<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Gratis VPN aanbieders - Waarom je deze juist niet zal moeten gebruiken

Beste gratis VPN provider | Waarom je deze juist niet zal moeten gebruiken

Gratis VPN aanbieders bestaan natuurlijk ook, maar wij raden af deze te gebruiken omdat ze onbetrouwbaar zijn.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Gratis VPN aanbiedersGratis VPN aanbieders

Er is tegenwoordig veel te doen over privacy en bescherming van uw privégegevens. Langzamerhand wordt het duidelijk aan welke gevaren je blootstaat elke dag wanneer u zich op het internet begeeft.

U typt in uw favoriete zoekmachine “Gratis VPN” in en waarom zou er betaald moeten worden als het ook zonder je portemonnee te trekken kan. U wordt overspoeld met gratis VPN providers met hun aanbiedingen. Er is zoveel keus. Hoe kan u nu de beste gratis VPN provider uitkiezen. U begint met het lezen van enkele artikelen over deze GRATIS VPN providers en wat er over gezegd wordt. Wat is nu uw volgende stap?

De verleiding van een GRATIS VPN providers

De verleiding is groot om te kiezen voor een GRATIS VPN aanbieder omdat u slechts van plan bent om via een eenvoudige handeling Netflix Amerika te openen, BBC iPlayer te gebruiken of de VPN op uw vakantie te gaan gebruiken. Het moet natuurlijk allemaal niet te veel geld kosten. Maar wees op uw hoede! Ze werken doorgaan helemaal niet en zijn alleen maar geschikt voor even je mail checken. Kun je beter kiezen voor een betaalde VPN dan een gratis dienst, toch?

Gratis VPN aanbieders zijn gevaarlijk

Niets is GRATIS in deze wereld zo ook niet de “GRATIS VPN aanbieders”. De organisaties die u een gratis VPN geven doen dit niet “om niet”. Ze zijn achter je surf gegevens aan die ze verkopen tegen grote bedrijven aan bedrijven.

beste gratis VPN provider

Het risico van de GRATIS VPN aanbieders

Zonder dat u er toestemming voor heeft gegeven wordt uw surfgedrag dus opgeslagen een doorverkocht voor economisch gewin. Dit is het best denkbare scenario!

Dit is dus het laatste wat u wilt wanneer u een VPN gaat gebruiken. Ook als was dit misschien niet de primaire reden van aanschaf: privacy en bescherming.

Sommige gratis VPN aanbieders hebben slechts een doel en dat is informatie vergaren en doorverkopen. Wanneer u denkt dat het dan alleen om uw surfgedrag gaat heeft u het goed mis. Uw data bestaat vaak ook uit uw Bank Login, creditkaart info en overige informatie die alleen voor uw ogen is bedoeld.

Heeft u weleens gehoord dat mensen rekeningen ontvangen van producten die zij niet hebben aangeschaft of dat rekening worden leeggeplunderd? Ook uw identiteit is niet meer veilig en wanneer er kopieën hiervan in verkeerde handen vallen kunnen er bijzonder vervelende dingen gebeuren. Uw bandbreedte is ook niet veilig en kan ook misbruikt worden. U kan worden beschuldigd van cyber criminaliteit omdat de criminelen uw verbinding hebben gebruikt. Ga dan maar eens bewijzen dat u het niet was!

Met een gratis VPN loopt u deze gevaren. Sla deze waarschuwingen dus niet in de wind want u wilt niet in deze hel terecht komen!!

Maar gelukkig is het nog niet zover toch? U leest dit artikel met veel interesse en wij wijzen u op de gevaren van het internet. Begrijp ons niet verkeerd: wij adviseren u een VPN, maar kies niet een van de gratis VPN aanbieders.

Gratis VPN aanbieders en de functionaliteit

Wanneer u nog steeds niet overtuigd bent van de gevaren van de gratis VPN aanbieders zou ik graag de functionaliteit gaan bespreken. We zouden dit kunnen doen in een woord met “een lettergreep bestaande uit drie letters”. De gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit is namelijk ver te zoeken en het aantal server is doorgaans beperkt.

Wanneer we bijvoorbeeld met een GRATIS VPN de geografische blokkades zouden willen ontwijken of gecensureerde websites willen openen beginnen de problemen al. Het is namelijk niet mogelijk, of de snelheid is zo laag dat surfen gewoon niet leuk is. De gratis VPN bedrijven zijn namelijk niet geïnteresseerd in service het gaat alleen maar om uw data.

Wat kost een betaalde VPN?

Een VPN provider kost van 3.00 – 8.00 USD per maand. U betaalt dan voor een dienst waar uw veiligheid en privacy de bedrijfsfilosofie is. Niets van uw data zal worden doorverkocht aan derden. U heeft ongelimiteerde datastroom, een gebruiksvriendelijke interface en een snelle helpdesk. Verder is het mogelijk verschillende type randapparatuur aan te sluiten en de mogelijkheid van een Multi-login.

Wanneer u zich bent gaan realiseren dat u een VPN provider wilt aanschaffen, dan raden wij u aan voor een jaarabonnement te gaan. Een jaarabonnement is gemiddeld goedkoper dan een maand of halfjaar abonnement. U kunt namelijk doorgaans, nadat u een verbintenis bent aangegaan, binnen enkele dagen er ook van af zonder problemen. Bij ExpressVPN is dit zelfs 30 dagen. Zie artikel: Wat is een VPN, Kenmerken van een VPN, Amerikaanse Netflix bekijken, NL tv kijken in het buitenland.

Geld terug garantie

Beste keuze zal ExpressVPN zijn. Dit bedrijf geloof echt in het product wat ze leveren. Wanneer je na 30 dagen niet tevreden bent krijg je zonder morren gelijk je geld terug! Ideal wanneer je maar opzoek bent naar een VPN voor een korte periode. De andere aanbieders beloven ook de 30 dagen geld terug garantie maar het is wel iets lastig ze te overtuigen en je zal allerlei redenen moeten opgeven. Onze vookeur gaat dan ook uit naar ExpressVPN.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Betrouwbare en beste gratis VPN providers

Zoals we eerder al schreven: verwacht geen wonderen van deze speciale Gratis VPN aanbieders. Bij VypreVPN en TunnelBear zijn datastroom zwaar gelimiteerd tot ongeveer 500 MB per maand. Niet slecht wanneer u geen streaming videodiensten bezoekt. Bij een CyberGhost is er een soort van wachtrij voordat u kunt inloggen, een gelimiteerd aantal servers, elke 90 seconde een advertentie en wordt de verbinding verbroken na drie uur.  Bij een VPN provider als NordVPN gaan ze wel heel erg ver met hun “achtergrond verificatie” voordat je een 6 maanden gebruik mag maken van hun gratis dienst.

De conclusie

De conclusie van de beste gratis VPN providers is duidelijk. Ben je op de markt voor een VPN verbinding dan raden wij je af zich aan te melden bij een van deze gratis VPN app. De gevaren zijn groot dat je wordt misbruikt. Deze pagina geeft wel een aantal alternatieven maar in gebruikersgemak zijn deze beperkt helaas. In onze TOP-4 staat vast wel een VPN provider die bij je behoefte zal aansluiten qua prijs en doel. De meeste hebben een 30 dagen gratis gebruik dwz niet tevreden geld terug.

Vergeet vooral niet dat een VPN provider staat voor privacy en bescherming, niet alleen voor voor je privé maar voor het hele gezin. Ja zal niet alleen beschermd zijn binnen de huiselijk omgeving maar ook buitenshuis op openbare netwerken (Gratis Wifi) bent je voortaan veilig.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl