Goedkoopste VPN Service hier de top meest betaalbare aanbeiders

Gebruik maken van een goedkope VPN, wie wil er nu niet zo’n VPN server gebruiken. Maar pas op niet elke goedkope VPN komt van een goede provider. Welke VPN provider je dan zou kunnen kiezen. Ik heb ze voor het gemak de goedkoopste VPN service even op een rijtje gezet.

Ga dus snel verder met dit artikel over de goedkope VPN oplossing ook voor andriod en IOS.

Bijgwerkt: (19 februari, 2019)

TOP goedkoopste VPN service

Hieronder staan de goedkoopste VPN van dit moment. Dit is een moment opname omdat er steeds aanbieding zijn. Ik zal ervoor zorgen dat de goedkope VPN altijd bijgewerkt worden zodat wanneer je weinig geld voor een versleutelde verbinding hebt te besteden je in ieder geval een keuze zal hebben.

Is een VPN goedkoop? Wat kan een goedkope VPN

Zelfs de goedkoopste provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” connectie genoemd. Wanneer je de aanbieder hebt geïnstalleerd op de pc of op alle andere mogelijke randapparatuur (Andriod of iOS) ben je verzekerd dat je anoniem bent op het internet.

Je persoonlijk IP-adres en de plaats van inlog zullen voortaan worden afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de ISP (internet service provider) gewoon kan registeren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een aanbieder om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken.

Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Privacy en bescherming is ons recht en we zullen dit met hand en tand moeten verdedigen. Een goedkope VPN kan je hierbij helpen.

goedkope vpn

 

Wat kan een goedkope VPN allemaal?

Het belangrijkste van ook een goedkope VPN is het verbergen van het IP-adres en locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een aanbieder kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Geografische blokkade ontwijking kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Zie artikel: NL televisie buitenland. Online tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv providers zoals Ziggo GO, Videoland en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een aanbieder en een van zijn Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent.

Dezelfde methode werkt wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Voorheen was dit niet mogelijk maar met een aanbieder laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix. Artikel: Netflix Amerika kijken vanuit Nederland

Het geografisch blokkeren ook wel de geo-blokkade van informatie heeft te maken met de uitzend- en filmrechten in dit geval. In een dictatuur zoals in China heeft het te maken met totale controle over informatiestromen. Kennis en informatie is macht. Dit artikel zal je ook helpen bij de keuze van de goedkoopste service. Er rijst hierbij een belangrijke vraag zijnde goedkope providers ook wel betrouwbaar?

De goedkoopste VPN service

Er zijn wel duizenden goedkope providers op de markt te vinden die  een goedkope VPN verbinding kunnen realiseren. Ik ben begonnen met de meest populaire goedkope VPN op een rijtjes te zetten en ze te waarderen op de volgende aspecten. De goedkoopste VPN service is namelijk niet altijd de beste keuze ook al lijkt dit vaak wel het geval in eerste instantie. Eigenlijk is de vraag of een VPN goedkoop is niet de beste vraag.

De volgende eigenschappen van een goedkope VPN zijn voor mij belangrijk:

 • Kwaliteit
 • Gebruikersgemak
 • Stabiliteit netwerk
 • Randapparatuur
 • Aantal beschikbare landen
 • Prijs

VPN goedkoop? Wanneer we naar de prijs kijken zitten er een paar spotgoedkope providers tussen. Vaak is goedkoop duurkoop dus ik heb een combinatie van prijs en de overige punten gemaakt waarbij de prijs dit keer de doorslag geeft.

Hierbij de samenvatting goedkoopste VPN service op basis van korting via onze website

1

NordVPN

Hierbij is NordVPN de meest opvallende omdat het hier om een van de goedkoopste VPN service gaat met een prijs van gemiddeld zo rond de 3,26 USD per maand. NordVPN is een van de goedkoopste VPN service omdat ze elke keer weer met zeer aantrekkelijke aanbiedingen komen. NordVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland op vakantie zijn of verblijven en graag Nederlandse televisie willen kijken. De aanbieder biedt 6 multi login mogelijkheden boven op de al zeer gunstige prijs. Je zou de kosten hierdoor kunnen delen met 5 vrienden waardoor de effectieve prijs op basis van 3,26 USD nu opeens 0.60 USD wordt per maand. Hier krijg je een volledige aanbieder voor. Wees eerlijk wie kan nu geen 0.54 USD missen per maand. Is een VPN goedkoop? Ja dit kan dus wel degelijk zo zijn.

KORTING
NordVPN interessant geprijsd

Bij een abonnement van twee jaar super korting van maar liefs 72 %. De aanbieding is risicoloos, niet tevreden geld terug

2

ExpressVPN

ExpressVPN is ook een goede keus omdat deze aanbieder met een speciale prijs komt voor onze website. Hierdoor wordt het ook een van de goedkoopste VPN service van de markt. Hierdoor wordt de normaal prijzige ExpressVPN nu een van de favorieten. Het is een van de beste aanbieder voor P2P en torrents gebruikers. De prijs van ExpressVPN is 6.60 USD per maand. ExpressVPN heeft daarentegen 3 multi login en wanneer we deze dan zouden we komen op een gemiddelde prijs van 2,21 USD per maand. Is een VPN goedkoop? Ja, het is mogelijk een TOP goedkope VPN aan te schaffen.

KORTING 49%
Korting voor bezoekers deze website

Tijdelijk korting bij afsluiting van een een jaarabonnement. Je zal dan 3 maanden extra krijgen. Dit is 49 % korting

3

PrivateVPN

PrivateVPN is aantrekkelijk geprijsd en van Zweedse afkomst. De versleutelde verbinding is redelijk onbekend op wereld valk maar is in Zweden toch wel een grote jongen. Ze leveren een mooi stabiel product met belangrijk is voor een aanbieder. Streaming gaat zonder problemen en ook hier is er een hoge veiligheid graad. Geografische blokkades ontwijken zal geen probleem zijn. Censuur ontwijken is hierdoor geen probleem. Ze hebben servers staan in zowel Nederland als de VS. Nederlandse Netflix, Ziggo GO te streamen of de NPO (nederlandse publieke omroep) te openen gaat zonder problemen

De prijs is 6,50 USD per maand maar er zijn 6 multi login mogelijk waardoor het gemiddeld per aansluiting 0,75 USD gaat kosten. Is een VPN goedkoop? Ja, hierdoor is PrivatVPN ook een van de de goedkoopste VPN service. Ik zou ga het delen met je vrienden!!!

25% korting
Mooi super aanbieding bij afsluiten van een abonnement

Voor de lezers van onze website bied PrivatVPN een mooie tijdelijk na-zomer korting aan van 25% + 1 maand. gratis.

De prijzen die worden genoemd zijn onderhevig aan fluctuaties door aanbiedingen en kortingen. 

Goedkope versleutelde verbindingen 

goedkope vpn aanbiedersGratis aanbieders bestaan er natuurlijk ook, maar ons advies is dan ook : GEBRUIK DEZE AANBIEDERS NIET. Het advies is heel simpel, deze VPN’s zijn niet betrouwbaar. De goedkoopste VPN service zijn daarom niet gratis.

Voor niets gaat de zon op en dat is ook waarschijnlijk het enige in deze wereld. De ondernemingen die een gratis geven doen dit niet uitnaastenliefde. Het zijn meedogenloze business formules met als enige oogmerk: winst. In infrastructuur zijn miljoenen geïnvesteerd. De bandbreedte waar je dan zogenaamd gratis en voor niets gebruik van mag maken zijn natuurlijk ook betaald en door jouw!!!!

Hoe werkt het?

Maar hoe ziet zo’n meedogenloze business formule er uit. Ze zijn gratis maar wel over jouw rug. Jij als onschuldige gebruiker bent het product. Ze verkopen namelijk jouw log gegevens door aan de hoogst betalende. In sommige gevallen is een een nep VPN die er alleen maar op uit is jouw gegeven vast te leggen.

Dit zijn geen fabels, het gebeurt echt. In het meest gunstige geval verkopen ze alleen je login data. Er zijn ook schrijnende gevallen bekend waarbij ze echt inbreken in de computer en persoonlijke en gevoelige informatie stelen zoals identiteit, creditkaart gegevens ect. Wanneer het zover is ben je echt zwaar de klos. Ga dus niet voor gratis maar kies voor een van de goedkoopste VPN service uit dit rijtje dan ben je verzekeren van een goedkope VPN die werkt en je ook werkelijk zal beschermen. Lees ook mijn Gratis VPN review wanneer je opzoek bent naar iets voor weinig.

9.6 Waardering
Mijn ExpressVPN ervaring

Hieronder vind je de 6 criteria waarop ik deze VPN heb gewaardeerd.

KWALITEIT
9.7
GEBRUIKERSGEMAK
9.6
STABILITEIT NETWERK
9.6
RANDAPPARATUUR
9.3
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
PRIJS
9
PROS
 • Goede en stabiele snelheid, hierdoor ideaal voor streaming
 • Geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkingsgraad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Website in het Nederlands
 • ExpressVPN router eenvoudig te installeren op de Linksys
CONS
 • Een van de duurdere providers, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar in menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen, slechts 3 stuks
2 Comments
 1. Is het mogelijk delen met je vrienden?

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.