Formule 1 livestream | GP live 2018-2019 met een VPN

Formule 1 livestream ik zal gaan bespreken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Het is eenvoudiger dan je denkt Formule 1 livestream in 2018-2019  te ontvangen.  We zullen nu geen race meer hoeven missen van Max Verstappen.

Meest recentelijk bijgewerkt: 14 oktober, 2018

Formule 1 livestream in 2018

Met de hulp van een versleutelde verbinding kan je geografische blokkades omzeilen, de mogelijkheid om een livestream Formule 1 te krijgen is nu geboren. Wanneer je het handig zal spelen is deze f1 live stream gratis te ontvangen met een aanbieder, maar in de meeste gevallen zou ik toch een betrouwbaar livestream formule 1 kanaal vinden waar je zeker weet dat je niets van de race zal missen.

Met een betrouwbaar livestream formule 1 kanaal bedoelen we een betaal service, hiermee zal je beschermd het internet mee kunnen opgaan en een Formule 1 livestream is een koud kunstje.

Ik heb er meerdere getest op deze website en zou jullie dan ook graag willen verwijzen naar mijn TOP aanbieders ranking.

Ga naar ExpressVPN
De beste VPN provider voor Formule 1

Geen tijd te verliezen omdat de race zo begint ga direct naar ExpressVPN omdat dit de beste VPN op de markt is voor Formule 1. Klik hier en maak gebruik van de speciale korting coupon

TOP -3 aanbieder  voor een Formule 1 livestream in 2018-2019

De prijs van een betrouwbare livestream formule 1 service

Uiteindelijk zal een livestream formule 1 kanaal niet kosteloos zijn omdat een betrouwbare aanbieder niet gratis is. Het zal ongeveer 3-10 USD per maand kosten. Je bent dan wel verzekerd van volledige anonimiteit op het internet want bij deze bedrijven staat de privacy hoog in het vaandel.

De interfaces zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en er is een 24/7 helpdesk met chat. Dit zijn ook een van de voordelen naaste natuurlijk een snelle en betrouwbare verbindingen. er is namelijk niets erger dan een haperende Formule 1 livestream. Soms kijk ik wel een races terug en ik kan jullie garanderen dat er niets boven rechtstreekse sportprograma's gaat.

Een aanbieder heb je al voor een maand en je kan gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld terug-garantie. Je hebt dus niets te verliezen!! Met een beetje mazzel kan je f1 live stream gratis 2 keer testen omdat er 2 races zijn per maand.

Super handige hardware

The PhotoStick

ThePhotoStick ideal voor het opslaan en sorteren van al je video en fotomateriaal. De USB stick voor je mobiele apperaten

Formule 1 livestream in 2018-2019

Weet je nog vroeger? Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Grand Prix race op Zandvoort. Alles was wat minder commercieel dan het nu is en live Grand Prix kijken was geen probleem. Heel langzaam is dit verandert in negatieve zin van het woord.

De laatste jaren is het steeds moeilijker om Grand Prix te kunnen blijven volgen. Voorheen waren de Engelsen een van de laatste redmiddelen waar je vrij eenvoudig livestream formule 1 kon volgen maar dan moest de kabelexploitant wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds 2 jaar niet meer mogelijk, weg livestream formule 1.

Natuurlijk zou je via illegale websites Formule 1 live stream kunnen gaan volgen. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘F1 live stream free Dutch“. Wij raden je af deze websites te gebruiken omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen tevens virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!!

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Tv Kanalen die een Formule 1 livestream verzorgen

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV1 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Formule 1 livestream ontvangen is geen enkel probleem en nu zal je alle races van Max Verstappen kunnen volgen via een F1 live stream gratis en voor niets in de meeste gevallen. De F1 live stream free Dutch  is dan ook een van de meest gezochte zoektermen wanneer het gaat om dit onderwerp. Maar mijdt de illegale sites.

F1 live stream gratis

In Nederland is Ziggo (kijken vanuit buitenland) de enige die onze Max Verstappen (Formule 1 livestream) op de voet volgt. Je zal wel een abonnement op de kabelexploitant moeten nemen. Wanneer je niet wilt “overstappen” treur dan niet want het is toch mogelijk via een “Formule 1 live stream” gewoon het circus te kunnen blijven volgen.

Livestream formule 1. Hoe kan ik F1 volgen? 

Van de F1 live stream gratis heb in 2017 volop van kunnen genieten als het goed is. Lewis Hamilton is wereldkampioen geworden met een zeer dominate Mercedess onder zijn “reet”. Wat staat ons nu te wachten voor de F1 Grand Prix 2018. 25 Maart in Australië zal de opening race en wie zeker wilt zijn van de start zal een service moeten aanschaffen om rechtstreeks F1 Grand Prix te kunnen volgen. Rechtstreeks F1 Grand Prix 2018 op tv zal sowieso bij Ziggo GO te zien zijn, maar ok Sky sport zullen het uitzenden.

Formule 1 GP 2018 zal bol staan van de veranderingen. De grootste verandering is de zogenaamde Halo. Een soort van overkoepeld veiligheidssysteem ter bescherming van de rijder na een dodelijk ongeluk in 2015 van Jules Bianchi. De Halo moet ervoor zorgen dat het hoofd en nek van de coureur beschermd is.

De haaienvin en de T-wing zullen niet meer terug te vinden zijn op de auto's van 2018. Verder mochten er in 2017  4 motoren gebruikt worden in 2018 zijn dit er nu nog maar 3 motoren zijn met de bijhoudende gridstraffen. De regels zijn ook iets makkelijker waardoor het voor ons publiek ook makkelijker begrijpbaar wordt.

Er zullen ook een aantal nieuwe circuits zijn intreden doen namelijk die van Frankrijk en Duitsland. Deze circuits zijn allemaal te bewonderen via Formule 1 livestream.

Formule 1 livestream race weekenden

Datum Lokatie F1 live stream free Dutch met een aanbieder
25 Maart Melbourne Australië
8 April Sakhir Bahrain
15 April Shanghai China
29 April Baku Azerbaijan
13 Mei Barcelona Spanje
27 Mei Monaco Monaco
10 Juni Montreal Canada
24 Juni Le Castellet Frankrijk
1 Juli Spielberg Oosterrijk
8 Juli Silverstone UK
22 Juli Hockenheim Duitsland
29 Juli Budapest Hongarije
26 Augustus Spa-Francorchamps België
2 September Monza Italië
16 September Singapore Singapore
30 September Sochi Rusland
7 Oktober Suzuka Japan
21 Oktober Austin USA
28 Oktober Mexico City Mexico
11 November Sao Paulo Brazilië
25 November Yas Marina Abu Dhabi

Formule 1 livestream: Ziggo GO en ExpressVPN

“Wat doet een VPN provider om een F1 live stream gratis te realiseren

Een gecodeerde verbinding wordt ook wel  “end 2 end” verbinding genoemd. Je data zal bij het activeren van de provider geleid worden via een speciale tunnel. Het is bijna onmogelijk voor derde deze verbinding te ontcijferen waardoor de ISP (internet service provider), de overheid en hackers niet meer in staat zijn jouw data in te kijken. De provider zal jouw locatie en IP adres afschermen waardoor je kunt geniet van volledige anonimiteit.

Deze technologie komt uit het leger zodat leger eenheden veilig met elkaar konden communiceren ook waneer het bericht onderschept zou worden door de vijand. Het versleutelde bericht is uiteindelijk wel te ontcijferen maar er zal een heel team van zware computers op moeten worden gezet. Die tijd is er gewoon niet in een oorlog. Toen is de technologie overgewaaid naar het bedrijfsleven waarin werknemers steeds vaker buiten de deur gingen werken en dus ook zeker van moesten zijn dat hun communicatie tussen het bedrijf niet zou worden afgetapt door de concurrentie.

Hierna zijn wij consumenten aan de beurt, gelukkig. Want er zijn zoveel partijen die geinteressered in ons sufgedrag en ook de overheid neemt steeds meer stappen om onze privacy te beperken op het internet. Dit neemt zulke vormen aan dat wij ons ook moeten beschermen tegen onze eigen overheid. Een overheid die ons eigenlijk juist moet beschermen tegen dit soort praktijken. Een service is hiervoor een goede oplossing, althans een service die makkelijk toegankelijk is voor iedereen en hierdoor toepasbaar in ieder huishouden. Persoonlijk kan ik mijn leven er niet meer zonder versleutelde verbinding voorstellen.

Formule 1 livestream

Het gebruik van de VPN service

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of je fysiek in dat bepaalde land bent. Je ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd.

Dit aspect van een versleutelde verbinding is zeer handig omdat vele tv  kanalen hun uitzending blokkeren wanneer je zich niet in dat betreffende land bevindt. Heel handig wanneer je dus F1 live stream gratis wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • Je bent niet alleen maar veilig in je huiselijke omgeving, maar wanneer je de versleutelde verbinding installeert op een van jouw mobiele apparaten kan je voortaan ook veilig surfen op gratis WiFi netwerken. Handig wanneer je op pad bent.
 • Ziggo/ Horizon/ NLziet is alleen maar te ontvangen wanneer je zich binnen Nederlands landgrenzen bevindt. Met een versleutelde verbinding is het mogelijk om vanuit het buitenland gewoon in te loggen op Ziggo Go.
 • Wie kent Netflix niet. De database voor “tv series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. De uitzendrechten zijn hiervan de oorzaak. Met een versleutelde verbinding omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Het aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijkt je censuur in landen waar een dictatuur heerst. Je kunt normaal je eigen online kranten blijven lezen. Alles wat je doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag.
 • E-commerce websites kan andere tarieven rekenen omdat ze nu niet kunnen zien dat er vanuit een ander land wordt ingelogd. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor de vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak zijn we het niet eens met de overheid, maar we zullen niet kunnen ontkennen dat wanneer je gokt op het internet je vaak wel besodemieterd wordt op dit soort sites. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wil je dus snel van je geld af, bezoek dan deze websites.

Een Formule 1 livestream met een versleutelde verbinding?

Met een provider, kunt je nu een livestream formule 1 ontvangen  in diverse verschillende landen (soms heb je te maken met betaalzenders). Dit is met een gecodeerde verbinding mogelijk vanaf elke plaats ter wereld.

Het punt waren voorheen de auteursrechten, veel TV-aanbieders blokkeerde de toegang tot hun website wanneer dit niet overheen kwam met de locatie IP-adres, dit heet geografische blokkering.

Met de geteste providers op deze site kan je de geografische belemmering ontwijken. Met behulp van de gekozen provider creëer je een virtueel IP-adres. Door in te loggen op een van de aangeboden servers van de VPN provider, doe je net als of je op die locatie bent.

Wat kost een VPN

Nu zijn er ook gratis aanbieders. Deze raden wij af te gebruiken omdat ze verre van veilig zijn, vaak is het niet duidelijk wat er precies met de log gegevens gebeurt. Tevens is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijk met een betaal VPN.

Wanneer je een abonnement afsluit raden wij aan een 1 jaarabonnement af te sluiten, omdat de gemiddelde prijs die je zal betalen lager is dan een maand of halfjaar abonnement. Afhankelijk van de provider die je kiest is het mogelijk kort na het afsluiten van het contract dit te ontbinden, mocht je niet tevreden zijn. Het zal ongeveer 3 -8 USD per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf zal moeten uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, we hebben alle providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben over een Formule 1 livestream in 2018-2019 of een ander vraag hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Veel plezier met Formule 1 livestream met live Max Verstappen!!

Formule 1 livestream, Malaysia

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

Tags:

5 Comments
 1. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Hoi,

   Vanuit Azie werkt ExpressVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

 2. Helaas sinds afgelopen 5 Maart blokt Ziggo alle VPN servers

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.