<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Formule 1 live stream 2016 wordt mogelijk gemaakt mbv een VPN

Formule 1 live stream 2016 | MAX VERSTAPPEN LIVE

Dit artikel zal ik een overzicht geven van alle websites waar het mogelijk wordt Formule 1 live stream 2016  kan kijken, dit alles kosteloos, echter alleen veelal met behulp van een VPN.

Formule 1 live stream 2016 Formule 1 live stream 2016

Tijden veranderen en de technologie gaat net zo snel. Vroeg had je te maken met satelliet maar tegenwording kan je in het buitenland alle Nederlandse kanalen volgen tegen zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding. Het is soms zelfs nog gratis.

De enige belemmering zijn vaak de geografische blokkering. Bijvoorbeeld de BBC  zonde 2015  50% van de Formule 1-races, gratis streaming, maar de toegang tot de site beperkt zich alleen tot ingezetenen van het Verenigd koninkrijk (UK). Dit wordt gecontroleerd aan de hand van het IP-Adres. Zie Nederlandse TV kijken in het buitenland

Gratis Formule 1 kijken via internet was voorheen heel makkelijk. Helaas anno 2016 liep het anders de BBC raakte de uitzendrechten kwijt van Formule 1. Het live verslag met de bijhoorde beelden zal lastig worden in 2016. Er is echter wel een plan-B, u zou het via de BBC radio kunnen volgen. Plan-B nee…. ik maakt er plan-Z van. Wij als race fanaten kunnen Formule 1 nooit via een radio volgen. We moeten het zien en het liefst horen en ruiken.

Channel 4 is nu de enige Engelse zender die de rechten heeft om Formule 1 rapportages  van de Engelse betaalzender Sky Sports uit te zenden op het open net. Channel 4 is in Nederland echter alleen via satelliet-tv te ontvangen. Verder als je toch wilt betalen is misschien de provider en die nieuwe Sponsor van Ajax Ziggo een optie. Max Verstappen maakte leuke reclame dat je kan “overstappen” van je huidige provider en dan krijg je een leuke deal. Als Rotterdammer kan je daar misschien anders over denken

We hebben het over Formule 1 live stream 2016 de enige oplossing is een VPN provider zodat u zorgeloos een Formule 1 live stream kan ontvangen.

Wat is virtual private network (VPN)

Het Virtual private network wordt steeds populairder. Deze populariteit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Wij als burgers worden er eigenlijk toe gedreven deze middelen te gaan gebruiken. Het probleem is namelijk dat we op alles wat we hebben een slot doen en ons dan veilig voelen. Het slot waarmee we onze eigen gegevens beschermen op de computer of beter gezegd onze eigen computer is van dien slechte aard dat hackers er zonder veel problemen in kunnen komen.

Een van de middelen die we kunnen gebruiken is een VPN verbinding. Met zo’n versleutelde verbinding is het mogelijk je IP-adres en locatie te verbergen. Je surf gedrag kan vanaf nu in totale anonimiteit. Het inbreken op zo’n versleutelde verbinding is mogelijk maar het ontcijferen heeft zeer krachtige apparatuur nodig en zal weken duren.

Hoe werkt dit nu: een Formule 1 live stream 2016 met een VPN?

Met een VPN is het mogelijk een  Formule 1 live stream te krijgen op verschikkende locaties. Je kan met een een versleutelde verbinding geo blokkades ontwijken. Dit is super handig wanneer je op zoek zijn naar buitenlandse zenders die F1 live stream 2108 uitzenden.

We hebben hier te maken met auteursrechtelijke kwesties de meeste tv zenders  blokkeren je wanneer je constateren dat het gebruikte  IP-adres niet overeenkomt met hun toegangsvoorwaarde.

Met de uitgekozen VPN providers kan je de opgelegde geografische blokkering van de tv-dienstverlener omzeilen. Creëer een virtueel IP-adres met behulp van uw VPN provider. U logt in op een server van het land waar je het programma wilt zien, de locatie waar de TV-dienstverlener is gevestigd. 

Formule 1 live stream 2016 VPN aanbieders

Het is afhankelijk van de VPN provider die je kiest zal ook het aanbod van server locaties variëren. Ik raad sowieso Nederland, UK en VS normaal gesproken volgen er dan nog genoeg andere keuzes. Ik altijd voor een betaalde VPN dan heb je gewoon genoeg keuzes en een goede help desk mochten er vragen zijn.

Als we een verbinding maken met bijvoorbeeld Frankrijk hebben we een Frans IP-adres nodig pas dan kunnen we inloggen op de franse account van Canal +.

Formule 1 kijken via internet kan met behulp van een VPN zul je in staat zijn om de Formule 1 live stream te ontvangen in het land/locatie die dit aanbiedt.

Op deze debesteVPN.nl vind je de beoordelingen van vele VPN providers, deze artikelen kunnen ook nuttig zijn voor Netflix, bypass filters p2p en torrent providers het anoniem blijven en het ontgrendelen van internet censuur.

Formule 1 live stream 2016: de kanalen per land

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl