Harry Potter netflix kijken met een VPN 2024

Harry Potter Netflix kijken is helaas niet voor iedereen in elk land beschikbaar. Dat komt doordat Netflix in elk land een ander aanbod aan films en series beschikbaar heeft.

Als je dan net alle films van Harry Potter wilt zien en je bent in een bepaald land dat geen mogelijkheid biedt om dat te kijken dan kan dat erg teleurstellend zijn.

Nu hebben wij een oplossing gevonden. Namelijk een VPN, die ervoor zorgt dat je jouw apparaat kan verbinden met privé servers uit vele verschillende landen zodat je toegang krijgt tot Netflix in een land die je wel alle 8 de Harry Potter films kijken laat.

Probeer nu
Harry Potter netflix kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Harry Potter netflix streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Alle Harry Potter Netflix series kijken 2024

Op dit moment zijn er nu in totaal 8 Harry Potter films uitgekomen. Het is alleen zo dat Harry Potter Netflix Nederland niet alle 8 de films aanbiedt. Als je wel alle Netflix Harry Potter films wilt zien dan zullen we later in dit artikel een oplossing aanbieden.

Hieronder zullen we ook de 8 films even op een rijtje zetten met de titel van de film.

 1. Allereerst is er Harry Potter and the Philosopher’s Stone
 2. Dan heb je Harry Potter and the Chamber of Secrets
 3. Daarna kwam Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
 4. De volgende film is Harry Potter and the Goblet of Fire
 5. Niet te vergeten, Harry Potter and the Order of the Phoenix
 6. En ook nog Harry Potter and the Half-Blood Prince
 7. Hierna volgd Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
 8. En als laatste Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Harry Potter netflix

Dit is de chronologische volgorde van wanneer de films zijn uitgebracht. Waarbij de eerste film is uitgebracht in 2001 en de laatste in 2011. Deze gehele verzameling kan je alleen in Netflix buitenland streamen met een VPN.

In totaal is het zo’n 20 uur aan beeldmateriaal. Deze spannende films zijn een echte hit geworden en vrijwel iedereen heeft wel eens een Harry Potter Netflix film gekeken.

Waar kan ik Harry Potter kijken Netflix?

Het is misschien erg verwarrend maar normaal gesproken kan je Harry Potter op Netflix kijken. Alleen is het dus zo dat Netflix niet hetzelfde aanbod aanbiedt in ieder land en niet alle Netflix Harry Potter films in Nederland beschikbaar zijn.

Daardoor kan het bijvoorbeeld zo zijn dat in Nederland maar een aantal Harry Potter Netflix films worden aangeboden en in Duitsland worden er misschien wel helemaal geen Harry Potter films toegang tot gegeven, terwijl in Spanje alle 8 de films beschikbaar zijn.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Wat is een VPN?

Een VPN is een server die er voor zorgt dat je anoniem op het internet kan surfen. We zullen later verder ingaan waarom je een VPN nodig hebt voor Harry Potter kijken Netflix. Eerst maar eens kijken waarom je überhaupt een VPN nodig hebt in het algemeen en wat een VPN precies doet.

De VPN is nodig omdat je niet heel erg veel privacy hebt online doordat er meer over jou online wordt opgeslagen dan je misschien denkt. Zo worden jouw zoekopdrachten, IP adres, etc allemaal bijgehouden en opgeslagen.

Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld er achter komen waar jij voor zoekt online zodat ze een beter idee hebben hoe ze advertenties kunnen opzetten voor jou. Maar ook hackers en cybercriminelen proberen achter jouw privé gegevens te komen, waaronder wachtwoorden zodat ze jou kunnen beroven van gegevens en geld.

Je eigen overheid……

Ook overheden kijken mee met wat je allemaal doet online om de veiligheid van de bevolking te kunnen waarborgen. Maar is dit wel juist is dan de vraag. Dat iedereen maar kan zien wat jij allemaal doet. Dat betekent dat je online geen enkele privacy hebt. Ook al heb je niks te verbergen dan is het alsnog erg vervelend.

Helemaal omdat je het niet door hebt als je niet weet dat het gebeurd. Mensen hebben sowieso altijd al snel een vooroordeel over iemand anders. Als het blijkt dat jij bijvoorbeeld gezocht hebt op anti depressie pillen of de effecten van een scheiding dan hebben mensen vaak al een mening over jou klaar staan. Om dit te voorkomen kan je een VPN gebruiken.

Maar een VPN werkt ook om geografisch geblokkeerde content vrij te geven. Dat geld ook voor Harry Potter op Netflix kijken. Aangezien niet alle films beschikbaar zijn in Nederland. Hieronder lees je meer over het gebruik van een VPN in combinatie met Harry Potter Netflix kijken en de gehele serie kijken op Netflix USA.

Waarom heb ik een VPN nodig voor het Harry Potter kijken Netflix?

Je hebt een VPN nodig omdat je niet in elk land toegang hebt tot Netflix Harry Potter films doordat er een geografische blokkade zit op wie er toegang heeft tot de Netflix van ieder land.

De uitzendrechten van ieder land zijn anders en daardoor bieden Netflix servers van ieder land andere films en series aan. Ook heeft dit te maken met de taal die wordt gesproken in bepaalde landen en de populariteit van bepaalde films en series in sommige landen.

Netflix Harry Potter

Nu kan je met een VPN de server veranderen naar een ander land door het net te laten lijken of je in een ander land bent. Dit kan omdat jouw IP adres niet traceerbaar is en je een ander IP adres van een bepaalde locatie in een bepaald land krijgt. Hierdoor is het mogelijk om dan Harry Potter kijken Netflix waar je je ook bevindt.

Maar met welke server moet je dan verbinden om toegang te krijgen tot alle Harry Potter films? Wij hebben onderzoek gedaan en zijn er achter gekomen dat in Spanje, Polen en Portugal Harry Potter kijken Netflix toegang geeft tot alle 8 de films.

Dus kies voor een van de bovengenoemde servers en verbindt jouw apparaat zodat je op de Harry Potter Netflix pagina beland van het bijbehorende land.

De beste VPN om Netflix Harry Potter films te kijken 2024

Om er achter te komen wat de beste VPN aanbieders zijn voor Netflix Harry Potter films hebben we heel veel verschillende VPN servers getest. Bij het testen houden wij rekening met de betrouwbaarheid van de server, een snelle verbindingssnelheid, een stabiele verbinding, end to end encryptie en een goede prijs.

Hieruit kwam naar voren dat de volgende aanbieders als beste uit de test zijn gekomen. Hieronder is een overzicht gemaakt van alle VPN s  zodat je eenvoudig Netflix kan streamen om meer films te kunnen openen . Hier is het een overzichtelijk is om een VPN te kiezen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

De ranking van de beste VPN aanbieders wordt regelmatig bijgewerkt zodat jij altijd de beste en meest betrouwbare VPN’s aangeboden krijgt.

Dit vinden wij erg belangrijk zodat het niet uitmaakt wanneer je dit artikel leest. Want, je zal altijd de beste VPN’s aangeboden krijgen voor het Harry Potter op Netflix kijken.

Het instellen van de VPN zodat je Harry Potter op Netflix kijken kan

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een VPN aan te schaffen dan is het erg gemakkelijk om dit in te stellen op jouw telefoon, tablet, computer of laptop.

Wij hebben een stappenplan gemaakt zodat je snel en zonder enige moeite de VPN kan verbinden zodat je kan beginnen met Harry Potter op Netflix kijken.

 1. Kies een betrouwbare VPN die goed aangeschreven staat. Je kan hiervoor kijken naar het lijstje dat eerder in dit artikel is aangegeven of reviews bekijken op het internet.
 2. Daarna ga je naar de “App Store” of de “Google Play Store” om de VPN applicatie te downloaden.
 3. Als je de VPN hebt geïnstalleerd kan je de app openen en een nieuw account aanmaken,als je dat nog niet hebt gedaan. Anders kan je gewoon inloggen met je bestaande account.
 4. Wanneer het gelukt is om in te loggen kan je kiezen om ofwel een gratis proef periode te starten of een betaald pakket te kiezen. Zo kan je dus eerst uitproberen of je de VPN fijn vindt om te gebruiken en kan je daarna een betaalde upgrade doen om de VPN te behouden.
 5. Dan ben je klaar om je apparaat te verbinden met de juiste privé server zodat je beter online bent beveiligd, jouw gegevens niet achterhaald kunnen worden en je toegang krijgt tot alle Netflix Harry Potter films.

Harry Potter op netflix kijken

FAQ

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken naast Harry Potter op Netflix kijken?

Naast het gebruiken van een VPN voor Harry Potter kijken Netflix kan je het in principe voor alles gebruiken. Je kan je apparaat op ieder moment verbinden met een VPN en deze zal er dan voor zorgen dat jouw gegevens en zoek resultaten niet worden opgeslagen. Zelfs niet door de VPN aanbieder zelf.

Dat komt door een zogenaamde end to end encryptie die ervoor zorgt dat jij echt de enige bent die weet wat je allemaal op het internet uitspookt. Ook al denk je misschien dat je niks te verbergen, dan is het nog beter om je te verbinden met een VPN zodat je zeker weet dat je later nergens spijt van zal hebben.

Waarom kan ik niet een willekeurige VPN gebruiken om Harry Potter Netflix te kijken?

Dit kan helaas niet omdat niet alle VPN aanbieders goed werken voor Netflix Harry Potter diensten en ook is het zo dat niet alle aanbieders even betrouwbaar zijn. Kies daarom een VPN die  wij aanraden aangeschreven en lees onze reviews zodat je zeker weet dat het een goede VPN is. Daarnaast wordt het aangeraden om de VPN eerst uit te testen.

Vaak kan je eerst een gratis proef versie uitproberen zodat je jouw favoriete provider kan uitzoeken. ExpressVPN is een goed voorbeeld van een maand testen en wanneer je niet tevreden bent je geld terug. Het kan niet makkelijker zijn om je Netflix aanbod van films te vergroten.

Kan ik een VPN gebruiken op mijn telefoon?

Je kan Harry Potter kijken Netflix VPN gebruiken op zowel een telefoon, tablet, computer als een laptop. De VPN applicatie is te downloaden in de “App Store” of de “Google Play Store” en is daarom beschikbaar op zowel Apple producten als op Windows en Android apparaten.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie

Dus als je online Harry Potter kijken wilt dan moet je een VPN gebruiken zodat je alle 8 de Harry Potter Netflix films kan kijken. Kies ervoor om je apparaat te verbinden met de Spaanse, Poolse of Portugese server zodat je toegang krijgt tot de bijbehorende Netflix server. Dit werkt ook met andere films en series.

Daarnaast zorgt de VPN ervoor dat je anoniem online kan surfen zonder dat mensen jouw gegevens kunnen achterhalen of jouw zoek geschiedenis kunnen terug halen.

Een VPN is dus niet alleen handig voor het Harry Potter op Netflix kijken, maar je kan de VPN goed gebruiken wanneer je gewoon op het internet bent. Misschien is Netflix niet de enige zender die je zou willen streamen en ben je ook geinteresseerd in HBO max. Hiervoor gelde strenge regels dan voor Netflix, maar het komt op hetzelfde neer nl. blokkades ontwijken.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl