Hoe te Giro d’Italia live stream 2023 kijken gratis

Giro livestream zijn de perfecte manier om de Giro te kunnen volgen. Deze belangrijke wielerronde mag je natuurlijk niet missen. Helaas is de Giro live stream niet overal ter wereld toegankelijk. Dit heeft met de geografische restricties van de Giro d’Italia livestream uitzendrechten te maken. Gelukkig hebben wij een oplossing die in dit artikel uitgebreid behandelt zal worden.

Probeer nu
Wil je overal ter wereld live Giro kijken met ExpressVPN tot 49% korting?

Gebruik dan ExpressVPN, de beste VPN aanbieder ter wereld. Momenteel hebben ze hoge kortingen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie en 3 maanden GRATIS!

Laatst bijgewerkt: 3 februari 2023

De beste Giro livestream sites

  • Eurosport

Eurosport is de beste Giro d’Italia live stream zender. Het fijne van Eurosport is dat het bij vrijwel alle televisie providers in het standaard pakket zit. Je hoeft dus niet extra te betalen voor de Giro live stream. Verder is het commentaar ook nog eens in het Nederlands.

giro d'italia live stream

De beste gratis Giro livestream sites

  • RSI

Dan gaan we nu de Giro livestream gratis behandelen. De eerste is RSI. Dit is een Zwitserse streaming site die je toegang geeft tot radio, tv en online. Hier kan je ook een Giro live stream volgen. Makkelijk en gratis dus dat is erg fijn. Je moet je alleen wel bevinden in Zwitserland om de Giro d’Italia live stream te bekijken. Maar daar komt ons hulpmiddel later goed van pas.

  • Rai Sport

Rai Sport is een Italiaanse nationale omroep dat gratis live en on demand streams uitzenden. In totaal kan je 14 verschillende zenders bekijken waaronder de livestream Giro. Rai Sport is normaal gesproken alleen beschikbaar voor Italiaanse burgers. Dit is afgeschermd door de geografische restricties die de toegang tot de livestream giro d’Italia onmogelijk maken. Tenzij je onze oplossing gebruikt.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van februari 2023

Giro livestream kijken buiten de beschikbare geografische zone

Aangezien een giro livestream vaak geografische restricties heeft kan je de stream alleen in bepaalde regio’s of landen bekijken. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die in het contract staan van de zender die de livestream Giro uitzendt. Normaal gesproken zou dit betekenen dat als je je niet begeeft in de juiste regio je geen toegang krijgt tot de Giro d’Italia live stream.

livestream giro

Tenzij je een VPN gebruikt. Een VPN zorgt er namelijk voor dat je het kan laten voorkomen alsof je je ergens anders bevindt dan waar je daadwerkelijk bent. Dit kan doordat een VPN je IP adres verbergt, dat is gelinkt aan de locatie van je apparaat. Als je een VPN gebruikt kan je namelijk verbinding maken met een server uit een land naar keuze. Waardoor het net lijkt alsof je echt in dat land bent. Zo kan je dus toch gewoon de live stream giro kijken.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van februari 2023

Het omzeilen van de geografische restricties voor Giro live stream

Nu je weet dat je een VPN nodig hebt om de geografische blokkades van de livestream Giro te omzeilen is het ook wel handig om te weten hoe je deze kan installeren. Daarom hebben wij een stappenplan opgesteld zodat je niet zelf alles uit hoeft te zoeken. Het stappenplan kan je hieronder vinden.

  1. Als eerst moet je een VPN kiezen die je wilt gebruiken. Wij raden je aan om ExpressVPN te gebruiken. Omdat dit de beste VPN op de markt is in combinatie met de Giro livestream.
  2. Na het kiezen van een VPN is het tijd om de app van de bijbehorende VPN te downloaden. Dit kan je doen in de Google Play Store of de App Store.
  3. Wanneer de app succesvol is gedownload open je de applicatie. Daar kan je inloggen of een nieuw account aanmaken als je nog geen account hebt.
  4. Dan kan je meteen kiezen welk abonnement je wilt nemen. Houd er rekening mee dat je een 30 dagen niet goed geld terug garantie hebt op ieder abonnement. Op deze manier krijg je je geld terug als je niet tevreden bent.
  5. De volgende stap is om de instellingen te controleren. Kijk even goed of alle instellingen goed staan ingesteld. Sommige functies zijn namelijk erg belangrijk om jou privacy online te kunnen beschermen.
  6. Als laatste maak je verbinding met een server die toegang geeft tot de Giro live stream. Met een Nederlandse server Eurosport kijken. Een Zwitserse server werkt met RSI. En de Italiaanse server geeft je toegang tot Rai Sport.
  7. Nu ben je klaar om te genieten van een Giro d’Italia live stream.

Probeer de gratis proefperiode van ExpressVPN

Als je niet zeker bent welke livestream giro VPN je wilt gebruiken dan raden wij je aan om ExpressVPN te gebruiken. Dit is de beste Giro d’Italia live stream VPN aanbieder op het moment. Daarnaast hebben ze ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie waar je gebruik van kan maken. Het houdt in dat je 30 dagen gebruik kan maken van de VPN. Als je niet tevreden bent kan je dat aangeven bij de klantenservice. Die zullen er dan voor zorgen dat je je geld terug krijgt.

De beste VPN aanbieders voor Giro livestream

Om uit te zoeken wat de beste VPN aanbieders voor het Giro live kijken zijn hebben we een aantal testen uitgevoerd. Deze testen hebben we herhaald voor verschillende VPN providers. De resultaten konden we vergelijken om een lijst met de beste VPN’s op te stellen voor een Giro live stream.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2023
9.8
2 CyberGhost, review 2023
9.5
3 Private Internet Access, review 2023
9.3
4 IPVanish, review 2023
9.1
5 NordVPN review 2023
8.9

De VPN testen zullen regelmatig herhaald worden. Zodat we altijd de meest recente beste Giro d’Italia live stream VPN ranglijst kunnen aanbieden. Op deze manier weet je welke VPN op het huidige moment boven aan staat.

De voordelen van het gebruik van een VPN

Het eerste voordeel van het gebruiken van een VPN voor een Giro livestream is dat je geografische blokkades kan omzeilen. Hierdoor kan je toegang krijgen tot geblokkeerde websites en content waardoor je censuur kan ontlopen. Ook geeft het je veel meer mogelijkheden en vrijheid om te kijken wat je wilt kijken zoals Tour de Frnace, Parijs Roubaix, Parijs Nice en La Vuelta.

giro live stream

Waar je ter wereld ook bent. Daarnaast verbeterd het ook nog eens de veiligheid en privacy online tijdens het kijken van een livestream Giro. Doordat de data en gegevens versleuteld worden kan niemand achterhalen wat je doet of wat je gegevens zijn.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van februari 2023

Conclusie

Dus als je een livestream Giro wilt kijken dan weet je nu waar je dat kan doen. Ook weet je nu hoe je de geografische blokkades kan omzeilen als je geen toegang krijgt tot de content. Door ons stappenplan te gebruiken kan je binnen enkele minuten de VPN installeren op jou apparaat. Zoals eerder aangegeven raden wij het aan om ExpressVPN te gebruiken voor het kijken van een Giro live stream. Met de reden dat het bewezen de beste VPN aanbieder is op dit moment. Verder hebben ze op dit moment hoge kortingen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus twijfel niet en neem vandaag nog een ExpressVPN abonnement. Zodat je overal ter wereld een Giro d’Italia live stream kan kijken.

star blog

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl