<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Formule 1 live stream | Max Verstappen via VPN | De Beste VPN Nederland

Formule 1 live stream | Max Verstappen via VPN

Formule 1 live stream is mogelijk met een VPN applicatie. Een VPN is eenvoudige aan te schaffen en bieden beschermen van je prive gegevens tegen hackers.

De eerste formule 1 live stream die ik mij kan herinneren was met mijn opa thuis op de bank. Mijn opa was gefacineerd met ongelukken en F1 had daarom een grote aantrekking kracht. Verder was mijn opa best een aardige man. Ik was verkocht vanaf het eerste begin (zie onderaan update VPN 2016).

Formule 1 kijken via internet :Zenders waar je Formule 1 kan kijken.

Formule 1 live

Mijn eerste echte Live Formule 1 race  zag ik in Monaco, brullende Formule 1 auto’s door de straten van dit dorpje aan de Franse riviera. Wat was dit een sensatie, de haren op mijn rug stonden strak overeind. Na deze live F1 ervaring jaren geleden, was ik verslaafd! Tegenwoordig moet ik Formule 1 kijken via het internet. De Formule 1 live stream doet goed zijn werk.

Formule 1 live streamHet Formule 1 seizoen 2015 is net begonnen en ik ben super enthousiast. Twintig chauffeurs uit tien teams zullen strijden om de World Drivers ‘en Word Constructors’ Championships, te beginnen in Australië op 15 maart en eindigt in Abu Dhabi op 29 november. Nog spannender is dat we weer een Nederlander erbij hebben en niet de minste wel de jongste van het stel. We hebben het natuurlijk over Max Verstappen onze nieuwe Nederlandse held todat die misschien ze vrouw mishandelt (Jos je bent nog altijd mijn held). Tocht lijkt deze jongen nu al beter in zijn vel te zitten dan onze Jos ooit deed. We zullen zien………

Natuurlijk, de meesten van ons kijken liever  live Formule 1 races en dan bedoel ik op het circuit en niet in uw huiskamer. Dit is helaas vaak niet mogelijk tenzij u een race coureur of de vader van een zoon met heel veel talent bent. De volgende beste optie om de live Formule 1 races te kijken is via live stream op uw computer of uw mobiele apparaat. In beide opties zou u de beelden gewoon naar uw tv kunnen streamen 

In dit artikel zal ik u laten zien hoe u met een VPN provider een Formule 1 live stream kan bekijken zodat u uw nooit meer uw lievelingsprogramma hoeft te missen en vanaf heden op elke plek ter wereld uw programma kan zien. Het spreekt voor zich dat u natuurlijk wel moet beschikken over een internet verbinding.

In mijn artikel zal ik een aantal VPN providers aanbevelen die door mij persoonlijk zijn getest  en waarmee u uw de geografische beperkingen (de tv-dienstverlener zal je blokkeren als je niet op dezelfde locatie bent als waar de tv-show wordt uitgezonden) kan opheffen.

Formule 1 kijken via internet

F1 live streamHieronder is een lijst van alle online omroepen waar je Formule 1 live stream kan bekijken..

Je zal opmerken dat de meeste van deze kanalen een betaal kanaal zijn, een abonement afsluiten is een vereise is voor toegang tot hun inhoud. De enige gratis dienst is BBC iPlayer online streaming service, die alleen beschikbaar is voor mensen die wonen in het Verenigd Koninkrijk . De BBC iPlayer zal naar verwachting 50% van de wedstrijden uit te zenden.

Wanneer je buiten het Verenigd Koninkrijk woont, kan je met de volgende VPN providers inloggen op een UK server wat je in staat stelt om net te doen alsof je te in het Verenigd Koninkrijk zit, zodat je de BBC iPlayer kunt openen/kijken.

(BBC heeft geen rechten van uitzending meer in 2016. U kunt ze nog wel volgen op de radio)

Stap voor stap

Volg de onderstaande stap-voor-stap procedure om een van de aanbevolen VPN providers aan te schaffen om live de Formule 1 race te streaming:

Selecteer uw virtuele locatie. Zorg ervoor dat de virtuele locatie is gevestigd in hetzelfde land dat het kanaal dat je wilt streamen is geselecteerd. Afhankelijk van de gekozen VPN providers kan je toegang krijgen tot meer virtuele locaties krijgen.

Het merendeel van de diensten zijn betaalde diensten. Het enige kanaal dat een deel van de wedstrijden uitgewoond en gratis was is de BBC via de iPlayer. Voor toegang tot BBC iPlayer’s streaming-dienst, moet u naar het Verenigd Koninkrijk te selecteren als uw virtuele locatie. Dit is echter niet meer mogelijk. Ook de BBC heeft geen rechten meer. U kunt echter nog wel genieten van het radio verslag. Dit zou PLAN-B kunnen zijn als u helemaal geen opties meer heeft.

Maak verbinding met de streaming-site, en geniet van het kijken naar de races! En voor Jos je blijft mijn held!!

UPDATE VPN 2018

TOP VPN VOOR LIVE FORMULE 1 RACES

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl