HideMyAss | De stoute VPN ?

HideMyAss is een bekende VPN. Al jaren actief op de beschermingsmarkt. Anoniem surfen en goede bescherming tegen hackers deze applicatie doet het allemaal.

Update: 11 februari,2017

Ik gebruik HideMyAss voor een jaar en ik heb nog nooit een probleem gehad met het online stream of surfen gehad.

HideMyAss  is niet alleen de leverancier van een van de beste VPN providers op de markt, maar het is ook wereldwijd bekend om zijn plugins. HideMyAss biedt allerlei gratis diensten aan verkrijgbaar direct op hun website (toegang tot de site) als een proxy plugins voor je browser.

 

Landen en inlog steden

HideMyAss

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR HIDEMYASS

HideMyAss, die kan worden vertaald als “verstoppen”. De directe vertaling is “het verstoppen van je reet” ondanks zijn provocerende naam is een van de meest gerenommeerde leveranciers van anonimiteit.

Toen ik twee jaar geleden besloot om HideMyAss te gebruiken (ik gebruikte het hele jaar door). Had ik een VPN nodig om herhalinging van uitzending of afleveringen te zien op zogn. streaming sites. Ik denk bijv. aan “Uitzending gemist” sommige uitzending kon ik niet zien omdat het ging om wereldwijd gesponsorde evenementen zoals WK voetbal, Tour de france.

De licencies van deze evenementen zijn niet geldig in Azië. Ze werden dus geblokt omdat de servers konden zien dat ik vanuit buiten de EU inlogde (mijn IP adres).

Ik had ook toegang tot Netflix (terwijl ik buiten de VS zat en NL nog niet is aangesloten). Ik was instaat het internet te surfen, zonder censuur van welke aard dan ook. Ik ben een vrije jongen en ik wil ook vrij zijn in het gebruik van mijn internet.

HideMyAss was voor mij de oplossing voor ongecensureerd surfen op het internet

KOSTEN VPN

HideMyAss

 

HideMyAss kost ongeveer 10 euro als u zich aanmeldt voor een maand.

Net als alle andere VPN aanbieders zijn er verschillende promoties zijn afhankelijk van periode van het jaar. Je moet dus een beetje geluk hebben. Echter wanneer je je inschrijft voor een langere tijd zal de prijs dalen (net als bij elke ander VPN aanbieder)

Voor een HideMyAss abonnement van een jaar zal dit je ongeveer 70 euro kosten, dit is omgerekend per maand 5,80 euro. Het is een goede deal met de service en dekking (aantal landen) die je dan krijgt.

HideMyAss biedt ook een 30 dagen geld terug, genieten van de service, testen en als je het niet bevalt annuleer je gewoon het abonnement. Dit is de kracht van HideMyAss , ze weten heel goed dat als je eenmaal  hebt geproeft van de VPN HideMyAss, het moeilijk om zonder te doen.

SAMENVATTING :

Verkeers Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift Militaire 256 bits
Server Schakelaars Onbeperkt
Server 940 +
IP adressen 120.000 +
Protocollen PPTP, OpenVPN
Ondersteunde apparaten  Windows PC, Mac, Android, iOS, Linux, compatibele router (een bezoek aan de post Help Site )
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Type ondersteuning 24/7/365 Live Chat, e-mail, telefoon
Geld terug? Mogelijkheid van terugtrekking binnen 30 dagen. Lees wel even de voorwaarde. Het geldt oa alleen wanneer je minder dan 100x bent ingelogd, minder dan 10GB hebt gebruikt ectBezoek de website Privacy and Legal
 Landen gedekt 190 landen in 340 steden
Multi Inloggen 2 multi login, inloggen verschillende servers

 

EEN AANTAL KENMERKEN VAN DE VPN:

Eenvoudige selectie van land/locatie in de applicatie van Hidemyass

Wanneer je bijvoorbeeld Uitzending gemist of rtlxl.nl wilt bekijken. Dan klik je in het “Dashboard” menu “Country selection”, selecteer dan de “Netherlands” en klik je vervolgens op “Meld u” aan en je bent klaar.

HideMyAss dashboard

Uw apparaat (of het nu een mobiele telefoon via de VPN-toepassing of een computer) zal worden aangesloten op het internet in Nederland.

En als je in Nederland anoniem wilt surfen, gebruik het anoniem IP adres anders dan je huidige, het proces is hetzelfde, selecteren en klik op “Aanmelden” Nederland in HideMyAss.

 

EMULEREN FUNCTIE VAN HIDEMYASS 

 HideMyAss

 

Emuleer is “net doen alsof” (nabootsen). Dit is een uniek functie van HideMyAss. Je wilt iets doen in de Verenigde Staten. Ipv in te loggen op een van de VPN servers van HideMyAss in Amerika wordt er locaal (bijv.Duitsland) een Amerikaans IP-adres nagebootst. Zodat men perfecte verbinding kan maken met dienste zoals Netflix.

Normaal gesproken zou het aansluiten op een Amerikaanse server een vertraging opleveren (afhankelijk van uw verbinding natuurlijk) gezien de afstand tussen Nederland en de Verenigde Staten.

AUTOMATISCH VERANDEREN VAN IP

 

HideMyAss

In de HideMyAss IP-instellingen, kunt u de frequentie selecteren waarmee je externe IP wordt automatisch gewijzigd . Een ideale functie voor degenen die totale anonimiteit willen hebben.

HideMyAss Speed Test

HideMyAss

Niet echt een echte functie, maar een zeer nuttige dienst voor het vinden snelste toegang. Lekker pingen en kijken welke land/locatie de snelste reactie geeft. Dit is niet altijd de dichtbij zijnde server.

hideMyAss Secure IP Bind

HideMyAss DEBESTEVPN

 

Een soortgelijke functie als die van Internet Kill Switch van de Pure VPN aanbieder.
In de praktijk kunt je handmatig de diensten en programma’s voorprogrammeren. Het gaat dan om programma’s die alleen maar werken wanneer aangesloten bent op het internet via de VPN,

In het geval dat je geen verbinding het op het net of vergeten bent de VPN op te starten, zullen deze toepassingen geen toegang hebben tot het internet, waardoor ze niet per ongeluk verbinding kunnen maken met het internet op een onveilige manier.


VOORDEEL:
  • Goede en stabiele snelheid
  • Het aantal landen (190 landen en 340 steden)
  • Het aantal servers (meer dan 940 servers en groeiende)
  • Het aantal IP adressen, meer dan 120.000
  • Aantal naboots van IP adresse op servers van een ander land

NADEEL:
  • Een van de duurdere VPN providers
  • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
  • Log beleid onduidelijk

 

HideMyAss

7.1 Waardering
HideMyAss

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8
PRIJS
6.5
GEBRUIKERSGEMAK
7
STABILITEIT VAN HET NETWERK
8
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
RANDAPPARATUUR
7
Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter