaar voor.

Wat doet een VPN

Een VPN aanbieder verzogt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen de computer, tablet of telefoon enerzijds, en de VPN-server in Nederland anderzijds (of een ander locatie). Op die manier lijkt het alsof je een Nederlands IP-adres hebt en je fysiek in Nederland bent. Het resultaat is dat je naar alle geblokkeerde sites kunt openen, terwijl je je misschien niet op de geeiste locatie bevindt. Formule 1 kan je dus volgen op verschillende buitenlandse media

Landen en zenders: F1 live stream

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl