F1 live stream | Live Stream F1 Silverstone Max Verstappen

F1 live stream op Silverstone (BritishGP), waar Max Verstappen dit weekend in actie komt, wilt u toch niet missen? U kunt alle geografische belemmeringen opheffen met behulp van een VPN provider.

Gaat hij als tweede finishen dit weekend of misschien zelfs als eerste? Alles kunt u live volgen op verschillende kanalen. Het zal wel nodig zijn een VPN provider aan te schaffen. In de rest van het artikel zal ik u uitleggen wat u precies moet doen.

F1 live stream

F1 live stream: het Redbull circuit:

Het was weer spannend,  afgelopen weekend in Oostenrijk. Met een F1 live stream kon ik alles volgen hoewel ik niet in Nederland was. Na een, naar eigen zeggen door Max, teleurstellende kwalificatie was het uiteindelijk de race waar de echte punten werden verdeeld. We werden van te voren gewaarschuwd dat de Redbull bolides snelheid zouden missen op het rechte stuk. Dit deden ze ook wel, maar wat een race.

Max vocht zich als een ervaren rot naar voren en als een professor ging hij met zijn banden om waardoor een 1 stop strategie mogelijk werd. Lewis Hamilton en Nico Rosberg vonden het zo nodig om in de laatste bocht elkaar letterlijk nog even in de weg te zitten. Net te weinig schade om Verstappen de Grand Prix te laten winnen. Het werd een zeer verdiende tweede plek. De hoogste plek die de Redbull bolide ooit had gehaald op zijn eigen circuit.

Het programma Silverstone:

  • Vrije training 1: Vrijdag, 8 juli om 11:00
  • Vrije training 2: Vrijdag, 8 juli om 15:00
  • Vrije training 3: Zaterdag, 9 juli om 11:00
  • Kwalificatie      : Zaterdag, 9 juli om 14:00
  • Race: Zondag, 10 juli om 14:00

 

F1 live stream

Silversone ciruit

F1 live stream

Koop F1 2016

Je TOP voorbereiden

Een TOP voorbereiding:

Mocht u het circuit van te voren willen testen dan is het mogelijk een super leuk race-game aan te schaffen. Het Formule 1 spel 2015heeft u waarschijnlijk al grijs gespeeld. Een kleine upgrade van uw game collectie, “the official F1™ 2016“,  mag dan ook wel.

Niets is leuker om zelf goed te oefenen, zodat u elke bocht kent. U bent dan as zondag er helemaal klaar voor.

 

 

Kenmerken van een VPN

Kenmerk van de VPN verbinding is dat we het hebben over een versleutelde verbinding. In de deBesteVPN.nl schrijf ik over een aantal providers van VPN software. Deze VPN aanbieders hebben gemeen dat ze een product op de markt zetten dat u beschermt tegen pottenkijkers.

Ze zorgen ervoor dat u anoniem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. U wordt niet meer vertraagd of geblokkeerd en niemand houdt bij wat u nu aan het doen bent.

Een VPN dienst is noodzakelijk als u TV wilt kijken in het buitenland. Heel simpel wordt uw IP adres verandert en er gaat letterlijk een wereld voor u open. Dit heeft dan niet alleen betrekking op de Formule 1 wereld. Live Streaming Silverstone Max Verstappen zal geen probleem meer zijn!

Zie:

Wat doet een VPN

Een VPN provider bouwt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen uw computer, tablet of telefoon enerzijds, en de VPN-server in Nederland anderzijds (of waar u ook een connectie in de wereld zou willen maken). Op die manier lijkt het alsof u een Nederlands IP-adres heeft, en u zich dus in Nederland bevindt. Het resultaat is dat u naar alle geblokkeerde sites kunt kijken, terwijl u zich toch in het buitenland bevindt.

Een ander voorbeeld dan Formule 1 races is het film kanaal Netflix

Het Netflix aanbod Nederland. is zeer beperkt in aanbod zeker wanneer je ook weet dat het Amerikaanse netflix in Nederland te ontvangen is. Het enige wat u moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met uw VPN provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking.

U hoeft niet bang te zijn dat u illegaal bezig bent, sterker nog, Netflix weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige filmmaatschappijen komen in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires en series uit.

Een VPN provider is een must voor ieder huishouden. Het kost relatief weinig geld en heeft veel meer waarde voor u en uw gezin.

Landen en kanalen: F1 live stream

LAND F1 live stream TAAL LAND KANAAL TAAL
 Verenig Koninkrijk(UK)  BBC Sport

Niet meer, alleen live radio

 Engels  Spanje  Antena 3  Spaans
 Sky Sports F1  Engels   Esport3  Catalan
 Verenigde Staten NBC Sports  Engels  Frankrijk   Canal + Sport  Frans
 Univision Deportes  Spaans  Italië   Sky Sports F1 Italiaans 
 Canada  RDS 2  Frans  Roemenië  Dolce Sport  Roemeens
   TSN 3  Engels  Australië  één Engels 
Finland  MTV3  Fins  Zweden  Viasat Spor Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport  Tsjechisc Duitsland  RTL Television Duits 
 Japan  Fuji TV next  Japans  Sky Sports Duits 

 

Update F1 live stream:

Kroatië   MAXtv,  Kroatisch (taal)

Midden Oosten   Bein Sport 6,  Saudi (taal)

 

Veel plezier dus met F 1 live stream 2016!!

F1 live stream

TOP -3 VPN PROVIDERS voor F1

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.6
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3

 

F1 live stream

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter