Formule 1 live stream in 2017 | Max Verstappen live

In dit artikel zal ik een overzicht geven van alle streaming websites waardoor het mogelijk is Formule 1 live stream in 2017  te ontvangen.

Met behulp van een VPN provider zult u geen hinder ondervinden van geografische blokkades, de livestream formule 1 is geboren. Wanneer je het handig zal spelen is deze f1 live stream gratis te streamen met een VPN, maar in de meeste gevallen zou ik toch een betrouwbaar kanaal vinden waar je zeker weet dat je niets van de race zal missen.

Meest recentelijk bijgewerkt: 15 oktober, 2017

TOP -3 VPN aanbieder  voor een Formule 1 live stream in 2017

NordVPN | Zeer uitgebreid VPN en goedkoope

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3
3 VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ...

9

Fomule 1 streamen met Ziggo GO en ExpressVPN

De prijs van  ExpressVPN

Een VPN aanbieder is niet gratis. Het zal ongeveer 3-8 USD per maand kosten. U bent nu wel verzekerd van volledige anonimiteit op het internet want bij deze VPN bedrijven staat uw privacy hoog in het vaandel. De interfaces zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en er is een 24/7 helpdesk met een live chat.

Een VPN heb je al voor een maand en je kan gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld terug-garantie. Je hebt dus niets te verliezen!!

Formule 1 live stream in 2017

Formule 1 live stream in 2017
Weet u nog vroeger? Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Formule 1 race op Zandvoort. Alles was wat minder commercieel dan het nu is en live Formule 1 kijken was geen probleem. Heel langzaam is dit verandert in negatieve zin van het woord. De laatste jaren is het steeds moeilijker om Formule 1 te kunnen blijven volgen. Voorheen waren de Engelsen een van de laatste redmiddelen waar je vrij eenvoudig livestream formule 1 kon volgen maar dan moest uw kabelexploitant wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds 2 jaar niet meer mogelijk, weg livestream formule 1.

Natuurlijk zou u via illegale streaming websites Formule 1 live stream in 2017 kunnen gaan volgen. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘F1 live stream free Dutch“. Wij raden u af deze websites te gebruiken omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen tevens virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!!

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV3 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Formule 1 live stream in 2017 ontvangen is geen enkel probleem en u zal nu alle races van Max Verstappen kunnen volgen

F1 live stream gratis

In Nederland is Ziggo (kijken vanuit buitenland) de enige die onze Max Verstappen (Formule 1) op de voet volgt. U zal wel een abonnement op de kabelexploitant moeten nemen. Wanneer u niet wilt “overstappen” treur dan niet want het is toch mogelijk via een “Formule 1 live stream in 2017” gewoon het circus te kunnen blijven volgen.

Livestream formule 1. Hoe kan ik F1 volgen? 

Dit is een belangrijke vraag omdat velen van u wel degelijk interesse hebben om stream Formule 1 te gaan volgen, zeker nu met onze eigen Max Verstappen in zijn Red Bull. Dit jaar zal het eerste volledige jaar van Max Verstappen bij Red Bull worden, aangezien we 2016 kunnen omschrijven als een leerjaar waarin Verstappen midden inFormule 1 live stream in 2017 het seizoen Kyvat verving.

Ondanks dit alles werd Verstappen toch nog knap 5e in het kampioenschap en won hij zelfs de Grandprix van Barcelona in zijn eerste race:  2017 zal het jaar worden waarin Max Verstappen kan laten zien hoe goed hij is.

U wilt natuurlijk niets van onze “Sportman van het jaar” missen en de meest veilige manier is dan ook een VPN provider aan te schaffen. Met een VPN provider zal u niets hoeven te missen.

Wat doet een VPN provider

Een VPN verbinding is een versleutelde verbinding van A naar B, ook wel “end 2 end” verbinding genoemd. Uw data zal bij het activeren van de VPN provider geleid worden via een speciale tunnel. Het is bijna onmogelijk voor derde deze verbinding te ontcijferen waardoor uw ISP (internet service provider), de overheid en hackers niet meer in staat zijn uw data in te kijken. De VPN provider zal uw locatie en IP adres afschermen waardoor u kunt geniet van volledige anonimiteit.

 

Formule 1 live stream in 2017

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de VPN provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of u fysiek in dat bepaalde land bent. U ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd. Dit aspect van een VPN is zeer handig omdat vele tv streaming kanalen hun uitzending blokkeren wanneer u zich niet in dat betreffende land bevindt. Heel handig wanneer u dus Formule 1 wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • U bent niet alleen maar veilig in uw huiselijke omgeving, maar wanneer u de VPN installeert op een van uw mobiele apparaten kunt u voortaan ook veilig surfen op gratis WiFi netwerken. Handig wanneer u op pad bent.
 • Ziggo/ Horizon is alleen maar te streamen wanneer u zich binnen Nederlands landgrenzen bevindt. Met een VPN is het mogelijk om vanuit het buitenland gewoon in te loggen op Horizon.
 • Wie kent Netflix niet. De streaming database voor “tv series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Met een VPN omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Uw aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijkt u censuur in landen waar een dictatuur heerst. U kunt normaal uw eigen online kranten blijven lezen. Alles wat u doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag.
 • E-commerce websites kunnen u andere tarieven rekenen omdat ze nu niet kunnen zien dat u vanuit een ander land de site op komt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor uw vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak zijn we het niet eens met de overheid, maar we zullen niet kunnen ontkennen dat wanneer u gokt op het internet u vaak wel besodemieterd wordt op dit soort sites. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wilt u dus snel van uw geld af, bezoek dan deze websites.

 

Hoe werkt dit nu: Een Formule 1 live stream in 2017 met een VPN?

Met een VPN provider, kunt u nu een livestream formule 1 openen in verschillende landen (een abonnement op een zender is in sommige gevallen nodig) vanaf elke locatie ter wereld.

Het probleem was voorheen dat, vanwege auteursrechten, veel TV-aanbieders u geen toegang konden geven tot de inhoud van hun website.  Wanneer blijkt dat uw IP-adres uit een ander land is wordt u automatisch belemmerd de site op te gaan, dit heet geografische blokkering.

Met de geteste VPN providers op deze site kunt u de opgelegde geografische blokkering van de tv-dienstverleners omzeilen. U creëert een virtueel IP-adres met behulp van uw VPN provider. U logt in op een server van het land waar u het programma wilt zien, de locatie waar de tv-dienstverlener is gevestigd.

De tv-dienstverlener zal niet doorhebben dat u inlogt vanuit een andere locatie en denken dat het om een lokale verbinding gaat. Vervolgens zult u toegang krijgen.

 

Wat kost een VPN

Nu zijn er ook gratis VPN aanbieders. Deze raden wij af te gebruiken omdat ze verre van veilig zijn, vaak is het niet duidelijk wat er precies met uw log gegevens gebeurt. Tevens is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijk met een betaal VPN.

Wanneer u een abonnement afsluit raden wij aan een 1 jaarabonnement af te sluiten, omdat de gemiddelde prijs die u zal betalen lager is dan een maand of halfjaar abonnement. Afhankelijk van de provider die u kiest is het mogelijk kort na het afsluiten van het contract dit te ontbinden, mocht u niet tevreden zijn. Het zal u ongeveer 3 -8 USD per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Het zal wat lastiger zijn wanneer u het zelf zal moeten uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, we hebben alle VPN providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht u toch nog vragen hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Veel plezier met Formule 1 live stream met live Max Verstappen!!

 

Formule 1 live stream in 2017

Formule 1 kijken met een VPN in Malaysia

Formule 1 live stream in 2017

2 Comments
 1. Reply
  Twan Reemers 7 april 2017 at 15:24

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Reply
   debestevpn 7 april 2017 at 18:56

   Hoi,

   Vanuit Azie werkt ExpressVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

Laat een bericht achter