Gratis VPN voor Netflix

Wie wilt nu weer niet naar Amerikaanse Netflix kunnen kijken in Nederland of juist Nederlandse Netflix in het buitenland? Welnu, hiervoor heb je natuurlijk een VPN nodig. In dit artikel gaan we op zoek naar de beste gratis Netflix VPN en leggen we je precies uit hoe je een VPN kunt gebruiken om ongestoord te kunnen Netflix en Chillen.

We zullen gelijk maar met de deur in huis vallen. Wij hebben namelijk helaas slecht nieuws voor je. Want wij hebben meerdere, en met meerdere bedoel ik zeker een stuk of twintig, gratis Netflix VPN’s getest.

Een VPN voor Netflix gratis is niet ideaal en we zullen je exact uitleggen waarom een gratis Netflix VPN niet goed is voor je online veiligheid. Vermijdt Free VPN als je echt anoniem wilt zijn.

Bezoek nu
Krijgen tot wereldwijde Netflix content met ExpressVPN - 49% KORTING

Dat kan met ExpressVPN, beste VPN op de markt. Niet alle VPN's werken in combinatie met Netflix, maar ExpressVPN is bewezen de beste. Krijg 3 MAANDEN GRATIS. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt:  24 juni, 2022

VPN voor Netflix gratis – Geen optie!

De meeste gratis Netflix VPN’s zijn echt heel erg geniepig. Ze zitten namelijk vol spyware, malware en andere vormen van spam. Daar komt nog bij dat deze gratis Netflix VPN’s je data en NAW gegevens doorverkopen aan derde partijen. Deze gratis Netflix VPN’s moeten natuurlijk toch op een bepaalde manier geld verdienen en dit is dan ook helaas hun verdienmodel.

Hier komt ook nog eens bij kijken dat deze gratis Netflix VPN’s geen stabiele verbinding kunnen bieden. Ze hebben vaak onvoldoende servers, in te weinig landen. Hierdoor zul je nooit echt optimaal Netflix kunnen streamen zonder eindeloos te wachten op lange ”bufferbalkjes” en dat soort rotzooi.

Bovendien ben je zeer gelimiteerd in het aantal data wat je kunt downloaden. De gratis Netflix VPN’s hebben allemaal maar een zeer gelimiteerde breedbandte aan data die je als gratis VPN-gebruiker kan gebruiken.

Gratis VPN netflix

Het is met een gratis VPN voor Netflix dan ook vrijwel onmogelijk om Netflix USA en andere buitenlandse streaming providers als bijvoorbeeld Hulu, Amazon Prime en dergelijke goed te kunnen streamen. Dit komt omdat deze bedrijven de opgegeven IP-adressen en servers van deze gratis VPN-aanbieders herkent vanaf mijlen ver en heeft erkend als een VPN-aanbieder.

Een gratis VPN-dienst is letterlijk enkel, maar goed om te kunnen e-mailen.

Kortom, laten we het nog een keer samenvatten. Een gratis VPN voor Netflix heeft geen stabiele verbinding, onvoldoende servers en de aangeboden Netflix servers werken niet eens altijd.

Een Gratis VPN Netflix is dus niet aan te raden. Gelukkig hebben wij wel enkele andere, helaas betaalde, maar enfin, oplossingen gevonden.

gratis vpn netflix

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Gratis VPN Netflix alternatieven

Kijk, als je toch Amerikaanse Netflix wilt kijken of toegang tot Netflix wilt hebben en wilt kijken vanuit het buitenland, bijvoorbeeld op meerdere apparaten tegelijkertijd, zijn er genoeg betaalde VPN-diensten beschikbaar.

Deze VPN-diensten zijn vandaag de dag zeer schappelijk in hun kosten en deze VPN providers bieden hun diensten dan ook aan tegen zeer schappelijke prijzen. Zelfs voor wie slechts af en toe wilt kijken, zal geen moeite hebben een paar Euro per maand te betalen voor de meest optimale VPN-provider en toegang tot de beste VPN-servers.

Bijna alle goede betaal VPN’s, of wel Premium VPN aanbieders genoemd, bieden ieder een speciale klantenservice afdeling die er altijd zorg aan draagt dat hun klanten altijd in Netflix, Hulu, Amazon Prime en dergelijke kunnen inloggen.

Het grootste gedeelte van hun klantenkring wilt namelijk toegang tot Netflix en de klanten kunnen dus via de Live chat altijd contact met hun opnemen om juist dit te zorgen voor, waar ter wereld zij zich ook maar bevinden.

VPN voor Netflix gratis

Daarnaast hebben deze goede betaal VPN’s allemaal duizenden servers in vele landen en dus ook echt honderden servers in de Verenigde Staten alleen al, juist om toegang tot Netflix te verschaffen voor bezoekers en klanten wereldwijd.

Hoewel het dus niet gaat om een gratis VPN Netflix of gratis VPN voor Netflix, bieden zij voor slechts enkele Euro’s per maand wel een optimale verbinding aan, zonder te lange buffering of kwaliteitsverlies van de stream.

Zoals we al hier en daar hebben laten vallen in de argumenten hierboven, is een goede verbinding natuurlijk zeer wenselijk, zeker als je Amerikaanse Netflix wilt kunnen streamen zonder haperingen en in topkwaliteit. Een goede verbinding is zeer lastig te bekomen via een VPN voor Netflix gratis.

Dit kost je simpelweg gewoon geld, ook al is het maar een paar Euro per maand. Een gratis VPN Netflix die je van een stabiele en goede verbinding kan voorzien, hebben wij nog niet gezien, en al helemaal niet een die niet op slinkse manier toch geld op je probeert te verdienen!

Beste VPN voor een goede en betrouwbare Netflixverbinding

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

VPN voor Netflix gratis

Er is echter wel een truc om een gratis VPN Netflix te kunnen bekomen. Bij de betaalde VPN-dienst aanbieder ExpressVPN, kan je 30 dagen geheel gratis een gratis VPN voor Netflix gebruiken. Om dit te doen, moet je eigenlijk een soort van ‘trucjes’ uitvoeren. Echter, is dat trucje in zijn geheel zeer gemakkelijk uit te voeren en kan iedereen het doen.

Wat je moet doen om een gratis VPN voor Netflix te krijgen voor 30 dagen, is heel simpel. Je schrijft je gewoon in voor een van de aangeboden VPN-abonnementen van ExpressVPN en zegt dit abonnement op binnen 30 dagen.

ExpressVPN stelt totaal geen vragen en stort je betaalde geld gewoon terug op je bankrekening binnen een week! Op deze manier heb je toch een gratis maand kunnen profiteren van de premium VPN diensten van deze VPN aanbieder.

Let wel, een betaald VPN abonnement kost je enkel een paar Euro’s per maand. Als je er dus mee tevreden bent, zou ik het niet zo simpel weer opzeggen, aangezien je ten eerste de truc geen twee keer kunt doen en ten tweede, je voor die paar Euro per maand toch echt een goede service geniet en een bijna gratis VPN voor Netflix hebt.

gratis netflix vpn

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Gratis VPN Netflix – Conclusie

Een VPN voor Netflix gratis bestaat dus vrijwel niet. Ja, ze bestaan wel, maar je betaalt uiteindelijk met je persoonsgegevens of met een ontzettend slome computer, tablet of smartphone, omdat deze dus geheid bomvol raakt met spyware en advertenties.

Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Onze eerlijke mening en advies is dan ook, als je echt iets heel graag wilt kijken, doe dan de 30 dagen gratis ExpressVPN truc en anders, betaal gewoon letterlijk een paar Euro per maand om van het hele probleem af te zijn. Meer kan je lezen op VPN Nederland.

Veelgestelde vragen – VPN voor Netflix gratis

Waarom kan ik geen gratis VPN gebruiken om Netflix te kijken van waar ik maar wil?

Dit kan niet om de simpele reden dat letterlijk alle gratis Netflix VPN’s vol zitten met spam. Ze moeten toch op een bepaalde manier aan hun centen komen en dat doen ze ofwel door teveel reclame en pop-ups dan wel door je persoonsgegevens te verkopen.

Is een betaalde VPN het geld wel waard om Amerikaanse Netflix te kunnen kijken vanuit Nederland?

Ja, zeker. Voor minder dan 5 Euro per maand krijg je namelijk toegang tot misschien wel 3 tot 5 keer zo veel films, series en documentaires. Voor zo weinig geld, en nog met de bijkomende voordelen van het gebruik van een premium VPN, is het de moeite zeker waard. Met een VPN je kijkplezier vergroten.

Werkt de ExpressVPN 30 dagen gratis VPN-truc echt?

Ja, deze werkt echt. Dit is niet door ons verzonnen of iets dergelijks. Wij hebben tientallen VPN’s uitvoerig getest en kunnen je volledig, 100% garanderen dat deze 30 dagen gratis VPN-truc echt werkt.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl