Hoe je live kijken Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022

Hoe je de Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022 kan volgen en wil je aankomend seizoen ook weer Formule 1 kijken? Lees dan dit artikel om te kijken wat dé oplossing is om overal toegang tot de livestream formule 1 te krijgen!

De eerst volgende F1 Race
Volgende Formule 1 Race zal zijn de Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022.

Het Marina Bay Street Circuit is de locatie en de datum zal zijn 2 oktober 2022. Will je niets missen kan je in dit artikel de Tv-zenders vinden waar je de Formule 1 livestream kan ontvangen.

Echter, je zult wel gebruik moeten maken van een VPN-aanbieder. Wij raden aan Nord VPN review te gebruiken, omdat het de meest betrouwbare keuze is om blokkades te ontwijken. Je zult Nord VPN review ook GRATIS voor een maand kunnen gebruiken. Ben je niet tevreden kan je gebruikmaken van “de geld terug garantie”.

Bijgewerkt op: 23 september 2022

De beste websites voor Formule 1 kijken

Voor velen een verrassing we hebben afscheid moet nemen van Ziggo Sport. Deze zond de afgelopen jaren met veel enthousiasme de F1 uit. Helaas verloren ze de bieding en nu zitten we opgescheept met ViaPlay. Deze hebben de rechten gekocht van 2022 tot 2024 en zullen  alle F1 wedstrijden uit te zenden.

We zitten nu opgescheept met het journaal meisje (Amber Brantsen) van de NOS die de rol als presentator op zich neemt. Ze zal wordt, vergezelt door de clown Tom Coronel, Giedo van der Garde en Christijan Albers. Die andere clown, Robert Doornbos van Ziggo was niet uitgenodigd. Hij mocht waarschijnlijk niet van Albers omdat deze niet door een deur kunnen. Gelukkig maar want we hebben nu nog Race Cafe op Ziggo. Hier kunnen we samenvatting zien van Formule 1 en nog genieten van het vaste duo Doorenbos en Kamphuis.

Viaplay biedt in Nederland ook de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League en het wereldkampioenschap darten aan. Bij de zender wordt er ook een uitgebreide selectie aan internationale films en series aangeboden.

Viaplay kan je eenvoudig in het buitenland streamen met ExpressVPN. Na contact met deze VPN provider hebben ze deze weten te deblokkeren. In de toekomst is het de bedoeling dat iedereen via de app zal kijken. Via de app kun je de F1 stream bekijken op je mobiel, smart TV, tablet en laptop. Om de Formule 1 uitzending te kunnen bekijken, heb je een “vast” betaald abonnement nodig.

Mijn advies is dan ook om het van iemand te delen zodat jij gewoon via zijn of haar account kan inloggen van waar je ook bent.

Formule 1 uitzending

De beste gratis websites voor Formule 1 kijken

 • RTL

Wil je liever gratis Formule 1 kijken? Geen probleem, dat kan ook. De Duitse zender RTL biedt dit seizoen vier Grand Prix wedstrijden aan: Emilia Romagna, Silverstone, Zandvoort en Brazilië

 • NOS

Je kunt hier dus niet het volledige seizoen bekijken, alleen deze vier wedstrijden. Houd er daarbij rekening mee dat de Grand Prix van Zandvoort in Nederland ook gratis beschikbaar zal zijn via de NOS. Zij hebben een speciale Formule 1 uitzending en een stream voor F1 kijken.

Tv Kanalen die een Gratis Formule 1 live stream verzorgen

Land Kanaal Taal Streaming
Albanië RTSH Sport Albanese Gratis
Brazilië TV Bandeirantes Portugees Gratis
Frankrijk C8 Frans Gratis (4 wedstrijden)
Midden-Oosten MBC Action Arabisch Gratis
Midden-Oosten MBC Persia Arabisch Gratis
Rusland Match TV Russisch Gratis
Verenigde Staten VTV6 Engels Gratis

Waarom Formule 1 kijken niet altijd mogelijk is

Ook als je een betaald abonnement hebt, krijg je niet altijd toegang tot F1 live kijken. Dit komt omdat het streamen van de wedstrijden is gebonden aan een geografische locatie. De Duitse zender RTL mag bijvoorbeeld alleen in Duitsland uitzenden, omdat dat recht in Nederland is voorbehouden aan Viaplay.

Viaplay heeft namelijk veel geld betaald om deze uitzendrechten te verkrijgen en daarom moet er streng worden gehandhaafd. Om ervoor te zorgen dat iedereen alleen in zijn eigen gebied kan uitzenden, wordt er gebruik gemaakt van geo-tracking.

Zodra jij F1 kijken wil via een stream, achterhaalt deze techniek op basis van je IP-adres wat je locatie is. Zodra jij op een locatie bent die niet binnen het gebied voor de uitzendrechten valt, wordt je toegang geblokkeerd. Formule 1 kijken in het buitenland wordt daarmee onmogelijk, omdat je een IP-adres uit het buitenland hebt.

Gelukkig hebben wij voor jou dé oplossing voor dit probleem. Je hoeft geen Formule 1 uitzending meer te missen!

F1 kijken

Altijd toegang krijgen tot Formule 1 kijken

Nu je weet waarom F1 live kijken niet altijd mogelijk is en nu is het tijd voor de oplossing. Het enige wat je hoeft te doen om F1 kijken mogelijk te maken, is je IP-adres veranderen naar die van een locatie waarmee je wel toegang hebt.

Maak je geen zorgen, je hoeft daarvoor niet helemaal naar het buitenland, met onze oplossing doe je dat gewoon vanuit huis. Het enige wat je nodig hebt, is een VPN. Dit is een veiligheidssoftware die al door veel mensen wordt gebruikt om hun online veiligheid en privacy te waarborgen.

Wat je met de software kunt doen is je internetverkeer versleutelen en laten omleiden via een server op een andere locatie. Vanaf dat moment blijft jouw IP-adres verborgen voor de geo-tracking software.

Wanneer je live F1 kijken wil bij het Duitse RTL terwijl je in Nederland bent, moet je dus verbinding maken met een server in Duitsland. Andersom moet je vanuit het buitenland verbinding maken met een server in Nederland als je via Viaplay wil kijken. Volg gewoon het simpele stappenplan:

 1. Kies een aanbieder uit onze lijst met de beste VPNs (Voor F1 live kijken raden we altijd onze nummer 1 VPN, Nord VPN review aan)
 2. Sluit een abonnement af
 3. Download en installeer de software
 4. Zoek een server in het land dat je nodig hebt, verbindt je je VPN met een server in Nederland voor Viaplay en Luxenburg voor RTL
 5. Ga naar de website van Viaplay of RTL
 6. Selecteer de Formule 1 uitzending
 7. Veel plezier met F1 live kijken!

F1 kijken in Nederland is met deze oplossing niet langer gelimiteerd aan Viaplay, ook buitenlandse (gratis) aanbieders zijn nu voor jou beschikbaar.

Probeer ExpressVPN gratis

Het is geen goed idee om F1 live kijken met een gratis VPN. Hierbij loop je namelijk het risico dat je gegevens worden opgeslagen en doorverkocht aan derden. Ook kan het gebeuren dat je persoonlijke gegevens worden gehackt of dat je bandbreedte wordt verkocht aan andere gebruikers.

Als je de Formule 1 uitzending wel wil bekijken, maar je niet meteen wil vastleggen aan een betaalde aanbieder, raden we aan om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, te proberen. Hierbij krijg je binnen 30 dagen je geld terug als je toch niet tevreden bent.

De beste VPNs voor Formule 1 kijken

Wanneer je Formule 1 wil kijken met behulp van een VPN, moet je er zeker van zijn dat je de beste hebt. Je hebt namelijk voldoende servers op verschillende locaties nodig en je hebt voldoende snelheid nodig.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om een goede aanbieder te kiezen, hebben we een lijst met de beste aanbieders voor je samengesteld. Wij hebben deze allemaal uitgebreid getest in combinatie met het streamen van een Formule 1 uitzending en grondig met elkaar vergeleken.

Met deze VPNs weet je dat F1 kijken zeker geen probleem zal zijn!

Meer voordelen buitenom Formule 1 kijken

Naast het feit dat je altijd en overal F1 live kijken kunt, heeft een VPN nog meer voordelen. In de eerste plaats wordt ook je toegang tot andere online content veel uitgebreider. Met een VPN kun je de buitenlandse bibliotheken van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO Max bekijken. Ook andere sporten zoals de MotoGP zijn met een VPN opeens wel toegankelijk.

Daarbij wordt ook je online veiligheid met een VPN aanzienlijk verhoogd. Als je IP-adres niet zichtbaar is, is het voor hackers veel moeilijker om te achterhalen wie en waar je bent. Op die manier kun je veel veiliger gebruik maken van gratis openbare wifinetwerken die vaak niet zo goed beveiligd zijn.

Formule 1 uitzending

Formule 1 kijken is nooit meer een probleem

Met onze handige oplossing hoef jij als echte fan geen Formule 1 uitzending meer te missen. Door een VPN te gebruiken in F1 kijken ook mogelijk als je in het buitenland bent of naar een zender in het buitenland wil kijken.

Daarbij heeft een VPN heel veel voordelen voor jouw algehele online privacy en veiligheid en heb je de mogelijkheid om meer online content te bekijken. Ook het gebruiken van openbare wifinetwerken zal niet langer een probleem zijn.

Voor de beste ervaring raden we je altijd aan om onze nummer 1 VPN, Nord VPN review, te gebruiken. Hiermee weet je zeker dat je voldoende serverlocaties en snelheid binnenhaalt. Probeer het vandaag nog!

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

6 Opmerkingen
 1. Bedankt voor jullie artikel. Ik kan nu eindelijk F1 kijken

 2. Helaas sinds afgelopen 5 Maart blokt Ziggo alle VPN servers

 3. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Hoi,

   Vanuit Azie werkt Nord VPN review wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl