Formule 1 live stream 2016 | MAX VERSTAPPEN LIVE

Dit artikel zal ik een overzicht geven van alle websites waar het mogelijk wordt Formule 1 live stream 2016  kan kijken, dit alles kosteloos, echter alleen veelal met behulp van een VPN.

Formule 1 live stream 2016 Formule 1 live stream 2016

Tijden veranderen en de technologie gaat net zo snel. Vroeg had je te maken met satelliet maar tegenwording kan je in het buitenland alle Nederlandse kanalen volgen tegen zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding. Het is soms zelfs nog gratis.

De enige belemmering zijn vaak de geografische blokkering. Bijvoorbeeld de BBC zonde 2015  50% van de Formule 1-races, gratis streaming, maar de toegang tot de site beperkt zich alleen tot ingezetenen van het Verenigd koninkrijk (UK). Dit wordt gecontroleerd aan de hand van het IP-Adres. Zie Nederlandse TV kijken in het buitenland

Gratis Formule 1 kijken via internet was voorheen heel makkelijk. Helaas anno 2016 liep het anders de BBC raakte de uitzendrechten kwijt van Formule 1. Het live verslag met de bijhoorde beelden zal lastig worden in 2016. Er is echter wel een plan-B, u zou het via de BBC radio kunnen volgen. Plan-B nee…. ik maakt er plan-Z van. Wij als race fanaten kunnen Formule 1 nooit via een radio volgen. We moeten het zien en het liefst horen en ruiken.

Channel 4 is nu de enige Engelse zender die de rechten heeft om Formule 1 rapportages  van de Engelse betaalzender Sky Sports uit te zenden op het open net. Channel 4 is in Nederland echter alleen via satelliet-tv te ontvangen. Verder als je toch wilt betalen is misschien de provider en die nieuwe Sponsor van Ajax Ziggo een optie. Max Verstappen maakte leuke reclame dat je kan “overstappen” van je huidige provider en dan krijg je een leuke deal. Als Rotterdammer kan je daar misschien anders over denken.

We hebben het over Formule 1 live stream 2016 de enige oplossing is een VPN provider zodat u zorgeloos een Formule 1 live stream kan ontvangen.

 

Wat is VPN

In de deBesteVPN.nl schrijf ik over een aantal providers van VPN software. Deze VPN aanbieders hebben gemeen dat ze een product in de markt zetten wat ons beschermend tegen pottenkijkers. Zie: Wat is VPN.

Een VPN provider is een dienst die een versleutelde verbinding creëert. Deze zorgt ervoor dat we anomiem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. We worden niet meer vertraagd of geblokkeerd en niemand houd bij wat we nu aan het doen zijn.

Op de debesteVPN.nl test ik persoonlijk alle VPN aanbieders uit waarover ik schrijf. Elk van deze VPN provider (zoals ExpressVPN  of PureVPN ) hebben verschillende kenmerken (snelheid, multi inloggen, firewall, functionaliteit, kosten, locatie van de server).

Een VPN dienst is noodzakelijk willen we TV kijken in het buitenland.  Heel simpel wordt ons IP adres verandert en er gaat letterlijk een wereld voor ons open. Dit heeft dan niet alleen betrekking op de Formule 1 wereld. Live Streaming GP Oostenrijk Max Verstappen zal geen probleem meer zijn!

Zie:

Hoe werkt dit nu: een Formule 1 live stream 2016 met een VPN?

Door het gebruik van een VPN provider, kan je Formule 1 live stream openen in verschillende landen (een abonnement op een kabel-service kan in sommige gevallen nodig zijn) vanaf elke locatie in de wereld.

Het probleem is dat in de meeste gevallen vanwege auteursrechtelijke kwesties sommige TV-aanbieders u geen toegang geven tot de inhoud van hun programma als ze ontdekken dat uw IP-adres uit een ander land is (geografische blokkering).

Met de uitgekozen VPN providers kan je de opgelegde geografische blokkering van de tv-dienstverlener omzeilen. Creëer een virtueel IP-adres met behulp van uw VPN provider. U logt in op een server van het land waar je het programma wilt zien, de locatie waar de TV-dienstverlener is gevestigd. 

De tv-dienstverlener zal niet doorhebben dat u inlogt vanuit een andere locatie en denken dat het om een lokale verbinding gaat. Vervolgens zult u toegang krijgen. Deze truc kan erg handig zijn om uw huidige Netflix aanbod Nederland te vergroten.

Je logt dan gewoon in met de VPN provider op een Amerikaanse server. De Netflix server USA zal u dan volledige USA aanbod krijgen. De  geografische blokkering is opgeheven. Zie het volgende artikel: Netflix Amerika kijken in Nederland.

TOP 3 Best VPN

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.6
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.5
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3

Formule 1 live stream 2016Het is afhankelijk van de VPN provider die je kiest zal ook het aanbod van server locaties variëren. Ik raad sowieso Nederland, UK en VS normaal gesproken volgen er dan nog genoeg andere keuzes. Ik altijd voor een betaalde VPN dan heb je gewoon genoeg keuzes en een goede help desk mochten er vragen zijn.

Als we een verbinding maken met bijvoorbeeld Frankrijk hebben we een Frans IP-adres nodig pas dan kunnen we inloggen op de franse account van Canal +.

Formule 1 kijken via internet kan met behulp van een VPN zul je in staat zijn om de Formule 1 live stream te ontvangen in het land/locatie die dit aanbiedt.

Op deze debesteVPN.nl vind je de beoordelingen van vele VPN providers, deze artikelen kunnen ook nuttig zijn voor Netflix, bypass filters p2p en torrent providers het anoniem blijven en het ontgrendelen van internet censuur.

Extra bonus

Wanneer u toevallig een Formule 1 live stream open heeft op een openbare WiFi-hotspot, zal de VPN provider je apperaat ook beschermen en beveiligen, het voorkomhackers van het stelen van gevoelige informatie op uw vaste computer, laptop of mobiel apparaat. Daarnaast helpt de VPN provider met het opheven van de geografische blokkering zodat de toegang tot Netflix of BBC een koud kunstje is.

De uitgekozen VPN providers ondersteuning meerdere apparaten en platforms, zodat uw favoriete websites/informatie niet wordt geblokkeerd door censuur op je Mac-laptopWindows-pcAndroid-tablet of iOS smartphone.

Formule 1 live stream in uw huiskamer

Formule 1 spel 2015 heeft u waarschijnlijk alle helemaal uitgespeeld en bent u vele malen wereldkampioen geworden. We wachten dus met smart op “the official F1™ 2016” game.

Nieuwe circuits en beter grafisch beelden. Voor Formule 1 live stream in uw huiskamer kunt u de game aanschaffen en deze officiele RedBull jas, aangezien we toch een regen zomer hebben.

 

Formule 1 live stream 2016: de kanalen per land

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV3 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Update Formule 1 live stream 2016:

Kroatië MAXtv,  Kroatisch (taal)

Midden Oosten Bein Sport 6,  Saudi (taal)

 

Formule 1 live stream 2016 is dus geen probleem en je zal nu al de races van Max Verstappen kunnen zien. Veel plezier dus met F1 live stream.

 

Formule 1 live stream 2016

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter