De oplossing voor toegankelijkheid tot HBO max

In dit artikel “HBO max Nederland” gaan we het hebben over de voordelen van het gebruiken van HBO max in Nederland in combinatie met een VPN. Ook zullen we de gevaren aanduiden van het niet gebruiken van een VPN HBO max.

Op het moment is HBO max Nederland eigenlijk nog niet beschikbaar, maar met een VPN kan je via de Amerikaanse servers gebruik maken van HBO max.

Probeer nu
HBO MAX USA in Nederland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de HBO MAX USA streams ontgrendelen in Nederland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  12 juli, 2024

Wat is HBO max?

HBO max Nederland

HBO max is een populaire streamingdienst dat een concurrent is van Netflix. De HBO max is een vrij nieuwe service die in mei 2020 pas gelanceerd was als vervanger van de verouderde HBO Go en HBO New. HBO is een afkorting van Home Box Office en heeft Warner Media als moeder bedrijf.

Met meer dan 10.000 uur aan films, series en populaire content als Game of Thrones, Harry Potter, Friends en vele andere is het een van de grootste en beste streaming diensten op de markt.

Wat HBO max als grootste voordeel heeft is dat het een uitstekend aanbod aan films en series heeft voor jong en oud. Er zijn ook een hele hoop exclusieve HBO series en films die niet beschikbaar zijn op andere streaming services.

Het ruime HBO max aanbod voor films en series

Zoals we eerder al hebben aangeduid, is HBO max een van grootste op de markt. Hieronder zullen we een overzicht geven over welke films, series en tv shows er nou precies aanwezig zijn. Dan kan jij een idee krijgen over of jouw favoriete films en series er tussen zitten.

HBO max series

 • Game of Thrones

Dit is een van de meest populaire series in de wereld met zijn 8 seizoenen en 73 afleveringen. Deze serie is alleen te bekijken op HBO en heeft een record aan kijkers behaald met het grote aantal actieve kijkers en de grote fan base. Hiernaast heeft het ook de ene na de andere prijs binnen gehaald wat ook aangeeft dat deze serie zeer geliefd en succesvol is.

 • Big Bang Theory
 • Friends
 • Top Gear
 • The Flintstones
 • Doctor Who
 • Sex and the city
 • Chernobyl
 • Adventure time
 • Sesame Street
 • Rick & Morty
 • The Office
 • Looney Tubes
 • Watchmen

HBO max Films

 • Harry Potter

Harry Potter wie kent hem niet. Een van de meest bekende en meest bekeken films aller tijden. De films van Harry Potter zijn allemaal te bekijken op HBO. In plaats van alle films los te kopen kan je alle films op HBO max kijken.

 • Godzilla
 • La La Land
 • The Lord of the Rings
 • Pearl Harbor
 • Titanic
 • The Wizard of Oz
 • War of the Worlds
 • Police Academy
 • Ocean’s Eleven
 • Fight Club
 • Braveheart
 • Casablanca

Naast deze voorbeelden van wat je kan verwachten op HBO max zijn er nog heel veel meer films en series beschikbaar. Het aanbod is heel erg divers en er zijn enorm veel verschillende soorten genres voor de kids en voor de oudere doelgroep.

Als je wilt weten of jouw favoriete film of serie beschikbaar is dan kan je dat heel gemakkelijk vinden op de website van HBO. Naast dat je HBO max op de tv kunt kijken kan je ook HBO online kijken wat ervoor zorgt dat je ook op telefoon, tablet of computer kan gebruik maken van de streaming dienst.

Waarom het aangeraden is om een HBO max VPN te gebruiken

HBO max Nederland

Aangezien de HBO max in Nederland nog niet beschikbaar is kan je deze streamingdienst in principe op dit moment nog niet gebruiken. De HBO max Nederland is verwacht om pas over een lange tijd uitgebracht te worden.

Op het moment is het alleen nog maar in Amerika beschikbaar, maar als je een HBO max VPN gebruikt kan je jouw locatie veranderen naar een Amerikaanse server waardoor je dus gewoon gebruik kunt maken van HBO max.

De gevaren van het niet gebruiken van HBO max VPN

Naast dat HBO max Nederland geen toegang geeft tot haar services en je normaal gesproken alleen vanuit Amerika HBO max kan bekijken, waardoor je een VPN HBO max nodig hebt. Is het ook nog eens zo dat een VPN HBO max jou gegevens online beschermt.

Het werkt namelijk zo dat een VPN ervoor zorgt dat jouw IP adres niet traceerbaar meer is. Ook wordt jouw zoek geschiedenis niet opgeslagen waardoor jouw data niet gelekt kan worden aan bedrijven.

Dit heb je misschien normaal gesproken niet heel erg door, maar bedrijven weten veel meer over jou dan je zou denken. Ook over dingen die je liever niet met anderen deelt. Het komt er dus op neer dat jouw privacy niet gewaarborgd kan worden als je online surft. Daardoor is het erg aangeraden om een HBO max VPN te gebruiken. Het is niet illegaal om een VPN te gebruiken, dus wees niet bang en bescherm jezelf.

De voordelen van de combinatie HBO max VPN

 • Je kan HBO max in Nederland kijken ook al ben je niet in Amerika
 • Je bent veel beter beveiligd online met de VPN HBO max
 • Uitstekende snelheid voor het streamen van films en series met HBO max in Nederland
 • Met de HBO max VPN is er geen gevaar van hackers of dieven die het gemunt hebben op jouw gegevens en informatie

De beste VPN HBO max op de markt

HBO max Nederland

Voor optimaal gebruik van de HBO max in Nederland is het aangeraden om jouw apparaat te verbinden met een VPN. Voor het gebruik van de VPN HBO max hebben we meerdere testen uitgevoerd om uit te zoeken welke VPN aanbieders geschikt zijn voor de HBO max streaming diensten. Hieruit kwam naar voren dat de volgende aanbieders de het meest gepast zijn voor het gebruik van HBO max Nederland:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Hoe kan ik mijn apparaat verbinden met een HBO man in Nederland?

Dit is eigenlijk heel gemakkelijk om te doen en kan binnen enkele minuten ingesteld worden. De volgende stappen zullen genomen worden om de HBO max VPN te activeren, waardoor je beschikt over de HBO max streaming services:

 1. Kies een goede VPN aanbieder die snelle laad snelheden heeft en je kan voorzien van een stabiele verbinding.
 2. Verbindt jouw apparaat met een Amerikaanse server.
 3. Ga vervolgens naar HBO max en log in of registreer als je nog geen account hebt aangemaakt. Je hebt een Amerikaanse credit card of een HBO gift card nodig om een abonnement aan te schaffen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

FAQ

Heeft de HBO max VPN invloed op de streaming snelheden?

Nee, normaal gesproken zou dat helemaal niks uit moeten maken omdat de VPN services die wij aanraden een goede laad snelheid en een stabiele verbinding aanbieden. Daardoor zal je niet merken dat je de VPN gebruikt.

Kan ik gebruik maken van gratis VPN services met HBO max Nederland?

Je kan gebruik maken van een gratis VPN service voor de HBO max in Nederland. De genoemde VPN aanbieders eerder in dit artikel hebben veelal gratis pakketten beschikbaar. Natuurlijk is het dan wel zo dat je niet alle functies tot je beschikking hebt, maar de aanwezige functies zouden in principe voldoende moeten zijn.

Het is mogelijk om jouw account te upgraden voor een bepaald bedrag waardoor alle functies vrij komen. Probeer het vooral uit en kies dan welk pakket en welke aanbieder het best werkt voor jou.

Biedt HBO max in Nederland een gratis pakket aan?

Om gebruikt te maken van HBO max Nederland zal je eerst jouw apparaat moeten verbinden met een VPN. Als je dit hebt gedaan is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de HBO max service voor mensen die al een HBO Tv of een AT&T abonnement hebben.

Ook is er een gratis trial voor de mensen die geen van de zojuist genoemde abonnementen hebben, zodat je kan uitproberen of HBO max iets voor jou is. De duur van de gratis trial kan verschillen aangezien er aanbiedingen worden gegeven. Dit geldt ook voor het abonnement zelf. Je kunt de trial kiezen wanneer je een HBO max account aanmaakt.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl