HideMyAss, review 2020

HideMyAss is een zeer populaire VPN aanbieder. De interface is eenvoudig van opzet en een veilige verbinding wordt gegarandeerd zodat je voorn bent beschermd tegen hackers en de overheid die ook heel graag wilt mee kijken.

HideMyAssUpdate: okt 2020

Hide My Ass

HideMyAss VPN  is niet alleen de leverancier van een van de beste VPN providers op de markt, maar het is ook wereldwijd bekend om zijn plugins. De VPN  biedt allerlei gratis diensten aan verkrijgbaar direct op hun website zoals een proxy plugins voor je browser.

HideMyAss
HideMyAss is de bekendste leveranciers van producten voor een veilige navigatie, veiligheid en anonimiteit online.

Landen en inlog steden

HideMyAss

Waarom ik voor HMA gekozen

HideMyAss VPN, die kan worden vertaald als “verstoppen”. De directe vertaling is “het verstoppen van je reet” ondanks zijn provocerende naam is een van de meest gerenommeerde leveranciers van anonimiteit.

Toen ik twee jaar geleden besloot om Hide My Ass te gebruiken (ik gebruikte het hele jaar door). Had ik een VPN nodig om herhalinging van uitzending of afleveringen te zien op zogn. streaming sites. Ik denk bijv. aan “Uitzending gemist of Ziggo GO” sommige uitzending kon ik niet zien omdat het ging om wereldwijd gesponsorde evenementen zoals WK voetbal, Tour de france.

De licencies van deze evenementen zijn niet geldig buiten het land van uitzending. Ik  word dus geblokt omdat de websites konden zien dat ik vanuit buiten de EU inlogde. Het IP adres verraden mij. Hide My Ass is de oplossing voor ongecensureerd surfen op het internet. Het Ip-Ades en locatie worden netjes afgeschermd.

De kosten van HMA

HideMyAss

HMA VPN kost ongeveer 10 euro als u zich aanmeldt voor een maand.

Net als alle andere VPN aanbieders zijn er verschillende promoties zijn afhankelijk van periode van het jaar. Je moet dus een beetje geluk hebben. Echter wanneer je je inschrijft voor een langere tijd zal de prijs dalen (net als bij elke ander VPN aanbieder)

Voor een HMA VPN abonnement van een jaar zal dit je ongeveer 70 euro kosten, dit is omgerekend per maand 5,80 euro. Het is een goede deal met de service en dekking (aantal landen) die je dan krijgt.

HideMyAss biedt ook een 30 dagen geld terug, genieten van de service, testen en als je het niet bevalt annuleer je gewoon het abonnement. Dit is de kracht van HideMyAss , ze weten heel goed dat als je eenmaal  hebt geproeft van de VPN HideMyAss, het moeilijk om zonder te doen.

Samenvatting:

OnderwerpEigenschap
Log beleid Geen log beleid
Torrents Toegestaan
Netflix niet mogelijk
Multi-login 2 gelijktijdige login
Landen gedekt 190 landen in 340 steden, waaronder Nederland
Protocollen PPTP, OpenVPN
Ondersteunde apparaten Windows PC, Mac, Android, iOS, Linux, compatibele router
Encryptie Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Type ondersteuning 24/7/365 Live Chat, e-mail, telefoon
Geld terug? Niet tevreden binnen 30 dagen. Lees de voorwaarde.

De kenmerken

Eenvoudige selectie van land/locatie in de applicatie van HMA VPN

Wanneer je bijvoorbeeld Uitzending gemist of rtlxl.nl wilt bekijken. Dan klik je in het “Dashboard” menu “Country selection”, selecteer dan de “Netherlands” en klik je vervolgens op “Meld u” aan en je bent klaar.

HideMyAss dashboard

Uw apparaat (of het nu een mobiele telefoon via de VPN-toepassing of een computer) zal worden aangesloten op het internet in Nederland.

En als je in Nederland anoniem wilt surfen, gebruik het anoniem IP adres anders dan je huidige, het proces is hetzelfde, selecteren en klik op “Aanmelden” Nederland in HideMyAss.

Emuleer functie van Hidemyass VPNHideMyAss functies

Emuleer is “net doen alsof” (nabootsen). Dit is een uniek functie van HideMyAss. Je wilt iets doen in de Verenigde Staten. Ipv in te loggen op een van de VPN servers van HideMyAss in Amerika wordt er locaal (bijv.Duitsland) een Amerikaans IP-adres nagebootst. Zodat men perfecte verbinding kan maken met dienste zoals Netflix.

Normaal gesproken zou het aansluiten op een Amerikaanse server een vertraging opleveren (afhankelijk van uw verbinding natuurlijk) gezien de afstand tussen Nederland en de Verenigde Staten.

Automatisch veranderen van IP-adress

HideMyAss IP-adres veranderen

In de HMA VPN IP-instellingen, kunt u de frequentie selecteren waarmee je externe IP wordt automatisch gewijzigd . Een ideale functie voor degenen die totale anonimiteit willen hebben.

HideMyAss Speed Test

HideMyAss VPN speed test

Niet echt een echte functie, maar een zeer nuttige dienst voor het vinden snelste toegang. Lekker pingen en kijken welke land/locatie de snelste reactie geeft. Dit is niet altijd de dichtbij zijnde server.

hideMyAss Secure IP Bind

Hide My Ass VPN aanbieder

Een soortgelijke functie als die van Internet Kill Switch van de Pure VPN aanbieder.
In de praktijk kunt je handmatig de diensten en programma’s voorprogrammeren. Het gaat dan om programma’s die alleen maar werken wanneer aangesloten bent op het internet via de VPN,

In het geval dat je geen verbinding het op het net of vergeten bent de VPN op te starten, zullen deze toepassingen geen toegang hebben tot het internet, waardoor ze niet per ongeluk verbinding kunnen maken met het internet op een onveilige manier.

HideMyAss
HideMyAss is de bekendste leveranciers van producten voor een veilige navigatie, veiligheid en anonimiteit online.
7.1 TOTALE SCORE
HideMyAss

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8
PRIJS
6.5
GEBRUIKERSGEMAK
7
STABILITEIT VAN HET NETWERK
8
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.5
RANDAPPARATUUR
7
Pluspunten
 • Goede en stabiele snelheid
 • 190 landen en 340 steden
 • Meer dan 940 servers
 • Hoeveelheid IP adressen
Minpunten
 • Dure VPN providers
 • Weinig opties selecteerbaar in menu-instellingen
 • Log beleid onduidelijk
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl