HBO Now Nederland 2024

HBO streaming Nederland. Nu kan je Game of Thrones van HBO online kijken. Wat een geweldige serie. En het is niet de enige uit de HBO stal. Wat dacht je van klassiekers zoals The Wire en The Sopranos?

En de nieuwste sci-fi hypes Westworld en Raised by Wolves. Heb je Netflix, Videoland en Amazon Prime “uitgespeeld”? Dan wordt het tijd voor een HBO-abonnement!

Het volgende artikel is interessant voor de niet-klanten van Ziggo onder ons die geen toegang hebben tot Ziggo movies series (movies series XL, Ziggo go), desondanks niet getreurd.

Een VPN-abonnement zul je helpen deze blokkades te omzeilen waardoor HBO abonnement kinderspel wordt. Laten we het daar eens over hebben.

Probeer nu
Deblokkeer HBO in het buitenland met ExpressVPN TOT 49% KORTING!

ExpressVPN deblokkeert HBO wanneer je in het buitenland bent! Probeer de service 30 dagen zonder risico met hun geld-terug-garantie, en krijg 3 MAANDEN GRATIS bij uw abonnement.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

Super truc voor 30 dagen gratis gebruik van de beste VPN (klik op link)

Wanneer je slechts een VPN wilt gebruiken voor een korte periode en geen zin of geen geld voor zo’n versleutelde verbinding over hebt,  heb ik de ideale oplossing.

Je hoeft hiervoor geen technische handeling te doen. Het enige wat je hoeft te doen is een jaarabonnement af te sluiten bij ExpressVPN. Deze aanbieder heeft de 30 dagen geld terug garantie.

Nu denk je misschien dat hebben alle TOP-providers….. Dat is waar, echter ExpressVPN is de enige die zonder problemen je je geld retour stuurt.

HBO streaming Nederland

Zoals ik al zei, Game of Thrones is niet de enige goede serie uit de stal van HBO. Hierboven noemde ik al een aantal series. Maar vergeet ook de succesnummers zoals Chernobyl niet.

Deze miniserie was ook een waar fenomeen toen het uitkwam en zeer indrukwekkend om naar te kijken. Maar vergeet ook kaskrakers als Watchmen, Veep en True Detective niet! Een HBO abonnement is zeker de moeite waard met al deze super series. Daarnaast kan je met HBO go alles ook streamen op je telefoon

hbo online kijken game of thrones kijken netflixHBO Now Nederland

Tot een paar jaar geleden kon je je op HBO Now Nederland abonneren en dat was grandioos. Voor ongeveer een tientje per maand kon je HBO Now Nederland kijken, waardoor  je toegang kreeg tot alle films en series.

Direct nadat de gebruikelijke uitzending in Amerika was afgelopen, stond de aflevering online op HBO Now Nederland.

Als je wilde kon je dus om 6 uur maandagochtend kijken wat Jon Snow had uitgespookt. Of luisteren wat Jon Oliver te melden had in zijn Last Week Tonight nieuwsshow.

HBO kijken zonder ziggo

Maar helaas, aan die geweldige tijd van HBO Nederland kwam een einde. Ziggo verwierf de exclusieve rechten om HBO content in Nederland uit te zenden. Of HBO had er geen zin meer in en Ziggo nam het over. Ik weet niet meer precies hoe het gebeurde, maar het gebeurde. Hoe dan ook, deze stap betekende het einde van HBO Now Nederland. Maar kunnen we HBO kijken zonder Ziggo?

HBO Now Nederland via Ziggo

Goed, HBO Now Nederland ging eruit en je kon voortaan via Ziggo een HBO abonnement nemen. Ziggo besloot om het roer helemaal om te gooien. Waar HBO Now Nederland (natuurlijk) een volledige online dienst geweest was, wilde Ziggo dat zo niet spelen.

Het moest via hun tv box. Maar dat werkte helemaal niet zo goed. De afleveringen stonden er pas laat op, soms werkte het vervolgens helemaal niet omdat de servers overloaded waren. Mensen betaalden dus grof geld voor een HBO Now Nederland gelijkwaardig, maar het kwam niet in de buurt van wat HBO Now Nederland geweest was.

Het volgende seizoen ging het geloof ik wel beter, maar het was te laat. De mensen die speciaal voor Game of Thrones een Ziggo-abonnement hadden aangeschaft waren op zoek gegaan naar alternatieven.

Als je destijds in Google “Hoe” intypte werd het automatisch aangevuld tot “Hoe kan ik Game of Thrones kijken zonder Ziggo”. En datzelfde gold voor “Waar” dat werd aangevuld tot “Waar kan ik Game of Thrones kijken“. Best tekenend voor de service die geboden werd.

Beste VPN voor je HBO abonnement

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Waar kan ik HBO kijken buiten Ziggo?

Laten we realistisch zijn. Raised by Wolves kijken Netflix gaat nooit gebeuren. HBO heeft haar eigen streamingdienst en werkt in sommige landen dus met lokale kabelboeren om hun content aan te bieden.

Ze gaan hun series niet verkopen aan derden. Maar je favoriete series zoals Westworld kijken zonder Ziggo is gelukkig wel mogelijk op twee verschillende manieren. Wil je HBO online kijken, dan heb je sowieso een VPN-verbinding nodig.

HBO streaming Nederland via een Amerikaans HBO abonnement

Je kunt HBO kijken met een Amerikaans HBO abonnement. Je gaat dan als volgt te werk:

1. Schaf een goede VPN-dienst aan

Er zijn verschillende prima VPN-aanbieders die geschikt zijn om via HBO te kijken. Verderop in dit artikel zal ik er een aantal bespreken. Zorg er in ieder geval voor dat je niet zomaar met een VPN-aanbieder in zee gaat. Ze zijn niet allemaal geschikt om hoge kwaliteit video te kunnen streamen en geo-blokkades effectief te omzeilen.

2. Verbind met een Amerikaanse server

De VPN-verbinding laat het lijken alsof jij vanuit de Verenigde Staten inlogt. Er wordt een Amerikaans IP adres toegewezen, waardoor andere websites denken dat jouw PC in de VS-staat.

3. Maak een HBO Now US-account aan

Via de website kun je je aanmelden voor een HBO abonnement. Dit is wel een beetje tricky. Want je kunt niet met een niet-Amerikaanse creditkaart betalen. Maar je kunt wel online HBO cadeaukaarten kopen. En daarmee kun je je abonnement ook aanschaffen. Een abonnement kost $15 per maand. Een kind kan de was doen! Je kunt kijken met een VPN en on demend HBO streamen.

4. Kijken, maar!

Dit is de makkelijkste stap. HBO online kijken is nu mogelijk. En dat zonder speciaal over te moeten stappen op Ziggo.

HBO online kijken via een streamingdienst

HBO kijken is ook mogelijk via een streamingdienst die HBO kijken aanbiedt, zoals SlingTV. Maar er zijn ook anderen. Ook hiervoor heb je een VPN-dienst nodig en moet je verbinding maken met een Amerikaanse server. Daarna kun je naar de website van SlingTV gaan en een abonnement nemen.

Je kunt kiezen uit 3 versies: Oranje, blauw of beide. Oranje en blauw kosten allebei $25 per maand. Als je ze beide neemt betaal je $40 per maand. Maar dan ben je er nog niet. De HBO abonnement add-on koop je er los bij voor $15 per maand.

Dit is dus wel en veel prijzigere manier. Maar als je toevallig toch op zoek was naar een manier om Amerikaanse zenders zoals ESPN, HGTV, AMC of Adult Swim te bekijken dan is dit best een interessante optie.

HBO kijken: welke VPN-servers zijn geschikt?

Wil je HBO online kijken, dan ontkom je dus niet aan een VPN. Je zult echt een VPN-aanbieder moeten kiezen! Voor je eigen online veiligheid is een VPN-dienst sowieso een goed idee. En om je te helpen kiezen zet ik hier mijn favorieten op een rij die geschikt zijn om HBO te streamen.

1. ExpressVPN

beste vpn voor nederland
Totale score 9.8
Kwaliteit
10
Gebruikersgemak
10
Netwerk
10
Randapparatuur
10
Aantal landen
10
Prijs
9.5

 

De beste VPN voor alle categorieën! Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN staat bekend om de snelle verbindingen. Ze hebben hoge snelheidsservers in de Verenigde Staten staan. En wil je HBO kijken, dan heb je zo’n snelle verbinding zeker nodig.

ExpressVPN is sowieso een prima keuze als VPN-provider. Ze hebben de beveiliging helemaal dichtgetimmerd. Je bent dan ook volledig anoniem online.

Ook ExpressVPN heeft een proefperiode van 7 dagen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Voor HBO, Ziggo buitenland streamen en Netflix USA geo-blokkade ontwijken zijn deze aanbieder zeer veilige en goede keuzes.

2. Met CyberGhost HBO kijken

VPN reviews
Totale score 9.8
Kwaliteit
10
Gebruikersgemak
10
Netwerk
10
Randapparatuur
10
Aantal landen
10
Prijs
9.5

 

SPECIALE GOT KORTING GOT CyberGhost KORTING

HBO online kijken gaat prima via deze aanbieder. Dit komt door de snelle en stabiele connectie van hun service. Hiernaast hebben ze een speciale korting voor de echte fans via onze link. Veel plezier met CyberGhost en Games of Thrones. Ook deze aanbieder is ideaal voor Netflix in buitenland streamen.

Wat kan een VPN-verbinding mij nog meer bieden?

Ok, je bent dus vanwege HBO online kijken geïnteresseerd in een VPN-dienst. Maar een VPN-verbinding is eigenlijk nooit verkeerd om aan te schaffen. Zelfs als je straks alle HBO series gezien hebt. Het is gewoon slim om al je online activiteiten via een VPN te laten lopen.

Hiermee ben je veilig voor pottenkijkers zoals hackers, de regering of zelfs je internetprovider. Dus zet hem niet alleen tijdens het HBO online kijken aan, maar gebruik de VPN gewoon altijd.

Je bent anoniem online en dat is de enige veilige manier van surfen. En buiten dat… als HBO online kijken niet meer nodig is zijn er nog genoeg andere streamingdiensten. En de meesten bieden veel meer content voor de Amerikaanse gebruikers!

HBO kijken: kan dat niet gratis?

Nederlanders zijn verzot op gratis. Maar we vergeten vaak dat je voor gratis producten ook betaalt. Er is ongetwijfeld een manier hoe HBO kijken gratis kan. Maar de manier die ik hier heb neergezet is volledig legaal. Bovendien willen we toch graag dat HBO dit soort geweldige, maar dure producties kan blijven maken? Dan moeten we daar ook iets voor over hebben natuurlijk.

En er zijn ook gratis VPN-diensten te vinden. Maar om geo-blokkades consequent te kunnen omzeilen en een goede kwaliteit verbinding te leveren is een flinke infrastructuur nodig. En een team engineers die hier constant aan werkt. Dat heeft een gratis aanbieder niet in huis.

En als ze dat wel hebben betekent het dat ze een andere manier hebben bedacht om geld aan je te verdienen, bijvoorbeeld het doorverkopen van jouw gegevens. Hoe dan ook, met een gratis VPN-aanbieder roep je alleen maar een hoop ellende op jezelf af. Begin er niet aan!

HBO online kijken

Ik kan niet wachten tot we de ontknoping van Westworld kunnen zien. En ik ben blij dat Game of Thrones kijken zonder Ziggo ook mogelijk is. Ik zou niet graag van internet provider wisselen alleen om dit te kijken.

Met een HBO abonnement kun je zoveel geweldige series van HBO kijken. Er is zoveel goede content te vinden bij HBO! Ik had al een paar goede series genoemd in dit artikel. Maar er zijn er nog zoveel meer! Zo heb ik laatst de series Oz en Six Feet Under weer helemaal gekeken in een paar bingewatch sessies. Ook van HBO go nl! En ga je HBO kijken, vergeet dan niet dat ook Band of Brothers bij hen te zien is.

En als je het HBO abonnement niet wilt behouden als je favoriete serie afgelopen is, overweeg dan in ieder geval om het VPN-abonnement te behouden! Meer Nederlandse streamingdiensten kan je hier vinden, klik op de link! Er is ook een nieuw kanaal HBO go nl, maar je kan ook NBC stream checken.

Voor meer informatie over VPN aanbieders en streaming kanalen vind je op de homepage.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
  1. De cadeaubonnen moet je toch ook aanschaffen met je creditcard? Die nog steeds niet amerikaans is, kan dat dan wel?

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl