<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Hide.me | Ideaal voor P2P en Torrent | De Beste VPN Nederland

Hide.me | Ideaal voor P2P en Torrent

Hide.me is een VPN gevestigd in Malaysia, het is een van oorsprong Duits opgezette VPN aanbieder. Je kan rekenen op uitstekende P2P en torrent kwaliteiten.

Bijgewerkt: 6 januari, 2020

Hide.me

Je kan rekenen op uitstekende P2P, torrent kwaliteiten en geografische ontwijking

Korte Samenvatting hide me vpn


VOORDEEL:
 • Er is een keuze mogelijk tussen de verschillende protocollen
 • Eenvoudige interface
 • Een Gratis VPN versie aanwezig
 • 14 dagen proef en een geld terug garantie
 • Snelheid en betrouwbaarheid
 • Geen logs, hierin zijn ze zeer duidelijk
 • Goede China VPN

NADEEL:
 • Geen echte keuze in me prijs pakketten. Er is er maar 1 de beste
 • De prijs van dit pakket is veel te hoog, kijkend naar de concurrentie

Hide.me een VPN service voor iedereen

Hide.me is een VPN provider welke goed is voor torrent en P2P gebruik en voor geografische ontwijking. Waar andere VPN aanbieders soms nog wat onduidelijk zijn over hun log beleid, zijn ze dat zeker niet bij Hide.me. Ze maken zeer duidelijk dat ze buiten de VS en de EU zijn gevestigd zodat ze juridisch niet te vervolgen zijn. Verder weten ze ook niet wat hun klanten doen omdat alles versleuteld is. Ook al zouden ze info willen doorspelen aan overheden, ze beschikken gewoon niet over deze info.

Prijs Hide.me

Er worden drie betalingsstructuren aangeboden in de prijs Hide.me module waarvan er één een GRATIS variant is, daarnaast een maandelijkse betalingsoptie PLUS van 4.99 USD en een PREMIUM abonnement voor 9.99 USD. Het premium wordt ook aangeboden in een 6 maanden en 1 maand optie. Hierbij is het handig om te weten dat er een 14 dagen proeftijd is en een niet-goed-geld-terug-garantie. Het advies is dan ook altijd sluit een jaarabonnement af, omdat je dan gemiddeld goedkoper uit bent en er na 14 dagen toch ook van af kunt wanneer je ontevreden bent.

De prijs Hide.me module

Hide.me

 • De GRATIS VPN is zeer eenvoudig te installeren. Met 1 klik op de knop heb je de VPN geïnstalleerd. De snelheid is beperkt. Er zijn maar drie inlog serverlanden mogelijk waaronder Nederland.
 • Het PLUS pakket is een uitgekleed programma met 1 connectie en met een beperkte data van 75 GB. Deze data hoeveelheid is niet voldoende voor torrent en P2P gebruik.
 • PREMIUM abonnement, hierbij zijn meerdere connecties mogelijk (Multi connectie 5x). De snelheid en data transfer worden niet beïnvloed door Hide me en zijn goed te noemen. Zoals ik al eerder aangaf is de VPN zeer geschikt voor veilig en anoniem torrent en P2P gebruik dus ideaal voor in landen bijvoorbeeld zoals: UK, Duitsland, USA en Frankrijk.

Hide.me

Het is handig om te weten dat er verschillende betalingsopties zijn:

Hide.me

Samenvatting Hide.me

Dataverkeer                             beperkt voor GRATIS & PLUS, onbeperkt PREMIUM

Netwerk type                          privaat

Encryptie                                  256bit AES

Server switches                      onbeperkt

IP-adressen                             100

Protocol                                    PPTP, L2TP /IPsec, OpenVPN, IKEv2, SoftEther, SSTP

Ondersteunende                     Windows, Mac, Android, iOS en Linux

OpenVPN ondersteuning     OpenVPN-protocol

Media type                               Ticket, live chat, email, forum

Geld terug                                14 dg geld terug garantie

Landen                                     3 landen (Gratis), 23 landen (PREMIUM)

Multi login                               gratis versie 1 apparaat, PLUS 3 x apparaten, PREMIUM 5 x apparaten

Hide.me functionaliteit

De interface is zeer gebruiksvriendelijk voor een gespecialiseerde VPN aanbieder. Op een eenvoudige manier kan je het serverland bepalen en verbinding maken met een klik.

Hide.me

Instellingen

Hide.me

 

Wanneer we wat dieper ingaan op de VPN van Hide.me is het best indrukwekkend wat deze VPN te bieden heeft. Naast de DNS leak beveiliging en Kill Switch is er de mogelijkheid tussen de verschillende protocollen te wisselen (IKEv2, OpenVPN, SSTP en PPTP).  Van elke protocol wordt netjes uitgelegd wat de functie precies inhoudt, mocht je dan nog in het duister tasten, zie artikel: Protocollen.

Er is in het PREMIUM en PLUS pakket de mogelijkheid om de op het geavanceerde tabblad te klikken. Dit is meer VPN gebruik voor gevorderden. Hier kan je dan ook aanpassingen doen zodat je bijvoorbeeld geen problemen hebt wanneer je in China zit.

De volgde tab is “protocollen” deze staat standaard op IKEv2 dit is een van de veiligste. Bij elke keuze staat in het kort waarvoor het protocol dient.

Online inloggen op Hide.me

Nadat je zonder ook maar enige gegevens te hebben achter gelaten, heb je de app van Hide.me down kunnen loaden. Bij de volgende stap heb je echter wel een email adres nodig (gewoon eentje aanmaken via google) dan kom je op het online dashboard. Vanuit hier kan je tal van technische aspecten regelen van servers kiezen tot invullen van DNS. Je zal hiervoor wel wat meer kennis van zaken moeten hebben m.b.t. VPN instellingen.

De mobiele versie

hide.me

 

Er zijn mobile versies voor iOS en Android. Je zal op je hoede moeten zijn voor nep Hide.me applicaties in de Appstore. Let dus goed op de naam, logo en kleuren.

De basis gebruikersinterface is simpel en eenvoudig. Klik op “protect” en maak verbinding. Kies je voor “automatic” zal je automatisch naar de dichtsbijzijnde server worden geleid, wat dan inhoud dat dit op dat moment de snelste verbinding is.

hide.me

Wanneer we naar instellingen gaan kan je het land kiezen waar je verbinding mee zou willen maken.

Conclusie

Hide.me is een uitstekende keuze wanneer we kiezen voor veiligheid en bescherming op het internet. Er is een GRATIS VPN down te loaden wat leuk is om kennis te maken met Hide.me. Wil je optimaal gebruik maken van een P2P en torrent zal je hier niets aan hebben en raden wij dan ook het PREMIUM pakket aan. Dit is de enige logische keuze. Er is een 14 dagen proef en een geld terug garantie.

De gebruikersinterface is voor zowel voor de PC en mobiel zeer gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen. Zou je optimaal willen kunnen profiteren van alles wat Hide.me op technisch gebied aan te bieden heeft dan heb je wel iets meer kennis nodig dan alleen de basis kennis. De VPN is daarom ook zeer geschikt voor P2P en torrent gebruik. Tevens is het ook een goede keuze voor het omzeilen van geografische barrières bijvoorbeeld wanneer je in China zit, goede China VPN.

Wanneer we kijken naar de prijs van Hide.me dan is deze enigszins teleurstellend. Ze zijn veel te duur en de andere prijs varianten (gratis- en Plusversie) die ze aanbieden zijn uitgeklede versies van de betaalde PREMIUM versie en deze is dus  gewoon veel te duur. Beter gezegd: er zijn andere meer betaalbare VPN providers op de markt, misschien niet zo uitgebreid als Hide.me maar wel genoeg voor wat je zoekt in een VPN provider.

Hide.me

Je kan rekenen op uitstekende P2P, torrent kwaliteiten en geografische ontwijking

7.7 Waardering
Hide.me

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.7
GEBRUIKERSGEMAK
7.5
STABILITEIT NETWERK
9.2
RANDAPPARATUUR
9.5
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7
PRIJS
5
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl