HideMyIP VPN, review 2024

hidemyip review

Hide My IP VPN is een betrouwbare provider met een goedkope basis oplossing. Er is ook Pro optie deze is sneller met toegang tot meerder servers locaties.

Een vriend van mij gebruik al jaren HideMyIP VPN en is zeer tevreden, echter ik was er nog niet aan toegekomen om er een review over te schrijven totdat er vanuit HideMyIP contact werd opgenomen. Ik ben dus maar aan de slag gegaan met HideMyIP en ik was blij verrast over deze VPN.

HideMyIp VPN  review

HideMyIP is verkrijgbaar in 2 varianten een basis en een premium versie. Het verschil is dat je met de basis versie alleen servers kan kiezen in de VS en met de uitgebreide versie kan kiezen uit meer dan 80 servers wereldwijd.

HideMyIp is een Amerikaans bedrijf dat beveiligingssystemen dat diverse beveiligingsdiensten ontwikkelt voor de computer. De Hide My IP applicatie is hier later aan toegevoegd.

Een voorbeeld is de software om je MAC adres te verbergen. Ik zal hier later een artikel over schrijven omdat ik een hele nuttige applicatie vind. Er zijn nog wel een paar andere interessante applicaties maar ik ga nu eerste Hide My IP onder de loep nemen.

HideMyIP VPN
HideMyIP VPN is een betrouwbare provider met een goedkope basis oplossing. Er is ook Pro optie deze is sneller met toegang tot meerder servers locaties.

Belangrijkste onderscheid binnen HideMyIp

Basis versie Hide My IP VPN

Een van de sterkte punten van de Hide My IP is dat men op een eenvoudige manier duidelijk onderscheid heeft weten te maken dus twee belangrijke zaken nl. de behoefte van de gebruiker.

Ben je een gebruiker die alleen maar geïnteresseerd is in het verbergen van je IP-adres en je gegevens wil beschermen (versleutelde informatie uitwisseling). Of ben je een gebruiker die prestaties wil dmv snellere servers en de mogelijkheid om te kunnen kiezen uit 80 verschillende locatie servers.

Voordeel is dat je inlogt in een server van dat land en je zo content kan bekijken waar je normaliter geen toegang tot had. Bijv. BBC iPlayer, NTO (NL TV)…….

HideMyIp VPN heeft een reuze interessante aanbieding : Je betaalt slechts 1 keer!!!

HideMyIP VPN

 

De basis versie van Hide My IP kost slechts een eenmalig bedrag van 26,50 euro. Dit is al een zeer concurrerend bedrag maar nu komt het……. dit bedrag is eenmalig en alle updates zijn gratis. Hoe vaak wordt je niet genaaid of heb je dat gevoel in ieder geval mbt die zogn. updates!!!

Dit is een unicum op de markt van de VPN aanbieders. Echter de basis versie is duidelijk minder krachtig  dan de Pro versie en de keuze uit alleen maar servers in VS is ook niet altijd een handige keuze naar mijn mening. Maar zoals ik eerder al schreef misschien heb je hier ook geen behoefte aan.

Je krijgt 5 multi-login, IP alleen in de VS zoals ik al schreef, maar je kunt zien Netflix zien overal ter wereld.

30-dagen geld terug garantie en trial versie (basic versie) die u kunt downloaden zonder de creditcard te gebruiken wanneer we graag het product willen uitproberen.

Pro versie Hide My IPHideMyIP VPN

 

De premium HideMyIp VPN account is er geen bandbreedte limieten en er zijn vele P2P en Torrent mogelijkheden . Er zijn inmiddels 80 locaties met verschillende IP-adressen.

Het interessante optie in de Premium-versie is de mogelijkheid om hetzelfde IP-adres  elke keer weer opnieuw te gebruiken.

SAMENVATTING Hide My IP

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? NEE, u bent niet anoniem
Netflix US, UK, AU, DE, FR, DE
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 66+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Router
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 124+

HideMyIP VPN review, de kenmerken die we opmerken

Het is een zeer eenvoudige Hide My IP, gewijd aan de gebruikers die anoniem die kiezen voor een basis opzet of gaan voor de Pro versie die iets meer te bieden heeft. Van origine is het een zeer gebruiksvriendelijke VPN.

Eenvoudige interface

HideMyIP VPN login

We kunnen kiezen om bepaalde IP-adressen altijd te gebruiken door bijvoorbeeld aan te geven dat we altijd gebruik willen maken van een Amerikaans IP-adres

Om cookies te verwijderen kiezen we “IP Non-Repeat” (dit is een uniek optie)

Wanneer we gebruik maken van de Pro versie kunnen we kiezen uit 80 server locaties waaronder 2 in Nederland.

TORRENTS WERK

Ik heb getest met de premium versie, dwz een torrent down te loaden met een niet-Amerikaanse server (Jakarta). Dits was geen probleem. Maar het gebruik van de OpenVPN-protocol in de test voelde het een beetje traag aan.

APP VOOR MOBILE

Wanneer Hide My IP biedt een app voor Android en zeer binnenkort voor iOS.

STREAMING GEEN PROBLEEM

In mijn tests was streaming video geen probleem, Netflix, BBC iPayer (Getest vakantie: Bali, NPO). Verbinding maken met een server in het desbetreffende land was simpel (alleen beschikbaar bij de premium versie ).

CONCLUSIES

Ik denk dat Hide My IP VPN perfect is voor degenen die bescherming zoeken , Netflix (USA IP is goedkoop) daarbij komt ook dat we anonimiteit hebben dit alles slechts een eenmalige €26,50  voor basispakket.

Persoonlijk vind ik het jammer dat ik de VPN protocol niet kan veranderen (nerd die ik ben) echter het is een slimme zet om het premium pakket lekker goedkoop te maken met veel opties zodat men kan concurreren met de andere VPN aanbieder op de markt!!

7.3 TOTALE SCORE
HideMyIP VPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.7
PRIJS
7
GEBRUIKERSGEMAK
7
STABILITEIT NETWERK
7.7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7.5
RANDAPPARATUUR
7.4
Pluspunten
  • Versie Perfecte voor gemiddelde gebruikers, eenmalige betaling
  • Gratis update basis versie
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Snelle servers
  • Veel server landen
Minpunten
  • OpenVPN als enige optie
  • Geen bepaalde optie
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl