Formule 1 livestream | GP 2019-2020 live met een VPN

Formule 1 livestream, ik zal bespreken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Formule 1 livestream in 2019- 2020 ontvangenis eenvoudiger dan je denkt.  We hoeven nu geen race van Max Verstappen meer te missen.

Ga naar ExpressVPN 30% korting
De beste VPN provider voor Formule 1

Geen tijd te verliezen omdat de race zo begint? Ga direct naar ExpressVPN omdat dit de beste VPN op de markt is voor Formule 1. Klik hier en maak gebruik van de speciale kortingscoupon

Meest recentelijk bijgewerkt: 17 februari, 2019

Formule 1 livestream in 2019

Met de hulp van een versleutelde verbinding kan je geografische blokkades omzeilen. Op deze manier is het mogelijk een Formule 1 livestream te bekijken. Als je het handig spelt is deze F1 live stream gratis te ontvangen via een VPN aanbieder, maar in de meeste gevallen zou ik toch een betrouwbaar livestream formule 1 kanaal vinden, zodat je zeker weet dat je niets van de race zult missen.

Met een betrouwbaar livestream formule 1 kanaal bedoel ik een betaalde service, waarmee je beschermd het internet op kunt gaan en een Formule 1 livestream is dan een koud kunstje.

Ik heb er meerdere getest op deze website en zou jullie dan ook graag willen verwijzen naar mijn TOP aanbieders ranglijst.

TOP 3 aanbieders voor een Formule 1 livestream in 2018-2019

De prijs van een betrouwbare livestream formule 1 service

Uiteindelijk zal een livestream formule 1 kanaal niet kosteloos zijn, omdat een betrouwbare aanbieder niet gratis is. Het zal ongeveer 3-10 USD per maand kosten. Je bent dan wel verzekerd van volledige anonimiteit op het internet want bij deze bedrijven staat de privacy hoog in het vaandel.

De interfaces zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en er is een 24/7 helpdesk met chatmogelijkheid. Dit is ook een van de voordelen, naast natuurlijk een snelle en betrouwbare verbinding. Er is namelijk niets erger dan een haperende Formule 1 livestream. Soms kijk ik wel eens een race terug en ik kan jullie garanderen dat er niets boven rechtstreekse sportprograma’s gaat.

Een VPN aanbieder heb je al voor een maand en je kan gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld terug-garantie. Je hebt dus niets te verliezen!! Met een beetje mazzel kan je de F1 live stream gratis 2 keer testen, want er zijn 2 races zijn per maand.

Super handige hardware

The PhotoStick

ThePhotoStick ideal voor het opslaan en sorteren van al je video en fotomateriaal. De USB stick voor je mobiele apperaten

Formule 1 livestream in 2019-2020

Weet je nog vroeger? Vroeger was alles beter en hadden we zelfs een Grand Prix race op Zandvoort. Alles was wat minder commercieel dan het nu is en live Grand Prix kijken was geen probleem. Heel langzaam is dit veranderd, maar wel in negatieve zin.

De laatste jaren is het steeds moeilijker om Grand Prix te kunnen blijven volgen. Voorheen waren de Britse zenders de laatste redmiddelen waar je vrij eenvoudig livestream Formule 1 kon volgen, maar dan moest de kabelexploitant wel de BBC in zijn pakket hebben. Dit is helaas sinds 2 jaar niet meer mogelijk, weg livestream Formule 1.

Natuurlijk zou je via illegale websites Formule 1 live stream kunnen gaan volgen. Een van de populaire zoektermen is dan ook ‘F1 live stream free Dutch“. Ik raad je af deze websites te gebruiken, omdat ze onbetrouwbaar zijn en van slechte kwaliteit. Ze zitten vol reclames en kunnen tevens virussen bevatten. Probeer dus deze websites niet te openen!!

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Tv Kanalen die een Formule 1 livestream verzorgen

LAND KANAAL TAAL
Verenigde Staten NBC Sports Engels
Verenig Koninkrijk(UK) NBC Sports Univision Deportes Engels- Spaans
Finland MTV1 Fins
Tsjechische Republiek Nova Sport Tsjechisch
Japan Fuji TV Japans
Spanje Antena 3 Esport3 Spaans
Frankrijk Canal + Sport Frans
Italië Sky Sports F1 Italiaans
Roemenië Dolce Sport Roemenië
Australië één Engels
Zweden NBC Sports Zweeds
Duitsland RTL Television Duits
Kroatië MAXtv Kroatisch
Midden Oosten Bein Sport 6 Arabisch
Canada RDS 2 TSN 3 Engels- Frans

Formule 1 livestream ontvangen is geen enkel probleem en nu kun je alle races van Max Verstappen volgen via een F1 live stream gratis en voor niets in de meeste gevallen. De F1 live stream free Dutch  is dan ook een van de meest gezochte zoektermen wanneer het gaat om dit onderwerp. Maar mijdt de illegale sites.

F1 live stream gratis

In Nederland is Ziggo (kijken vanuit buitenland) de enige die onze Max Verstappen (Formule 1 livestream) op de voet volgt. Je hebt dan wel een abonnement op deze kabelexploitant nodig. Wanneer je niet wilt overstappen, treur dan niet want het is toch mogelijk via een “Formule 1 live stream” gewoon het circus te kunnen blijven volgen.

Livestream Formule 1. Hoe kan ik F1 volgen? 

Van de F1 live stream gratis heb je in 2018 volop kunnen genieten als het goed is. Lewis Hamilton is wereldkampioen geworden met een zeer dominate Mercedes onder zijn reet. Wat staat ons nu te wachten voor de F1 Grand Prix 2019? 17 Maart in Australië is de opening race en wie zeker wil zijn van de start zal een service moeten aanschaffen om rechtstreeks F1 Grand Prix te kunnen volgen. Rechtstreeks F1 Grand Prix 2018 op tv zal sowieso bij Ziggo GO te zien zijn, maar ook Sky Sport zullen het uitzenden.

De haaienvin en de T-wing zullen niet meer terug te vinden zijn op de auto’s van 2018. Verder mochten er in 2017 4 motoren gebruikt worden, in 2018 zijn dit er nu nog maar 3 motoren zijn met de bijhoudende gridstraffen. De regels zijn ook iets makkelijker waardoor het voor ons als publiek ook makkelijker begrijpbaar wordt.

Er zullen ook een aantal nieuwe circuits hun intreden doen, namelijk die van Frankrijk en Duitsland. Deze circuits zijn allemaal te bewonderen via Formule 1 livestream.

Formule 1 livestream race weekenden 2019

Datum Lokatie F1 live stream free Dutch met een aanbieder
17 Maart Melbourne Australië
31 Maart Sakhir Bahrain
14 April Shanghai China
28 April Baku Azerbaijan
12 Mei Barcelona Spanje
26 Mei Monaco Monaco
9 Juni Montreal Canada
23 Juni Le Castellet Frankrijk
30 Juni Spielberg Oosterrijk
14 Juli Silverstone UK
22 Juli Hockenheim Duitsland
04 Augustus Budapest Hongarije
01 September Spa-Francorchamps België
08 September Monza Italië
22 September Singapore Singapore
29 September Sochi Rusland
13 Oktober Suzuka Japan
03 November Austin USA
27 Oktober Mexico City Mexico
17 November Sao Paulo Brazilië
01 December Yas Marina Abu Dhabi

Formule 1 livestream: Ziggo GO en ExpressVPN

“Wat doet een VPN provider om een F1 live stream gratis te realiseren

Een gecodeerde verbinding wordt ook wel  “end 2 end” verbinding genoemd. Je data zal na het activeren van de VPN provider via een speciale tunnel geleid worden. Het is bijna onmogelijk voor derden deze verbinding te ontcijferen, waardoor de ISP (internet service provider), de overheid en hackers niet meer in staat zijn jouw data in te kijken. De VPN provider zal jouw locatie en IP adres afschermen waardoor je volledige anonimiteit hebt.

Deze technologie komt uit het leger zodat leger eenheden veilig met elkaar konden communiceren, ook wanneer het bericht onderschept zou worden door de vijand. Het versleutelde bericht is uiteindelijk wel te ontcijferen maar er zal een heel team van zware computers op moeten worden gezet. Die tijd is er gewoon niet in een oorlog. Vervolgens is de technologie overgewaaid naar het bedrijfsleven , omdat werknemers steeds vaker buiten de deur gingen werken en dus ook zeker van moesten zijn dat hun communicatie tussen het bedrijf niet zou worden afgetapt door de concurrentie.

Hierna zijn wij consumenten aan de beurt, gelukkig. Want er zijn zoveel partijen die gedesinteresseerd zijn in ons surfgedrag en ook de overheid neemt steeds meer stappen om onze privacy te beperken op het internet. Dit neemt dusdanige vormen aan dat wij ons ook moeten beschermen tegen onze eigen overheid. Een overheid die ons eigenlijk juist moet beschermen tegen dit soort praktijken. Een VPN service is hiervoor een goede oplossing. Althans, een service die makkelijk toegankelijk is voor iedereen en hierdoor toepasbaar in ieder huishouden. Persoonlijk kan ik mijn leven niet meer zonder versleutelde verbinding voorstellen.

Formule 1 livestream

Het gebruik van de VPN service

Het is nu mogelijk in speciale geprepareerde servers van de provider in te loggen. Deze servers staan op verschillende locaties ter wereld. Hierop ingelogd zal het lijken of je fysiek in dat bepaalde land bent. Je ontwijkt dus geografische blokkades die zijn opgelegd.

Dit aspect van een versleutelde verbinding is zeer handig omdat vele tv  kanalen hun uitzending blokkeren wanneer je zich niet in het desbetreffende land bevindt. Heel handig wanneer je dus F1 live stream gratis wilt volgen.

Enkele voorbeelden:

 • Je bent niet alleen maar veilig in je huiselijke omgeving, maar wanneer je de versleutelde verbinding installeert op jouw mobiele apparaten kan je voortaan ook veilig surfen op gratis WiFi netwerken. Handig wanneer je op pad bent.
 • Ziggo/ Horizon/ NLziet is alleen maar te ontvangen wanneer je je binnen Nederlands landgrenzen bevindt. Met een versleutelde verbinding is het mogelijk om vanuit het buitenland ook gewoon in te loggen op Ziggo Go.
 • Wie kent Netflix niet. De database voor “tv series, films en documentaires”. Helaas is het filmaanbod op Netflix Nederland beperkt. Dat komt door de uitzendrechten. Met een versleutelde verbinding omzeilen we geografische blokkades waardoor het mogelijk is vanuit Nederland in Netflix Amerika in te loggen. Het aanbod zal tienvoudig verdubbelen.
 • Het is niet alleen mogelijk om F1 te volgen maar alle mogelijk sporten waar ook ter wereld, zie: artikel
 • Voortaan ontwijk je censuur in landen waar een dictatuur heerst. Je kunt normaal je eigen online kranten blijven lezen. Alles wat je doet is anoniem en dit kan handig zijn in een land waar niets mag.
 • E-commerce websites kunnen geen andere tarieven rekenen, omdat ze nu niet kunnen zien dat er vanuit een ander land wordt ingelogd. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het huren van een auto voor de vakantie in het buitenland.
 • Het bezoeken van goksites is misschien nog wel lastig omdat deze door veel overheden worden geblokkeerd. Vaak ben ik het niet eens met de overheid, maar ik kan niet ontkennen dat wanneer je gokt op het internet je vaak wel besodemieterd wordt op dit soort sites. Hun verdienmodel kent eigenlijk geen geheimen. Wil je dus snel van je geld af, bezoek dan deze websites.

Een Formule 1 livestream met een versleutelde verbinding?

Met een provider, kunt je nu een livestream Formule 1 ontvangen in diverse verschillende landen (soms heb je te maken met betaalzenders). Dit is met een gecodeerde verbinding mogelijk vanaf elke plaats ter wereld.

Voorheen waren de auteursrechten het probleem, veel TV-aanbieders blokkeerden de toegang tot hun website wanneer dit niet overheen kwam met de locatie van het IP-adres, dit heet geografische blokkering.

Met de geteste providers op deze site kun je de geografische belemmering ontwijken. Met behulp van de gekozen provider creëer je een virtueel IP-adres. Door in te loggen op een van de aangeboden servers van de VPN provider, doe je net als of je op die locatie bent.

Wat kost een VPN

Nu zijn er ook gratis aanbieders. Deze raad ik af te gebruiken, omdat ze verre van veilig zijn. Vaak is het niet duidelijk wat er precies met de log gegevens gebeurt. Tevens is er een beperkte databundel. Ze zijn niet te vergelijk met een betaalde VPN.

Wanneer je een abonnement afsluit raad ik aan een jaarabonnement af te sluiten, omdat de gemiddelde prijs die je dan betaalt lager is dan een maand of halfjaar abonnement. Afhankelijk van de provider die je kiest is het mogelijk kort na het afsluiten van het contract dit te ontbinden, mocht je niet tevreden zijn. Het zal ongeveer 3 -8 USD per maand kosten. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een periode van 30 dagen en NordVPN een periode van 3 dagen opzegtermijn. In beide gevallen genoeg tijd om het uit te testen.

Het zal wat lastiger zijn wanneer je het zelf moet uittesten op vakantie of op zakenreis. Geen nood, ik heb alle providers zelf al uitgetest op locatie. Mocht je toch nog vragen hebben over een Formule 1 livestream in 2018-2019 of een andere vraag hebben mail ons dan: debestevpn(ed)gmail.com

Veel plezier met Formule 1 livestream met live Max Verstappen!!

Formule 1 livestream, Malaysia

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

5 Comments
 1. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vpn aanbieder die me toegang geeft tot Ziggo sport/ racing. Ik heb er al verschillende geprobeerd maar de Ziggo app detecteerd iedere keer dat ik een vpn of proxy gebruik en sluit me dan uit. Hebben jullie een tip voor me?

  • Hoi,

   Vanuit Azie werkt ExpressVPN wel, maar vanuit Aruba werkt het weer niet. De oplossing is iemand vinden met een Ziggo account in NL welke je zijn inlog gegevens mag lenen.

   Groeten,
   Mike

 2. Helaas sinds afgelopen 5 Maart blokt Ziggo alle VPN servers

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.