Formule 1 live stream in 2017 | Max Verstappen live

In dit artikel zal ik een overzicht geven van alle streaming websites waardoor het mogelijk is Formule 1 live stream in 2017  te ontvangen. En waarom willen we het zien? Natuurlijk we willen geen race meer missen van Max Verstappen.

En dat hoeft ook niet namelijk met behulp van een VPN provider zal je geen hinder ondervinden van geografische blokkades, de livestream formule 1 is geboren. Wanneer je het handig zal spelen is deze f1 live stream gratis te streamen met een VPN, maar in de meeste gevallen zou ik toch een betrouwbaar kanaal vinden waar je zeker weet dat je niets van de race zal missen. Met een betrouwbaar kanaal bedoelen we een betaal VPN service, hier mee zal je beschermd het internet mee kunnen opgaan.

Ik heb er meerdere getest op deze website en zou jullie dan ook graag willen verwijzen naar mijn TOP VPN ranking.

Meest recentelijk bijgewerkt: 10 december, 2017

TOP -3 VPN aanbieder  voor een Formule 1 live stream in 2017

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de NordVPN review kunnen lezen. Mijn NordVPN ervaringen zal ik hierin bespreken en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.3
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse ...

8.7

Fomule 1 streamen met Ziggo GO en ExpressVPN

De prijs van  een betrouwbare VPN service

Een VPN aanbieder is niet gratis. Het zal ongeveer 3-8 USD per maand kosten. Je bent dan wel verzekerd van volledige anonimiteit op het internet want bij deze VPN bedrijven staat de privacy hoog in het vaandel. De interfaces zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en er is een 24/7 helpdesk met een live chat. Dit zijn ook een van de voordelen naaste natuurlijk een snelle en betrouwbare verbindingen. er is namelijk niets erger dan een haperende Formule 1 livestream. Soms kijk ik wel een races terug en ik kan jullie garanderen dat er niets boven live sportprograma’s gaat.

Een VPN heb je al voor een maand en je kan gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld terug-garantie. Je hebt dus niets te verliezen!!

Formule 1 livestream in 2017

Formule 1 live stream in 2017
Weet je nog vroeger? Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Formule 1 race op Zandvoort. Alles was wat minder commercieel dan het nu is en live Formule 1 kijken was geen probleem. Heel langzaam is dit verandert in negatieve zin van het woord. De laatste jaren is het steeds moeilijker om Formule 1 te kunnen blijven volgen. Voorheen waren de Engelsen een van de laatste redmiddelen waar je vrij eenvoudig livestream formule 1 kon volgen maar dan moest de kabelexploitant wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds 2 jaar niet meer mogelijk, weg livestream formule 1.

Natuurlijk zou je via illegale streaming websites Formule 1 live stream in 2017 kunnen gaan volgen. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘F1 live stream free Dutch“. Wij raden je af deze websites te gebruiken omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen tevens virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!!

Tv Kanalen die een Formule 1 livestream verzorgen

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV3 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Formule 1 livestream in 2017 ontvangen is geen enkel probleem en nu zal je alle races van Max Verstappen kunnen volgen via een F1 live stream gratis en voor niets in de meeste gevallen.

F1 live stream gratis

In Nederland is Ziggo (kijken vanuit buitenland) de enige die onze Max Verstappen (Formule 1 livestream) op de voet volgt. Je zal wel een abonnement op de kabelexploitant moeten nemen. Wanneer je niet wilt “overstappen” treur dan niet want het is toch mogelijk via een “Formule 1 live stream in 2017” gewoon het circus te kunnen blijven volgen.

Livestream formule 1. Hoe kan ik F1 volgen? 

Dit is een belangrijke vraag omdat velen van ons wel degelijk interesse hebben om stream Formule 1 te gaan volgen, zeker nu met onze eigen Max Verstappen in zijn Red Bull. Dit jaar zal het eerste volledige jaar van Max Verstappen bij Red Bull worden, aangezien we 2016 kunnen omschrijven als een leerjaar waarin Verstappen midden inFormule 1 live stream in 2017 het seizoen Kyvat verving. Ondanks dit alles werd Verstappen toch nog knap 5e in het kampioenschap en won hij zelfs de Grandprix van Barcelona in zijn eerste race:  2017 zal het jaar worden waarin Max Verstappen kan laten zien hoe goed hij is en dat heeft hij ook.

Inmiddels is wel duidelijk geworden dat Max Verstappen de nummer 1 rijder is geworden in het Red Bull racing team. Max heeft een contact getekende tot en met 2020 en het team zal nu om hem heen gebouwd worden. Dit was even een zure appel voor Daniel Ricciardo zijn team genoot maar Daniel had net getekend tot 2019.

Het is ook logisch dat ze Max Verstappen zo lang als het kan willen binden aan het Red Bull racing team. Ze willen van hem de jongste Wereld Kampioen ooit maken. Tevens is Max ontzettend populair en geeft dit het team letterlijk vleugels op het gebied van marketing. We zullen nog moeten zien hoe goed de auto zal zijn in 2018. Maar we hopen dat het Red Bull team heeft geleerd van de fouten van de afgelopen jaren en ze gelijk goed kunnen beginnen aan de eerste race van het seizoen.

Of hij dit jaar weer “Sportman van het jaar” zal worden of op wie hij zal stemmen als hij niet op zich zelf zou stemmen vindt hij niet belangrijk. Het zijn allemaal verschillende disciplines die moeilijk met elkaar te vergelijken zijn. Er zijn nog zoveel andere die de eer verdienen. In de uitzending van Peptalk (13 November 2017) gaf hij zich hier duidelijk over uit. Waarschijnlijk zal hij ook dit jaar er niet bij zijn omdat hij lekker op vakantie is en terecht de media boog kan niet altijd gespannen staan.

Wat doet een VPN provider

Een VPN verbinding is een versleutelde verbinding van A naar B, ook wel “end 2 end” verbinding genoemd. Je data zal bij het activeren van de VPN provider geleid worden via een speciale tunnel. Het is bijna onmogelijk voor derde deze verbinding te ontcijferen waardoor de ISP (internet service provider), de overheid en hackers niet meer in staat zijn jouw data in te kijken. De VPN provider zal jouw locatie en IP adres afschermen waardoor je kunt geniet van volledige anonimiteit.

Deze technologie komt uit het leger zodat leger eenheden veilig met elkaar konden communiceren ook waneer het bericht onderschept zou worden door de vijand. Het versleutelde bericht is uiteindelijk wel te ontcijferen maar er zal een heel team op moeten worden gezet en dan zal het nog steeds dagen kosten. Die tijd is er gewoon niet in een oorlog. Toen is de VPN technologie overgewaaid naar het bedrijfsleven waarin werknemers steeds vaker buiten de deur gingen werken en dus ook zeker van moesten zijn dat hun communicatie tussen het bedrijf niet zou worden afgetapt door de concurrentie.

Hierna zijn wij consumenten aan de beurt, gelukkig. Want er zijn zoveel partijen die geinteressered in ons sufgedrag en ook de overheid neemt steeds meer stappen om onze privacy te beperken op het internet. Dit neemt zulke vormen aan dat wij ons ook moeten beschermen tegen onze eigen overheid. Een overheid die ons eigenlijk juist moet beschermen tegen dit soort praktijken. Een VPN service is hiervoor een goede oplossing, althans een service die makkelijk toegankelijk is voor iedereen en hierdoor toepasbaar in ieder huishouden. Persoonlijk kan ik mijn leven er niet meer zonder VPN voorstellen. Het heeft mij zoveel rust gebracht dat niemand zomaar makkelijk achter mijn persoonlijke gegevens kan komen.

Formule 1 live stream in 2017

Het gebruik van de VPN service

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de VPN provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of je fysiek in dat bepaalde land bent. Je ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd. Dit aspect van een VPN is zeer handig omdat vele tv streaming kanalen hun uitzending blokkeren wanneer je zich niet in dat betreffende land bevindt. Heel handig wanneer je dus Formule 1 wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • Je bent niet alleen maar veilig in je huiselijke omgeving, maar wanneer je de VPN installeert op een van jouw mobiele apparaten kan je voortaan ook veilig surfen op gratis WiFi netwerken. Handig wanneer je op pad bent.
 • Ziggo/ Horizon is alleen maar te streamen wanneer je zich binnen Nederlands landgrenzen bevindt. Met een VPN is het mogelijk om vanuit het buitenland gewoon in te loggen op Ziggo Go.
 • Wie kent Netflix niet. De streaming database voor “tv series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Met een VPN omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Het aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijkt je censuur in landen waar een dictatuur heerst. Je kunt normaal je eigen online kranten blijven lezen. Alles wat je doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag.
 • E-commerce websites kan andere tarieven rekenen omdat ze nu niet kunnen zien dat er vanuit een ander land wordt ingelogd. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor de vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak zijn we het niet eens met de overheid, maar we zullen niet kunnen ontkennen dat wanneer je gokt op het internet je vaak wel besodemieterd wordt op dit soort sites. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wil je dus snel van je geld af, bezoek dan deze websites.

 

Hoe werkt dit nu: Een Formule 1 live stream in 2017 met een VPN?

Met een VPN provider, kunt je nu een livestream formule 1 openen in verschillende landen (een abonnement op een zender is in sommige gevallen nodig) vanaf elke locatie ter wereld.

Het probleem was voorheen dat, vanwege auteursrechten, veel TV-aanbieders je geen toegang konden geven tot de inhoud van hun website.  Wanneer blijkt dat het IP-adres uit een ander land is wordt je automatisch belemmerd de site op te gaan, dit heet geografische blokkering.

Met de geteste VPN providers op deze site kan je de opgelegde geografische blokkering van de tv-dienstverleners omzeilen. Je creëert een virtueel IP-adres met behulp van de gekozen VPN provider. Je logt in op een server van het land waar je het programma wilt zien, de locatie waar de tv-dienstverlener is gevestigd.

De tv-dienstverlener zal niet doorhebben dat er wordt inlogt vanuit een andere locatie en denken dat het om een lokale verbinding gaat. Vervolgens zal je toegang krijgen.

Wat kost een VPN

Nu zijn er ook gratis VPN aanbieders. Deze raden wij af te gebruiken omdat ze verre van veilig zijn, vaak is het niet duidelijk wat er precies met de log gegevens gebeurt. Tevens is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijk met een betaal VPN.

Wanneer je een abonnement afsluit raden wij aan een 1 jaarabonnement af te sluiten, omdat de gemiddelde prijs die je zal betalen lager is dan een maand of halfjaar abonnement. Afhankelijk van de provider die je kiest is het mogelijk kort na het afsluiten van het contract dit te ontbinden, mocht je niet tevreden zijn. Het zal ongeveer 3 -8 USD per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf zal moeten uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, we hebben alle VPN providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Veel plezier met Formule 1 live stream met live Max Verstappen!!

Formule 1 live stream in 2017

Formule 1 kijken met een VPN in Malaysia

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

Formule 1 live stream in 2017

2 Comments
 1. Reply
  Twan Reemers 7 april 2017 at 15:24

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Reply
   debestevpn 7 april 2017 at 18:56

   Hoi,

   Vanuit Azie werkt ExpressVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

Laat een bericht achter