Gratis films streaming 2024

Gratis streamen van films is de oplossing in een wereld waar alles geld kost. Alleen de popcorn en de internet provider zal je geld kosten. Maar bij welke streaming websites kan je terecht. Ik heb de meest populaire websites uitgelicht zodat gratis films streamen een eitje wordt.

Probeer het nu
Stream gratis films met ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS?

Deze allerbeste VPN helpt je om de geografische restricties te omzeilen. Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Zo kan je overal ter wereld films kijken. Met een 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Gratis films streamen

Meestal zullen al de alarmbellen moeten gaan rinkelen wanneer gratis streaming wordt aangeboden. en zeker wanneer we het hebben over gratis films streamen. We hebben hier dan ook de “gulden middenweg” voor gratis streamen. Deze gratis streaming diensten worden namelijk verzorgd door alleen maar betrouwbare providers.

Natuurlijk is er een addertje onder het gras want ook door deze bedrijven zal er hier uiteindelijk winst gemaakt moeten worden. Ook bij gratis streamen!! Dit doen ze bijvoorbeeld door banners op de homepage en reclameblokken.

Heb je hier geen problemen mee, dan zijn hier de volgende 4 gratis websites voor gratis streaming. Hier kan je, zonder dat je bang hoeft te zijn voor hackers, genieten van een volle database aan filmmateriaal. Zolang je maar beschikt over een internet connectie. De gratis film stream, ga zitten en genieten van de nieuwste blockbusters….

Nee die zal je er niet vinden maar er zitten zeker een paar klassieke titels tussen die je nog niet hebt gezien of de moeite waard zijn nog een keer te bekijken, zonder  dat je ervoor hoeft te betalen.

Gratis film stream via een VPN

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Gratis streaming met een VPN aanbieder

Oké gratis streamen worden aangeboden, maar dit betekent nog niet dat je gratis films streamen kan. We hebben hier te maken met twee barrières, namelijk:

  • Geografische blokkade, het is onmogelijk in te loggen op de website omdat je buiten de regio/land probeert in te loggen. Dit wordt geregistreerd door de website en toegang zal op deze basis geblokkeerd worden.
  • Er zijn ook landen die streamen buiten hun landgrenzen blokkeren zoals China of Duitsland.

De enige oplossing is het aanschaffen van een VPN provider. Een VPN provider maakt het mogelijk anoniem te surfen, omdat je locatie en IP-adres worden afgeschermd.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Crackle

Crackle is een zogenaamde ad-supported online streaming provider voor gratis streamen. Dit betekent dat gedurende het afspelen van Hollywood films en tv-shows er reclameblokken aanwezig zullen zijn. Het afspelen van via Crackle kan op verschillende apparaten en om in te loggen hoef je geen account op te zetten. Bij aanmelding voor de gratis film stream zullen een aantal coole opties beschikbaar worden zoals: je favorieten saven of aanbevelingen geven, wisselen tussen apparaten. Crackle is eigenaar van Sony Pictures.

gratis streamen

Welke films kun je vinden op Crackle?

De selectie is een stuk beter geworden in de loop van de tijd. Er zijn nu meer dan 100 films en tv-shows beschikbaar op Crackle. Het mooiste van streaming is dat ze beschikbaar zijn op elke moment van de dag. Er is een goede verversing van titels dus je zal je niet echt vervelen. Wat ik eerder al vermeldde, verwacht niet de nieuwste van de nieuwste films, maar van de 100 films zitten er echt wel een paar top titels tussen. Mocht je je vervelen dan  worden er nog 4 andere opties besproken.

Waar kan je Crackle op afspelen?

Er is een lijst van apparaten waar je Crackle op kan afspelen. Het is van smart tv tot je mobiele telefoon tot game consel. Het enige minpuntje is dat je altijd online moet zijn en dat downloaden en later bekijken er niet bij is.

Gratis streaming

Internet Archive

Ken je deze al? Internet Archive voor het gratis streamen. Het is een database met vele duizenden speelfilm. Het leukste van deze streaming videoprovider is dat de toegang weer gratis is. Je hoeft zelfs geen account aan te maken om gratis streamen mogelijk te maken. Dit is wel weer handig wanneer je een favorieten map zou willen aanmaken.

gratis streamen

Welke films kun je vinden op Internet Archive?

Je kunt er veelal films vinden uit de oude doos. Je kent ze vast wel “Charlie Chaplin” of “de dikke en de dunne”. Maar ook ander klassiek werk als: “His Girl Friday,” “Plan 9 from Outer Space” and “Gulliver’s Travels.” Films die je eigenlijk wel moet gezien hebben. Bij Internet Archive krijg je de kans. Nu heb je geen excuus meer!

Waar kan je Internet Archive op afspelen?

Internet Archive is alleen maar te streamen via het web. Geen paniek de meeste  mobiele browsers, incl. Safari hebben geen moeite met het gratis streamen van Internet Archive.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Gratis streaming met Vudu

Het gratis streamen  van deze video streamer is zeker aan onze neus voorbijgegaan. We hebben nu eenmaal niets met de Amerikaanse markt te maken en zeker niet met Walmart en zijn videotheek want dat is Vudu. De online Videotheek van Walmart. Eind vorig jaar zijn ze met “Movies On Us” begonnen en hierin bieden ze gratis films aan. Met reclame dat wel, maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken zeggen ze. Er zijn meer dan 1000 titels te vinden. Je zal wel een account moeten aanmaken. Hierin wordt ook gevraagd naar je adres. Dit kan je overslaan of dit invullen, dat maakt niet uit. Je aanmelding is verder gratis. Je zal wel een VPN-provider nodig hebben omdat het regio beschermd is.

Address: 400 SE 2nd Ave, Miami, FL 33131

gratis streamen vudu

Welke films kun je vinden op Internet Vudu?

Om echt super enthousiast te worden van Vudu is lastig, misschien met wat verboden middelen. Wie weet? De database bestaat uit veelal oude films met natuurlijk een paar uitzonderingen daar gelaten. Je kan het vergelijken met een uitverkoop bij “Zeeman”.

Waar kan je Internet Vudu op afspelen?

Net zoals Crackle is Vudu op veel apparaten afspeelbaar van tv’s tot aan game consoles. Het is niet mogelijk films te downloaden om offline te bekijken tenzij je voor de betaalde films kiest.

VUdu geschikt voor

 

Gratis films kijken met Yahoo View

Yahoo View hoort misschien niet helemaal thuis in dit rijtje. Ze streamen eigenlijk alleen maar tv-shows en om heel eerlijk te zijn ben ik alleen maar geïnteresseerd in films. Toch wil ik niet egoïstisch zijn want misschien zijn er toch wel Amerikaanse tv show fanaten onder jullie.

gratis streamen

 

Welke films kun je vinden op Yahoo View

Je zou misschien iets meer verwachten van Yahoo View omdat er een samenwerkingsverband is met Hulu. Niets is hiervan te merken in hun film selectie, die er eigenlijk helemaal niet is. Voor al de Amerikaanse tv showfanaten: zet Yahoo View in je bookmarks!!

Waar kan je Internet Yahoo View op afspelen?

Gratis film stream via Yahoo View kan alleen maar web-based en ik heb verder geen opties voor apparaten gevonden. Er is wel een Yahoo View app maar deze kan alleen maar korte clips afspelen.

YouTube

YouTube: wie kent deze streaming videoclip exploitant niet. Sinds 2005 overgenomen door Google. YouTube is meer dan alleen maar videoclips, er zijn ook Gratis film stream mogelijkheden.

gratis streamen Youtube films

Welke films kun je vinden op YouTube?

Wanneer je geïnteresseerd bent in films waar het copyright van is verlopen, kun je terecht bij YouTube. Er zij op dit moment 11 officiële titels. Wel topfilms moet ik zeggen, dus best de moeite waard. Wanneer je verder zoekt op YouTube kan je er ook nog wel ander materiaal vinden. Voor nieuwe films zal je niet op YouTube hoeven zoeken.

Waar kan je Internet YouTube op afspelen?

YouTube is alleen maar web-based. Je zal het met een browser op vele apparaten kunnen openen en van kunnen genieten.

Gratis films streaming met een VPN

Hieronder enkel best geteste VPN aanbieders. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Amerika staan. Vanaf nu is Gratis films streamen kinderspel!  Mocht je vragen hebben stuur ons gerust een email.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

4 Opmerkingen
  1. Ik krijg de website van vudu niet eens geopend. Alleen als ik gebruik maak van een vpn naar amerika opent hij de website. Als ik gewoon gebruik maak van het internet zonder vpn krijg ik de melding ‘deze pagina werkt niet’ met een error 400. Erg vreemd, omdat ik zou denken dat je een gewoon webadres toch altijd zou moeten kunnen openen?

  2. Crackle is volgens mij geen online based, maar een apparaat based, zoals een app, ik kan in iedergeval geen film vinden op de website, behalve die ene drink koffie met een comedian.

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl