<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Formule 1 live stream | Max Verstappen via VPN | De Beste VPN Nederland

Formule 1 live kijken via een livestream

In de loop der jaren is het aantal fans van autosportevenementen vertienvoudigd. De reden voor deze enorme stijging is onze eigen Nederlandse held Max Verstappen. Ik kan wel stellen dat Max de enige reden is waarom de F1 zo populair is geworden zijn manier van rijden en zijn houding of track spreek vele aan.

Live formule 1 kijken

Het Formule 1-wereldkampioenschap is een reeks van verschillende autosportevenementen die over de hele wereld plaatsvinden en waar Formule 1-auto’s in voorkomen. Dit jaar hebben we het Formule 1-seizoen van 2020, dat de 71ste editie van het toernooi wordt.

De eerste Grands Prix van het 2020-kampioenschap, de Grand Prix van Australië, vindt plaats op 15 maart 2020 op het Grand Prix-circuit van Melbourne, Melbourne. Dus voor iedereen die geïnteresseerd is in een livestream formule 1 van het kampioenschap, zijn wij er om te helpen. Hier is een gids over hoe je al deze komende races live en online kunt bekijken vanaf elke plek ter wereld.

Formule 1 live kijken via internet is mogelijk met een VPN applicatie. Een VPN is eenvoudige aan te schaffen en biedt beschermen van je prive gegevens tegen hackers.

De eerste formule 1 live stream die ik mij kan herinneren was met mijn opa thuis op de bank. Mijn opa was gefascineerd met ongelukken en F1 had daarom een grote aantrekkingskracht. Verder was mijn opa best een aardige man. Ik was verkocht vanaf het eerste begin. Van een livestream formule 1 was toen nog geen sprake. Het was in die tijd gewoon lekker eenvoudig via de TV op Nederland 1.

Live Formule 1 kijken via een VPN

Hoe het formule 1 live stream 2020 te bekijken

Hoewel verschillende zenders de rechten hebben om het komende F1-wereldkampioenschap uit te zenden, zijn er nog steeds veel landen waar je geen betrouwbare stream kunt vinden. Bovendien bieden sommige landen zoals Duitsland bijvoorbeeld alleen pay to stream-diensten aan. Dus, om die F1-fans te helpen die geen formule 1 live stream kunnen vinden of niet bereid zijn om te betalen voor de dienst, is hier hoe je het F1-wereldkampioenschap gratis kunt bekijken.

Waar het live formule 1 kijken 2020 mogelijk

Een tip die ook zelf toepas is het delen van een Ziggo account van een vriend. De Ziggo Go APP kun je namelijk tegelijkertijd op 3 apparaten gebruiken. Oftewel: die vriend van mij met een abonnement deelt zijn inloggegevens met mij, maar dit kan iedereen natuurlijk zijn met een Ziggo abonnement. Deze formule 1 live stream ontvang ik in Hongkong en hij in Apeldoorn. In totaal kunnen drie mensen tegelijk op één account kijken. Dit zijn de zenders die Formule 1 uitzenden:

LANDKANAALTAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV1 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Stap voor stap

 1. Kies een van de VPN-aanbieders uit onze aanbeveling en neem een abonnement.
 2. Download en installeer op het apparaat van uw voorkeur
 3. Log in met de accountgegevens
 4. Verbinding maken met Australische serverlocatie
 5. Ga naar Tenplay
 6. Zoek naar de livestream. In dit geval de sport uitzenden voor de livestream formule 1

Met een KPN abonnement kan je RTL Duitsland kijken door naar kanaal 46 te gaan. Ben je een klant van Ziggo dan kan je terecht bij kanaal 58. Channel 4 is ook in Nederland te ontvangen, maar enkel via een satelliet. In België kun je terecht bij RTBF en Sport Telenet. De Formule 1 heeft sinds 2018 ook een eigen streamingdienst, echter ook hiervoor heb je een VPN nodig.

Gratis Formule 1 streams

Ondanks dat de kwaliteit van 480p tot 720p lager dan dat je gewend bent, maar voor de echte  formule 1 live stream cheap Charlie is dit wel te doen. Maar toch zou ik willen waarschuwen voor deze gratis F1 live stream. Je bent illegaal bezig en daarom strafbaar wanneer je geen VPN gebruikt kan je internet provider zien wat je aan het doen bent. Verder is het een wespennest van ellende doordat het doorgaans manieren zijn van hackers om aan gegevens van jouw te komen.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl