goedkope VPN | Top-3 meest betaalbare providers

Goedkope VPN, wie wil er niet hebben. Maar pas op niet elke goedkope VPN is een goede provider. Ik heb de goedkoopste VPN service op een rijtje gezet

update: 18 februari, 2018

TOP goedkoopste VPN service

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen ...

9.3
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse ...

8.7

Is een VPN goedkoop? Wat kan een goedkope VPN

Een provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end2end” connectie genoemd. Wanneer je de aanbieder hebt geïnstalleerd op de pc of op alle andere mogelijke randapparatuur (Andriod of iOS) ben je verzekerd dat je anoniem bent op het internet.

Je IP-adres en locatie zullen voortaan worden afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de IPS (internet service provider) gewoon kan registeren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een aanbieder om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken. Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Privacy en bescherming is ons recht en we zullen dit met hand en tand moeten verdedigen. Een goedkope VPN kan je hierbij helpen.

goedkope vpn

 

Wat kan een goedkope VPN allemaal?

Het belangrijkste van ook een goedkope VPN is het verbergen van het IP-adres en locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een aanbieder kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Geografische blokkade ontwijking kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Zie artikel: Nederlandse tv kijken in het buitenland. Online tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv providers zoals Ziggo GO en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een aanbieder en een van zijn Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent.

Dezelfde methode werkt wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Voorheen was dit niet mogelijk maar met een aanbieder laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix. Artikel: Netflix Amerika kijken vanuit Nederland

Het geografisch blokkeren van informatie heeft te maken met de uitzend- en filmrechten in dit geval. In een dictatuur zoals in China heeft het te maken met totale controle over informatiestromen. Kennis en informatie is macht. Dit artikel zal je ook helpen bij de keuze van de goedkoopste service.

De goedkoopste VPN service

Er zijn wel duizenden goedkope VPN providers op de markt. Ik ben begonnen met de meest populaire goedkope VPN op een rijtjes te zetten en ze te waarderen op de volgende aspecten. De goedkoopste VPN service is namelijk niet altijd de beste keuze ook al lijkt dit vaak wel het geval in eerste instantie. Eigenlijk is de vraag of een VPN goedkoop is niet de beste vraag.

De volgende eigenschappen van een goedkope VPN zijn voor mij belangrijk:

 • Kwaliteit
 • Gebruikersgemak
 • Stabiliteit netwerk
 • Randapparatuur
 • Aantal beschikbare landen
 • Prijs

VPN goedkoop? Wanneer we naar de prijs kijken zitten er een paar spotgoedkope providers tussen. Vaak is goedkoop duurkoop dus ik heb een combinatie van prijs en de overige punten gemaakt waarbij de prijs dit keer de doorslag geeft.

Is een VPN goedkoop? Hierbij de samenvatting goedkoopste VPN service

 • NordVPN

Hierbij is NordVPN de meest opvallende omdat het hier om een van de goedkoopste VPN service gaat met een prijs van gemiddeld zo rond de 3,26 USD per maand. NordVPN is een van de goedkoopste VPN service omdat ze elke keer weer met zeer aantrekkelijke aanbiedingen komen. NordVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland op vakantie zijn of verblijven en graag Nederlandse televisie willen kijken. De aanbieder biedt 6 multi login mogelijkheden boven op de al zeer gunstige prijs. Je zou de kosten hierdoor kunnen delen met 5 vrienden waardoor de effectieve prijs op basis van 3,26 USD nu opeens 0.60 USD wordt per maand. Hier krijg je een volledige aanbieder voor. Wees eerlijk wie kan nu geen 0.54 USD missen per maand. Is een VPN goedkoop? Ja dit kan dus wel degelijk zo zijn.

KORTING
Nu geeft NordVPN een zeer interessante korting

Nu bij afsluiting van een abonnement van 2 jaar super korting van maar liefs 72%. Probeer deze aanbieder zonder risico omdat er een geld terug garantie is.

 • ExpressVPN

ExpressVPN is ook een goede keus omdat deze aanbieder met een speciale prijs komt voor onze website. Hierdoor wordt het ook een van de goedkoopste VPN service van de markt. Hierdoor wordt de normaal prijzige ExpressVPN nu een van de favorieten. Het is een van de beste aanbieder voor P2P en torrents gebruikers. De prijs van ExpressVPN is 6.60 USD per maand. ExpressVPN heeft daarentegen 3 multi login en wanneer we deze dan zouden we komen op een gemiddelde prijs van 2,21 USD per maand. Is een VPN goedkoop? Ja, het is mogelijk een TOP goedkope VPN aan te schaffen.

KORTING 49%
Korting voor de bezoekers van deze website

Wij kunnen je nu een tijdelijk super korting aanbieden. Sluit je een jaarabonnement af en je krijgt 3 maanden extra. Dit komt neerkomt op 49% korting

 • PrivateVPN

Een andere goedkope VPN aanbieder is PrivatVPN. PrivateVPN is een Zweedse aanbieder opgericht in 2009. Ze bestaan dus al een tijdje, maar echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat PrivateVPN een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. De aanbieder biedt servers aan in diverse landen waaronder natuurlijk Nederland. Het is geen probleem om geografisch geblokkeerde websites te openen zoals bijvoorbeeld Nederlandse Netflix, Ziggo GO te streamen of de NPO (nederlandse publieke omroep) te openen.  De prijs is 6,50 USD per maand maar er zijn 6 multi login mogelijk waardoor het gemiddeld per aansluiting 0,75 USD gaat kosten. Is een VPN goedkoop? Ja, hierdoor is PrivatVPN ook een van de de goedkoopste VPN service. Ik zou ga het delen met je vrienden!!!

25% korting
Mooi super aanbieding bij afsluiten van een abonnement

Voor de lezers van onze website bied PrivatVPN een mooie tijdelijk na-zomer korting aan van 25% + 1 maand. gratis.

De prijzen die worden genoemd zijn onderhevig aan fluctuaties door aanbiedingen en kortingen. 

goedkope vpn

Goedkope VPN provider is geen gratis VPN

goedkope vpnGratis aanbieders bestaan er natuurlijk ook, maar ik raad je af deze te gaan gebruiken. De reden van dit advies is heel simpel omdat deze VPN’s niet betrouwbaar zijn. De goedkoopste VPN service zijn daarom niet gratis.

Voor niets gaat de zon op en dat is ook waarschijnlijk het enige in deze wereld. De bedrijven die een gratis aanbieden doen dit niet uit liefdadigheid. Het zijn keiharde zakelijke ondernemingen met als enige oogmerk: winst. Deze bedrijven hebben grote bedragen geïnvesteerd in de infrastructuur en hebben een team van professionals in dienst. De bandbreedte waar je dan zogenaamd gratis en voor niets gebruik van mag maken zijn natuurlijk ook betaald.

Maar hoe ziet het verdienmodel er dan uit van deze gratis aanbieders. Ze rekenen geen abonnementsgeld voor de dienst die ze aanbieden. Dit is heel eenvoudig. Jij bent het product! Alles wat je doet op het internet, gebruikmakende van de aangeboden GRATIS VERBINDING wordt vastgelegd. Deze info (o.a. je surfgedrag) is voor hun goud waard omdat er bedrijven zijn die op hun beurt weer flink wat geld betalen voor deze informatie.

Dit zijn geen fabels, het gebeurt echt. In het meest gunstige geval verkopen ze alleen je login data. Er zijn ook schrijnende gevallen bekend waarbij ze echt inbreken in de computer en persoonlijke en gevoelige informatie stelen zoals identiteit, creditkaart gegevens ect. Wanneer het zover is ben je echt zwaar de klos. Ga dus niet voor gratis maar kies voor een van de goedkoopste VPN service uit dit rijtje dan ben je verzekeren van een goedkope VPN die werkt en je ook werkelijk zal beschermen.

 

goedkope vpn

2 Comments
 1. Reply
  R. Venrooij 11 december 2017 at 18:40

  Is het mogelijk delen met je vrienden?

  • Reply
   debestevpn 12 december 2017 at 04:14

   Hoi Rien,

   Delen is mogelijk en een goede manier om geld te besparen.

   Groeten,
   Mike

Laat een bericht achter