Onze Tip: Kijk Livestream Formule 1 Races Met Een Gratis Vpn Proefperiode 2021

Speciale aanbieding voor Kerstmis

Formule 1 live? Ik weet dat je van Formule 1 houdt, maar niet wilt betalen om de races online te bekijken. Het probleem is dat de meeste van deze sites geo-locatie gebruiken. Dit om de toegang te blokkeren tot een klein aantal betaalzenders.

Ik zal je vertellen wat de oplossing is en hoe je toegang krijgt tot deze geblokkeerde Formule 1 livestream sites.

Dit is heel gemakkelijk met een internetverbinding en een VPN provider. Nu kun je overal F1 live online kijken. Alleen dan kan je ook kijken F1 gratis en veilig streamen, en het maakt niet uit waar.

Lees onze formule 1 live blog hoe je de Formula 1 STC Saudi Arabian Grand Prix 2021 kan volgen!

Bijgewerkt: 30 november, 2021

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

Live stream Formule 1 kijken waar je ook bent

De links naar GRATIS formule 1 streaming sites staan in dit artikel naast de betaalzenders. Je moet wel oppassen wanneer je zomaar van alles gaat streamen, dit is niet zonder gevaar. Gebruik daarom altijd een VPN verbinding als je gaat streamen.

Wees verstandig en stream sowieso veilig en anoniem met een VPN-aanbieder. De beste VPN-aanbieders heb ik getest en staan ook in dit F1 live stream artikel.

Geo-blokkades ontwijken

Een belangrijke eigenschap van een VPN-provider is het omzeilen van blokkades. Nu kan je ServusTV, NBC sport of Ziggo buiten Europa kan streamen. Met een VPN-provider kan je Tv-zenders streamen die vroeger geblokkeerd waren.

De eerst volgende F1 Race
Volgende Formule 1 Race zal zijn de Formula 1 STC Saudi Arabian Grand Prix 2021.

Het Jeddah Corniche Circuit is de locatie en de datum zal zijn 5 december 2021. Will je niets missen kan je in dit artikel de Tv-zenders vinden waar je de Formule 1 livestream kan ontvangen.

Echter, je zult wel gebruik moeten maken van een VPN-aanbieder. Wij raden aan ExpressVPN te gebruiken, omdat het de meest betrouwbare keuze is om blokkades te ontwijken. Je zult ExpressVPN ook GRATIS voor een maand kunnen gebruiken. Ben je niet tevreden kan je gebruikmaken van “de geld terug garantie”.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Formule 1 agenda voor F1 live stream 2021

Race Datum
1
Bahrein (Sakhir)
28 maart
2 Italië (Imola*) 18 april
3 TBC 2 mei
4 Spanje (Barcelona) 9 mei
5 Monaco (Monaco) 23 mei
6 Azerbeidzjan (Baku) 6 juni
7 Canada (Montreal) 13 juni
8 Frankrijk (Le Castellet) 27 juni
9
Oostenrijk (Spielberg)
4 juli
10
Verenigd Koninkrijk (Silverstone)
18 juli
11
Hongarije (Boedapest)
1 augustus
12
België (Spa)
29 augustus
14
Nederland (Zandvoort)
5 september
15
Italië (Monza)
12 september
16
Rusland (Sochi)
26 september
17
Singapore (Singapore)
3 oktober
18
Japan (Suzuka)
10 oktober
19
Verenigde Staten (Austin)
24 oktober
20
Mexico (Mexico City)
31 oktober
21
Brazilië (São Paulo)
7 november
22
Australië (Melbourne*)
21 november
23
Saoedi-Arabië (Jeddah**)
5 december
24
Abu Dhabi (Yas Island)
12 december

* nog niet helemaal zeker en afhankelijk van lokale politiek en de Motorsport Counsel

** afhankelijk van de licentie van het circuit

bron: Formula 1

F1 live stream in Nederland

Als eerste zal ik uitleggen waarom het gevaarlijk kan zijn wanneer we Live stream Formule 1 kijken via internet in Nederland. We zullen dit waarschijnlijk via ons huiselijk wifi netwerk doen (een bekend netwerk).

Het probleem is dat deze gratis Formula 1 live streams vaak instabiel zijn, vol met reclame. Soms sturen de sites iets mee waardoor ze in onze computers kunnen kijken, niet veilig dus!

Wanneer je toch formule 1 live tv streams gaan gebruiken doe dit dan altijd met een VPN-provider, bijvoorbeeld ExpressVPN. Ik heb voor jullie uitgezocht welke streams de formule 1 live kijken mogelijk maken.

Gratis Formule 1 streams

Dan kom je vaak in het grijze gebied van  de GRATIS livestreams. Dat zijn online-uitzendingen van Formule 1 races, vaak illegaal door een streamer opgenomen. De resolutie is  480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent. Gratis dus het is zeker goed te doen.

Hieronder is het rijtje:

Europese wet

Tegenwoordig met de nieuwe “Europese wet” kunnen we binnen Europa gewoon onze Nederlandse programmering streamen. Het gevaar zit hem echter dat we dit vaak doen via “onbekende wifi netwerken”. Je kan dan denken aan het hotel waar je verblijft, de luchthaven, camping of de trein ect. Wifi is je overal waar je tegenwoordig bent.

Wij loggen dus massale in op deze onbekende wifi netwerken. We weten niet wie de eigenaren zijn of de routers beschermd zijn tegen hackers.  Het kan ook dat het aangeboden netwerken juist van personen zijn die het hebben gemunt op onze privégegevens. Dit zijn allemaal zaken waar we vroeger niet over na hoefden te denken, maar NU van supergroot belang zijn.

Gelukkig hebben we technologische middelen die ons beschermen tegen dit soort gevaren van buitenaf. Een versleutelde verbinding (VPN) is een van de beste oplossingen.  Voor een veilige internet omgeving zodat je onder andere Nederlandse TV kan kijken in het buitenland.

Het ideale slimmigheidje voor een gratis VPN

We moeten slim zijn om niet overal voor te betalen. Heb je een tijdelijk VPN nodig om bijvoorbeeld Formule 1 of Champions League te kunnen streamen. Vaak kom je dan terecht bij een uitgeklede VPN-aanbieder of betaal je een relatief hoog bedrag voor een maandabonnement. Ik kom nu met de volgende oplossing en die heet ExpressVPN.

Deze aanbieder heeft een 30 retour beleid waar ze geen vragen stellen wanneer je niet tevreden bent. Ze storten gewoon je geld terug. Het kan handig zijn omdat je nu net krap bij kas zit.

TOP 5 aanbieders voor een Live stream Formule 1 kijken 2021

Live stream Formule 1 kijken is mogelijk met de onder

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Live stream Formule 1 kijken via internet in Nederland of in het buitenland

Dit is je huidige IP-adres, zelf ik kan die zien! Het is daarom dan ook geen raadsel hoe de F1 zenders je kunnen blokkeren. Dit gebeurt op basis van je IP-adres. Komt deze niet overeen met het gebied wat toegang heeft heb je pech.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je F1 Ziggo wilt streamen van buiten de EU. Andersom kan het ook juist buitenlandse F1 kanalen wilt streamen vanuit Nederland. In al deze gevallen zul je geen toegang krijgen tot deze tv-kanalen op basis van je IP-adres. Meer over IP-adres kan je lezen in “Wat is mijn IP-adres

Maar zoals ik net al aangaf zijn deze blokkades van F1-streams eenvoudig te vermijden met een VPN-aanbieder.

Formule 1 livestream in 2021

Met de hulp van een versleutelde verbinding kan je geografische blokkades omzeilen. Op deze manier is het mogelijk een F1 live stream te bekijken.

Als je het handig speelt kan je gratis F1 live stream ontvangen via een VPN-aanbieder. Ik raad aan om voor een betrouwbaar Formule 1 live kanaal kiezen. Nu weet je zeker dat je niets van de race zult missen.

Een betrouwbaar F1 live stream is een betaalde service. Samen met een VPN aanbieder kan je nu beschermt het internet op gaan. Veilig Live stream Formule 1 kijken is dan een koud kunstje. Ik heb er meerdere getest op deze website en zou jullie dan ook graag willen verwijzen naar mijn TOP-aanbieders ranglijst.

Tv Kanalen die een Gratis Formule 1 live stream verzorgen

Land Kanaal Taal Streaming
Albanië RTSH Sport Albanese Gratis
Azerbeidzjan Idman TV Azerbeidzjan Gratis
Brazilië Globo Portugees Gratis
Frankrijk TF1 Frans Gratis (4 wedstrijden)
Midden-Oosten MBC Action Arabisch Gratis
Midden-Oosten MBC Persia Arabisch Gratis
Rusland Match TV Russisch Gratis
Slovenië TV3 Slowenisch Gratis
Zwitserland RTS Frans Gratis
Vietnam VTV6 Vietnamees Gratis

De prijs van een betrouwbare F1 live stream service

Uiteindelijk zal een Formule 1 live niet geheel kosteloos zijn. Een betrouwbare aanbieder is nu eenmaal niet gratis. Het bedrag is ongeveer 3 tot 10 Amerikaanse Dollars per maand. Dit is toch niet het einde voor een Formule 1 livestream. 

Gegarandeerde anonimiteit op het internet, want bij deze bedrijven is privacy hun motto. Dit is natuurlijk erg in het voordeel van jou als gebruiker.

De interfaces zijn over het algemeen erg makkelijk te gebruiken, daarnaast is er ook een helpdesk met chat mogelijkheid. Dit zijn dan ook zeer positieve voordelen, naast natuurlijk het meest voor de hand liggende voordeel.

Namelijk, een snelle en ook betrouwbare verbinding. Want zeg nu zelf, er is niets erger dan een haperende formule 1 livestream. Dit terwijl de wedstrijd op live tv bezig is.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Soms kijk ik wel eens een race terug, ook al weet ik de uitslag. Ik ben gewoon een echte fan.  Hierdoor kan ik jullie garanderen dat er absoluut niets boven een rechtstreeks sportprogramma gaat, zoals de live formule 1 grand prix.

Test daarom ExpressVPN voor een maand. Ben je niet tevreden krijg je het geld terug. Eigenlijk als je het zo bekijkt, heb je niets te verliezen.

Met een beetje mazzel kun je de formule 1 live stream gratis twee keer testen. Dit omdat er in de formule 1 ongeveer 2 races per maand plaatsvinden. Dus geniet ervan, wees slim, en gebruik het nu het nog kan!

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Formule 1 live in 2021

Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Grand Prix race op Zandvoort. Hopelijk komt deze GP snel, ik kan niet wachten. Vroeger was alles wel wat minder commercieel dan nu is. live Grand Prix kijken was toen geen probleem. Heel langzaam is dit veranderd, maar wel in negatieve zin.

De laatste jaren is het steeds moeilijker om Grand Prix te kunnen blijven volgen. Vroeger waren de Britse zenders het laatste redmiddelen. Hier kon je eenvoudig aan een F1 live stream komen. De kabelexploitant moest dan wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds een aantal jaar niet meer mogelijk. Weg was Formule 1 live van de buis.

Natuurlijk zou je via illegale websites Formule 1 live stream kunnen gaan streamen. Als je formule 1 via Ziggo sport totaal geen alternatief vindt voor wat voor reden dan ook. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘Live stream Formule 1 kijken’. Kom je ook de illegale zenders tegen die ik noen in dit artikel.

Ik raad je af deze websites te gebruiken, omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen bovendien virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!

Formule 1 livestream ontvangen is geen enkel probleem. Nu kun je alle races gratis van Max Verstappen volgen via een F1 live stream met een VPN. De Live stream Formule 1 kijken is dan ook een van de meest gezochte zoektermen wanneer het gaat om dit onderwerp. Maar mijdt de illegale sites.

F1 live stream

In ons Nederland is Ziggo de enige provider die Formule 1 kijken mogelijk maakt. Volgend jaar zal dit anders zijn. De verrichtingen van onze eigen Max Verstappen (via de Formule 1 livestream met Olav Mol). Klanten van Ziggo, met of zonder Ziggo go app, hebben dan ook geluk hiermee. Deze kunnen de race optimaal volgen.

Ook mensen die gebruikmaken van F1 TV pro hebben deze privileges. Echter, dit je dan wel een abonnement nodig op deze kabelexploitant. Wanneer het zich voordoet dat je toch niet wilt overstappen, treur dan niet want er zijn mogelijkheden. Het is alsnog mogelijk om via een formule 1 livestream gewoon het circuit te blijven volgen.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Formule 1 livestream. Hoe kan ik F1 volgen?

Van de F1 live stream heb je in 2021 volop kunnen genieten als het goed is. Lewis Hamilton is wereldkampioen geworden met een zeer dominante Mercedes onder zijn reet.

Wat staat ons nu te wachten voor de Formula 1 STC Saudi Arabian Grand Prix 2021? 5 december 2021. Wie niets wil missen moeten een VPN aanschaffen om rechtstreeks F1 Grand Prix te kunnen volgen. Rechtstreeks F1 Grand Prix 2021 op tv zal sowieso bij Ziggo GO, ESPN en Sky Sport te streamen zijn. Ook in het buitenland is Ziggo streamen geen probleem.

De haaienvin en de T-wing zullen niet meer terug te vinden zijn op de auto’s van 2021. Verder mochten er vroeger wel 4 motoren gebruikt worden. In 2021 zijn dit er nu nog maar 3 motoren zijn met de bijhoudende gridstraffen. De regels zijn ook iets makkelijker waardoor het voor ons als trouwe toeschouwers ook allemaal wat makkelijker te begrijpen wordt. Handig toch?

Er zullen ook een aantal nieuwe circuits hun intreden doen, namelijk die van Frankrijk en Duitsland. Deze circuits zijn allemaal te bewonderen via Formule 1 livestream.

Teams en rijders nieuw F1-seizoen 2021

Mercedes

formule 1 live

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Lewis Hamilton (36 jaar) en Valtteri Bottas (32 jaar)
 • Teambaas: Toto Wolff
 • Resultaat team 2020: 1e

 

Red Bull Racing

formule 1 live Red Bull Racing

 • Honda Motor
 • Rijders: Max Verstappen (24 jaar) en Sergio Perez (31 jaar)
 • Teambaas: Christian Horner
 • Resultaat team 2020: 2e

 

McLaren

formule 1 live McLaren

 • Renault Motor
 • Rijders: Lando Norris (22 jaar) en Daniel Ricciardo (32 jaar)
 • Teambaas: Andreas Seidl
 • Resultaat team 2020: 3e

 

Aston Martin

formule 1 live Aston Martin

 • Mercedes Motor
 • Rijders: Lance Stroll (23 jaar) en Sebastian Vettel (34 jaar)
 • Teambaas: Otmar Szafnauer
 • Resultaat team 2020: 4e

 

Alpine

Alpine

 • Renault Motor
 • Rijders: Fernando Alonso (40 jaar) en Estaban Ocon(25 jaar)
 • Teambaas: Davide Brivio
 • Resultaat team 2020: 5e

 

Ferrari

Ferrari

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Charles Leclerc (24 jaar) en Carlos Sainz (27 jaar)
 • Teambaas: Mattia Binotto
 • Resultaat team 2020: 6e

 

AlphaTauri

AlphaTauri

 • Honda Motor
 • Rijders: Pierre Gasly (25 jaar) en Yuki Tsunoda (21 jaar)
 • Teambaas: Franz Tost
 • Resultaat team 2020: 7e

 

Alfa Romeo Racing

Alpha Romeo

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Kimi Räikkönen (42 jaar) en Antonio Giovinazzi (28 jaar)
 • Teambaas: Frédéric Vasseur
 • Resultaat team 2020: 8e

 

Haas

Haas

 • Ferrari Motor
 • Rijders: Mick Schumacher (22 jaar) en Nikita Mazepin (22 jaar)
 • Teambaas: Günther Steiner
 • Resultaat team 2020: 9e

 

Williams

Williams

 • Mercedes Motor
 • Rijders: George Russel (23 jaar) en Nicolas Latifi (26 jaar)
 • Teambaas: Simon Roberts
 • Resultaat team 2020: 10e

 

Formule 1 livestream: Ziggo GO en ExpressVPN

Wat doet een VPN-provider om een F1 live stream te realiseren

Een gecodeerde internetverbinding wordt ook wel aangeduid als een end 2 end verbinding. Je data zal na het activeren van de virtual private network provider via een speciale geheime tunnel geleid worden.

Hierdoor is het bijna onmogelijk voor derden en autoriteiten deze verbinding te ontcijferen. De ISP (internet service provider), de overheid en hackers  zijn niet meer in staat zijn jouw data in te kijken. Dit alles alleen maar met een VPN.

De VPN-organisatie zal je IP-adres afschermen voor dergelijk autoriteiten en derde partijen. Jij hebt nu als onschuldige, of niet geheel onschuldige, internetgebruiker volledige anonimiteit hebt.

Waar komt deze technologie dan vandaan, en hoe zijn wij eraan gekomen?

Deze technologie is ontstaan in het leger. Het is speciaal gecreëerd zodat het leger veilig met elkaar kon praten. Wanneer berichten onderschept zou worden door de vijand. Erg handig dus.

Uiteindelijk zou het versleutelde bericht dan wel te ontcijferen zijn door de vijand. Hier was alleen een heel groot team en specialisten voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. Dit kostgeld, tijd en moeite. Tegen de tijd dat het bericht eindelijk ontcijferd was. Zijn we alweer weken verder.

Een bodemloze put aan informatie voor de vijand dus, waar het niets van begreep. Die tijd was er nu eenmaal niet in de oorlog. Vervolgens is de technologie helemaal overgewaaid naar het bedrijfsleven.

Nu tijdens corona werken steeds meer mensen thuis. De communicatie tussen bedrijf en de persoon is normaal niet veilig. Mte een VPN aanbieder wel.

Net zoals in de oorlog is moet je de bedrijfsinformatie afschermen voor derde. Je moet ze niet de kans geven jouw te bespioneren

Eindelijk zijn wij aan de beurt

Hierna zijn wij als consument gelukkig aan de beurt, eindelijk! Er zijn nu eenmaal veel geïnteresseerde in ons surfgedrag op het internet. Meestal voor commerciële doeleinden, maar wie zit daarop te wachten? Helemaal niemand!

Ook de overheid neemt doorgaans steeds meer maatregelen om de privacy van de consument te beperken op het internet. Wij als onschuldige internetgebruiker moeten nu de noodzaak gaan voelen om onszelf de bescherming. Jammer maar waar ook tegen onze eigen overheid. dit wanneer het gaat om veiligheid, anonimiteit en privacy.

Een overheid, die ons eigenlijk zou moeten steunen en beschermen wanneer het gaat om dit soort praktijken.

Een virtual private network service is hiervoor de perfecte oplossing. Althans, een service die makkelijk toegankelijk is voor iedereen, en hierdoor toepasbaar in ieder huishouden in Nederland. Ik kan mij eigenlijk een leven zonder de versleutelde internetverbindingen haast niet meer voorstellen.

Want in een moderne technologische era waarin wij leven is het enige wat telt, de privacy. Tegen derden zeg ik, hou je neus lekker in je eigen zaken!

f1 live stream gratis

Het gebruik van de VPN service

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of je fysiek in dat bepaalde land bent. Je ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd.

Dit aspect van een versleutelde verbinding is zeer handig. Vele tv-kanalen blokkeren hun stream wanneer je zich niet in het dit land bevindt. Heel handig wanneer je dus F1 live stream wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • Thuis in de huiselijke omgeving ben je veilig wanneer je de versleutelde verbinding installeert op je computer of router. Zet de VPN ook op de mobiele apparaten kan je voortaan ook veilig surfen op gratis WiFi netwerken. Handig wanneer je op pad bent.
 • Zender ziggo sport/ Horizon/ NLziet is alleen maar te ontvangen wanneer je je binnen Nederlands landsgrenzen bevindt. Met een versleutelde verbinding is het mogelijk om vanuit het buitenland ook gewoon in te loggen op Ziggo Go.
 • Wie kent Netflix niet, de database voor “tv-series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. Dat komt door de uitzendrechten. Met een versleutelde verbinding omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Het aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen, maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijk je censuur in landen waar een dictatuur heerst. Je kunt normaal je eigen online kranten blijven lezen. Alles wat je doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag. Nu kan je bijvoorbeeld ook Youtube blokkade ontwijken.
 • E-commerce websites kunnen geen andere tarieven rekenen. Omdat de inlog locatie hetzelfde land is.  Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor de vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak ben ik het niet eens met de overheid. Helaas kan ik niet ontkennen dat wanneer je gokt op het internet je vaak wel besodemieterd wordt. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wil je dus snel van je geld af, bezoek dan deze websites.

Een Formule 1 livestream met een versleutelde verbinding?

Met een VPN-provider, kun je nu een Formule 1 livestream ontvangen in een groot aantal verschillende landen. Soms heb je te maken met betaalzenders. Dit is met een gecodeerde verbinding mogelijk vanaf letterlijk elke plaats in de wereld. Mis dus nooit meer iets, in welke tijdzone dan ook.

Vroeger waren de auteursrechten het probleem. Veel Tv-aanbieders blokkeerde dan de toegang tot hun website wanneer dit niet overeenkwam met de locatie van het IP-adres. Dit is geografische blokkering en dit kan je vermijden.

Met de streng geteste providers op deze site kun je de geografische belemmeringen en barrières ontwijken. Met behulp van de gekozen provider creëer je geheel zelf een virtueel ‘nep’ IP-adres.

Door je vervolgens in te loggen op een van de aangeboden servers van de VPN-provider. Omzeil je de geografische blokkeringen. Dus wil geo blokkades ontwijken, gebruik een VPN. De online sportzenders zijn geen probleem om te streamen.

Wat kost een VPN voor de Formule 1 live

Nu zijn er ook gratis aanbieders. Deze raad ik af gratis livestreams te gebruiken, omdat ze verre van veilig zijn. Vaak is het niet duidelijk wat er precies met de log gegevens gebeurt. Bovendien is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijken met een betaalde VPN.

Wanneer je een abonnement afsluit raad ik aan een jaarabonnement af te sluiten. De gemiddelde prijs die je dan betaalt lager is dan een maand of halfjaarabonnement.

Afhankelijk van de provider die je kiest is het mogelijk na het afsluiten van het contract dit te ontbinden. Mocht je ontevreden zijn met je VPN eigenschappen.

Het zal ongeveer 3 -8 euro per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Dit zijn de kanalen die F1 uitzenden

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV1 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf moet uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, ik heb alle providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben over een Formule 1 livestream in 2021. Mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

6 Opmerkingen
 1. Bedankt voor jullie artikel. Ik kan nu eindelijk F1 kijken

 2. Helaas sinds afgelopen 5 Maart blokt Ziggo alle VPN servers

 3. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Hoi,

   Vanuit Azie werkt ExpressVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl