goedkope VPN | Top-3 meest betaalbare VPN providers

Goedkope VPN, wie wil er niet hebben. Maar pas op niet elke goedkope VPN is een goede provider. Ik heb de goedkoopste VPN op een rijtje gezet

TOP goedkoopste VPN providers

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de NordVPN review kunnen lezen. Mijn NordVPN ervaringen zal ik hierin bespreken en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.3
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse ...

8.7

Wat is een VPN provider

Een VPN provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end2end” connectie genoemd. Wanneer je de VPN hebt geïnstalleerd op de pc of op alle andere mogelijke randapparatuur (Andriod of iOS) ben je verzekerd dat je anoniem bent op het internet.

Je IP-adres en locatie zullen voortaan worden afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de IPS (internet service provider) gewoon kan registeren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een VPN om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken. Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Privacy en bescherming is ons recht en we zullen dit met hand en tand moeten verdedigen.

Wat kan een VPN allemaal?

Het belangrijkste van een VPN is het verbergen van het IP-adres en locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een VPN kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Geografische blokkade ontwijking kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Zie artikel: Nederlandse tv kijken in het buitenland. Online tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv providers zoals Ziggo GO en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een VPN en een van zijn Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent.

Dezelfde methode werkt wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Voorheen was dit niet mogelijk maar met een VPN laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix. Artikel: Netflix Amerika kijken vanuit Nederland

Het geografisch blokkeren van informatie heeft te maken met de uitzend- en filmrechten in dit geval. In een dictatuur zoals in China heeft het te maken met totale controle over informatiestromen. Kennis en informatie is macht.

De goedkoopste VPN service

Er zijn wel duizenden VPN providers op de markt. Ik ben begonnen met de meest populaire VPN’s op een rijtjes te zetten en ze te waarderen op de volgende aspecten.

De volgende eigenschappen van een VPN zijn voor mij belangrijk:

  • Kwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Stabiliteit netwerk
  • Randapparatuur
  • Aantal beschikbare landen
  • Prijs

VPN goedkoop? Wanneer we naar de prijs kijken zitten er een paar spotgoedkope VPN providers tussen. Vaak is goedkoop duurkoop dus ik heb een combinatie van prijs en de overige punten gemaakt waarbij de prijs dit keer de doorslag geeft.

Samenvatting goedkoopste VPN providers

  • NordVPN

Hierbij is NordVPN de meest opvallende omdat er hier een abonnement te krijgen is van gemiddeld zo rond de 3,26 USD per maand. Elke keer komt NordVPN weer met zeer aantrekkelijke aanbiedingen. NordVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland op vakantie zijn of verblijven en graag Nederlandse televisie willen kijken. De VPN biedt 6 multi login mogelijkheden boven op de al zeer gunstige prijs. Je zou de kosten hierdoor kunnen delen met 5 vrienden waardoor de effectieve prijs op basis van 3,26 USD nu opeens 0.60 USD wordt per maand. Hier krijg je een volledige VPN aanbieder voor. Wees eerlijk wie kan nu geen 0.54 USD missen per maand. Echter graag zou ik wel een kant tekening willen plaatsen bij deze provider.

KORTING
Nu geeft NordVPN een zeer interessante korting

Nu bij afsluiting van een abonnement van 2 jaar super korting van maar liefs 72%. Probeer deze VPN zonder risico omdat er een geld terug garantie is.

  • ExpressVPN

ExpressVPN is ook een goede keus omdat deze VPN met een speciale prijs komt voor onze website. Hierdoor is de normaal prijzige VPN nu een van de favorieten. Het is een van de beste VPN’s voor P2P en torrents gebruikers. De prijs van ExpressVPN is 6.60 USD per maand. ExpressVPN heeft daarentegen 3 multi login en wanneer we deze dan zouden we komen op een gemiddelde prijs van 2,21 USD per maand.

KORTING 49%
Korting voor de bezoekers van deze website

Wij kunnen je nu een tijdelijk super korting aanbieden. Sluit je een jaarabonnement af en je krijgt 3 maanden extra. Dit komt neerkomt op 49% korting

  • PrivateVPN

Een andere goedkope VPN aanbieder is PrivatVPN. PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ze bestaan dus al een tijdje, maar echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat PrivateVPN een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. De VPN biedt servers aan in diverse landen waaronder natuurlijk Nederland. Het is geen probleem om geografisch geblokkeerde websites te openen zoals bijvoorbeeld Nederlandse Netflix, Ziggo GO te streamen of de NPO (nederlandse publieke omroep) te openen.  De prijs is 6,50 USD per maand maar er zijn 6 multi login mogelijk waardoor het gemiddeld per aansluiting 0,75 USD gaat kosten. Ik zeg ga het delen met je vrienden!!!

25% korting
Mooi super aanbieding bij afsluiten van een abonnement

Voor de lezers van onze website bied PrivatVPN een mooie tijdelijk na-zomer korting aan van 25% + 1 maand. gratis.

De prijzen die worden genoemd zijn onderhevig aan fluctuaties door aanbiedingen en kortingen

Gratis VPN aanbieders

Goedkope VPN provider is geen gratis VPN

De goedkoopste VPN providerGratis VPN aanbieders bestaan er natuurlijk ook, maar ik raad je af deze te gaan gebruiken. De reden van dit advies is heel simpel omdat deze VPN’s niet betrouwbaar zijn.

Voor niets gaat de zon op en dat is ook waarschijnlijk het enige in deze wereld. De bedrijven die een gratis VPN aanbieden doen dit niet uit liefdadigheid. Het zijn keiharde zakelijke ondernemingen met als enige oogmerk: winst. Deze bedrijven hebben grote bedragen geïnvesteerd in de infrastructuur en hebben een team van professionals in dienst. De bandbreedte waar je dan zogenaamd gratis en voor niets gebruik van mag maken zijn natuurlijk ook betaald.

Maar hoe ziet het verdienmodel er dan uit van deze gratis VPN aanbieders. Ze rekenen geen abonnementsgeld voor de dienst die ze aanbieden. Dit is heel eenvoudig. Jij bent het product! Alles wat je doet op het internet, gebruikmakende van de aangeboden GRATIS VERBINDING wordt vastgelegd. Deze info (o.a. je surfgedrag) is voor hun goud waard omdat er bedrijven zijn die op hun beurt weer flink wat geld betalen voor deze informatie.

Dit zijn geen fabels, het gebeurt echt. In het meest gunstige geval verkopen ze alleen je login data. Er zijn ook schrijnende gevallen bekend waarbij ze echt inbreken in de computer en persoonlijke en gevoelige informatie stelen zoals identiteit, creditkaart gegevens ect. Wanneer het zover is ben je echt zwaar de klos.

 

De goedkoopste VPN provider

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter