<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland.

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland | Met een VPN provider omzeilt u alle blokkades

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland wanneer u op vakantie, zakenreis of woonachtig in het buitenland (expat) bent?

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland aangezien Nederlandse TV is geblokkeerd

In dit artikel zal ik uitleggen hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland. U kunt namelijk deze blokkade makkelijk omzeilen en volledige toegang krijgen tot het Nederlandse televisie aanbod. De NPO is zo’n zender. Het meerendeel is gewoon te streamen, maar er zijn ook televisie programma’s die u niet kan zien omdat u zich buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Er zijn ook betaalde zenders (Ziggo, RTLxl) die u weren wanneer u zich buiten Nederland bevindt en in wilt loggen.

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland

Het is even zoeken maar op forums zijn er wel een aantal opties te vinden, al is er doorgaans meer streaming te vinden wanneer het over live evenementen gaat zoals Formule 1 of Champions League. Nederlandse TV is nu eenmaal niet zo interessant……Het vervelende van deze illegale streaming is dat u wordt lastig gevallen met reclames en de sites doorgaans boordevol virussen zitten. Verder kunt u er niet van op aan: de ene dag is de site online, een andere dag zijn ze weer verdwenen. Allemaal ingewikkeld en lastig, kortom irritant.

Er is wel een oplossing voor dit probleem. Het is niet gratis maar wel 100% betrouwbaar en 100% legaal. Miljoenen mensen gebruiken elk dag deze technologie. Een technologie die toepasbaar is op het omzeilen van geografische blokkades maar u ook kan beschermen op andere vlakken.

U mag mij een wereldreiziger noemen. Logeer veel in verschillende hotels en maak hierdoor gebruik van verschillende internet netwerken. De technologie beschermt mij in dit geval ook tegen hackers die mijn mobiel of laptop willen binnendringen. Tevens heb ik de mogelijkheid Nederlandse TV te kunnen streamen. Met een paar klikken zit ik op het kanaal wat ik wil zien. Dit scheelt enorm veel tijd en ergernis wanneer ik weer op zoek zou moeten naar mijn televisie zender via een of andere illegale stream.

De technologie waar we het over hebben heet VPN, het is van oorsprong een beveiligingstechnologie. Een VPN zorgt voor een versleutelde verbinding zodat niemand stiekem kan mee kijken met wat u aan het doen bent.

TV kijken in het buitenland geblokkeerd

Waarom zijn Nederlandse TV zenders geblokkeerd?

Het overgrote deel van de Nederlandse TV programma’s kunt u niet vanuit het buitenland zien. In dit geval gaat het om de televisierechten van TV uitzending binnen de Nederlandse landsgrenzen. Hieronder vallen ook alle mogelijk streams die u wel of niet live kunt ontvangen. U kunt dan denken aan sportevenementen zoals Olympische spelen of Champions League.

Er zijn natuurlijk ook bepaalde buitenlandse series die zijn verkocht aan Nederlandse kanalen. Het is de bedoeling dat deze dan alleen in Nederland vertoond mogen worden. Zo kan het gebeuren dat een bepaalde serie op de Nederlanse TV verder is dan op de Belgische TV. Een ander goed voorbeeld is Netflix Nederland: deze film streaming provider heeft per land een ander film aanbod. Met een VPN kun u echter inloggen in Netflix Amerika waardoor u kunt beschikken over het volledige film aanbod.

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland

Een VPN aanschaffen om Nederlandse zenders deblokkeren

Wanneer u dus Nederlandse TV zou willen kijken in het buitenland is de oplossing simpel. U zult een VPN provider moeten aanschaffen. Met een VPN is het mogelijk om net te doen alsof u wel in Nederland bent ook al verblijft u in het buitenland.

Dit is mogelijk omdat u via de VPN provider inlogt in een van de aangeboden Nederlandse servers. Uw huidige IP-adres zal ook veranderen in een Nederlandse. Een VPN provider biedt doorgaans wel meer dan 50 mogelijk locaties aan. Zo kan u uw positie niet alleen maar nabootsten in bijvoorbeeld Nederland maar ook Amerika (Netflix USAHulu.com) of Engeland (iPlayer BBC).

U kunt nu overal ter wereld inloggen waar u maar wilt mits de VPN provider er servers heeft staan. De VPN provider zal u telkens een ander IP-adres geven. U zult hierdoor ook ontraceerbaar zijn.

Veelzijdigheid VPN aanbieder

Een VPN kan nog veel meer!

Zoals ik al eerder schreef kan een VPN provider veel meer. De versleutelde verbinding beschermd ook uw privacy op het internet. Het is namelijk onmogelijk de versleutelde verbinding te kraken. Hierdoor is uw surfgedrag onzichtbaar voor uw ISP (Internet Service Provider), maar ook voor overheden en hackers (bijna hetzelfde tegenwoordig, NSA).

Een VPN provider is daarom niet meer weg te denken uit uw dagelijkse leven. Het is een slot op uw privacy en beschermt u tegen alle kwaadwillenden. Ook wanneer u denkt dat een VPN niets voor u is omdat u niets te verbergen heeft is een VPN belangrijk. Niemand heeft namelijk het recht in te breken in uw privacy, uw e-mails te lezen, uw surfgedrag te onderzoeken of uw identiteit te stelen.

De toekomst

Op dit moment wordt het streamen van films op bijvoorbeeld op Popcorn Time gedoogd en wordt u als gebruiker nog niet vervolgd. Dit geldt ook voor P2p en Torrent. Wanneer dit uw hobby is dan is een VPN noodzakelijk omdat u niet weet wat er in de toekomst gaat veranderen. Verder lijkt het mij onverstandig om slapende honden wakker te maken en dus nu vast te kiezen voor anonimiteit op het net.

Wat kost een VPN

Niets is gratis in het leven ook al zijn er wel gratis VPN providers op de markt. Wanneer u kiest voor bescherming van uw privacy kan dit onmogelijk via een gratis VPN. Het is net als met de illegale streams: begin er niet aan. Het zal u veel ergernis besparen en misschien nog wel het belangrijkste, ze zijn niet veilig. U bent nu misschien onzichtbaar door de versleutelde verbinding, maar uw data wordt wel gemonitoord door de aanbieder van de versleutelde verbinding en u weet niet wat ze uiteindelijk zullen doen met uw inlog gegevens.

Voor een bedrag van 3 euro tot 7 euro per maand, bij afsluiting van een jaarabonnement, bent u 100% beveiligd. De VPN providers die op de site staan zijn al getest. Uit ervaring zal de top 10 voor 90% voldoen aan uw eisen. Wij raden u dan ook aan gelijk een jaarabonnement af te sluiten.

 

Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland. Wat moet u doen?

 1. Kies een VPN provider aanbevolen op debesteVPN.nl
 2. Registreer voor een jaarabonnement
 3. Download en installeer de software voor de VPN
 4. Open de VPN en selecteer het server land
 5. Klik op “connect”
 6.  U kunt voor dat u begint en nadat u bent ingelogd uw IP-adres testen op “wat is mijn IP-adres
 7. Ga nu naar de site die voorheen niet te openen was. Wanneer dit niet lukt zit de site nog in het geheugen van uw browser. U zal de cache moeten schoonmaken.
 8. Het werkt? Het enige wat u nu nog hoeft te doen is reclame maken voor debesteVPN.nl

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag! Ik wens u alvast veel kijkplezier met “Hoe kan u Nederlandse TV kijken in het buitenland”.

Hoe kan u Nederlandse TV kijken met een VPN

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl