Beste gratis streaming,veilig om te gebruiken met een VPN 2024

Gratis streaming sites worden constant offline gehaald door claims van andere bedrijven en overheidsinstanties. Dus wat moet je doen als de beste gratis streaming sites niet meer werken? Niet alle websites zijn even betrouwbaar en daarom kan het lastig zijn om dit uit te zoeken.

Dit artikel zal je duidelijkheid geven over de gevaren die je loopt als je niet de juiste stappen onderneemt. Maar ook hoe je kan voorkomen dat je überhaupt gevaar loopt.

Daarnaast zullen we de beste gratis streaming sites op een rijtje zetten zodat je dat zelf niet hoeft uit te zoeken.

Probeer nu
Gratis streaming sites kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de gratis streaming sites ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  21 juni, 2024

Een test voor de beste gratis streaming sites

Wees niet getreurd. Wij hebben rond de 50 gratis streaming sites getest op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en verbindingssnelheid. Na een uitgebreide test hebben we een lijstje opgesteld gebaseerd op de content, kwaliteit en de grootte van de streaming catalogus. Een lijst van de 10 beste streaming sites zal later in dit artikel worden besproken.

yesmovies

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Online gevaren, ook met de beste streaming sites

Voordat we verder gaan. Houd er altijd rekening mee dat hoe handig de gratis streaming sites ook zijn, er zijn altijd gevaren die je loopt met betrekking tot privacy en veiligheid online in het algemeen.

De meeste sites proberen je in de val te lokken. De websites zijn dan gecreëerd door hackers die proberen gebruikers geld en gegevens te stelen wanneer ze films of series aan het bekijken zijn. Doordat de site is gemaakt door de hacker kan hij gemakkelijk zijn gang gaan als jij je op de website bevindt. De beste manier om veilig online te surfen is door gebruik te maken van een VPN.

Niemand kan dan jouw gegevens meer achterhalen door versleutelde encryptie. Zelfs de VPN aanbieder kan niet bij jouw gegevens. Terwijl normaal gesproken iedereen jouw zoekgeschiedenis, locatie, etc allemaal kunnen achterhalen. Ook de stream snelheid wordt sneller doordat internet service providers jouw online activiteiten niet kunnen beperken.

De beste VPN voor veilig streamen

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Je kan met ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen. Wanneer je niet blij bent kan je gebruik nemen van de geld terug garantie.
ExpressVPN is een van de weinige VPN providers die zonder te zeiken je geld binnen 5 dagen terug boekt. Zo kan je risico vrij testen en wie wil dit nu niet.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Risico’s die je loopt met gratis series streamen

Het bezoeken van de verkeerde websites kan je in serieuze problemen brengen. Om de risico’s van het streamen te voorkomen hebben wij de beste streaming sites gevonden die betrouwbaar zijn en goed werken.

De beste streaming sites te gebruiken in combinatie met de VPN

  1. 123MoviesMaak gebruik van het enorme aanbod aan content op deze streaming website en vind precies waar je voor zoekt.
  2. Popcornflix: Binge-watch hoge kwaliteit video streams. Geoptimaliseerd voor desktop en mobiele apparaten.
  3. SolarMovieDeze goed georganiseerde website biedt gratis films streaming en tv shows. Daarnaast zijn er een aantal handige voordelen als je je registreert.
  4. Los MoviesGeniet van een groot aanbod aan internationale films en series met ondertiteling.
  5. Fmovies: Deze site gestroomlijnde, overzichtelijk website design en zijn perfecte zoek functie maken het makkelijk om de website te gebruiken.
  6. GoMovies: GoMovies heeft een erg fijne layout. Ook werkt de zoek en sorteer functie erg goed waardoor het makkelijk is om te vinden waar je naar zoekt.
  7. MoviesJoy: Deze streaming site update de content regelmatig zodat je altijd de nieuwste tv shows, films en series kan kijken. Ook heeft het als voordeel dat gratis films streamen minder advertenties weergeeft op de website.
  8. AZMovies: Met AZMovies kan je kiezen uit vele verschillende links voor dezelfde video. Zo zal je nooit het probleem van niet werkende links ondervinden. Je zal altijd een goed werkende link kunnen vinden. Ook is de laadsnelheid van de website erg snel wat een fijne gebruikers ervaring oplevert.
  9. Yes! Movies: Hier kan je gratis films streamen die vaak vrij nieuw zijn. Het heeft niet het grootste aanbod maar wel verborgen juwelen. Daarnaast zijn er ook een aantal unieke categorieën beschikbaar. Zo kom je nog eens bij een film terecht die je anders misschien nooit had gekeken, maar daarna wel het gevoel hebt: “Wat een goed film was dit!”.
  10. Watch Series Online: Dit is een van de beste gratis streaming sites voor tv series en shows. Als je jouw favoriete tv show niet kan vinden op andere beste streaming sites dan is de kans groot dat je het hier wel kan vinden.

popcornflix

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

De karakteristieken voor de beste streaming sites

Deze beste streaming sites hebben een goed design, zijn gebruikers vriendelijk en hebben enorm veel content beschikbaar om te streamen. Je zal gegarandeerd iets vinden dat jij leuk vindt om te kijken.

Ook zijn er niet te veel advertenties en pop-up advertenties op de website aanwezig. En als laatste moet het niet verplicht zijn om je te registreren om toegang tot de content te krijgen.

Waarom je altijd een VPN moet gebruiken voor gratis streaming websites

Gratis streaming websites worden constant offline gehaald. Daardoor worden de domeinnamen vaak veranderd. Dit kan gevaarlijk zijn. Zelfs als de websites voorheen wel veilig waren, is er geen garantie dat het na de wijziging nog steeds hetzelfde is.

Je loopt altijd het risico dat je op een nep website terecht komt die aangeeft de juiste te zijn. Maar in werkelijkheid zijn ze alleen op zoek naar jouw persoonlijke en betalingsgegevens. We zullen hieronder een aantal problemen uitlichten waar je goed voor moet oppassen.

Gratis streaming diensten bieden normaal gesproken niet hun eigen content aan. Wat ze wel doen is het plaatsen van linkjes van derde partijen die de videos aan bieden op hun platform.

Dit brengt extra risico’s met zich mee doordat je niet weet waar de link je naar toe leidt.

Een ander nadeel is dat streaming sites vaak een hele hoop pop up advertenties op je beeldscherm brengen. Probeer die maar eens te ontlopen. Dat is haast niet te doen. Ze zijn vaak sneaky and lastig om weg te klikken.

Je probeert misschien op een link te klikken om een livestream te kijken. Waarna je wordt doorgestuurd naar een geïnfecteerde pop-up die jouw apparaat mogelijk besmet met een virus.

Wat doet de VPN precies?

De VPN is de best manier om jouw apparaat te beschermen tegen cybercriminelen en hackers die je misschien tegenkomt op gratis streaming websites. Hier is wat een VPN doet voor jou:

1. Het houdt jouw gevoelige informatie privé

De meeste gratis streaming sites hebben maar een beetje tot geen ingebouwde beveiliging. Dit houdt in dat iedereen met ook maar de meest algemene hacking kennis jouw IP adres, locatie en activiteiten op websites en mogelijk meer kan achterhalen.

VPN’s leiden jouw internet connectie door een beveiligde tunnel die beveiligd is met geavanceerd encryptie. Dit houdt jou privé informatie geheim voor spionage.

2. Het helpt jou om juridische stappen tegen te gaan

Het ligt eraan waar je woont en wat je aan het kijken bent, maar sommige videos op gratis streaming sites zijn niet legaal om te kijken. Ze kunnen zelfs consequenties hebben als boetes of erger.

VPN’s zorgen ervoor dat je anoniem bent online doordat je een nieuw IP adres krijgt. Dit IP adres houdt jouw fysieke locatie geheim. Dit kan doordat ze een sterke encryptie gebruiken met onder andere een geavanceerde data lek en andere online bescherming.

3. Geeft je toegang tot geografisch geblokkeerde streaming content

Jouw netwerk provider, overheid, universiteit of werkplaats blokkeert misschien content van de beste gratis streaming sites. VPN’s helpen om deze geografische blokkades tegen te gaan door een nieuw IP adres aan jouw apparaat te koppelen om jouw echte locatie te verbergen.

4. Blokkeert malware en pop ups ads

Sommige premium VPN’s hebben een ingebouwd beveiligingssysteem dat malware, trackers en advertenties, die misschien schadelijke software bezitten blokkeert. Dit is een super handig systeem vooral wanneer je gratis films streamen doet.

moviesjoy

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

FAQ

Zijn de beste gratis streaming sites veilig om te gebruiken?

Er zijn veel streaming websites getest. Alleen is het zo dat wanneer je geen VPN gebruikt wordt je nooit echt helemaal veilig bent. Er is altijd de kans dat jouw apparaat besmet wordt met een virus of spyware om zo jouw gegevens te stelen. Dus als je gratis videos wilt streamen, zorg er dan voor dat je een goede VPN gebruikt. Dan hoef je je nergens druk over te maken en ben je goed beveiligd.

Is het legaal om gratis streaming sites te gebruiken?

Het antwoord op deze vraag ligt er aan waar en wat je aan het kijken bent. Sommige videos hebben een copyright waardoor het het illegaal is om de video te kijken zonder te betalen. Maar, er zijn ook vele beste streaming sites die een groot aanbod aan goede content aanbieden dat legaal is om te streamen. Zo kan je veel klassieke films en series kijken zonder wetten te overtreden.

Waar moet ik voor oppassen wanneer ik aan gratis films streamen doe?

De beste gratis streaming sites minimaliseren advertenties en pop-up advertenties. Ze hebben een overzichtelijk design, bruikbare functies en snelle laadtijden.

De beste streaming sites zou je niet moeten verleiden om te upgraden naar een premium account of vragen naar betaal gegevens. Als je bereid bent om te betalen voor videos, kies dan een officiële website.

Een ander ding om voor uit te kijken is registratie. Sommige websites vereisen jouw om je te registreren om toegang te krijgen tot de streams. Maar, goede streaming websites zullen dit nooit doen. Geef dus nooit jouw persoonlijke informatie weg om toegang te krijgen tot video streams.

Conclusie

Zet de popcorn maar klaar en ga lekker zitten op de bank! Met deze beste gratis streaming sites kan je beginnen aan een echte streaming marathon.

Denk er aan om eerst een VPN te verbinden met jouw apparaat om jouw privacy te beschermen wanneer je aan het streamen bent. Kies voor een betrouwbare VPN zodat je zeker weet dat deze goed werkt.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl