HBO films kijken 2020

HBO online kijken van Game of Thrones. Wat een geweldige serie. Hoe zal het onze favorieten vergaan in Westeros? Wie eindigt er op de troon? Het achtste en laatste seizoen kan je streamen op HBO! Maar hoe kun je Game of Thrones kijken zonder Ziggo?

Het volgende artikel is interessant voor de niet klanten van Ziggo onder ons die geen toegang hebben tot Ziggo movies series (movies series XL, ziggo go), desondanks niet getreurd. Een VPN abonnement zal je helpen deze blokkades te omzeilen waardoor HBO abonnement kinderspel wordt. Laten we het daar eens over hebben.

BIJGEWERKT: 2 augustus 2020

Beste VPN voor HBO

Super truc voor 30 dagen gratis gebruik van de beste VPN (klik op link)

Wanneer je slechts een VPN wilt gebruiken voor een korte periode en geen zin of geen geld voor zo’n versleutelde verbinding over hebt,  heb ik de ideale oplossing. Je hoeft hiervoor geen technische handeling voor te doen. Het enige wat je hoeft te doen is een jaarabonnement af te sluiten bij ExpressVPN. Deze aanbieder heeft de 30 dagen terug garantie.

Nu denk je misschien dat hebben alle TOP providers….. Dat is waar, echter ExpressVPN is de enige die zonder problemen je je geld retour stuurt.

HBO online kijken

Game of Thrones is niet de enige goede serie uit de stal van HBO. Westworld en True Detective zijn ook immens populair momenteel. En dan zijn er nog de klassiekers zoals The Sopranos en The Wire.  HBO is zeker de moeite waard met al deze super series, daarnaast kan je met HBO go alles ook streamen op je telefoon

game of thrones kijken netflixHBO Now Nederland

Tot een paar jaar geleden kon je je op HBO Now Nederland abonneren en dat was grandioos. Voor ongeveer een tientje per maand kon je HBO kijken, waardoor  je toegang kreeg tot alle films en series. Direct nadat de reguliere uitzending in Amerika was afgelopen stond de aflevering online in Nederland. Als je wilde kon je dus om 6 uur maandagochtend kijken wat Jon Snow had uitgespookt.

Maar helaas, aan die geweldige tijd kwam een einde. Ziggo verwierf de exclusieve rechten om HBO content in Nederland uit te zenden. Of HBO had er geen zin meer in en Ziggo nam het over. Ik weet niet meer precies hoe het gebeurde, maar het gebeurde.

HBO via Ziggo

Via Ziggo kon je vervolgens een HBO abonnement krijgen. Maar dat werkte helemaal niet zo goed. Dat moest via hun tv box. De afleveringen stonden er pas laat op, soms werkte het vervolgens helemaal niet omdat de servers overloaded waren. Mensen betaalden dus grof geld voor een HBO Now Nederland equivalent, maar het kwam niet in de buurt van wat HBO Now Nederland geweest was.

Het volgende seizoen ging het geloof ik wel beter, maar het was te laat. De mensen die speciaal voor Game of Thrones een Ziggo abonnement hadden aangeschaft waren op zoek gegaan naar alternatieven.

Waar kan ik Game of Thrones kijken buiten Ziggo?

Laten we realistisch zijn. Game of Thrones kijken Netflix gaat nooit gebeuren. HBO heeft haar eigen streamingdienst en werkt in sommige landen dus met lokale kabelboeren om hun content aan te bieden. Ze gaan hun series echt niet verkopen aan derden. Game of Thrones kijken zonder Ziggo is gelukkig wel mogelijk op twee verschillende manieren. Wil je HBO online kijken, dan heb je sowieso een VPN verbinding nodig.

HBO kijken via een Amerikaans HBO abonnement

Je kunt HBO kijken met een Amerikaans HBO abonnement. Je gaat dan als volgt te werk:

1. Schaf een goede VPN dienst aan

Er zijn verschillende prima VPN aanbieders die geschikt zijn om HBO te kijken. Verderop in dit artikel zal ik er een aantal bespreken. Zorg er in ieder geval voor dat je niet zomaar met een VPN aanbieder in zee gaat. Ze zijn niet allemaal geschikt om hoge kwaliteit video te kunnen streamen en geo-blokkades effectief te omzeilen.

2. Verbind met een Amerikaanse server

De VPN verbinding laat het lijken alsof jij vanuit de Verenigde Staten inlogt. Er wordt een Amerikaans IP adres toegewezen, waardoor andere websites denken dat jouw PC in de VS staat.

3. Maak een HBO Now US account aan

Via de website kun je je aanmelden voor HBO Now. Dit is wel een beetje tricky. Want je kunt niet met een niet-Amerikaanse creditkaart betalen. Maar je kunt wel online HBO cadeaukaarten kopen. En daarmee kun je je abonnement ook aanschaffen. Een abonnement kost $15 per maand. Een kind kan de was doen!

4. Kijken maar!

Dit is de makkelijkste stap. HBO kijken is nu mogelijk. En dat zonder speciaal over te moeten stappen op Ziggo.

HBO via een streamingdienst

Het is ook mogelijk HBO te kijken via een streamingdienst die HBO aanbiedt, zoals bijvoorbeeld SlingTV. Maar er zijn ook anderen. Ook hiervoor heb je een VPN dienst nodig en moet je verbinding maken met een Amerikaanse server. Daarna kun je naar de website van SlingTV gaan en een abonnement nemen. Je kunt kiezen uit 3 versies: Oranje, blauw of beide. Oranje en blauw kosten allebei $25 per maand. Als je ze beide neemt betaal je $40 per maand. Maar dan ben je er nog niet. De HBO addon koop je er los bij voor $15 per maand.

Dit is dus wel en veel prijzigere manier. Maar als je toevallig toch op zoek was naar een manier om Amerikaanse zenders zoals ESPN, HGTV, AMC of Adult Swim te bekijken dan is dit best een interessante optie.

Welke VPN aanbieders zijn geschikt?

Je ontkomt er niet aan als je HBO online wilt kijken. Je zult echt een VPN aanbieder moeten kiezen! Voor je eigen online veiligheid is een VPN dienst sowieso een goed idee. En om je te helpen kiezen zet ik hier mijn favorieten op een rij die geschikt zijn om HBO te streamen.

1. ExpressVPN

beste vpn voor nederland
Totale score 9.8
Kwaliteit
9.8
Gebruikersgemak
10
Netwerk
9.7
Randapparatuur
9.8
Aantal landen
9.9
Prijs
9

 

De beste VPN voor alle categorieën!Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN staat bekend om de snelle verbindingen. Ze hebben hoge snelheidsservers in de Verenigde Staten staan. En wil je Game of Thrones online kijken, dan heb je zo’n snelle verbinding zeker nodig.

ExpressVPN is sowieso een prima keuze als VPN provider. Ze hebben de beveiliging helemaal dichtgetimmerd. Je bent dan ook volledig anoniem online.

Ook ExpressVPN heeft een proefperiode van 7 dagen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

2. CyberGhost 

VPN reviews
Totale score 9.8
Kwaliteit
9.8
Gebruikersgemak
10
Netwerk
9.7
Randapparatuur
9.8
Aantal landen
9.9
Prijs
9

 

SPECIALE GOT KORTINGGOT CyberGhost KORTING

Deze VPN is ideaal voor het streamen van bijvoorbeeld alle nieuwe afleveringen van “Games of Thrones”. Dit komt door de snelle en stabiele connectie van hun service. naast dit hebben ze een speciale korting voor de echte fans via onze link. Veel plezier met CyberGhost en Games of Thrones het komende seizoen.

Wat kan een VPN verbinding mij nog meer bieden?

Een VPN verbinding is eigenlijk nooit verkeerd om aan te schaffen. Zelfs als Game of Thrones straks afgelopen is en je alle andere HBO series gezien hebt. Het is gewoon slim om al je online activiteiten via een VPN te laten lopen. Hiermee ben je veilig voor pottenkijkers zoals hackers, de regering of zelfs je internetprovider.

Je bent anoniem online en dat is de enige veilige manier van surfen. En buiten dat… als HBO online kijken niet meer nodig is zijn er nog genoeg andere streaming diensten. En de meesten bieden veel meer content voor de Amerikaanse gebruikers!

Kan dat niet gratis?

Nederlanders zijn verzot op gratis. Maar we vergeten vaak dat je voor gratis producten ook betaalt. Er is ongetwijfeld een manier hoe Game of Thrones kijken gratis kan. Maar de manier die ik hier heb neergezet is volledig legaal. Bovendien willen we toch graag dat HBO dit soort geweldige maar dure producties kan blijven maken? Dan moeten we daar ook iets voor over hebben natuurlijk.

En er zijn ook gratis VPN diensten te vinden. Maar om geo-blokkades consequent te kunnen omzeilen en een goede kwaliteit verbinding te leveren is een flinke infrastructuur nodig. En een team engineers die hier constant aan werkt. Dat heeft een gratis aanbieder niet in huis. En als ze dat wel hebben betekent het dat ze een andere manier hebben bedacht om geld aan je te verdienen, zoals bijvoorbeeld het doorverkopen van jouw gegevens. Hoe dan ook, met een gratis VPN aanbieder roep je alleen maar een hoop ellende op jezelf af. Begin er niet aan!

Game of Thrones online kijken

Ik kan niet wachten tot we de ontknoping van Game of Thrones zien. En ik ben blij dat Game of Thrones kijken zonder Ziggo ook mogelijk is. Ik zou niet graag van internet provider wisselen alleen om dit te kijken.

Met een HBO abonnement kun je ook veel meer dan alleen Game of Thrones kijken. Er is zoveel goede content te vinden bij HBO! Ik had al een paar goede series genoemd in dit artikel. Maar er zijn er nog zoveel meer! Zo heb ik laatst de series Oz en Six Feet Under weer helemaal gekeken in een paar bingewatch sessies. Ook van HBO!

En als je het HBO abonnement niet wilt behouden als Game of Thrones afgelopen is, overweeg dan in ieder geval om het VPN abonnement te behouden! Meer Nederlandse streamingdiensten kan je hier vinden, klik op de link!

Paulien

Pauline is advocaat is op het gebied van privacy en beveiliging op het internet. Sinds 3 jaar adviseert Karin ons team bij juridische vragen, maar ze schrijft ook artikelen voor onze website. In het bijzonder met betrekking tot de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming. Als cyber-activiste pleit Pauline dan ook voor meer privacy en bescherming op het Internet.

2 Opmerkingen
  1. De cadeaubonnen moet je toch ook aanschaffen met je creditcard? Die nog steeds niet amerikaans is, kan dat dan wel?

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    DeBesteVPN.nl