Glory kickboxing bij Veronica 2021

Met de Glory kickboxing live stream van Veronica kan je Glory events op de voet volgen. Deze vechtsport organisatie heeft grote namen onder contract waardoor het vaak spectaculaire en beladen partijen zijn. Een goed voorbeeld is het gevecht Badr vs Rico, Badr Hari vs Jamal Ben Saddik en Rico vs Jamal in 2021.

Wie wil deze partij nu niet live zien en voor Glory stream Live is de beste keuze een Veronica live stream.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Bijgewerkt:  17 september, 2021

Glory tv uitzending

Wanneer we in Nederland wonen is het geen probleem om Veronica Glory uitzending te streamen, echter wanneer we ons buiten de landsgrenzen van Nederland bevinden zullen we geblokkeerd worden. Dit betekent dat we Glory stream uitzendingen via Veronica niet kunnen streamen. We worden geografisch geblokkeerd omdat de uitzendrechten van Glory alleen gelden binnen de landsgrenzen van Nederland. Gelukkig is er een technologische oplossing namelijk de versleutelde verbinding. Deze verbinding wordt aangeboden door VPN aanbieders.

Waarom zal je kiezen voor een VPN aanbieder

  • Je wilt de hele vechtsportgala zien omdat Veronica alleen maar gedeelte van het Glory event laat zien. Bij andere Glory live zenders alleen terecht kunnen wanneer je een VPN gebruikt om de geografische blokkade te ontwijken.
  • Bevindt je je buiten Nederland. Je IP-adres zal je verraden, omdat deze je locatie weer zal geven. Met een VPN dienst is het mogelijk een ander IP-adres aan te nemen waardoor de Veronica website niet kan zien dat je in het buitenland zit.
IP:
Stad:
Land:
ISP:

In het voorbeeld hieronder kan je zien wat je huidig IP adres is. Dit betekend als ik het kan zien ook de zenders dit zien. Met een VPN dienst kan je dus je IP adres veranderen en dat betekent dat je de geografische blokkade kan omzeilen waardoor je buiten de landsgrenzen van Nederland gewoon een Veronica live stream kan ontvangen en Glory live kan kijken.

Beste VPNs voor Glory live kijken 

ExpressVPN 30 dagen geld terug truc

Sluit een jaarabonnement af en “ben je niet tevreden”  krijg je gegarandeerd je geld binnen 5 dagen retour. ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders op de markt. Het bedrijf gelooft in zijn kracht en het is daarom dat ze de ballen hebben je dit te beloven. Ik heb het zelf ook uitgeprobeerd en zonder reden op te geven had ik na 5 dagen mijn geld terug. Het is de ideale oplossing het Glory event te kijken. Lees mijn ExpressVPN review.

Kickboxing live tv

Zoals ik al schreef is Glory een van werelds grootste kickboks organisaties. Zij organiseren elke maand een kickboxing gala van Las Vegas tot Moskou. Echter het moet gezegd worden dat de twee vechters Rico Verhoeven en Bader Hari een van de grootste namen zijn onder contract bij Glory.  Badr Hari vs Rico, deze partij vond plaats in 2016. De een partij werd destijds Collision genoemd.  Rico Verhoeven won deze “collision” op technisch knock-out (TKO).

De hele wereld heeft zich ermee bemoeit en aangedrongen op een re-match tussen deze beide vechters. En in 2019, 3 jaar na Collision 1 zal Collision 2 plaatsvinden. De partij Badr versus Rico wordt gezien als een van de grootste spektakels uit de Glory geschiedenis. Het werd een disillusie voor de Badr Army. Rico won op TKO en het maakte niet uit dat Badr best goed begon. Badr Hari zal weer opnieuw moeten beginnen om weer aanspraak te kunnen maken op een titel gevecht. Hierop was er een gevecht Benjamin Adegbuyi vs Badr Hari. Ook dit gevecht liep niet zoals geplanned en Badr Hari verloor. Nu is het wachten op Rico vs Jamal live stream.

Het is een gevecht dat iedereen wil zien, miljoenen mensen over de hele wereld hebben hier op gewacht.

Kickboxing live tv is te vinden op de volgende zenders

Glory live kijken is mogelijk op verschillende zenders maar een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om Glory live te kunnen zien is via een Veronica live stream. Glory live kickboks partijen worden echter ook uitgezonden door andere zenders. Dit zijn de zogenaamde betaalzenders. Glory live kijken kan best wel duur zijn wanneer je zo’n dagpas koopt voor de Glory uitzendingen.

Daarom heb ik als “Glory op TV” fan uitgezocht wat de makkelijkste manier is om Glory live kijken mogelijk te maken.

Zoals ik al heb verteld wordt het spektakel uitgezonden door de Veronica live stream maar ook door Combat sports, en Fight Network. Jarenlang waren de vechtsportgala’s ook te zien bij ESPN echter nu zijn de rechten overgedragen aan UFC tv.

Kickboxing live via Veronica

Het voordeel van Glory kickboxing live (Veronica) is dat de zender in Nederlandse handen is. Talpa is namelijk van John de Mol.  Het voordeel van Veronica live stream is dat deze zender alles van Glory uitzenden. Het is zeer makkelijk is deze stream te openen en misschien nog belangrijker voor ons Hollanders is dat het niet mag kosten.

Wie wil dit nou niet . Wanneer we in Nederland wonen is Glory kickboxing live kijken geen probleem, echter wanneer we ons buiten de landsgrenzen van Nederland bevinden zullen we geblokkeerd worden.

Dit betekent dat we Veronica niet kunnen streamen. We worden zoals het heet geografisch geblokkeerd. De uitzendrechten van Glory uitzendingen gelden alleen binnen de landsgrenzen van Nederland we hebben dus dikke pech.

Gelukkig staat de techniek voor niets en kunnen we een versleutelde verbinding aanschaffen. Met een VPN aanbieder is het mogelijk je locatie te veranderen of beter gezegd je IP adres te veranderen. Waardoor we dus weldegelijk toegang kunnen krijgen tot sites die voorheen gesloten voor ons bleven.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl