Hide.me, review 2024

hideme

Hideme VPN is een VPN service gevestigd in Malaysia, het is een van oorsprong Duits opgezette VPN aanbieder. Je kan rekenen op uitstekende P2P en torrent kwaliteiten. Hide.me is daarom een interessante service lees dus deze review

Bijgewerkt: 6 mei, 2024

Hide.me
Je kan rekenen op uitstekende P2P, torrent kwaliteiten en geografische ontwijking

Hideme VPN een VPN service voor iedereen

Hideme VPN is een VPN provider welke goed is voor torrent en P2P gebruik en voor geografische ontwijking. Waar andere VPN aanbieders soms nog wat onduidelijk zijn over hun log beleid, zijn ze dat zeker niet bij Hide.me. Ze maken zeer duidelijk dat ze buiten de VS en de EU zijn gevestigd zodat ze juridisch niet te vervolgen zijn. Verder weten ze ook niet wat hun klanten doen omdat alles versleuteld is. Ook al zouden ze info willen doorspelen aan overheden, ze beschikken gewoon niet over deze info.

Prijs Hide me VPN

Er worden drie betalingsstructuren aangeboden in de prijs Hide me VPN module waarvan er één een GRATIS variant is, daarnaast een maandelijkse betalingsoptie PLUS van €12,99 en een PREMIUM abonnement voor €129,99. Het premium wordt ook aangeboden in een 6 maanden en 1 maand optie. Hierbij is het handig om te weten dat er een 14 dagen proeftijd is en een niet-goed-geld-terug-garantie. Het advies is dan ook altijd sluit een jaarabonnement af, omdat je dan gemiddeld goedkoper uit bent en er na 14 dagen toch ook van af kunt wanneer je ontevreden bent.

hideme

De prijs Hide me VPN module

 • De GRATIS VPN is zeer eenvoudig te installeren. Met 1 klik op de knop heb je de VPN geïnstalleerd. De snelheid is beperkt. Maar pas op deze versie heeft maar drie inlog server landen  waaronder Nederland. Ik zou je niet aanraden voor deze optie te kiezen. Het is niet vergelijkbaar met de versie waar je voor betaald.
 • Het PLUS pakket is een uitgekleed programma met 1 connectie en met een beperkte data van 75 GB. Deze data hoeveelheid is niet voldoende voor torrent en P2P gebruik.
 • PREMIUM abonnement, hierbij zijn meerdere connecties mogelijk (Multi connectie 5x). De snelheid en data transfer worden niet beïnvloed door Hide me VPN en zijn goed te noemen. Zoals ik al eerder aangaf is de VPN zeer geschikt voor veilig en anoniem torrent en P2P gebruik dus ideaal voor in landen bijvoorbeeld zoals: UK, Duitsland, USA en Frankrijk.

hideme

Het is handig om te weten dat er verschillende betalingsopties zijn:

hideme

Samenvatting Hide me review

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, FR, DE, CA, AU
Multi-login 10 gelijktijdige connecties
Aantal landen 47+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Fire TV
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN, WireGuard, SoftEther, IKEv2, SSTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 1.560+
Servers 1.800+

Hide me review: De functionaliteit

De interface is zeer gebruiksvriendelijk voor een gespecialiseerde VPN aanbieder. Op een eenvoudige manier kan je het serverland bepalen en verbinding maken met een klik.

hideme interface

Instellingen

Wanneer we wat dieper ingaan in deze Hide me review onderzoek is het best indrukwekkend wat deze VPN te bieden heeft. Naast de DNS leak beveiliging en Kill Switch is er de mogelijkheid tussen de verschillende protocollen te wisselen (IKEv2, OpenVPN, SSTP en PPTP).  Van elke protocol wordt netjes uitgelegd wat de functie precies inhoudt, mocht je dan nog in het duister tasten, zie artikel: Protocollen.

hideme instellingen

Er is in het PREMIUM en PLUS pakket de mogelijkheid om de op het geavanceerde tabblad te klikken. Dit is meer VPN gebruik voor gevorderden. Hier kan je dan ook aanpassingen doen zodat je bijvoorbeeld geen problemen hebt wanneer je in China zit.

De volgde tab is “protocollen” deze staat standaard op IKEv2 dit is een van de veiligste. Bij elke keuze staat in het kort waarvoor het protocol dient.

Online inloggen op Hide.me

Nadat je zonder ook maar enige gegevens te hebben achter gelaten, heb je de app van Hideme down kunnen loaden. Bij de volgende stap heb je echter wel een email adres nodig (gewoon eentje aanmaken via google) dan kom je op het online dashboard. Vanuit hier kan je tal van technische aspecten regelen van servers kiezen tot invullen van DNS. Je zal hiervoor wel wat meer kennis van zaken moeten hebben m.b.t. VPN instellingen.

De mobiele versie

hideme ios versie hideme android versie

 Er zijn mobile versies voor iOS en Android. Je zal op je hoede moeten zijn voor nep Hideme applicaties in de Appstore. Let dus goed op de naam, logo en kleuren.

De basis gebruikersinterface is simpel en eenvoudig. Klik op “protect” en maak verbinding. Kies je voor “automatic” zal je automatisch naar de dichtsbijzijnde server worden geleid, wat dan inhoud dat dit op dat moment de snelste verbinding is.

hideme verbinding

Wanneer we naar instellingen gaan kan je het land kiezen waar je verbinding mee zou willen maken.

Conclusie

Hide.me is een uitstekende keuze wanneer we kiezen voor veiligheid en bescherming op het internet. Er is een GRATIS VPN down te loaden wat leuk is om kennis te maken met Hideme VPN. Wil je optimaal gebruik maken van een P2P en torrent zal je hier niets aan hebben en raden wij dan ook het PREMIUM pakket aan. Dit is de enige logische keuze. Er is een 14 dagen proef en een geld terug garantie.

De gebruikersinterface is voor zowel voor de PC en mobiel zeer gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen. Zou je optimaal willen kunnen profiteren van alles wat Hide.me op technisch gebied aan te bieden heeft dan heb je wel iets meer kennis nodig dan alleen de basis kennis. De VPN is daarom ook zeer geschikt voor P2P en torrent gebruik. Tevens is het ook een goede keuze voor het omzeilen van geografische barrières bijvoorbeeld wanneer je in China zit, goede China VPN.

Wanneer we kijken naar de prijs van Hideme VPN dan is deze enigszins teleurstellend. Ze zijn veel te duur en de andere prijs varianten (gratis- en Plusversie) die ze aanbieden zijn uitgeklede versies van de betaalde PREMIUM versie en deze is dus  gewoon veel te duur. Beter gezegd: er zijn andere meer betaalbare VPN providers op de markt, misschien niet zo uitgebreid als Hideme VPN maar wel genoeg voor wat je zoekt in een VPN provider.

Hide.me
Je kan rekenen op uitstekende P2P, torrent kwaliteiten en geografische ontwijking
7.7 TOTALE SCORE
Hide.me

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.7
GEBRUIKERSGEMAK
7.5
STABILITEIT NETWERK
9.2
RANDAPPARATUUR
9.5
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7
PRIJS
5
Pluspunten
 • Er is een keuze mogelijk tussen de verschillende protocollen
 • Eenvoudige interface
 • 14 dagen proef en een geld terug garantie
 • Snelheid en betrouwbaarheid
 • Geen logs, hierin zijn ze zeer duidelijk
 • Goede China VPN
Minpunten
 • Geen echte keuze in me prijs pakketten. Er is er maar 1 de beste
 • De prijs van dit pakket is veel te hoog, kijkend naar de concurrentie
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl