Livestream Formule 1 in het Corona jaar 2021

Formule 1 live? Dat klinkt wellicht als muziek in de oren voor een hoop mensen. Je zal wel op moeten passen wanneer je zomaar van alles gaat streamen, dit is niet zonder gevaar. Een VPN aanbieder is daardoor de oplossing voor veilig en anoniem internetten.

Lees verder hoe je de Formula 1 Aramco Gran Premio De España 2021 kan volgen!!

Bijgewerkt: 4 mei, 2021

Ga naar NordVPN
NordVPN - de beste VPN voor Nederland!

Je kan NordVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen 5 dagen je geld terug.

Een belangrijke eigenschap van een VPN provider is het omzeilen van blokkades zodat je bijvoorbeeld ServusTV, NBC sport of Ziggo buiten Europa kan streamen. In het kort met een VPN provider kan je dus TV zenders streamen die voorheen geblokkeerd waren.

De eerst volgende F1 Race
Volgende Formule 1 Race zal zijn de Formula 1 Aramco Gran Premio De España 2021.

Het Circuit de Barcelona-Catalunya is de locatie en de datum zal zijn 2021-05-09. Will je niets missen kan je in dit artikel de TV zenders vinden waar je de Formule 1 livestream kan ontvangen.

Echter je zal wel gebruik moeten maken van een VPN aanbieder en wij raden aan NordVPN te gebruiken, omdat het de meest betrouwbare keuze is om blokkades te ontwijken. Je zal NordVPN ook GRATIS voor een maand kunnen gebruiken en ben je niet tevreden kan je gebruik maken van de geld terug garantie.

Ga naar NordVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Formule 1 agenda voor F1 live stream 2021

RaceDatum
1
Bahrein (Sakhir)
28 Maart
2Italië (Imola*)18 April
3TBC2 Mei
4Spanje (Barcelona)9 Mei
5Monaco (Monaco)23 Mei
6Azerbeidzjan (Baku)6 Juni
7Canada (Montreal)13 Juni
8Frankrijk (Le Castellet)27 Juni
9
Oostenrijk (Spielberg)
4 Juli
10
Verenigd Koninkrijk (Silverstone)
18 Juli
11
Hongarije (Budapest)
1 Augustus
12
België (Spa)
29 Augustus
14
Nederland (Zandvoort)
5 September
15
Italië (Monza)
12 September
16
Rusland (Sochi)
26 September
17
Singapore (Singapore)
3 Oktober
18
Japan (Suzuka)
10 Oktober
19
USA (Austin)
24 Oktober
20
Mexico (Mexico City)
31 Oktober
21
Brazilië (Sao Paulo)
7 November
22
Australië (Melbourne*)
21 November
23
Saoedi-Arabië (Jeddah**)
5 December
24
Abu Dhabi (Yas Island)
12 December

* nog niet helemaal zeker en afhankelijk van lokale politiek en de Motor Sport Council

** afhankelijk van de licentie van het circuit

bron: Formula 1

Streamen in Nederland

Als eerste wil ik gaan bespreken waarom het gevaarlijk kan zijn wanneer we Live stream Formule 1 kijken via internet in Nederland. We zullen dit waarschijnlijk via ons huiselijk wifi netwerk doen (een bekend netwerk).

Het probleem is echter dat deze streams vaak onstabiel zijn, vol met reclame en soms sturen de sites iets mee waardoor in onze computers kunnen kijken, niet veilig dus!!!

Europese wet

Tegenwoordig met de nieuwe “Europese wet” kunnen we binnen Europa gewoon onze Nederlandse programmering streamen. Het gevaar zit hem echter dat we dit vaak doen via “onbekende wifi netwerken”. Je kan dan denken aan het hotel waar je verblijft, de luchthaven, kamping of de trein ect. je vindt ze overal.

Wij loggen dus massale in op deze onbekende wifi netwerken. We weten niet wie de eigenaren zijn of de routers beschermd zijn tegen hackers of dat de aangeboden wifi netwerken juist van personen zijn die het hebben gemunt op onze privé gegevens. Dit zijn allemaal zaken waar we voorheen niet over na hoefden te denken maar NU van super groot belang zijn.

Gelukkig hebben we technologische middelen die ons beschermen tegen dit soort gevaren van buitenaf. Een versleutelde verbinding (VPN) is een van de beste oplossingen voor een veilige internet omgeving zodat je onder andere Nederlandse TV kan kijken in het buitenland.

Het ideale slimmigheidje voor een gratis VPN

We moeten slim zijn om niet overal voor te betalen. Heb je een tijdelijk VPN nodig om bijvoorbeeld Formule 1 of Champions League te kunnen streamen, dan kom je vaak terecht bij de uitgeklede VPN aanbieder of betaal je een relatief hoog bedrag voor een maand abonnement. Ik kom nu met de volgende oplossing en die heet NordVPN.

Deze aanbieder heeft een 30 retour beleid waar ze geen vragen stellen wanneer je niet tevreden bent. Ze storten gewoon je geld terug. In sommige gevallen kan je dus hier gebruik van maken bijvoorbeeld wanneer je die maand nu net krap bij kas zit.

TOP 5 aanbieders voor een Live stream Formule 1 kijken 2021

Live stream Formule 1 kijken is mogelijk met de onder

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Live stream Formule 1 kijken via internet in Nederland of in het buitenland

Dit is je huidige IP-adres, zelf ik kan die zien!! Het is daarom dan ook geen raadsel hoe de F1 zenders je kunnen blokkeren. Dit gebeurt op basis van je IP-adres. Komt je IP-adres voor “op de lijst” van locaties die worden geblokkeerd zal je geen toegang krijgen tot deze site.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je F1 Ziggo wilt streamen van buiten de EU of juist buitenlandse F1 kanalen wilt streamen vanuit Nederland. In al deze gevallen zal je geen toegang krijgen tot deze tv kanalen op basis van je IP-adres. Meer over IP adres kan je lezen in “Wat is mijn IP-adres

Maar zoals ik net al aangaf zijn deze blokkades van F1-streams eenvoudig te vermijden met een VPN aanbieder.

Formule 1 livestream in 2021

Met de hulp van een versleutelde verbinding kan je geografische blokkades omzeilen. Op deze manier is het mogelijk een F1 live stream te bekijken, even als de vrije trainingen en vrije trainingen kwalificatie. Van formule 1 kun je nu alles bekijken.

Als je het handig speelt is deze F1 live stream te ontvangen via een VPN aanbieder, maar in de meeste gevallen zou ik toch een betrouwbaar Formule 1 live kanaal vinden, zodat je zeker weet dat je niets van de race zult missen.

Met een betrouwbaar F1 live stream kanaal bedoel ik een betaalde service, waarmee je beschermt het internet op kunt gaan en een Live stream Formule 1 kijken is dan een koud kunstje. Ik heb er meerdere getest op deze website en zou jullie dan ook graag willen verwijzen naar mijn TOP aanbieders ranglijst.

Tv Kanalen die een Gratis Formule 1 live stream verzorgen

LandKanaalTaalStreaming
AlbanieRTSH SportAlbanischGratis
AzerbaijanIdman TVAzerbaijanGratis
BrazilieGloboPortugeesGratis
FrankrijkTF1FransGratis (4 wedstrijden)
Midden OostenMBC ActionArabischGratis
Midden OostenMBC PersiaArabischGratis
RuslandMatch TVRussischGratis
SloveniëTV3SlowenischGratis
ZwitserlandRTSFransGratis
VietnamVTV6VietnameesGratis

De prijs van een betrouwbare F1 live stream service

Uiteindelijk zal een Formule 1 live helaas niet geheel kosteloos zijn, dit omdat een betrouwbare aanbieder van een dergelijke service nou eenmaal niet gratis is te verkrijgen. Het zal om een bedrag gaan van ongeveer 3 tot 10 Amerikaanse Dollars per maand gaan, wat niet het einde van de wereld is gezien de voordelen van de service. Je bent dan ook verzekert van volledige anonimiteit op het internet, want bij deze organisaties en bedrijven staat de privacy hoog in de prioriteitenlijst. Dit is natuurlijk erg in het voordeel van jou als gebruiker.

De interfaces zijn over het algemeen erg makkelijk te gebruiken, wat dus erg mee zit, en er is daarnaast ook een helpdesk met chat mogelijkheid die ten alle tijden tot jouw beschikking is. Dit zijn dan ook zeer positieve voordelen, naast natuurlijk het meest voor de hand liggende voordeel. Namelijk, een snelle en ook betrouwbare verbinding. Want zeg nou zelf, er is niets, maar dan ook niets, erger dan een haperende formule 1 livestream, terwijl de wedstrijd op live tv bezig is. Dan mis je een heleboel, en ga je je irriteren.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Soms kijk ik wel eens een race terug, maar dan bestaat de kans dat je de uitslagen al weet, en ik kan jullie garanderen dat er absoluut niets boven een rechtstreeks sportprogramma gaat, zoals een live formule 1 grand prix. Een virtual private network aanbieden heb je al gemakkelijk voor een maand ter beschikking, en als je wilt kun je zelfs gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie die sommige partijen gebruiken. Eigenlijk als je het zo bekijkt, heb je niets te verliezen. Met een beetje mazzel kun je de formule 1 live stream gratis twee keer testen. Dit omdat er in de formule 1 2 races plaatsvinden per maand. Dus geniet ervan, wees slim, en gebruik het nu het nog kan!

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Formule 1 live in 2021

Weet je nog vroeger? Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Grand Prix race op Zandvoort. Alles was wat minder commercieel dan het nu is en live Grand Prix kijken was geen probleem. Heel langzaam is dit veranderd, maar wel in negatieve zin.

De laatste jaren is het steeds moeilijker om Grand Prix te kunnen blijven volgen. Voorheen waren de Britse zenders de laatste redmiddelen waar je vrij eenvoudig F1 live stream kon volgen, maar dan moest de kabelexploitant wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds 2 jaar niet meer mogelijk, weg Formule 1 live .

Natuurlijk zou je via illegale websites Formule 1 live stream kunnen gaan volgen, als je formule 1 via Ziggo sport totaal geen alternatief vindt voor wat voor reden dan ook. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘Live stream Formule 1 kijken “. Ik raad je af deze websites te gebruiken, omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen tevens virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!!

Formule 1 livestream ontvangen is geen enkel probleem en nu kun je alle races van Max Verstappen volgen via een F1 live stream en voor niets in de meeste gevallen. De Live stream Formule 1 kijken is dan ook een van de meest gezochte zoektermen wanneer het gaat om dit onderwerp. Maar mijdt de illegale sites.

F1 live stream

In ons Nederland is Ziggo de enige provider die Formule 1 kijken mogelijk maakt de verrichtingen van onze eigen Max Verstappen (Formule 1 livestream met Olav Mol) op de voet volgt. Klanten van Ziggo, met of zonder Ziggo go app, hebben dan ook geluk hiermee, want die kunnen de race optimaal bekijken en volgen.

Ook mensen die gebruik maken van F1 TV pro hebben deze privileges. Echter heb je dan wel een abonnement nodig op deze kabelexploitant. Wanneer het zich voordoet dat je toch niet wilt overstappen, treur dan niet want er zijn mogelijkheden. Het is alsnog mogelijk om via een formule 1 livestream gewoon het circuit te blijven volgen.

Ga naar NordVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Formule 1 livestream. Hoe kan ik F1 volgen?

Van de F1 live stream heb je in 2021 volop kunnen genieten als het goed is. Lewis Hamilton is wereldkampioen geworden met een zeer dominante Mercedes onder zijn reet.

Wat staat ons nu te wachten voor de Formula 1 Aramco Gran Premio De España 2021? 2021-05-09 is de opening race en wie zeker wil zijn van de start zal een service moeten aanschaffen om rechtstreeks F1 Grand Prix te kunnen volgen. Rechtstreeks F1 Grand Prix 2021 op tv zal sowieso bij Ziggo GO te zien zijn, maar ook Sky Sport zullen het uitzenden. Ook in het buitenland is Ziggo streamen geen probleem.

De haaienvin en de T-wing zullen niet meer terug te vinden zijn op de auto’s van 2021. Verder mochten er in 2017 4 motoren gebruikt worden, in 2021 zijn dit er nu nog maar 3 motoren zijn met de bijhoudende gridstraffen. De regels zijn ook iets makkelijker waardoor het voor ons als trouwe toeschouwers ook allemaal wat makkelijker te begrijpen wordt. Handig toch?

Er zullen ook een aantal nieuwe circuits hun intreden doen, namelijk die van Frankrijk en Duitsland. Deze circuits zijn allemaal te bewonderen via Formule 1 livestream.

Teams en rijders nieuw F1-seizoen 2021

 

Mercedes

Mercedes

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Lewis Hamilton (36 jaar) en Valtteri Bottas (32 jaar)
 • Teambaas: Toto Wolff
 • Resultaat team 2020: 1e

 

Red Bull Racing

Red Bull Racing

 • Honda Motor
 • Rijders: Max Verstappen (24 jaar) en Sergio Perez (31 jaar)
 • Teambaas: Christian Horner
 • Resultaat team 2020: 2e

 

McLaren

McLaren

 • Renault Motor
 • Rijders: Lando Norris (22 jaar) en Daniel Ricciardo (32 jaar)
 • Teambaas: Andreas Seidl
 • Resultaat team 2020: 3e

 

Aston Martin

Aston Martin

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Lance Stroll (23 jaar) en Sebastian Vettel (34 jaar)
 • Teambaas: Otmar Szafnauer
 • Resultaat team 2020: 4e

 

Alpine

Alpine

 • Renault Motor
 • Rijders: Fernando Alonso (40 jaar) en Estaban Ocon(25 jaar)
 • Teambaas: Davide Brivio
 • Resultaat team 2020: 5e

 

Ferrari

Ferrari

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Charles Leclerc (24 jaar) en Carlos Sainz (27 jaar)
 • Teambaas: Mattia Binotto
 • Resultaat team 2020: 6e

 

AlphaTauri

AlphaTauri

 • Honda Motor
 • Rijders: Pierre Gasly (25 jaar) en Yuki Tsunoda (21 jaar)
 • Teambaas: Franz Tost
 • Resultaat team 2020: 7e

 

Alfa Romeo Racing

Alpha Romeo

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Kimi Räikkönen (42 jaar) en Antonio Giovinazzi (28 jaar)
 • Teambaas: Frédéric Vasseur
 • Resultaat team 2020: 8e

 

Haas

Haas

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Mick Schumacher (22 jaar) en Nikita Mazepin (22 jaar)
 • Teambaas: Günther Steiner
 • Resultaat team 2020: 9e

 

Williams

Williams

 • Mercedes Motor
 • Rijders: George Russel (23 jaar) en Nicolas Latifi (26 jaar)
 • Teambaas: Simon Roberts
 • Resultaat team 2020: 10e

 

Formule 1 livestream: Ziggo GO en ExpressVPN

Wat doet een VPN provider om een F1 live stream te realiseren

Een gecodeerde internetverbinding wordt ook wel aangeduid als een end 2 end verbinding. Je data en activiteit zal na het activeren van de virtual private network provider via een speciale geheime tunnel geleid worden.

Hierdoor is het bijna onmogelijk, of gewoon totaal onmogelijk, voor derden en autoriteiten deze verbinding te ontcijferen waardoor de ISP (internet service provider), de overheid ne hackers ‘helaas’ niet meer in staat zijn jouw data in te kijken en opzoek te gaan naar wat dan ook.

De VPN organisatie zal geheel jouw locatie en IP adres afschermen voor dergelijk autoriteiten en derde partijen, waardoor jij als onschuldige, of niet geheel onschuldige, internetgebruiker volledige anonimiteit ter beschikking hebt.

Waar komt deze technologie dan vandaan, en hoe zijn wij eraan gekomen?

Deze technologie is ontstaan in het leger. Het is speciaal gecreëerd zodat het leger veilig met elkaar kon communiceren wanneer het nodig was, ook wanneer het bericht onderschept zou worden door de vijand. Erg handig dus.

Uiteindelijk zou het versleutelde bericht dan wel te ontcijferen zijn door de vijand. Hier was alleen een heel groot team en specialisten voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. Dit kost geld, tijd en moeite. Tegen de tijd dat het bericht eindelijk ontcijferd was, was het bericht waarschijnlijk al irrelevant en waren er al tonnen aan andere berichten verstuurd.

Een bodemloze put aan informatie voor de vijand dus, waar het niets van begreep. Die tijd was er nou eenmaal niet in de oorlog. Vervolgens is de technologie helemaal overgewaaid naar het bedrijfsleven, omdat het steeds vaker voorkwam dat werknemers buiten de deur van hun eigen bedrijf ging werken, en ze er zeker van moesten zijn dat de communicatie tussen het bedrijf en de persoon niet zou worden afgetapt door de concurrentie, die er waarschijnlijk veel aan had gehad.

Dit mocht natuurlijk niet kunnen, want, net zoals in de oorlog is waardevolle informatie in de handen van jouw vijand, in dit geval de concurrentie, erg nadelig en kan dit zeer erge gevolgen hebben voor het voortbestaan van jouw bedrijf!

Eindelijk zijn wij aan de beurt

Hierna zijn wij als consument gelukkig aan de beurt, eindelijk! Er zijn nou eenmaal een grote variatie aan bedrijven die uitermate geïnteresseerd blijken te zijn in ons surfgedrag op het internet, meestal voor commerciële doeleinden, maar wie zit daarop te wachten? Helemaal niemand!

Ook de overheid neemt doorgaans steeds meer maatregelen om de privacy van de consument te beperken op het internet. Als gevolg heeft dit, dat wij als onschuldige internetgebruiker de noodzaak gaan voelen om onszelf te bescherming tegen onze eigen overheid wanneer het gaat om veiligheid, anonimiteit en privacy. Een overheid, die ons eigenlijk zou moeten steunen en beschermen wanneer het gaat om dit soort praktijken.

Een virtual private network service is hiervoor de perfecte oplossing. Althans, een service die makkelijk toegankelijk is voor iedereen, en hierdoor toepasbaar in ieder huishouden in Nederland. Als ik voor mijzelf spreek, dan kan ik mij eigenlijk een leven zonder de beschikbare versleutelde internetverbindingen haast niet meer voorstellen.

Want in een moderne technologische era waarin wij ons nu begeven is het enige wat telt, de privacy en wat jij wel en niet kan doen zonder dat andere partijen zich ermee gaan bemoeien. Tegen deze derden zeg ik, hou je neus lekker in je eigen zaken!

f1 live stream gratis

Het gebruik van de VPN service

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of je fysiek in dat bepaalde land bent. Je ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd.

Dit aspect van een versleutelde verbinding is zeer handig omdat vele tv kanalen hun uitzending blokkeren wanneer je zich niet in het desbetreffende land bevindt. Heel handig wanneer je dus F1 live stream wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • Je bent niet alleen maar veilig in je huiselijke omgeving, maar wanneer je de versleutelde verbinding installeert op jouw mobiele apparaten kan je voortaan ook veilig surfen op gratis Wi Fi netwerken. Handig wanneer je op pad bent.
 • Zender ziggo sport/ Horizon/ NLziet is alleen maar te ontvangen wanneer je je binnen Nederlands landsgrenzen bevindt. Met een versleutelde verbinding is het mogelijk om vanuit het buitenland ook gewoon in te loggen op Ziggo Go.
 • Wie kent Netflix niet. De database voor “tv series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. Dat komt door de uitzendrechten. Met een versleutelde verbinding omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Het aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijk je censuur in landen waar een dictatuur heerst. Je kunt normaal je eigen online kranten blijven lezen. Alles wat je doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag. Nu kan je bijvoorbeeld ook Youtube blokkade ontwijken.
 • E-commerce websites kunnen geen andere tarieven rekenen, omdat ze nu niet kunnen zien dat er vanuit een ander land wordt ingelogd. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor de vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak ben ik het niet eens met de overheid, maar ik kan niet ontkennen dat wanneer je gokt op het internet je vaak wel besodemieterd wordt op dit soort sites. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wil je dus snel van je geld af, bezoek dan deze websites.

Een Formule 1 livestream met een versleutelde verbinding?

Met een VPN provider, kun je nu een Formule 1 livestream ontvangen in een groot aantal verschillende landen. Soms heb je te maken met betaalzenders. Dit is met een gecodeerde verbinding mogelijk vanaf letterlijk elke plaats in de wereld. Mis dus nooit meer iets, in welke tijdzone dan ook.

Voorheen waren de auteursrechten het probleem, want weel TV aanbieders blokkeerde dan de toegang tot hun website wanneer dit niet overeenkwam met de locatie van het IP adres. Dit fenomeen heet geografische blokkering, wat nu dus te omzeilen valt met een virtual private network wat iedereen downloaden en gebruiken kan.

Met de streng geteste providers op deze site kun je de geografische belemmeringen en barrières die je zonder VPN zou ervaren, compleet vermijden door juist gebruik te maken van een VPN. Met behulp van de gekozen provider creëer je geheel zelf een virtueel ‘’nep’’ IP adres.

Door je vervolgens in te loggen op een van de aangeboden servers van de VPN provider, waar dan ook in de wereld, doe je je net voor alsof je present bent op de locatie waar je ingelogd bent. Zo omzeil je geheel de geografische blokkeringen die de normale methode van content bekijken met zich mee brengt. Dus wil je dit ontwijken, gebruik een VPN en zijn online sport zenders geen probleem om te streamen.

Wat kost een VPN voor de Formule 1 live

Nu zijn er ook gratis aanbieders. Deze raad ik af gratis livestreams te gebruiken, omdat ze verre van veilig zijn. Vaak is het niet duidelijk wat er precies met de log gegevens gebeurt. Tevens is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijk met een betaalde VPN.

Wanneer je een abonnement afsluit raad ik aan een jaarabonnement af te sluiten, omdat de gemiddelde prijs die je dan betaalt lager is dan een maand of halfjaar abonnement. Afhankelijk van de provider die je kiest is het mogelijk kort na het afsluiten van het contract dit te ontbinden, mocht je niet tevreden zijn. Het zal ongeveer 3 -8 euro per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Dit zijn de kanalen die F1 uitzenden

LANDKANAALTAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV1 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf moet uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, ik heb alle providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben over een Formule 1 livestream in 2021 of een andere vraag hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Formule 1 livestream vanuit Malaysia

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf moet uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, ik heb alle providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben over een Formule 1 livestream in 2021 of een andere vraag hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Veel plezier met Formule 1 livestream zodat je de kwalificatie en race met Max Verstappen live kan volgen!!

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

6 Opmerkingen
 1. Bedankt voor jullie artikel. Ik kan nu eindelijk F1 kijken

 2. Helaas sinds afgelopen 5 Maart blokt Ziggo alle VPN servers

 3. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Hoi,

   Vanuit Azie werkt NordVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl