<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Is een VPN goedkoop? Hier vind je de beste betaalbare VPN opties

Goedkoopste VPN Service hier de top meest betaalbare aanbieders

 

Gebruik maken van een goedkope VPN. Wie wil er nu niet zo’n VPN server gebruiken? Maar pas op! Niet elke goedkope VPN komt van een goede provider. Welke VPN provider moet je dan kiezen? Ik heb voor het gemak de goedkoopste VPN service even op een rijtje gezet.

Lees dus snel verder in dit artikel over de goedkope VPN oplossingen. Ook voor Andriod en IOS de laagste prijs voor je VPN.

Bijgwerkt: (9 juli, 2019)

TOP goedkoopste VPN service

Hieronder staan de goedkoopste VPN diensten van dit moment. Dit is echter wel een moment opname, omdat er steeds verschillende aanbiedingen zijn. Ik zal ervoor zorgen dat de goedkope VPN aanbieders altijd bijgewerkt worden, zodat je ook met een laag budget een ruime keuze hebt van de beste VPN s.

Beste 30 dagen geld terug VPN aanbieder

Met kop een schouders staat ExpressVPN aan de top. Dit geld ook voor hun geld terug beleid, zonder enig probleem krijg je “altijd” je geld terug. Dit geeft ons flexibiliteit omdat we soms gewoon dingen “gratis” willen gebruiken. In dit geval is het dan ook helemaal gratis na een maand lang te kunnen hebben genieten van deze aanbieder krijg je je geld terug.

Is een VPN goedkoop? Wat kan een goedkope VPN of te wel gratis dienst

Zelfs de goedkoopste provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” connectie genoemd. Wanneer je de aanbieder hebt geïnstalleerd op de pc, of op alle andere mogelijke randapparatuur (Andriod of iOS), ben je verzekerd van anonimiteit online.

Je persoonlijk IP-adres en de plaats van inlog zullen voortaan worden afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de ISP (internet service provider) gewoon kan registeren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een VPN aanbieder om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken.

Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Thuis heb je waarschijnlijk ook niks te verbergen. Maar je doet wel je deuren op slot als je van huis gaat. Want het is niet de bedoeling dat jan en alleman zomaar binnen loopt om even een kijkje te nemen! Ook als ze niks meenemen en alleen maar rondkijken, je wilt dat niet hebben.

Ik hoop dat je nooit een woninginbraak hoeft mee te maken. Als dat wel zo is dan weet je: de spullen die ontvreemd zijn, zijn veelal te vervangen. Maar het feit dat een vreemdeling zomaar in jouw huis was zonder toestemming en alles kon doen wat hij wilde. Dat idee is hetgeen wat je het langst bij blijft en waar je het meest kwaad om wordt. Privacy en bescherming is ons recht en we zullen dit met hand en tand moeten verdedigen. Een goedkope VPN kan je hierbij helpen.

goedkope vpn

 

Wat kan een goedkope VPN allemaal?

Het belangrijkste van ook een goedkope VPN is het verbergen van het IP-adres en locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een aanbieder kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Het omzeilen van geografische blokkades kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Zie artikel: NL televisie buitenland. Online tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv providers zoals Ziggo GO, Videoland en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een VPN aanbieder met  Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent.

Dezelfde methode werkt ook wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Voorheen was dit niet mogelijk maar met een VPN aanbieder laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix. Artikel: Netflix Amerika kijken vanuit Nederland

Het geografisch blokkeren ook wel de geo-blokkade van informatie heeft te maken met de uitzend- en filmrechten in dit geval. In landen waar veel censuur heerst, zoals China, heeft het te maken met totale controle over informatiestromen. Kennis en informatie is macht. Dit artikel zal je ook helpen bij de keuze van de goedkoopste service om censuur te ontwijken. Er rijst hierbij een belangrijke vraag. Zijn de goedkope providers ook wel betrouwbaar?

De goedkoopste VPN service geen euro per maand

Er zijn wel duizenden goedkope providers op de markt te vinden die een goedkope VPN verbinding kunnen realiseren. Ik ben begonnen met de meest populaire goedkope VPN op een rijtje te zetten en ze te waarderen op een aantal aspecten. De goedkoopste VPN service is namelijk niet altijd de beste keuze, ook al lijkt dit in eerste instantie wel zo. Eigenlijk is de vraag of een VPN goedkoop is niet de beste vraag.

De volgende eigenschappen van een goedkope VPN zijn voor mij belangrijk:

 • Kwaliteit
 • Gebruikersgemak
 • Stabiliteit netwerk
 • Randapparatuur
 • Aantal beschikbare landen
 • Prijs

VPN goedkoop? Wanneer we naar de prijs kijken zitten er een paar spotgoedkope providers tussen. Vaak is goedkoop duurkoop dus ik heb een combinatie van prijs en de overige punten gemaakt waarbij de prijs dit keer de doorslag geeft.

Hierbij de samenvatting goedkoopste VPN service op basis van korting via onze website

1

NordVPN

Hierbij is NordVPN de meest opvallende omdat het hier om een van de goedkoopste VPN service gaat met een prijs van gemiddeld zo rond de 3,26 USD per maand. NordVPN is een van de goedkoopste VPN service omdat ze elke keer weer met zeer aantrekkelijke aanbiedingen komen. NordVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland op vakantie zijn of verblijven en graag Nederlandse televisie willen kijken. De aanbieder biedt 6 multi login mogelijkheden boven op de al zeer gunstige prijs. Je zou de kosten hierdoor kunnen delen met 5 vrienden waardoor de effectieve prijs op basis van 3,26 USD nu opeens 0.60 USD wordt per maand. Hier krijg je een volledige aanbieder voor. Wees eerlijk wie kan nu geen 0.54 USD missen per maand. Is een VPN goedkoop? Ja dit kan dus wel degelijk zo zijn.

KORTING
NordVPN interessant geprijsd

Bij een abonnement van twee jaar super korting van maar liefs 72 %. De aanbieding is risicoloos, niet tevreden geld terug

2

ExpressVPN

ExpressVPN is ook een goede keus omdat deze aanbieder met een speciale prijs komt voor onze website. Hierdoor wordt het ook een van de goedkoopste VPN service van de markt. Hierdoor wordt de normaal prijzige ExpressVPN nu een van de favorieten. Het is een van de beste aanbieders voor P2P en torrents gebruikers. De prijs van ExpressVPN is 6.60 USD per maand. ExpressVPN heeft daarentegen 3 multi login en wanneer we deze dan zouden we komen op een gemiddelde prijs van 2,21 USD per maand. Is een VPN goedkoop? Ja, het is mogelijk een TOP VPN goedkoop aan te schaffen.

KORTING 49%
Korting voor bezoekers van deze website

Tijdelijk korting bij afsluiting van een een jaarabonnement. Je krijgt dan 3 maanden extra. Dit is 49 % korting

3

CyberGhost

CyberGhost is een prima optie voor beginnende gebruikers die goede software met een plug en play optie willen, zonder te veel poespas.

Het bedrijf is gevestigd in Roemenië, buiten bereik van wetgeving die bedrijven kan verplichten data af te staan. Het bedrijf voert bovendien een strikt no-log beleid. Torrents dowloaden is toegestaan op de meeste servers, behalve die in de Verenigde Staten, Rusland, China en Singapore.

CyberGhost heeft duizenden servers in meer dan 60 landen in beheer. Het is een van de snelste VPN aanbieders. En ook nog eens een van de veiligste.

Met CyberGhost is het een eitje om je favoriete streaming diensten zoals Netflix en BBC iPlayer te unblocken. Dat doe je door ze simpelweg te selecteren in de app. Bij de meeste andere VPN diensten is het een kwestie van gokken welke server je moet hebben.

Apps zijn beschikbaar voor Android en iOS en er is desktop support voor Windows en MacOS. Er kunnen maximaal 7 apparaten tegelijkertijd verbinding maken.

Dit is een van de betere VPN diensten bij een laag budget. Snel en betrouwbaar. Je kunt het zonder risico proberen, want er is een 45 dagen niet goed geld terug garantie.

4

SurfShark

Surfshark is een wat nieuwere VPN dienst, die goed werkt bij het ublocken van Netflix en andere streaming diensten. En dat zonder een te grote aanslag op je maandelijkse vaste lasten te zijn. Het werkt ook in China. Bovendien kun je ook torrents downloaden.

Iedere verbinding is beschermd middels een sterke encryptie. En Surfshark bewaart geen logs, gebruikersactiviteiten of andere informatie waarmee je identiteit op straat kan komen te liggen. Livechat ondersteuning is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

En het allerbeste: met Surfshark kun je met een ongelimiteerd aantal apparaten inloggen. Dat maakt het een geweldige optie voor een gezin met veel telefoons en laptops. Of bijvoorbeeld in een studentenhuis. Apps zijn beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Er is een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

5

Private Internet Access

Private Internet Access (PIA) is niet opzichtig. Maar het is een krachtige VPN die doet wat het moet doen. Het bedrijf bewaart geen logs en gebruikt de beste encryptiestandaarden die beschikbaar zijn.

Private Internet Access heeft een behoorlijk uitgebreid scala aan serverlocaties. Er zijn 3200+ servers verspreid over 25 landen. Torrents downloaden is toegestaan op alle servers.

Er mogen maximaal 5 apparaten verbonden zijn op een account. Private Internet Access is beschikbaar voor Android, iOS, Windows, MacOS en Linux. Helaas werkt het niet altijd met Netflix en soms kunnen de snelheden wat fluctueren. Ze hanteren een 7 dagen proeftijd, waarna je je geld terug kunt krijgen.

6

PrivateVPN

PrivateVPN is aantrekkelijk geprijsd en van Zweedse afkomst. Deze aanbieder is wereldwijd redelijk onbekend, maar is in Zweden toch wel een grote jongen. Ze leveren een mooi stabiel product, wat belangrijk is voor een aanbieder. Streaming gaat zonder problemen en ook hier is er een hoge veiligheid graad. Geografische blokkades ontwijken zal geen probleem zijn. Censuur ontwijken is hierdoor geen probleem. Ze hebben servers staan in zowel Nederland als de VS. Nederlandse Netflix, Ziggo GO te streamen of de NPO (nederlandse publieke omroep) te openen gaat zonder problemen

De prijs is 6,50 USD per maand maar er zijn 6 multi login mogelijk waardoor het gemiddeld per aansluiting 0,75 USD gaat kosten. Is deze VPN goedkoop? Ja, hierdoor is PrivateVPN ook een van de de goedkoopste VPN services. Ik zou het delen met je vrienden als ik jou was!!!

25% korting
Mooie super aanbieding bij afsluiten van een abonnement

Voor de lezers van onze website bied PrivateVPN een mooie, tijdelijke na-zomer korting aan van 25% + 1 maand gratis.

De prijzen die worden genoemd zijn onderhevig aan fluctuaties door aanbiedingen en kortingen. 

Gratis versleutelde verbindingen 

goedkope vpn aanbieders

Wij Nederanders houden van een goede deal. En we houden al helemaal van alles at gratis is. Het is vreemd dat we er nog steeds niet achter zijn dat gratis altijd geld kost. Linksom of rechtsom verdienen ze altijd aan je.

We ergeren ons groen en geel aan alle reclame die we in de mail of op de mat krijgen. Of de telefonische verkopers die ons schijnbaar uit het niets bellen. Maar we vergeten dat dit allemaal dingen zijn waar we ons zelf voor ingeschreven hebben. We hebben bijvoorbeeld meegedaan aan een loterij, waarvoor we een online formulier ingevuld hebben. Als je de kleine letters leest zie je dat je ‘gebeld zou kunnen worden door een partner’. En die partner is een callcenter die werkt voor tig verschillende bedrijven. Je kunt je inschrijven in en bel me niet register, maar dat helpt in dit geval niet want je hebt je er zelf voor opgegeven.

Zwangeren die ‘de blije doos’ of een equivalent ervan bestellen kunnen maar beter meteen verhuizen. Want tot in lengte der dagen krijgen ze reclame thuisgestuurd van de ‘partners’.

Gratis aanbieders bestaan er natuurlijk ook, maar mijn advies is dus: GEBRUIK DEZE AANBIEDERS NIET. Het advies is heel simpel, deze VPN’s zijn niet betrouwbaar. Een goede gratis VPN dienst bestaat niet. Ook deze ondernemers geven hun diensten niet gratis weg uit naastenliefde. Ze hebben miljoenen geïnvesteerd in de infrastructuur. En ook zij willen gewoon winst maken.  De bandbreedte waar je gratis gebruik van mag maken betaal je op verschillende manieren terug.

Hoe verdient een gratis VPN dienst aan mij?

Ze verkopen bijvoorbeeld je loggegevens door aan de hoogste bieder. Daar zit namelijk wel waardevolle informatie in voor onder andere adverteerders. Maar ook voor hackers kan dit interessante kost zijn. In sommige gevallen is de VPN dienst zelfs nep en worden er bij installatie keyloggers geïnstalleerd, waarmee de hackers precies weten hoe ze toegang kunnen verkrijgen tot bijvoorbeeld je bankzaken.

Ook zijn er gevallen bekend waarbij andere gebruikers betalen om jouw ‘gratis’ bandbeedte te gebruiken. En daar kunnen ze hele rare dingen mee doen. En als de VPN dienst de loggegevens vrijgeeft wanneer een regering daarom vraagt ziet dat er niet goed uit voor jou.

Geen sprookjes

Dit zijn geen fabels, het gebeurt echt. Niet eens zo lang geleden heeft een groep gebruikers een rechtszaak aangespannen tegen de ‘gratis’ VPN Hotspot Shield. Omdat zij tracking cookies installeerden en de data doorverkochten aan adverteerders. Maar ze hebben een nog interessantere klacht. Namelijk dat wanneer gebruikers online shopten, ze automatisch naar websites werden gestuurd waar Hotspot Shield geld aan verdiende. Dat is nog eens sneaky.

In het meest gunstige geval verkopen gratis VPN aanbieders alleen je login data. Er zijn ook schrijnende gevallen bekend waarbij ze echt computers hacken en persoonlijke en gevoelige informatie stelen zoals identiteit, creditkaart gegevens ect. Wanneer het zover is ben je echt zwaar de klos.

Ga dus niet voor gratis, maar kies voor een van de goedkoopste betaalde VPN service uit dit rijtje. Dan ben je verzekerd van een goedkope, werkende VPN die je ook werkelijk zal beschermen.

9.6 Waardering
Mijn ExpressVPN ervaring

Hieronder vind je de 6 criteria waarop ik deze VPN heb gewaardeerd.

KWALITEIT
9.7
GEBRUIKERSGEMAK
9.6
STABILITEIT NETWERK
9.6
RANDAPPARATUUR
9.3
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
PRIJS
9
PROS
 • Goede en stabiele snelheid, hierdoor ideaal voor streaming
 • Geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkingsgraad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Website in het Nederlands
 • ExpressVPN router eenvoudig te installeren op de Linksys
CONS
 • Een van de duurdere providers, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar in menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen, slechts 3 stuks
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Comments
 1. Is het mogelijk delen met je vrienden?

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl